Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 17-23 iunie. Află cum vei sta cu banii, cariera sau viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână, trebuie să te înarmezi cu răbdare dacă vrei să obţii ce îţi doreşti. Chiar dacă nu reuşeşti să capeţi ceea ce ţi-ai propus, nu este cazul să faci o dramă din asta. Este doar o perioadă în care nervii îţi sunt puşi la încercare şi peste care trebuie să treci cu brio. Şi deşi va fi o săptămână grea din acest punct de vedere, spre weekend te vei simţi minunat alături de cei dragi ţie. Profită de astfel de momente şi deconectează-te de toate problemele şi grijile pe care le ai.

Leu (22 iulie - 22 august)
E posibil ca în această săptămână să nu prea ai multe momente de linişte. Telefonul sună în continuu, mailurile curg, iar tu simţi că nu le mai poţi face faţă. Să fii accesibilă în toată această perioadă nu îţi poate aduce decât lucruri bune. Aşa că fă un efort şi oferă-ţi ocazia de a primi favoruri din toate părţile. Începând de vineri, ai face bine să începi distracţia şi să te laşi purtată de val. O ieşire în club îţi poate da ocazia unei aventuri romantice pe care ţi-o doreşti de ceva vreme.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Totul se învârte în jurul lucrurilor mărunte, în această săptămână. Acorzi prea multă importaţă şi îţi baţi capul cu ceva ce ar trebui să ignori din start. Nu este cazul ca atunci când cineva nu este de acord cu punctul tău de vedere, să pierzi vremea încercând să-l convingi. Viaţa este o permanetă învăţare, iar tu trebuie să înveţi să nu te mai consumi inutil. Nu totul iese cum vrei tu, aşa că uită de asta şi deconectează-te. Dacă ai nevoie de distracţie, ieşi în oraş...dacă vrei linişte, citeşte o carte tolănită în pat!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Aşteaptă-te la un început de săptămână plin de energie, în care realizezi câte lucruri frumoase are viaţa de oferit. Chiar dacă porneşti zâmbitoare, miercuri te vei izbi de greşeli făcute în trecut care nu îţi dau pace. Trebuie să dai uitării această etapă a vieţii tale şi să încerci să-ţi contruieşti o imagine care să fie apreciată. Este foarte important să te împaci cu tine, dar mai important este să fii mulţumită şi mândră de tine. În weekend, soţul sau iubitul tău te va surprinde în cel mai plăcut mod!
 
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Deciziile bune sunt luate în timp, aşa că ai grijă ce alegeri faci în această săptămână. Înainte de orice, stai o secundă şi analizează situaţia. Sunt foarte importante şi opiniile celor pe care îi respecţi, aşa că ai face bine să le asculţi. Dacă eşti în cautarea dragostei, încearcă să cunoşti mai bine acele persoane care te cred pur şi simplu ademenitoare. În acest mod, vei merge la sigur! Dacă ai deja o relaţie, nu permite nimănui să se bage în discuţiile voastre mai delicate!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Totul se învârte în jurul alegerilor. Astrele parcă s-au pus de acord să îţi ofere atât de multe încât nu ştii ce să alegi. Varietatea este bună atunci ţi-o doreşti, dar atunci când nu ai timp poate deveni o corvoadă. Nu analiza prea mult beneficiile şi riscurile fiecărei opţiuni şi lasă-ţi instinctul să aleagă. Viaţa e plină de mister, aşa că de ce să nu încerci să te laşi surprinsă. Sâmbătă sau duminică este ziua de ieşit cu fetele, dar şi aici trebuie să laşi loc pentru lucruri neanticipate. E posibil să apară ceva neaşteptat!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Atât timp cât te loveşti de dificultăţi, întreruperi, mesaje eşuate, ai toate motivele să fii mai încordată. Tot ce trebuie să ştii este că e o perioadă temporară, şi că toate acestea vor dispărea în viitorul foarte apropiat. Planurile şi obiectivele tale nu vor fi afectate şi vor avansa odată ce problemele trec. Pe miercuri, joi, socializarea cu prietenii trebuie să fie în topul priorităţilor tale. Dacă tot eşti într-o pauză a proiectelor tale, poţi profita de acest timp liber distrându-te şi bârfind cu ei. Se anunţă un weekend vesel!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Poţi să te expui exact aşa cum eşti? Intelectual o faci foarte bine, dar emoţional? O oportunitate o să apară la începutul acestei săptămâni, aşa că ai face bine să te deschizi dacă vrei să ai succes. Chiar dacă va fi greu, nu trebuie să renunţi. O ieşire în oraş te poate revigora şi inspira! Spre sfârşitul săptămânii vei fi pregătită şi capabilă de orice, aşa că adună-te şi apucă-te de treaba. Şansele vin şi pleacă, nu trebuie să le iroseşti! Fă-ţi timp şi pentru familie sau iubit, chiar şi câteva momente pe zi îi va face fericiţi.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Începe-ţi săptămâna croită să porneşti într-o aventură, ceva ce îţi doreşti de foarte mult timp şi care te caracterizează. Dacă nu o faci, creşte riscul ca altcineva să aleagă pentru tine, fapt care te-ar pune într-o situaţie incomodă. Promovează pozitivismul, nu este mometul pentru critici. Vineri şi în tot weekend-ul, astrele îţi dau o mână de ajutor în cucerirea definitivă a bărbatului perfect  sau a actualului partener. Poţi să contribui şi tu cu o şedintă la spa sau o programare la coafor. Nu uita că trebuie să fii într-o formă de zile mari!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În această săptămână, dacă te iei după ce îţi doreşti, rişti să pierzi lucruri minunate care sunt chiar sub nasul tău. Atât la job, cât şi în viaţa personală, ai face bine să stai pe loc şi să nu forţezi lucrurile. Trebuie să fii conştientă că nu poţi avea tot ce ai vrea. Ba mai mult, în timp ce alergi după perfecţiune, lucruri mărunte şi pline de semnificaţie trec pe lângă tine şi nu se mai întorc. Bucură-te de ceea ce ai şi mulţumeşte-te cu puţin. Spre weekend ajungi să fii mai realistă şi reuşeşti să-ţi accepţi soarta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Eşti gata să vezi semnele care ţi se arată în această săptămână? Uite-te după orice neobişnuit şi explorează acolo în căutare de indicii. Este momentul perfect pentru a începe să îţi dezvolţi ideile abstracte şi să le transformi în proiecte de mare succes. Weekend-ul care vine te găseşte îngrijorată din cauza banilor. Nu trebuie să te panichezi că nu mai ai economii şi să îţi pierzi zilele libere consumându-te cu asta. Banii se duc aşa cum vin, şi atât timp cât nu poţi face nimic în privinţa asta, nu îţi mai pierde timpul văitându-te!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Totul se învârte în jurul a două persoane astăzi. Fie că laşi garda jos şi îi răspuzi tipului care încearcă să te cucerească, fie intri într-un parteneriat important la muncă, toate acestea îţi aduc numai beneficii. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci, miercuri sau joi, este să îţi faci timp pentru alţii. Ei au nevoie de ajutorul tău, fie el sfat sau muncă efectivă! Vei fi surprinsă să vezi că pe lângă faptul că îi faci să se simtă bine, te vei simţi şi tu minunat. Va fi un weekend plin de soare, aşa că dă o fugă la ştrand cu prietenele! Sursa: eva.ro


DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 17-06-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro