Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Nativa din Fecioară trebuie să evite comportamentul impulsiv sau dominant. Află ce ţi-au rezervat astrele în materie de dragoste, sănătate, carieră sau bani, în funcţie de zodia ta, pentru săptămâna ce urmează.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Încă de la începutul săptămânii vei primi tot felul de aprecieri, de la persoane bine poziţionate. Anumiţi oameni vor veni să-ţi mulţumească, pentru ceea ce ai făcut pentru ei de-a lungul timpului. Este o săptămână în care poţi face paşi mari pentru a-ţi duce la final unele planuri. Sau, măcar pentru progrese semnificative. Acest lucru îţi va menţine optimismul. Dacă apar momente în care energia ta dă semne de slăbire, atunci încetineşte ritmul. Mai bine aşteaptă să fii în formă maximă, mai ales dacă ai de gând să începi un proiect mare şi ambiţios.
 
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O săptămână în care va trebui să încerci multe dintre trucurile tale noi, pentru a reuşi. Metodele şi tehnicile mai vechi, chiar dacă au dat rezultate, nu mai sunt de actualitate. Este o perioadă foarte bună pentru liniştea ta, când mintea este mai relaxată şi poţi reacţiona mai clar. Te vei lovi de oameni care îţi vor părea îndoielnici, însă arată-le acelaşi respect. Nu te aştepta ca unele neînţelegeri să se rezolve în perioada aceasta. Dacă eşti la studii, va trebui să faci eforturi suplimentare ca să ţii pasul.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Poate fi o săptămână în care concentrarea să îţi joace feste. Mintea ta pare să fie mereu în altă parte. Vei avea destule şovăieli. Abia spre week-end îţi vei recăpăta energia, ceea ce te va face să vrei să pleci într-o excursie sau să te răsfeţi în vreun fel. În această săptămână, încearcă să nu scapi din mână cheluielile familiei, căci vor apărea tentaţii. În general, ai grijă de cei apropiaţi, mai mult ca altă dată. Energia pe care o vei avea, la un moment dat, consum-o pe lucrări creative. Este timpul să cauţi să te dezvolţi şi să creşti pe plan profesional.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Acordă o atenţie totală şi concentrează-te pe familie, în toată această săptămână. Aşteaptă-te să se întâmple ceva, iar tu trebuie sa fii în apropiere. Asigur[-te că toată lumea este mulţumită. Chiar dacă nu va fi nevoie să acţionezi în forţă, va trebui să ai totul sub control şi, mai ales, să ştii tot ce se întâmplă. Ţine-ţi imaginaţia şi dorinţele intime separat de ceea se întâmplă în realitate. Nu fă investiţii mari, însă poţi pune la punct o înţelegere ce se va încheia în viitorul apropiat. Week-end-ul va fi un bun sfetnic.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
În această săptămână, programul tău ar putea fi stabilit de altcineva, ba chiar va fi dat peste cap, în unele momente. Nu te impacienta şi adaptează-te rapid. Va fi în interesul tău imediat. Orice fel de obiecţii nu vor face altceva dcât să-ţi îngreuneze treaba, ba chiar pot să o înrăutăţească. După ce ai trecut de mijlocul săptămânii, apropiaţii tăi, prieteni sau familie, vor căuta să-ţi capteze atenţia. Vei reuşi să faci faţă acestei avalanşe de cereri, dar nu uita să-i aminteşti fiecăruia care este partea sa de treabă. Nu împrumuta bani nimănui, acum, pentru că ai tu mai multă nevoie decat altcineva.

Leu (22 iulie - 22 august)
Inteligenţa ta va născoci o sumă de idei senzaţionale. Nu-ţi va trebui niciun efort să le faci cunoscute şi să le ierarhizezi. Însă, va fi necesară o muncă suplimentară ca să le implementezi. Nu fi indiferentă în faţa unor propuneri sau oportunităţi care ţi se vor prezenta în această săptămână. Altfel, vei apărea în faţa celorlalţi ca o persoană delăsătoare, ceea ce nu-i aşa. Eşti mereu setată să obţii victorii şi să fii un lider. Concentrează-te, căci o minte absentă îţi va aduce numai necazuri. Fă tot ceea ce trebuie ca să îţi păstrezi intacte valorile personale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Săptămâna ar trebui să înceapă lin, pentru tine, atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi viaţa sentimentală. Este, într-adevăr, o perioadă fastă, mai ales pentru a construi noi planuri, din moment ce mintea ta ar trebui să fie efervescentă. Totul ar trebui să funcţionze excelent. Însă, în week-end, e de aşteptat să ai tot felul de responsabilităţi şi sarcini de rezolvat, de care nu poţi scăpa. Evită orice fel de comportament impulsiv sau dominant. Partenerul tău va fi extrem de cooperant şi sociabil.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Agerimea ta va impresiona, în această săptămână, şi vei acţiona plină de responsabilitate. Peobleme grele şi importante vor apărea în a doua parte a săptămânii, iar modul tău de a vedea lumea va determina schimbări interesante. Încetineşte, totuşi, ritmul, odată ce intri în zilele de week-end, pentru că atât mintea, cât şi corpul tău au nevoie de o perioadă de refacere şi odihnă. Poţi scăpa de stres şi presiune, dacă te vei ocupa de acele lucruri care îţi fac plăcere maximă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Chiar de la începutul săptămânii, gândirea ta va fi extrem de flexibilă şi vei avea dorinţa şi posibilitatea să explorezi idei deosebite şi principii noi. Ai grijă să nu te suprasoliciţi, atât mental, cât şi fizic. Excesele se taxează. Dacă îţi vei pune la punct orarul şi vei fi mult mai organizată, vei face faţă cu brio oricăror încercări. Ai foarte multe de expus, poate chiar mai multe decât pot unii să înţeleagă. Cheltuielile s-ar putea să te pună pe gânduri.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Va trebui să găseşti o cale de a te exprima clar şi cu fermitate, pentru a ieşi la suprafaţă în diverse situaţii. În această săptămână, vei avea destulă energie şi idei pozitive pentru a-ţi rezolva o sumă de probleme curente. Încearcă să aduni în jurul tău prietenii şi prietenele care te pot ajuta să te exprimi cu putere. De asemenea, în week-end, încearcă să ai lângă tine cât mai multe persoane, chiar dacă acest lucru va însemna un efort de socializare, dar şi necesitatea de a participa la vreo petrecere. Trebuie să simţi şi să înţelegi importanţa legăturilor ce se stabilesc în cadrul unui grup.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Răbdarea ta va fi pusă la grea încercare, în această săptămână. Nu te vei simţi confortabil şi nu ţi se va părea distractiv să participi la tot felul de sărbătoriri ad-hoc sau anunţuri festive. Viaţa sentimentală va necesita, şi ea, o răbdare de fier şi o ştiinţă a interacţiunii. Nu te hazarda în invetiţii şi caută să ţii în frâu cheltuielile, altfel totul o poate lua razna. O schimbare este pe cale să se producă, în această perioadă, însă va necesita timp pentru a fi stabilă. Fii cooperantă, abordabilă şi ţine legătura cu toţi cei care depind de tine, în special la serviciu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Începutul de săptămână ar putea fi destul de dificil pentru tine. Însă, pot fi lângă tine prieteni şi prietene care ştiu să îţi facă viaţa usoară şi frumoasă. Încearcă să zâmbeşti cât poţi de mult şi păstrează-ţi optimismul. La mijlocul săptămânii, poziţa ta socială are şanse să se îmbunătăţească. Acest lucru va însemna şi o mai mare uşurinţă în lucrul de echipă, cu persoane care caută să atingă aceleaşi ţeluri ca şi tine. La job, vei lucra cu încredere în tine şi plină de energie. În week-end, pot apărea unele neplăceri, ceea ce te va face să te simţi frustrată.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 04-03-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro