Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în săptămâna următoare. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Poate că nu îţi va sta capul la afaceri si proiecte noi, însă, dacă acestea se prezintă ca fiind oportune, nu le rata. Dacă ai de facut plăţi restante, fie negociază, fie achită parţial, pentru a nu-ţi destabiliza bugetul. Încă de la începutul săptămânii, te va preocupa relaţionarea cu cei apropiaţi, pe care simţi că i-ai neglijat un pic. Vei fi capabilă să aduci o prietenie într-o fază afectivă relaxantă, ceea ce te va înveseli şi te va însenina. Bazează-te pe cei apropiaţi şi de încredere, căci ei îţi vor pune zâmbetul pe buze şi îţi umplu inima de bucurie. Dacă ai o viaţă de cuplu, fereşte-te de criza vârstei a doua, pentru că o persoană tânără şi fermecătoare s-ar putea să te facă să-ţi pierzi capul. Ar fi bine sa-ti faci, cât mai curand, un control medical complet, pentru a nu mai avea incertitudini privind starea ta de sănătate.
 
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Asigură-te, în fiecare zi, că energia ta este la un nivel bun. Va fi o săptămână în care vei fi foarte ocupată, iar cei care lucrează împreună cu tine ar fi bine să nu-şi slăbească eforturile şi să nu fie nepăsători. Te poţi aştepta la relaţii complexe şi, deseori, furtunoase cu prietenii sau prietenele tale. De asemenea, climatul astral este favorabil schimbărilor de stare bruşte şi imprevizibile, la fel ca şi izbucnirile emoţionale. Nu deznădăjdui, din cauza experienţelor tale dureroase din trecut. Nu te gândi că nu are rost să rezişti tentaţiilor. Poate fi un week-end furtunos.
 
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dacă activitatea ta profesională se desfăşoară având legătură directă cu şefii tăi ierarhici, s-ar putea ca aceştia, pe măsură ce au căpătat încredere în tine, să-ţi propună mai multe responsabilităţi de care să te ocupi, iar dacă activitatea ta profesională se desfăşoară independent, vei avea o însemnată creştere a clientelei. Poate fi perioada bună pentru a cere o promovare, un premiu sau pentru a ţi se recunoaşte meritele, în vederea ocupării, cândva, a unui post mai bun. S-ar putea să te simţi puţin ameţită, la sfârşitul programului, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Însă, poţi să stai liniştită, nu este nimic serios de care să te temi, ai grijă să mănânci doar ceva uşor în fiecare seară, eventual lactate care se vor dovedi o alegere excelentă, din cauza faptului că sunt bogate în calciu, lucru de care ai mare nevoie în această perioadă.
 
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă ai o viaţă de cuplu, vei începe să găseşti viaţa conjugală şi restricţiile familiale destul de greu de suportat şi, ca o reacţie a ta la acestea, vei fi înclinată să faci mai puţine concesii decât ca de obicei. Numeroasele responsabilităţi şi obligaţii, de care nu poţi să scapi, s-ar putea să-ţi submineze optimismul. Învaţă, mai bine, ce este răbdarea. Pentru a lupta împotriva stresului, care îţi provoacă, printre altele, riduri şi cearcăne, lucru care ţi se întâmplă din ce în ce mai des şi din cauza alimentelor consumate în exces, există o soluţie la îndemână: practică mai mult sport, de preferat în aer liber şi adoptă o filozofie de viaţă mult mai bună.
 
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Oricât de mult vei fi tentată, încearcă, în această săptămână, să nu te închizi în tine. Poţi descoperi că sfatul colegilor şi colaboratorilor tăi este util, pentru a obţine succesul în proiectele de care te ocupi. Participă la cât mai multe activităţi de grup. Nu amesteca dragostea cu asocierile financiare. Influenţele perioadei îţi sunt favorabile pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine şi pentru a scăpa de sentimentul de inferioritate nejustificat, care este, de fapt, un obstacol în evoluţia ta. Nu ezita să consulţi un medic, dacă te simţi anormal de obosită, mai ales dimineaţa, când te trezeşti.

Leu (22 iulie - 22 august)
S-ar putea să fie nevoie să treci şi printr-o perioadă dificilă, în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Poate fi vorba despre o suma destul de mare, reprezentand fie un impozit în plus, pe care trebuie să-l achiţi, fie capital cash, pentru o investiţie, sau pierderi din cauza unui prost management. Dacă te atrag flirturile originale şi plăcute, vei avea de unde alege, dar nu spera că acestea îţi vor oferi posibilitatea de a te stabiliza pe plan sentimental. Dacă duci o viaţă de cuplu, s-ar putea să ai de suferit de pe urma vieţii fără grijă şi atitudinii tale nepăsătoare. La job, influenţele săptămânii îţi vor susţine eforturile pe care le depui în reorientarea şi dezvoltarea activităţilor tale, în toate domeniile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Săptămâna aceasta, va trebui să ai mai multă răbdare, pentru că nimic nu se rezolvă în grabă, iar orice gest negândit poate ruina orice plan bine stabilit. Reacţiile tale vor fi mai rapide decât ca de obicei şi îţi vor permite să scapi de necazuri şi să eviţi complicaţiile. Bunele rezultate pe care le poţi obţine în drumul şi acţiunile tale îţi vor reda încrederea în tine, atât de necesară pentru progresul în activitatea profesională, precum şi în realizarea obiectivelor propuse. Dacă vrei să eviţi eventualele necazuri, rezistă dorinţei tale de a acorda asistenţă anumitor prieteni, pe care oricum tu nu îi placi foarte mult.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Fereşte-te să-ţi impui gândurile sau ideile cu caracter general care, în opinia ta, te vor ajuta să găseşti soluţiile la multe dintre problemele cu care te confrunţi în prezent. Dacă duci o viaţă de cuplu, influenţele din cursul acestei săptămâni s-ar putea să te determine să te izolezi de ceilalţi, probabil din cauza unor probleme pe care le ai cu anumite persoane mai tinere. Dacă eşti singură, fără partener, s-ar putea să ai mici dificultăţi în găsirea persoanei potrivite pentru tine, pentru că cei care îţi plac şi pe care îi vei întâlni, într-o zi sau alta, au deja o parteneră stabilă. Profită de influenţele favorabile din această săptămână, pentru a-ţi rezolva micile neînţelegeri din familia ta, dacă este cazul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Vei avea posibilitatea de a duce la bun sfârşit o excelentă operaţiune financiară. Îţi poţi chiar consolida situaţia materială din prezent, făcând investiţii pe termen lung. Nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi ideile, prin toate mijloacele de care dispui şi, măcar acum, nu lua în seamă toate părerile aşa zişilor sfătuitori, pentru că, de data aceasta, tu vei fi cea care are dreptate. Comunicarea dintre tine şi partenerul tău se va dovedi destul de dificilă, pentru că amândoi veţi fi rebeli şi va trebui să depuneţi eforturi destul de mari, pentru a reuşi să depăşiţi această situaţie. Poţi înerca şi un week-end de împăcare la munte.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Săptămâna aceasta vei resimţi din plin agitaţia în care vei fi prinsă. Proiecte, plăţi, rate, sedinţe şi întâlniri adăugate rutinei zilnice te vor face să simţi nevoia ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore. Începutul de săptămână te va găsi cu un sistem nervos mult mai sensibil, aşa că va trebui să ai mare grijă de nervii tăi. Evită orice fel de excese, în special alcoolul şi tutunul. De asemenea, acordă mare atenţie sănătăţii tale care este dependentă de sistemul nervos şi care, în această perioadă, dacă nu eşti rezonabilă, îţi poate crea mari probleme. În cea mai mare parte a timpului, vei fi tandră şi nostalgică. Te vei gândi la vechile tale aventuri de dragoste cu melancolie, iar acest lucru nu te va nemulţumi.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Este o săptămână în care trebuie să acorzi o atenţie deosebită situaţiei tale financiare, afacerilor tale, în general, şi când ar trebui să-ţi gestionezi cu şi mai multă atenţie bugetul. De asemenea, ar fi indicat să-ţi întocmeşti un registru de cheltuieli. Influenţele din prezent favorizează relaţiile de dragoste liniştite, consolidează înţelepciunea naturală. Îţi vei sacrifica impulsurile periculoase pentru bunele maniere, vei rezista tentaţiilor neaşteptate şi vei refuza să laşi chiar şi cea mai mică izbucnire pasională să-ţi înăbuşe raţiunea. Dacă vei continua cu încăpăţânare să-ţi cultivi gândurile pozitive în fiecare zi, vei termina prin a câştiga în faţa tendinţelor de a te închide în tine ori de a te lăsa pradă deprimării.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Influenţele săptămânii nu îţi vor fi chiar favorabile la locul tău de muncă şi va fi nevoie să lucrezi într-o atmosferă agitată şi confuză care nu îţi va permite să ai randamentul pe care ţi-l doreşti. Astrele îţi vor oferi toate mijloacele pentru o stabilitate afectivă minunată şi izbucniri romantice, iar inima ta va sărbători. Dacă eşti singură, fără partener, s-ar putea ca, de data aceasta, să întâlneşti marea dragoste. Fereşte-te de arsuri, explozii sau intoxicaţii. Nu spera că lucrurile se vor îndrepta de la sine, pentru că, dacă nu faci nimic, nu numai că nu vei găsi niciun fel de soluţii reale, dar s-ar putea ca, pur şi simplu, o situaţie delicată să se transforme într-o adevarată catastrofă. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 25-02-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro