Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Nativa din Fecioară îşi pune relaţia în pericol din cauza tendinţei de a flirta. Descoperă previziunile astrelor pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Simţi nevoia să relaţionezi cu grupul tău de prieteni şi este o perioadă favorabilă pentru câteva ieşiri cu ei. Pe lângă distracţie, o colaborare pe plan profesional care să-i includă, te poate ajuta să-ţi atingi obiectivele. La serviciu eşti mai eficientă datorită puterii de concentrare de care dai dovadă, iar rezultatele sunt optime. Este posibil să simţi nevoia să vorbeşti mai mult decât de obicei şi îţi va fi mult mai uşor să transmiţi punctul tău de vedere decât în alte ocazii. Este un bun moment pentru întâlniri importante!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Există posibilitatea unui schimb dur de replici cu o persoană dragă. Dar nu te preocupa, această perioadă de tranzit va trece repede, fără a avea consecinţe. Aceste zile sunt mai pline de acţiune decât de obicei şi există riscul apariţiei unor conflicte şi lupte pentru putere. Dacă tensiunea creşte la un nivel insuportabil, retrage-te. Relaxează-te cu o vizită la saună sau o plimbare în aer liber. Deasemenea, e important să-ţi împărtăşeşti viziunea ta altor persoane pentru că te poate ajuta să-ţi perfecţionezi trăsăturile care te fac unică.
 
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Acum, unul dintre obiectivele tale cele mai importante este îmbunătăţirea înţelegerii şi a percepţiei asupra lucrurilor. Fără îndoială, trebuie să încerci să nu pierzi contactul cu realitatea. Pe de altă parte, această perioadă este favorabilă rezolvării problemelor şi luării de decizii importante, în special referitoare la cariera profesională. E posibil să fii atrasă de tot ce este ascuns şi misterios, aşa că ai grijă să nu fii indiscretă. În viaţa personală traversezi transformări majore, dar nu te îngrijora pentru că vor fi unele pozitive.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Cu toate că faci eforturi pentru a comunica, este posibil să fii greşit înţeleasă. Nu este un bun moment pentru întâlniri semnificative deoarece nu eşti capabilă să asculţi cu atenţie ceea ce se vorbeşte. Analizează lucrurile cu calm şi evită discuţiile şi deciziile importante. De-a lungul acestei perioade, relaţiile personale sunt în centrul atenţiei. Dacă ai o relaţie stabilă, este perfect pentru a începe să vă faceţi planuri comune şi să puneţi la punct detaliile. Intuiţia te ajută să iei decizii corecte.
 
Leu (22 iulie - 22 august)
Încearcă să nu intri în discuţii contradictorii, pentru că un conflict poate izbucni din moment în moment. Fii conştientă că opinia ta nu este cel mai important lucru într-o discuţie, trebuie să ştii să şi asculţi. Dai dovadă de lipsă de politeţe, chiar dacă intenţiile tale sunt bune. Ideile tale originale te pot ajuta să-ţi reorganizezi afacerile şi poţi transforma aproape tot într-un avantaj. Dacă îţi doreşti cu adevărat acest lucru, el va deveni posibil.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Îţi este foarte uşor să comunici şi ştii cum să te foloseşti de acest avantaj pentru a-i atrage pe cei din jur. Adori să fii în centrul atenţiei şi să arăţi lumii că eşti specială. Există, însă, riscul de a fi incapabilă să accepţi opinii contrarii. O altă problemă ar fi tendinţa de a flirta , punând astfel în pericol relaţia pe care o ai. Dacă nu te vei odihni îndeajuns, poţi avea ieşiri nervoase pe care colegii de muncă nu trebuie să ţi le suporte. Hrăneşte-te sănătos şi fă puţină mişcare!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Este o săptămână ideală pentru a vă exprima sentimentele faţă de persoana iubită. Simţi intuitiv ce trebuie să spui pentru a fi pe placul tuturor şi poţi profita de această perioadă pentru a soluţiona o neînţelegere mai veche. Deasemenea este un moment bun pentru creativitate sau pentru a aprecia arta prin intermediul unei vizite la muzeu sau un concert. Simţi nevoia de a-ţi extinde orizontul sub toate aspectele: studii, călătorii, cunoaşterea de persoane noi sau reluarea unor vechi prietenii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Această perioadă este excelentă pentru a întreţine relaţiile cu membrii familiei şi cu vecinii. Eşti sensibilă în faţa nevoilor celor din jur. Este un bun moment pentru a vă exprima sentimentele pentru persoana iubită. Dacă nu ai mai vorbit de ceva vreme cu părinţii, pune mâna pe telefon, sună-i şi invită-i la tine acasă. Împreună o să aveţi parte de o atmosferă plăcută plină de armonie şi linişte.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te pasionează să descoperi frumuseţea vieţii şi a persoanelor care te înconjoară. Este un moment bun să mergi la cumpărături sau să începi să-ţi decorezi casa. Eşti mai sensibilă ca de obicei, ceea ce favorizează interacţiunea cu cei din jur, în special cu persoanele de sex opus. Cuvintele tale par să aibă tendinţa de a exagera şi denotă o lipsă de sinceritate, ceea ce poate creea un efect opus celui pe care ţi-l doreşti. Există riscul să cheltui mai mult decât e necesar pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Este doar o perioadă pasageră, nu te îngrijora!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Dacă ai înclinaţii artistice, această perioadă îţi va accentua sensibilitatea, imaginaţia şi creativitatea. Ai tendinţa de a-ţi idealiza partenerul de viaţă, ceea ce nu e rău, şi e posibil să ai parte de clipe minunate alături de el. Partea cea mai bună a acestei săptămâni este că te manifeşti solidar cu cei care suferă şi le oferi sprijin. Simţi nevoia de a separa adevărul de minciună, de a analiza profund, chiar dacă uneori te temi de adevăr.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Această perioadă se caracterizează printr-o senzaţie de intensitate, ceea ce îţi stimulează senzualitatea, dispoziţiile amoroase şi instinctul sexual. Este posibil să simţi o atracţie uriaşă faţă de o persoană de sex opus şi sunt şanse să te îndrăgosteşti. Pe lângă toate acestea, vei avea şi câştiguri materiale substanţiale. Te preocupi mai mult pentru cei din jur şi te gândeşti la binele lor chiar şi în defavoarea ta.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Această săptămână reprezintă o perioadă importantă pentru că reprezintă începutul unui nou ciclu, în care vei evolua surprinzător. În general, e o perioadă pozitivă, care vă insuflă optimism şi încredere în viitor. Datorită faptului că preferi să fii independentă, este de preferat să îţi deschizi propria afacere, care îţi va permite să îţi desfăşori munca în ritmul tău. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 15-04-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro