Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

romanii-au-talent

Show-ul care a înregistrat cele mai mari audienţe din ultimii 20 de ani în România, "Românii au talent", a revinit, la Protv, cu cel de-al doilea sezon. Aceiaşi juraţi, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, vor analiza, în fiecare vineri, prestaţia celor mai talentaţi români. În sezonul trecut, 12 concurenţi au ajuns în finală, popularitatea câştigată în faţa întregii ţări constituind pentru mulţi dintre ei cea mai bună rampă de lansare. Nu toţi însă au putut profita de această şansă...

Adrian Ţuţu, marele câştigător, e actor la PRO TV
Mare câştigător al primei ediţii, orfanul Adrian Ţuţu, a devenit după show artist al Media Pro. Pe lângă participarea la numeroase spectacole, el a avut şi un rol în serialul Pariu cu viaţa. În plus, şi-a investit banii câştigaţi în achiziţionarea unui apartament.

Valentin Dinu, artist în toată regula - de la spălător auto, a ajuns să cânte pe scenă cu cei de la Holograf! Înainte să apară la concursul "Românii au talent", Valentin Dinu era un simplu spălător de maşini din Ploieşti. A ajuns la preselcţiile din Bucureşti într-o sâmbătă dimineaţa, pe o ploaie măruntă. Când a văzut mulţimea de oameni care aştepta să intre era la un pas să se răzgândească şi să părăsească competiţia. S-a gândit că totuşi această emisiune este pentru el una dintre puţinele şanse de a reuşi să-şi îndeplinească visul. Această decizie a cules lauri chiar într-un timp record. De cum a început să cânte, Valentin a cucerit întreaga ţară. Talentul său nemaipomenit şi aprecierea publicului l-au dus pe locul trei în marea finală a show-ului de la ProTv. Din acel moment viaţa lui s-a transformat radical.
Oamenii din toate părţile îl solicitau pentru diferite concerte şi primea aprecieri peste aprecieri. Momentul culminant după terminarea concursului a venit odată cu invitaţia de a cânta alături de cei de la "Holograf" piesa "Ochii tăi", într-un concert unplugged pe care trupa l-a susţinut la Cinematograful Patria. Imediat după aceea a urmat încă o veste bună: Valentin a devenit artist Media Pro Music, a cântat alături de Andra şi se pregăteşte să lanseze un album. În plus, e solicitat să cânte la tot felul de evenimente şi şi-a pus chiar în plan să reprezinte România la Eurovision!

Valentin Luca şi-a deschis propria afacere, un bar, şi colindă lumea-n lung şi lat! Valentin a venit la preselecţiile din Timişoara pregătit să... cânte la pian. Spre surprinderea tuturor a început să arunce în aer sticle şi pahare într-un ritm care a lăsat mască atât publicul, cât şi juriul. Numărul său de "flair" şI spectacolul pe care l-a pus în scenă i-au cucerit imediat şi pe telespectatori care l-au trimis direct în finală. Chiar dacă nu a câştigat, participarea la "Românii au talent" i-a schimbat în mod clar viaţa. "După participarea la acest show agenda mea este plină în fiecare zi. Am reuşit să deschid, împreună cu prietenii mei un bar chiar în incinta Palatului Bragadiru. În plus, sunt chemat la concursuri din întreaga lume. Am jurizat o competiţie din Moscova, am câştigat locul I la o competiţie din Japonia şi urmează să plec cât de curând şi în Dubai", a declarat Valentin.

Cosmin Agache a cântat alături de CRBL, Alex Velea şi Corina Bud - e un sprijin pentru familia lui!
Cosmin Agache a început să facă beatbox după ce a văzut nişte filmuleţe pe youtube. Practica în fiecare zi închis în baie, unde se filma cu telefonul mobil şi apoi posta filmările pe internet. Singurii fani erau prietenii apropiaţi şi familia, iar uneori alţi beat-box-eri din alte ţări cu care schimba păreri. "Românii au talent" i-a oferit şansa de care avea nevoie, iar el a cucerit imediat o ţară întreagă. A fost invitat la concerte, evenimente, a cântat alături de CRBL, Alex Velea şI Corina Bud. După participarea la acest show, Cosmin a devenit un important sprijin financiar pentru familia lui.
Acum se pregăteşte pentru un concurs care va avea loc la Piatra Neamţ la finalul lunii februarie. "Mă pregătesc, încerc tot să vin cu lucruri noi. Am înţeles că sunt înscrişi 23 de concurenţi, însă în finală vor rămâne numai opt. Nu particip neapărat să câştig, nu vreau locul întâi, mai mult vreau să merg ca să mă întâlnesc cu băieţii", a spus Cosmin pentru CANCAN.ro.
Deşi munceşte ca să se afirme ca artist, Cosmin nu dă la o parte şcoala, ba dimpotrivă. El este în clasa a noua la Liceul de Artă din Botoşani, specializarea Arhitectură. Visul său este să devină un arhitect de renume. Fiind ocupat, nu are timp de pierdut prin oraş, ca alţi băieţi de vârsta lui. "Nu am nicio prietenă. În schimb, am aproape cinci mii de prieteni pe Facebook. Sunt concentrat pe altceva, am alte priorităţi", a mai recunoscut Cosmin.

Chiar dacă nu a fost unul dintre cei 12 finalişti, şi Robo a participat la ultima ediţie a sezonului trecut, alături de Cosmin Agache. Înainte de show, el lucra ca electronist, însă dansul era marea lui pasiune. Robo avea deja o trupă atunci când a decis să vină de la Lugoj la preselecţiile "Românii au talent" din Timişoara. Mişcările lui incredibile l-au făcut pe Andi Moisescu să-l declare dansatorul lui preferat. Felul în care se mişca i-a cucerit imediat şi pe ce de acasă. Emisiunea "Românii au talent" a fost pentru Robo şansa de a merge pe drumul la care a visat. După terminarea concursului, deşi nu s-a numărat printre finalişti, Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente, a dansat în ce mai recent videoclip al Paulei Seling, a fost pe scenă alături de Corina Bud, iar de curând a plecat alături de un artist român în Germania, acolo unde impresionează deja publicul.

Ştefan Florescu a dat totul pentru a-şi împlini un vis, iar acum abia face faţă evenimentelor la care e invitat să participe! De când a urcat pe scena de la "Românii au talent", Ştefan şi-a exprimat foarte clar dorinţa. "Am venit să fiu eroul vostru", a spus el. Şi aşa s-a şi întâmplat. După ce ani de zile şi-a pregătit mişcările de football freestule prin parcări, parcuri sau chiar în casă, Ştefan Florescu a aflat într-o zi că show-ul "Românii au talent" caută concurenţi în Piatra Neamţ. A fost convins că asta este şansa lui. Şi-a vândut bicicleta pentru a putea ajunge la preselecţii, însă declară că nu regretă nicio clipă această alegere. După ce le-a prezentat telespectatorilor un super shoe atât în semifinală cât şi în finală, Ştefan a reuşit să-şi îndeplinească un vis: a participat la Campionatul Mondial de Football Freestyle din Cehia, unde a ocupat locul trei. În plus, evenimentele la care a fost invitat au fost atât de multe, încât vara trecută, două luni, nu a reuşit să ajungă deloc pe acasă. Mai mult, tânărul are şanse reale să devină jucător pentru echipa Ceahlăul Piatra Neamţ!

Trupa Ballance a uluit întreaga ţară - colaborează cu Cirque du Soleil şi au refuzat să meargă la Britain's Got Talent. La fiecare prestaţie de la "Românii au talent", Constantin Ciobotaru şi Dan Florin Tazlauanu, gimanştii de la trupa Ballance, au ridicat publicul în picioare, iar o ţară întreagă şi-a ţinut respiraţia. Cei doi băieţi au fost în Elveţia la Basel, unde au avut spectacole în restaurante-teatre- dinner shows şi unde au fost remuneraţi pe măsura efortului deşus. Gimnaştii spun că au avut inclusiv oferte să participe la concursuri de talente din străinătate, dar le-a refuzat, şi nu le pare rău deloc. „Am avut posibilitatea să participăm la Britain's Got Talent, am primit invitaţii să apărem în concursuri în Marea Britanie şi în Franţa de la agenţi din lumea circului, dar ne-am hotărât. Nu vrem să participăm. Chiar dacă am fi câştigat notorietate, pentru că un asemenea concurs ne-ar fi ţinut pe loc o bucată de timp şi n-am mai fi putut evolua pe scenă", susţine Dan. Cu toate acestea în România nu au la fel de mult succes. „Avem foarte puţine cereri, să ai un eveniment pe lună în ţară nu prea rentează. Publicul român ne apreciază foarte tare, dar e greu să fii pe cont prorpiu. Nu suntem scumpi, dar tocmai pentru că avem apariţii foarte rare, cerem mai mulţi bani pentru un eveniment. O viaţă am muncit în domeniul ăsta", mai spune Dan. Băieţii chiar s-au gândit că ar putea să deschidă o sală de antrenamente unde să înveţe copii să facă gimnastică. Însă cea mai mare satisfacţie este că Cirque du Soleil le-a cumpărat numărul de gimnastică mâini în mâni. „Pe noi nu mai au nevoie să ne formeze, să ne înveţe, ne-au cumpărat numărul nostru de acrobaţie aşa cum l-am gândit şi pus în practică noi, va trebui să mai modificăm pe ici, pe colo delatlii ca să se potrivească perfect într-un spectacol de circ", spune unul dintre membrii trupei Ballance. Mai mult, în iunie 2011, băieţii au fost la Festivalul de circ City of Latina din Italia, unde au obţinut primul lor trofeu din carieră şi anume „Clovnul de Argint".

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

romanii-au-talent
DorohoiNews.ro, 18-02-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro