Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Află care sunt previziunile astrale pentru tine în perioada 20-26 mai. Descoperă cum vei sta cu banii, dragostea sau sănătatea în această săptămână.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Săptămâna aceasta, munca de zi cu zi va fi reîmprospătată de ceva nou. Chiar dacă ai așteptat de mult timp oportunități de avansare în carieră, a venit vremea să primești ceea ce meriți. Începând de joi, pasiunile îți vor fi scoase la iveală, iar tu nu trebuie să mai aștepți, ci să treci direct la acțiune. In weekend ai parte de foarte multă distracție și flirt. Nu mai pierde timpul și bucură-te de fiecare clipă!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
In această săptămână parcă nu ești tu! Dacă de obicei comunici foarte ușor, începând de luni va trebui să depui ceva efort pentru a te face înțeleasă. E foarte important să comunici în special cu familia ta și cu cei apropiați ție. De miercuri, nu te teme să începi ceva chiar dacă nu ai nicio intenție de a finaliza. Altcineva te va ajuta să ai rezultate miraculoase. În weekend îți vei ocupa timpul interesându-te de secretele prietenilor tăi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Iți începi săptămâna captând atenția tuturor, și continui în același mod. Nu te gândi că ceilalți nu-ți observă și admiră calitățile, mai mult ca sigur aceștia ar da orice să fie ca tine. Spre vineri, e posibil să ai parte de ceva tensiune în familie. Chiar dacă mergi înainte cu proiectele tale, trebuie să asculți și de sfaturile celor de acasă. In weekend fă ceva doar pentru tine, fără să ai regrete.

Leu (22 iulie - 22 august)
Incepând de luni vei avea parte de mai mult timp liber, pe care ar fi bine să-l folosești pentru a-ți stabili noi planuri sau strategii. De miercuri, încrederea în forțele tale proprii îi va face pe ceilalți să fie de acord cu absolut tot ce zici sau faci. In acest weekend fii deschisă la provocări și așteaptă-te la sentimente pline de pasiune față de partenerul tău. Încearcă să condimentezi puțin relația!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Chiar nu-ți poți dori o zi mai bună ca lunea aceasta. Pentru că ești foarte bine organizată, îți va fi foarte ușor să te apropii de perfecțiune în tot ceea ce faci. Păstrează-ți această energie până vineri și bazează-te pe instinct în luarea deciziilor importante. Nu mereu te întâlnești cu această spontaneitate productivă. În weekend, încearcă să lași responsabilitățile deoparte și să te distrezi la maxim!
 
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

De luni ai șansa unor oportunități extraordinare. Poți învăța o grămada de lucruri noi doar vorbind cu persoanele care trebuie, și te poți și distra în același timp. Miercuri, toți ochii sunt pe tine, așa că dă tot ce poți pentru a-i impresiona pe cei din jur. Bucură-te de atenția acordată și fii deschisă unei noi povești de dragoste. În weekend, descoperă noi locații, idei și împărtășește-le și altora.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Luni este o zi în care trebuie să ții seama de detalii. Pentru că ai multe evenimente și sarcini de îndeplinit, nu îți este permis să omiți vreun mic detaliu, dar de o importanță majoră. Încearcă să petreci timpul tău liber alături de familie și prieteni, le vei face o bucurie imensă. De abia târziu în weekend, poți uita de tot și să-ți oferi câteva clipe doar pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Lunea asta poate deveni dificilă dacă nu încerci să eviți o discuție cu șefii tăi. Respiră adânc, relaxează-te deoarece săptămâna va deveni mai bună pe z i ce trece. Incepând de marți sau miercuri vei fi iubită de toți: nu doar de prieteni, ci de toată lumea cu care vei intra în contact. In schimb, sfârșitul săptămânii va aduce cu sine o schimbare în starea ta: vei deveni din ce în ce mai visătoare. Iar acest lucru nu poate fi deloc rău!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Ambiționează-te încă de luni, iar marile tale planuri vor da roade negreșit. Miercuri este ziua perfectă pentru a începe un nou proiect, unul în care talentele tale oratorice vor fi puse în valoare.  Nu ceda în fața criticilor, ai încredere în abilitatea ta de a soluționa ceea ce pare imposibil pentru alții! In acest weekend nu uita să-i oferi iubitului tău mai multă atenție, a fost cam neglijat până acum.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Incepând de luni, trebuie să fii foarte atentă cu cine ai de-a face, mai ales dacă e vorba de bani sau afaceri. Nu fi superficială și tratează problemele importante cu multă seriozitate. De miercuri, încearcă ceva nou și vei fi surprinsă să afli câte lucruri interesante poți învăța. Dacă îți unești toți prietenii laolaltă, acest weekend va fi plin de distracție și voie bună. După o săptămână plină de muncă, asta e tot ce ai nevoie!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Nu-ți fie frică să începi săptămâna acționând fără să cunoști toate aspectele necesare. Nu trebuie să ratezi nicio ocazie care ți se ivește, și vei avea grijă să pui detaliile la punct pe parcurs. Spre sfârșitul săptămânii acordă mai multă atenție problemelor sentimentale. Ar trebui să pui punct certurilor cu partenerul tău și să vă împăcați în cel mai romantic mod.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Săptămâna asta ar trebui să te axezi mai mult pe activitățile fizice și să încerci să eviți sedentarismul.  Miercuri sau joi, ar fi indicat să renunți la spiritul tău competitiv și să le oferi și altora posibilitatea de a ieși în față. Nu-ți face griji că cei din jurul tău își vor schimba părerea despre tine, ba din contră, te vor aprecia mai mult. Lasă-te purtată de aventură și fă o nebunie în weekend. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 20-05-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro