Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Află din horoscopul întocmit de specialista noastră, astrologul Tina Rizea, ce ţi-au pregătit astrele pentru acest weekend.

Vineri

Berbec
Deşi eşti o persoană raţională, vei încerca să te răzbuni pe cei ce doresc să-ţi încurce planurile. După-amiază, ţi se oferă o recompensă şi uiţi pentru moment de toate conflictele. Nu suporţi rutina care s-a instalat, chiar dacă ai un program încărcat.

Taur
De aproape o lună, situaţiile se repetă şi trebuie să faci schimbări. Ai atât de multe propuneri de colaborare, încât ofertele de azi nici nu le mai iei în considerare. Faci din nou greşeala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai convenabilă.

Gemeni
Ai ocazia de a te întâlni cu prietenii tăi cei mai buni, dar îţi dai peste cap programul prestabilit. Nu renunţa pentru că ulterior îţi va părea rău! Seara, obţii avantajele la care visezi de mult timp şi descoperi că situaţia nu te încântă mai deloc.

Rac

Le faci prietenilor mici cadouri, ce îţi depăşesc cu mult bugetul. Te laşi cucerit, chiar sedus, de o persoană din anturaj, pe care până acum nici nu o băgai în seamă. De vină sunt, se pare, doar decepţiile sentimentale din ultima perioadă. Odihnă impusă.
Leu
Eşti propus pentru o promovare care te încântă şi care crezi că îţi oferă liniştea pe care o doreai. De-abia de-acum va începe însă cu adevărat să apară suprasolicitarea. Viaţa ta se complică din cauza persoanei iubite, care devine şi mai pretenţioasă.

Fecioară
Eşti fericit pentru că ai impresia că în sfârşit cineva te doreşte cu adevărat. Cei din anturaj te admiră pentru rapiditatea cu care găseşti soluţii pentru orice problemă, dar şi pentru spontaneitatea replicilor tale (ca de obicei, cu puţin venin).

Balanţă

Îţi faci curaj şi îi soliciţi şefului direct să te ajute şi să renunţe la anumite proiecte fără viitor. În cazul în care te refuză, nu renunţa, ci găseşte o altă manieră de abordare! Viaţa ta este supusă unor schimbări fără să ţi se ceară părerea.

Scorpion
Senzualitatea ta o ia razna şi nu este exclus să faci multe greşeli pe care ulterior le vei regreta. Schimbările vor fi respinse numai din cauza modului în care ţi s-au prezentat. Eşti foarte intuitiv şi
mai capabil de a-i înţelege pe cei din jur.

Săgetător
Eşti predispus la excese alimentare. Adopţi cu tenacitate un regim de viaţă „sportiv“, sperând că vei recăpăta aspectul tineresc de altădată. Nativii tinerii se antrenează şi ei. Devii mult mai înţelegător decât până acum cu cei lipsiţi de voinţă.

Capricorn
Arăţi neîncredere în rude, rupi legătura cu tradiţiile, trăieşti unele insatisfacţii pentru pierderi de bunuri şi totuşi eşti optimist pentru că te simţi iubit din nou. Seara, apar momente de avariţie, dar şi de afirmare prin idei excepţionale.

Vărsător
Certurile cu partenerul de cuplu te obosesc şi te determină să iei o atitudine prea dură. Toate câştigurile tale se duc pe plata unor taxe. Dorinţa de a prelua „puterea“ în familie şi de a le dicta celor din jur ce să facă se dovedeşte depăşită.

Peşti
Dimineaţă eşti dezamăgit, dar nu-ţi pierzi speranţa. Plăcerea de a trăi s-ar putea să te conducă iar pe căi mai puţin plăcute. Este posibil să-ţi dezamăgeşti partenerul de cuplu prin indiferenţa manifestată. Seara, nu mai eşti mulţumit de nimic.

Sâmbătă

Berbec

Te afirmi în activităţi la care nu ai visat niciodată. Obţii acordul rudelor pentru schimbările pe care le doreşti, fiind convins că toată lumea va avea de câştigat. Seara,  te „emancipezi“ obligat de împrejurări şi pierzi aprobarea persoanei iubite.

Taur
Excese alimentare din pricina participării la o masă festivă. Pentru că nu e genul tău să intri în panică, este posibil să amâni o consultaţie medicală. Eşti invitat la o petrecere şi pentru moment nu găseşti motive plauzibile pentru un refuz amabil.

Gemeni
Musafiri de toate genurile îţi calcă pragul (unii dintre ei, neanunţaţi). Rudele îţi oferă ajutor, chiar dacă nu ai nevoie de aşa ceva. Inaugurezi o activitate care îţi oferă posibilitatea de a visa şi de a avea noi speranţe pentru familie.

Rac
Te porţi ca şi cum ai avea o funcţie deosebită. Cei dragi insistă să amâni drumurile la care nu vor sau nu pot să participe. Bombardezi persoana iubită cu declaraţii de iubire şi speri că nu te va mai întreba ce ai de gând să faci în viitorul apropiat.

Leu
Eşti preocupat de partenerii tăi şi uiţi de toate problemele. Se înregistrează pagube din cauza unor investiţii mult prea scumpe. Este bine să fii prevăzător, mai ales dacă prietenii îţi impun să semnezi acte (mai ales cele care prevăd noi contracte).

Fecioară
Nu vor exista probleme financiare decât dacă partenerul tău de viaţă este un Leu pretenţios, care îţi impune să faci achiziţii nepotrivite. Încep să apară recompense pentru contractele pe care le-ai acceptat şi parcă viaţa devine brusc mai frumoasă.

Balanţă
Stare de sănătate precară, dar şi momente de panică. Vei fi tentat să sacrifici relaţiile amicale de dragul timpului liber „câştigat“ cu partenerul de cuplu. Relaţiile familiale se tensionează în momentul în care anunţi că pleci singur la drum lung.

Scorpion
Primeşti noi lecţii de viaţă, la care ai renunţa cu plăcere. Ingratitudinea de până acum va fi amendată seara, când vei avea nevoie de prieteni. Eşti mai amabil decât de obicei (de „vină“ pot fi şi sentimentele de afecţiune pentru persoana iubită).

Săgetător
Te consideri corect şi nu înţelegi de ce eşti criticat din nou. Vei depăşi problemele şi vei considera că te descurci şi fără bani. Neînţelegerile cu ceilalţi membri ai familiei tind să se accentueze şi ai momente când ai pleca în lumea largă.

Capricorn
Cu ocazia unor vizite inopinate, trăieşti o rezolvare a problemelor casnice şi financiare absolut originală, la care nu se aşteaptă nimeni. Te consideri cel mai fericit om de pe pământ doar pentru că eşti băgat în seamă şi lăudat de către familie.

Vărsător
În ciuda ambiţiei şi a tenacităţii tale de moment, eşti dispus la compromisuri sentimentale, de teamă să nu rămâi izolat. Ai un comportament imprevizibil, dar şarmant. Micile nerealizări casnice sunt compensate de reuşitele „sentimentale“ nocturne.

Peşti
Relaţiile cu amicii continuă să fie imprevizibile, iar drumurile nu pot fi evitate. Invitaţii multiple de la rude care nu pot fi refuzate. Nu vrei să amâni nimic şi preferi să lucrezi continuu, sperând că vei putea să pleci cu familia la plimbare seara.

Duminică

Berbec
Ai încredere în promisiunile unor persoane din anturaj care nu vor decât să te încurce. Eşti pus în dificultate de datoriile neachitate de familie! Familiştii doresc să-şi reorganizeze viaţa şi încep prin a le impune copiilor un program foarte strict.

Taur
Dimineaţă, pentru a-i ajuta pe cei care depind de tine, faci eforturi deosebite şi îţi sacrifici şi puţinul timp liber pe care îl mai ai. Seara, îţi dovedeşti ingeniozitatea în cele mai stresante momente. Muncă multă şi cheltuieli extrem de mari!

Gemeni
Nu mai eşti bolnav, dar sensibilitatea mentală te face să suferi pentru orice cuvânt nepotrivit. Te-ai obişnuit deja ca membrii familiei să nu-ţi fie deloc recunoscători. Noroc ai suficient, doar că ai fost obişnuit ca acesta să fie mult mai evident.

Rac
Te bagi în treburi care nu te privesc şi tot tu eşti cel ce se consideră foarte ofensat atunci când eşti criticat. Poate că ar trebui să te preocupe mai mult propria situaţie! Este necesar să fii mult mai prudent în relaţiile cu rudele prin alianţă.

Leu

Ai coşmaruri şi nu te poţi desprinde de visele pe care doar tu le consideri premonitorii. Nu se anunţă nicio catastrofă în ceea ce te priveşte, dar poate eşti prea obosit. Seara,  apar numeroase probleme familiale, dar şi realizări excepţionale.

Fecioară
Iei încă de dimineaţă legătura cu o persoană aflată în altă ţară (sau în alt oraş) şi descoperi că încă mai ai multe datorii de achitat. Îţi arăţi intransigenţa în toate felurile posibile. Seara, te foloseşti iar de relaţii pentru a face rost de bani.

Balanţă

Încerci să-ţi ascunzi ideile şi tendinţa de a-i judeca pe ceilalţi după un cod foarte categoric, dar este evident pentru toată lumea că nu-ţi simpatizezi rudele. Nu este exclus să te revolţi, dar seara să ai impresia că totul este extrem de simplu.

Scorpion
Cu toate că pari indiferent la încercările rudelor de a-ţi pune beţe în roate, te simţi lezat de deciziile acestora. Oricum, îţi vei chema şi cei mai buni prieteni în ajutor! Toţi amicii apelează la tine în acelaşi timp şi te stresează la maximum.

Săgetător
Relaţiile cu persoana iubită rămân dure, cu toate că faci orice este posibil pentru a o îmbuna. Regreţi în zadar cuvintele critice şi momentele tale de irascibilitate. Reproşurile trec pe lângă tine ca o boare, iar laudele le priveşti cu suspiciune.

Capricorn
Descoperi că ai suficiente resurse (şi răbdare) pentru a-ţi desfiinţa toţi prietenii bârfitori. Din păcate, uiţi să le spui şi celor dragi cum scapi de necazuri! Le interzici cu fermitate celor din anturaj să se mai amestece în treburile tale intime.

Vărsător
Eşti forţat de împrejurări să iei decizii care îţi distrug programul de relaxare. Trebuie să renunţi la proiectele noi şi să accepţi tot ceea ce ţi se impune de către familie şi amici. Nu te lauzi, tocmai acum, când finalizezi o activitate deosebită.

Peşti

Nu ai suficientă energie pentru a face faţă tuturor intrigilor şi acuzaţiilor aduse  de bărbaţii din anturajul intim – prieteni, vecini sau rude apropite. Încerci să-i tratezi cu indiferenţă! Blocajele vor dispărea pe neaşteptate după-amiază sau seara.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 08-02-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro