Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Nativa din Balanţă trece printr-o perioadă agitată. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera în funcţie de zodia ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Anumite activităţi, din spatele cortinei, îţi vor dezvălui capacitatea ta de adaptare. Este foarte bine să-i ajuţi şi pe alţii, însă energia ta debordantă trebuie ţinută în frâu, pentru ca lucrurile să fie făcute corect şi la timp. Îţi va prinde bine să mai iei câte o pauză, din când în când, iar acest lucru te va întări. Vei demonstra, săptămâna aceasta, un talent ascuns pentru psihologie. Fii puţin mai îndrăzneaţă în această perioadă, însă rămâi tu însăţi, indiferent care este miza.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

O săptămână în care va trebui să-ţi regândeşti priorităţile şi să decizi ce anume vrei tu cu adevărat. Poate că energia ta nu va fi la un nivel mare, însă va merita orice efort ca să-ţi stabileşti o nouă scară de valori şi un „nou centru al Universului”. E bine, din când în când, să mai faci şi o revizie generală. Cu ajutorul astrelor, viaţa ta sentimentală va arăta foarte bine, săptămâna aceasta, întâlnirile fiind favorizate. De asemenea, te vei descurca şi cu banii, fără a simţi o mare lipsă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
În această săptămână, vei reveni la un plan mai vechi de-al tău, aşa că pregăteşte-te să îţi pui la treaba calităţile de comunicare şi, de ce nu?, de marketing. Farmecul tău personal va face diferenţa la seviciu, iar un contact personal îţi va deschide multe uşi. Poate că agenda ta va fi foarte încărcată, însă ceea ce vei face îţi va servi pe termen lung. O nevoie de noi sensuri în viaţă te va face să ai tendinţa către aventură, lucru pe care îl poţi susţine individual, odată ce se apropie sfărşitul săptămânii, când energia ta va fi la un bun nivel.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Cu sprijnul astrelor, din această săptămână, vei avea o evoluţie pozitivă, ba chiar vei reuşi să ajungi într-o postură de lider, fără să faci ceva semnificativ în acest sens. Este favorizată latura educaţională, de unde îţi va veni şi inspiraţia. De asemenea, latura socială îţi va aduce satisfacţii, iar studiul va fi mai distractiv ca oricând. Anumite relaţii de calitate, pe care le ai, îţi vor înlesni accesul către un stil de viaţă diferit, iar o ieşire în oraş, în week-end, îţi va îmbogăţi starea spirituală.

Leu (22 iulie - 22 august)

Acţionează, speculativ dacă este nevoie, pentru a face acumulări, iar o afacere, care nu părea să aibă viitor la început, s-ar putea transforma în ceva profitabil. Te aşteaptă o schimbare de direcţie. Bazează-te pe intuiţia ta şi nu vei confunda o invitaţie pentru o discuţie cu o ofertă pe termen lung. Revino la mai vechile tale moduri de relaţionare, în week-end, şi vei cuceri pe cineva, care ţi-a fost tot timpul la îndemână, într-un mod pe care îl vei povesti şi copiilor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Ai învăţat o mulţime din relaţiile anterioare, aşa că o nouă experienţă va beneficia de un plus de stabilitate din partea ta. Vei fi solicitată intens la muncă şi vei face bine să te forţezi să termini totul corect. Astfel, anumite persoane, importante, vor putea să-ţi aprecieze valoarea şi îţi vor arăta acest lucru, mai mult ca până acum. Este plăcut să-ţi ridici partenerul pe un piedestal şi poate fi chiar distractiv, atât timp cât deţii tu controlul. Dacă vei avea negocieri, săptămâna aceasta, poţi să ceri mai multe decât speri să primeşti, însă nu depăşi limitele.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea o săptămână plină, în care vei fi fără odihnă, agitată, şi nimic nu te va satisface suficient de mult, încât să îţi doreşti să dureze o veşnicie. Vei simţi că dragostea, casa, munca, totul ...este relativ, iar tu vei fi în căutarea următorului lucru care te face fericită. Este important să fii mereu tu însăţi şi să grefezi noile acumulări în stilul tău de viaţă obişnuit. Rutina este, totuşi, importantă pentru tine. Vei regăsi dragostea pentru anumite diete şi pentru medicina alternativă, totuşi nu te obişnui cu boala.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Stabileşte-ţi singură termene limită foarte stricte, iar acest lucru îi va impresiona pe colegii tăi, dar mai ales pe şefi. Toată lumea va aprecia silinţa pe care ţi-o dai. Plăcerile amânate îşi vor găsi ele locul lor, însă nu privi înapoi cu mânie, nu scormoni în trecutul tău şi evită să crezi că viaţa ta stă pe loc! Trăieşte fiecare moment la intensitate maximă. Sunt favorizate legaturile cu tot felul de persoane, în special de sex opus, iar cineva care nu ţi-a atras atenţia până acum s-ar putea să îţi facă inima să tresară.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână, pe primul loc loc va sta rezolvarea unor probleme familiale. Vei fi mult mai calmă, decât în alte perioade, ceea ce va contrasta cu firea ta. În sinea ta, vei găsi pe cineva surprinzător şi te vei bucura să pui şi alte persoane pe primul loc. Vei dori să faci impresie bună, oriunde vei merge, şi vei avea sprijinul astrelor. Este suficient să fii tu însăţi şi toată lumea va aprecia prezenţa ta. Unele dileme nu pot fi rezolvate de una singură, aşa că apelează la cunoştinţe, la rude, la orice mentor care îţi poate oferi sfaturi înţelepte.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Vor fi zile în care ambiţia ta se va manifesta la maximum şi va trebui să-ţi adaptezi modul de lucru după unii parametri mai puţin obişnuiţi. Vei simţi că unele stereotipuri profesionale sunt perimate şi că trebuie să te adaptezi urgent noilor invenţii şi tehnologii. Unele lucruri te pot prinde pe picior greşit. Impulsurile astrale, în special în a doua parte a săptămânii, îţi vor oferi o nouă viziune şi te vor sprijini să înveţi din greşelile trecutului. Evită să semnezi orice fel de înţelegere, oricât de bine este ea stabilită verbal, până când nu sunt toate amănuntele scrise clar pe hârtie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vei munci extrem de uşor şi de relaxată, în această săptămmână, iar cei din jurul tău se vor aştepta să-ţi ridici pretenţiile şi targeturile. Le vei dovedi tuturor că eşti capabilă să faci faţă oricăror cerinţe, chiar dacă succesul va veni după un timp mai lung. O persoană apropiată îţi va oferi o susţinere totală şi vitală, împreună cu o atitudine favorabilă, ceea ce îţi va da forţă, chiar dacă acest lucru nu va părea evident. În week-end, bucură-te la maximum de plăcerile vieţii, uitând de tine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
O perioadă în care vei fi mai mereu în centrul atenţiei. Pune-ţi în valoare calităţile şi vei străluci, de-a dreptul. Vei avea, în această săptămână, energie, şarm şi acel „vino-ncoa” care te vor ajuta să fii ascultată de toată lumea. În plus, intuiţia de specială te va ajuta, ori de câte ori ai nevoie. Ai grijă, însă, şi analizează totul cu atenţie, înainte de a semna orice, căci doar aşa vei obţine ce e mai bine pentru tine. Nu te lua numai după cuvinte frumoase şi prezentări extraordinare. Vei avea parte şi de o a doua şansă în a relua o legătură cu o persoană pe care, până la urmă, o recunoşti ca fiind specială în viaţa ta.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 25-03-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro