Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Nativii din zodia Peşti vor avea parte de schimbări norocoase în viaţă. Descoperă previziunile zodiei tale pentru această săptămână. Află cum vei sta cu sănătatea, banii, dragostea sau cariera în funcţie de zodia ta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Fii cu mare băgare de seamă, în această perioadă, căci, din cauza temperamentului tău, vor apărea mici probleme cu persoane care îţi pot influenţa poziţia, atât profesional, cât şi în plan personal. Ţine-ţi secretele numai pentru tine. Nu lua de bune toate cele care ţi se prezintă ca fiind extraordinare şi de mare succes, fiind de aşteptat o decepţie sau o supărare, dacă vei pune prea mult suflet în ceva ce nu merită.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Poate apărea nevoia unor mici compromisuri, însă îţi vor folosi pe deplin. Vei fi nevoită să depui multe eforturi în tot ceea ce vei face săptămâna aceasta. Acest mod de a aborda lucrurile te va duce mai departe decât oricare dintre aşteptările tale. Nu te da la o parte atunci când ţi se propune să faci o scurtă călătorie, căci te poate conduce către unele oportunităţi personale şi poţi întâlni persoane care să facă diferenţa, în viaţa ta. O schimbare este posibilă, în această săptămână, şi care se va dovedi norocoasă pentru tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Vei dori sa te simţi cât mai confortabil în locul în care trăieşti sau vei dori, chiar, să te muţi într-o altă locaţie, dacă nu simţi că aparţii locului în care eşti acum. O săptămână în care vei analiza şi vei sorta propriile dorinţe şi nevoi, pentru a fi mai ordonată din punct de vedere financiar, legal şi mental. Poţi să depăşeşti uşor încercările acestei perioade, bazându-te pe forţa ta interioară. Poţi obţine câştiguri, dacă nu-ţi vei neglija îndatoririle curente, care sunt baza existenţei tale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Preia iniţiativa, fără a aştepta să-ţi rezolve cineva situaţiile. Un parteneriat sau o prietenie se poate dovedi a fi puţin cam dătătoare de emoţii, însă, dacă vei rezolva problemele imediat ce apar, atunci nu numai că vei scăpa de acestea, ci îţi vei face un bine, mai mult decât îţi imaginezi. Onestitatea şi dăruirea, în acelaşi timp, pot fi atuurile tale în această săptămână şi care să-ţi asigure un week-end perfect, fără prea mari dureri de cap.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Lucrul în echipă te va salva de multe încurcături, în această săptămână. Alătură-te acelor persoane care sunt de aceeaşi parte cu tine şi care lucrează în acelaşi domeniu sau care studiază aceleaşi subiecte ori au alte interese comune cu tine si puteţi face schimb de experienţă. Comunicarea este baza, în această perioadă, iar aceasta te va conduce şi spre unele momente de ...divertisment, flirt şi relaxare. Cu mare atentţie, însă, pentru că este posibil să ajungi şi într-o situaţie care îţi poate influenţa viitorul pentru totdeauna.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
O săptămână excelentă pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sentimentală! De asemenea, vei fi răsfăţata celor dragi, pe care, la rândul tău, vei încerca să-i faci fericiţi şi multumiţi, în special dacă este vorba de crearea confortului acasă. Dinamica relaţiei sentimentale, în care eşti implicată acum, sau a relaţiilor de sub acoperişul casei tale va fi îmbunătăţită. Vei şti să îmbini totul cu proiectele profesionale, fără a da greş. Nu prea te vei înţelege cu persoanele ncunoscute sau cu cele care vor să îţi impună o anumită linie.

Leu (22 iulie - 22 august)
Poate fi o săptămână dificilă, în care trebuie să fii pregatită pentru diverse contre, controverse, piedici, mai ales dacă te bagi adânc în discuţii despre probleme curente şi îţi susţii cu prea multă vehemenţă punctul de vedere. Nu vei fi capabilă să câştigi, până când nu vei asculta cu atenţie şi vei separa faptele de vorbele goale. Nu pierde prea mult timp cu cineva care ţi-a produs supărări în trecut, căci s-ar putea să se repete. Dacă nu poţi face economii, măcar nu fă cheluieli inutile sau extravagante.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
O săptămână în care, oricât de multe tentaţii ai avea, este bine să nu te laşi pe tânjală, căci este o perioadă care poate fi bună financiar, pentru tine. Sau poţi descoperi o oportunitate de a-ţi schimba vocaţia ori să te îngrijeşti de acele lucruri care te deranjează de ceva vreme. Curaţă-ţi arhiva repede şi apoi gândeşte-te cum să ţi le apropii pe acele persoane care ţi-au influenţat trecutul. Poţi, însă să mergi mai departe şi fără a face apel la chestiunile trecutului.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Fără să exagerezi cu dorinţele şi fără să ceri din ce în ce mai multe şi mai repede de la viaţă, vei avea o săptămână echilibrată. Evită să te laşi atrasă în jocurile de culise ale altora, pentru a nu ajunge să fii pusă în situaţii îngrijorătoare, fără să ai vreo vină. Fă tot ceea ce este posibil să fii tu însăţi, iar bonusul săptămânii îţi va veni dintr-o direcţie surpriză. Nu te enerva deloc şi treci peste toate situaţiile incomode, chiar dacă este nevoie de unele compromisuri. Însă, fii fermă în a-ţi arăta poziţia şi posibilităţile. Fă lucrurile fără prea multa zarvă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Iniţiativa personală s-ar putea să dea mici rateuri, în această săptămână. Fă numai ceea ce ţi se cere sau ţi se impune, în anumite limite, evident, chiar dacă unele lucruri nu-ţi convin, şi vei vedea cum cei din jur te vor aprecia şi mai mult şi vor veni să te sprijine. O scurtă plimbare sau deplasare are mari şanse să se termine prin a cunoaşte pe cineva care va rămâne mult timp în memoria ta. O minte deschisă te va pune în faţa unor schimbări pozitive.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Concentrează-te tot timpul şi fă-ţi drum ori de câte ori eşti strânsă cu uşa, nemeritat. O săptămână de luptă. În vâltoarea evenimentelor săptămânii, este posibil ca cineva apropiat sau din cercul de prieteni sau colegi, să te prindă cu garda jos. Evită să intri în contre verbale şi nici în mijlocul bârfelor, căci acestea nu te fac deloc mai populară. Sarcinile suplimentare pe care le vei primi în această săptămână îţi vor crea o stare de om copleşit, însă, o dată ce te pui pe treabă, vei vedea că totul îţi va fi extrem de facil.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
O săptămână în care, în urma eforturilor profesionale, poţi să te apropii, în plan personal, de cineva la care ţii foarte mult sau pe care ţi-l doreşti lângă tine. Îţi vor fi de mare folos acţiunile în beneficiul oricarei cauze nobile sau să dai o mână de ajutor cuiva faţă de care ai un respect deosebit. Nu este o săptămână în care să te dovedeşti egoistă şi nici singuratică. Vei avea destule oferte. Un parteneriat sau o prietenie cu cineva cunoscut va fi în avantajul tău.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 28-01-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro