Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Eşti curios să afli cum va fi săptămâna următoare pentru tine? Descoperă dacă vei reuşi să faci tot ce ţi-ai propus în perioada 24-30 iunie.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nu lăsa pe nimeni să te rănească la începutul acestei săptămâni. Acele persoane nu au nici cea mai mică idee despre cum ar trebui să se poarte cu tine, aşa că nu le permite să se dezlanţuie. Joi şi vineri ai o dorinţă arzătoare să stai în casă şi să leneveşti, dar din păcate acest lucru este imposibil de obţinut. Nu trebuie să uiţi de responsabilităţile de la muncă şi nici să te joci cu focul. În weekend, fă o plimbare în parc, stai la umbră pe o bancă şi lasă-ţi mintea să zboare.
 
Leu (22 iulie - 22 august)
Îndrăzneala ta este la cote maxime în acest început de săptămână. Este înţelept din partea ta să nu vrei să fii arogantă, dar uneori un pic de egoism nu strică. Asta îţi va demonstra că ştii ce vrei de la viaţă. La locul de muncă a sosit timpul să îi laşi pe ceilalţi să muncească mai mult, tu ai nevoie de o pauză bine meritată. Spre sfârşitul săptămânii, încearcă să faci puţină mişcare la sală, dar dacă nu dispui de banii necesari, optează pentru un simplu alergat în jurul caselor vecine. Păstrează-ţi tonusul şi nu uita de aspectul fizic!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Luni și marți ești la fel de încântată ca un copil care manâncă o înghețată. Viața ta amoroasă se bucură de cele mai frumoase momente, iar iubitul tau te surprinde cu romantismul lui. Daca ești singură, ai toate șansele să începi o poveste de dragoste cu un coleg de muncă. De miercuri, prioritățile tale se schimbă și te axezi pe alte aspecte ale vieții tale. Este posibil să fii atrasă de schimbări. Fie că schimbi traseul prin care ajungi la locul de muncă, fie că încerci un alt fel de mâncare, vei înțelege că noutatea te face să te simți bine. În weekend, dintrodată, viața ta va deveni confuză.
 
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
În acest început de săptămână ești urmărită de un regret din trecut. Ciudat, pentru că ar fi trebuit să treci peste până acum. Miercuri sau joi vei avea preocupări cu tentă romantică, şi ar fi indicat să faci ca totul să fie distractiv alături de cineva la care ţii foarte mult. Ai nevoie de idei? Nu trebuie să pierzi prea mult timp plănuind, fă tot ce îţi trece prin minte şi nu o să regreţi. Din nefericire, zilele de weekend vor fi foarte plictisitoare, iar toţi prietenii tăi au plecat în vacanţă. Nu te supăra pentru că tu nu dispui de banii necesari, vara e lungă şi o să te bucuri de ea!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Îţi începi săptămâna deţinând controlul absolut. Toată lumea aşteaptă ceva de la tine, aşa că fii binevoitoare chiar dacă domini. Fă-i cuiva un compliment şi ia în considerare perspectivele altor oameni. Dar apoi fii autoritară şi alţii te vor urma negreşit. Miercuri este posibil să apară un conflict între tine şi un coleg de muncă, şi din acel moment ar fi indicat să laşi pe altcineva să preia controlul echipei. Aceasta decizie va fi o uşurare pentru tine. Vineri sau sâmbătă, fericirea vine sub forma unui mare sărut din partea cuiva care îţi face inima să palpiteze.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Spune ceea ce vrei să spui şi doreşte-ţi să spui! Aceasta trebuie să fie abordarea pentru primele zile ale acestei săptămâni. Dacă alţii sunt în extaz de ceea ce văd la un muzeu de artă, iar tu nu vezi nimic, spune asta! Dacă cineva este nepoliticos, numeşte-l! Dacă ai o pasiune pentru cineva, arată-i! Comunicarea este tema numărul unu până joi, când vei fi mai atentă cu cei din jurul tău. Te simţi obosită, aşa că lasă-i pe alţii să vorbească. Dacă ai nelămuriri, pune doar câteva întrebări şi apoi retrage-te. Duminică, reîncarcă-ţi bateriile cu un joc în parc.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Luni şi marţi eşti în centrul atenţiei şi te simţi copleşită. Poate fi de neînţeles cum toată lumea este impresionată de tine. Păstrează-ţi acest statut, dar nu-ţi pierde carisma şi modestia! Zilele de miercuri şi joi necesită multă concentrare şi generozitate. Dacă cineva te dezamăgeşte şi te lasă baltă, oferă-i prezumţia de nevinovăţie. Vineri şi sâmbătă avansează cu proiectele tale personale. Duminică trebuie neapărat să te relaxezi şi să încerci să îţi reîncarci bateriile. Un grătar într-un loc cu multă verdeaţă este tot ce ai nevoie în acest moment!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Se întâmplă atât de multe în viaţa ta, încât nu mai poţi face faţă. Este distractiv când vezi haosul din jurul tău, dar este în natura ta să încerci să dai lucrurilor sens. Acest lucru te poate extenua, mai ales că nu poţi controla totul. Joi va fi o zi minunată, dar vineri şi sâmbătă vei da piept cu unele probleme financiare. Pentru că toată situaţia te face să ai o dispoziţie proastă, trebuie să începi să ai mai multă grijă cu cheltuielile şi să te apuci serios de economii. Duminică, pune-te pe primul loc şi petrece o zi liniştită cu o carte în mână.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Nu realizezi cat de mult depind alţii de tine în acest început de săptămână. Cel mai mic gest sau cuvânt de încurajare poate însemna totul pentru altcineva. Nu-ţi fie ruşine să ceri ajutorul cuiva, prietenii tăi adoră să se simtă utili, şi la fel şi tu! Miercuri, fă-le o favoare la care nici măcar nu au îndrăznit să spere. Vei fi răsplătită dublu! Vineri şi sâmbătă, continui să ai o tonă de energie, de care ar fi păcat să nu profiţi. O plimbare lungă te poate relaxa, linişti şi reîmprospăta. Duminică fii cu ochii pe telefon şi lasă să curgă invitaţiile în oraş.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Dacă ar fi să faci un top al priorităţilor, munca ar fi pe primul loc. Cu cât cariera ta este mai de succes, cu atât vrei şi mai mult succes. Luni şi marţi, ai şansa să faci un pas înainte şi să avansezi pe o poziţie importantă. Miercuri, te simţi ciudată pentru că ai ajuns unde ţi-ai dorit, dar nu ştii ce va urma. Cineva care nu a avut norocul tău, va veni să îţi ceară sfaturi. Joi vei fi înconjurată de oameni la fel ca tine, ceea ce este drăguţ, dar şi plictisitor. Vineri, încearcă să schimbi această situaţie şi să aduci ceva nou în grupul tău de prieteni. Weekend-ul te găseşte introvertită şi visătoare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Primele două zile ale acestei săptămâni sunt edificatoare. Se întâmplă rar ca oamenii să se deschidă şi să te lase să-i cunoşti exact aşa cum sunt. Miercuri, câteva idei pe care le credeai valabile se schimbă datorită faptului că încerci să vezi lucrurile din perspectiva altora. Joi şi vineri, între tine şi o altă persoană se vor creea tensiuni pe care cu greu le faci faţă. Dar în weekend, conversaţiile adevărate pe care le porţi cu prietenii adevăraţi te aduc la normalitate.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ai sentimentul că nu poţi face faţă instrucţiunilor pe care le primeşti, totul este într-o limbă pe care tu nu o înţelegi. Chiar dacă ceri ajutorul unui prieten marţi sau miercuri nu îţi va fi de folos. Aşa că ce ar trebui să faci? Şi ce se întâmplă cu acest prieten? Miercuri şi joi analizezi cu atenţie şi descoperi ce se întâmplă cu adevărat. Aşteaptă-te să vezi lumea prin alţi ochi. În weekend,  axează-te pe viaţa ta socială şi uită de celelalte griji, timpul le va rezolva pe toate.


DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 24-06-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro