Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Află care sunt previziunile astrale pentru tine în prima săptămână a lunii iulie şi care sunt cele mai importante aspecte care îţi vor influenţa viaţa.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Memoria ta joacă un rol important în acest început de săptămână. Înţelegând trecutul şi făcând conecţiune cu ceea ce se întâmplă acum, te va ajuta să îţi formezi o viziune clară asupra vieţii tale. De miercuri până îţi închei săptămâna de muncă, şarmul de care dai dovadă va cuceri pe toată lumea. Este un moment perfect pentru a-ţi expune ultimele idei care ţi-au trecut prin minte. Proiectele pe care le-ai început trebuie să ia o pauză în acest weekend, şi poţi profita de acest timp liber făcând lucruri total neobişnuite alături de prieteni.
 
Leu (22 iulie - 22 august)

Eşti sufletul distracţiei şi al altor activităţi în primele zile ale acestei săptămâni. Fie că este vorba de muncă, această atitudine te ajută să simţi că te joci, şi nu că lucrezi. Trebuie să te fereşti de lucrurile extreme şi să cauţi întotdeauna calea de mijloc, atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi. De vineri până duminică, viaţa ta va fi o petrecere continuă. Dacă vei fi atrasă de conversaţiile şi ideile interesante şi puţin atipice, vei avea parte de o explozie de distracţie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Vei face compromisuri sau vei fii o luptătoare în acest început de săptămână? Chiar dacă vei găsi o cale de a coopera, e posibil să apară unele conflicte. Nu trebuie să te panichezi, aceste mici discuţii în contradictoriu pot aduce rezultate productive. Miercuri te vei lovi de o oportunitate la locul de muncă şi ai face bine să nu o scapi, ea te poate avansa în carieră. În weekend, atenţia ta obişnuită pentru detalii începe să dispară, dar nu este rău deloc. Relaxează-te şi lasă pe altcineva să organizeze evenimentele de care te ocupai tu în mod normal.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Relaţiile tale merg spectaculos de bine în acest început de săptămână. Fii pregătită pentru lucruri extreme şi fii pregătită să spui ceea ce simţi într-un mod diplomatic. La locul de muncă vei avea parte de armonie pe întreaga perioadă a programului de lucru. Nici veniturile tale nu stau rău deloc, aşa că bucură-te de această perioadă înfloritoare răsfăţându-te aşa cum îţi doreşti. În weekend, va fi o perioadă favorabilă pentru parteneriate, aşa că dacă ai o idee de afaceri, nu te feri să o expui.
 
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci în acest început de săptămână este să îţi setezi ambiţiile şi să îţi controlezi reacţiile agresive. Evită conflictele cu şarm şi compromisuri, şi păstrează o atmosferă plăcută la locul de muncă. De miercuri, este posibil să fii implicată în activităţi mai intense. Fii curajoasă, dar nu exagera cu pretenţiile. De vineri până duminică, vei avea parte de plajă, distracţie şi bârfă alături de prietenele tale cele mai apropiate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este o joacă de copii acest început de săptămână pentru tine. Totul îţi pare simplu, în muncă excelezi, iar în viaţa sentimentală totul merge mai bine ca oricând. Bucură-te şi multumeşte pentru ceea ce primeşti! De miercuri, este posibil să dai piept cu unele greutăţi şi să nu mai faci faţă responsabilităţilor. Nu renunţa şi cere ajutorul dacă simţi că ai nevoie. În weekend, trebuie neapărat să îţi stabileşti priorităţile, dar nici să nu uiţi să te distrezi!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Să te simţi în siguranţă este cel mai important lucru pentru tine în această săptămână. Lasă-i pe cei care te iubesc să ştie că ai nevoie de ajutorul lor, pentru că ăsta este rolul lor de fapt. Fă-te indispensabilă la locul de muncă şi vei primi bunusuri pentru asta. Miercuri şi joi, astrele sunt de partea ta şi ai parte de momente care îţi vor aduce multă bucurie. Există posibilitatea unei aventuri romantice, dacă nu eşti încă implicată într-o relaţie serioasă. În weeekend, tot ce a fost greu se transformă şi devine mai simplu decât ai fi crezut.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În acest început de săptămână, trebuie să acorzi mai multă atenţie aspectului tău fizic, mai ales că se apropie cu paşi repezi concediul mult aşteptat. La locul de muncă, ar fi indicat să încerci să înveţi lucruri noi şi să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele de fiecare dată când ai ocazia. În weekend, chiar dacă te vei simţi obosită, ba chiar extenuată, trebuie să te aduni şi să organziezi o întâlnire cu vechi prieteni pe care i-ai cam ignorat în ultima perioadă. Duminică ai timp să îţi reîncarci bateriile pentru săptămână următoare.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, ieşi în evidenţă prin calităţile tale oratorice şi uşurinţa cu care comunici cu oamenii din jurul tău. Indiferent de persoanele cărora te adresezi, găseşti o modalitate de a te face înţeleasă şi de a rezolva orice dilemă. Acest atu te va ajuta cel mai mult în viaţa personală, atunci când vrei să-ţi convingi partenerul să facă ceea ce îţi doreşti. Şi îţi va reuşi negreşit! În weekend, poate fi o idee mai bună să stai acasă, decât să participi la o petrecere grandioasă şi obositoare în acelaşi timp. Trebuie doar să găseşti motive bine întemeiate cu care să te scuzi!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Spontaneitatea te caracterizează cel mai bine, iar în acest început de săptămână poţi să-ţi scoţi în evidenţă această calitate. Dacă acţionezi imediat, iei iniţiativa şi laşi ca entuziasmul să te acapareze, atunci cu siguranţă vei avea parte de zile minunate. De miercuri, trebuie să ai grijă să fii respectuasă cu cei din jurul tău şi să le faci complimente atunci când merită. Este foarte important să gândeşti de două ori înainte să acţionezi! Tot weekend-ul vei avea o stare de nervozitate şi te irită orice te înconjoară sau ţi se întâmplă. Scapă de aceste lucruri negative prin somn şi relaxare!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
În acest început de săptămână te simţi presată şi împinsă de forţe externe sau ambiţii şi pasiuni mai vechi. Acest lucru poate să îţi provoace destulă nelinişte, dar pe de altă parte se poate transforma în ceva foarte productiv. Viaţa ta sentimentală este o prioritate pentru tine în acest moment, aşa că urmează-ţi sentimentele şi fă ce trebuie ca să te simţi bine. De vineri, ai nevoie de o mai bună comunicare cu cei din jurul tău, mai ales dacă vrei să mergi la un film cu prietenii tăi sau să faci alte mişcări care îi implică şi pe alţii. Pune-te de acord cu ei pentru a evita neplăcerile!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Foloseşte o abordare neobişnuită pentru orice în acest început de săptămână. Îndrăzneala ta va fi recompensată pe măsură. De miercuri însă, ai grijă ca lucrurile să curgă mai uşor şi să nu te extenuezi. Concentrarea este cheia rezolvării, iar calmul te va ajuta să te menţii pe poziţii. Din punct de vedere financiar nu stai deloc bine, banii investiţi în proiectele tale ţi-i vei recupera destul de târziu. Nu e cazul să te panichezi, familia este alături de tine şi te va ajuta cu orice. În weekend, deschide-ţi inima şi mintea, şi porneşte spre o aventură amoroasă! Sursa: eva.ro


DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 01-07-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro