Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Nativa din Scorpion trebuie să lupte ca să-şi impună punctul de vedere. Vezi cum îţi va fi influenţată viaţa de astre în săptămâna următoare, în funcţie de zodia ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Caută ca, în această săptămână, să te implici mai mult în evenimentele din jurul tău. Sau, ai putea se iei parte la discuţii de grup ori la activităţi sociale sau în clasa din care faci parte, acestea fiind ocaziile unde vocea ta poate fi auzită. Vei putea, astfel, să fii remarcată în toată splendoarea ta şi, cel mai important, ţi se pot recunoaşte meritele, talentele şi ideile. Şi la capitolul dragoste ai predispoziţii pentru o comunicare fructuoasă, în această săptămână, aşa că nu pierde etapele pentru a-ţi atinge ţintele.
 
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Poate apărea un mic câştig în această săptămână, iar cineva are intenţia hotărâtă de a împrumuta bani sau lucruri de la tine. Este indicat să fii extrem de atentă cui distribui informaţiile depre propriile bunuri, proprietăţi, depozite etc. Cineva dintre persoanele bine cunoscute ţie, mult mai în vârstă şi cu mult mai multă experienţă, ar putea să intervină într-una dintre problemele pe care vei fi nevoită să le înfrunţi în perioada aceasta şi să-ţi aducă o rază de lumină. Revarsă-ţi bucuria pe cea mai dragă persoană pe care o ai!
 
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Urmează o săptămână în care vei fi ceva mai sensibilă în comunicarea cu cei din jurul tău. S-ar putea să nu ai prea multe opţiuni, aşa că obişnuieşte-te cu gândul că va trebui să îi ai alături chiar şi pe cei pe care nu-i placi. O prietenie sau un parteneriat, ambele stabile, ar putea dobândi, în zilele următoare, un nou înţeles. Poate că este timpul să faci unele schimbări, nu foarte radicale, în ceea ce priveşte viaţa personală, aspectul tău şi chiar a desfăşurării unor angajamente financiare.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Urmează o săptămână plină de provocări, însă orice ai face nu fi impulsivă, rece sau distantă, ci, din contră, foloseste-ţi întreaga ta diplomaţie şi vei crea o atmosfera pozitivă. În următoarea perioadă, ai putea fi atrasă de cineva care are unele calităţi deosebite şi, astfel, să te trezeşti în mijlocul unor fluctuaţii emoţionale. Încearcă să aloci mai mult din timpul activ al perioadei, pentru a-ţi coordona partea financiară sau de a găsi cea mai bună cale de a relaţiona cu colegii, prietenii sau cei de la job.

Leu (22 iulie - 22 august)
Vei fi foarte inspirată, în săptămâna aceasta, iar cei din jur vor simţi acest lucru. Te vor asalta cu un torent de întrebări, venite din diferite direcţii, sau cu o serie de cereri care să te copleşească. Dacă doreşti să eviţi aceste lucruri - numai dacă simţi că nu faci faţă sau nu ai dispoziţie - atunci singura soluţie este să ieşi din acel cerc, să te aeriseşti un pic şi să uiţi. O investiţie făcută la timpul ei poate să îşi arate beneficiile în această săptămână. Cel mai bine te vei simţi în compania cunoştinţelor şi a prietenelor de la şcoală sau de la job, mai degrabă decât cu persoanele care-ţi sunt foarte apropiate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Alege-ţi cu atenţie confruntările în care vrei să te implici. Trebuie să fii conştientă că dacă te vei arunca în vreo dispută - de orice natură şi la orice nivel - nu vei avea nimic de câştigat. Este posibil şi ca sentimentele, emoţiile şi vulnerabilităţile să se amplifice, în următoarea săptămână, dacă vei încerca să te impui fără drept de apel sau să-i obligi pe cei din jur să respecte reguli noi. Încearcă să analizezi şi să vizualizezi efectele, înainte de a porni o acţiune. Vei fi extrem de bine primită peste tot şi vei încerca să faci să fie bine pentru toată lumea, în unele momente surprinzându-te şi pe tine însăţi.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Poţi să contezi pe sprijinul astrelor, dacă vei dezvolta acţiuni bazate doar pe propriile abilităţi şi, astfel, ceea ce vei face ţi se va întoarce cu profit. Pentru a avea succes pe mai multe planuri trebuie, însă, să consumi multă energie, să fii adaptabilă şi să te dedici întru totul problemelor de rezolvat. Vor fi zile în care vei avea predispoziţie către acţiuni inedite, aventuroase, pentru distracţie interzisă cu iubitul şi vei fi gata, în orice moment, să o iei din loc, fie în oraş, fie într-o excursie ori plimbare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În anumite zile, trebuie să te aştepţi să te loveşti de un val de opoziţie faţă de ceea ce faci sau, doar, gândesti, atât la şcoală, cât şi la locul de muncă. Cei din jur, cu siguranţă, nu au în minte ceea ce ai tu şi se va găsi cineva care să ţi-o spună în faţă. Nu da înapoi, ci continuă să-ţi implementezi ideile, cu energie, si vei putea trece la un nivel superior. Când simţi nevoia de ajutor, nu te sfii să pui întrebări, căci vor destui pe lângă tine care să te sprijine. Caută o ieşire în natură, în week-end, chiar dacă nu agreezi vremea de afară.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Poţi transforma fiecare din zilele care urmează în zile folositoare întru totul, dacă vei fi corectă cu tine însăţi. Mintea ta va lucra intens şi ar trebui să-ţi fie extrem de clar ceea ce îţi doreşti şi care este planul pentru a-ţi atinge scopurile. Astfel, poţi să acumulezi extrem de multe, într-o perioadă scurtă. Nu te certa cu nimeni. În loc de aceasta, încadrează-te în reguli şi devino un bun jucător în echipă. Dacă vei şti să te strecori printre reguli şi contracte, vei putea chiar să dai de o sursă de bani.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Protejează-ţi bunurile şi investiţile, căci mulţi ochi vor fi pe tine, în următoarea săptămână. Încearcă să citeşti printre rânduri, dacă nu doreşti să fii lovită unde îţi este mai greu: financiar, sentimental sau chiar personal. Nu te avânta cu capul înainte şi evaluează cât se poate de atentă orice acţiune care te priveşte, înainte de a te implica. Doar aşa poţi fi sigură că treci peste obstacole. Poate că, spre finalul săptămânii, va fi nevoie să-ţi reanalizezi pe de-a-ntregul planurile anterioare, cât şi deciziile. Lasă-i pe alţii să aibă iniţiative sentimentale, vei fi ocupată cu alte proiecte.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dragoste, bani şi reformă par a fi cele trei direcţii principale în care care vei fi influenţată pozitiv. Este o perioadă propice pentru a semna contracte şi să faci angajamente pe termen lung. În plus, poţi chiar să te analizezi pe tine nsăţi şi să încerci să vezi cam unde te vei situa peste o perioadă de timp mai lungă, dar şi să construieşti unul sau mai multe planuri pentru a-ţi atinge ţelurile. Dacă eşti singură, nu ezita să inviţi pe cine îţi place, la o cină (eventual) romantică, în week-end sau pe la mijlocul săptămânii.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Atenţia îţi va fi solicitată intens, în această săptămână. Fii cu băgare de seamă la interacţiunea cu camarazii, cu iubitul, dar şi cu şeful sau profesorii. Dacă vei fi mai reţinută, ai putea să eviţi mici conflicte - care par să răsară în calea ta în fiecare zi - înainte de a fi prea târziu. Nu-ţi da drumul la gură, chiar dacă simţi că ai ceva de spus neapărat, decât dacă ţi-ai construit bine retorica înainte şi ai renunţat la durităţi. S-ar putea să porneşti de la ceva şi, în final, să ajungi la altceva. În plus, ascultă de sfaturile pe care s-ar putea să le primeşti de la cineva de încredere. Foloseşte week-end-ul pentru odihnă, deşi vei primi câteva invitaţii interesante. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 01-04-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro