Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 30 septembrie-6 octombrie. Află cum vei sta cu banii, cariera sau viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
În această săptămână trebuie să socializezi mai mult decât de obicei şi să profiţi de cunoştinţele oamenilor din jurul tău. Luni şi marţi sunt zile perfecte pentru a finaliza unele acţiuni pe care le-ai început cu ceva timp în urmă. Pe joi şi vineri trebuie să te aştepţi la o surpriză plăcută, fie din parte iubitului, fie din parte unui admirator secret. În weekend petreci clipe de neuitat în compania unei rude cu care nu ai mai păstrat legătura.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă se anunţă o săptămână grea, porneşte-o cu o atitudine pozitivă şi fă tot posibilul să ai parte de distracţie. La mijlocul săptămânii, prietenii tăi au nevoie de tine, dar nu ar trebui să fie nimic grav. Este doar timpul să te reconectezi, sau doar să dai un sfat cuiva care trebuie să ia o decizie. În acest weekend comunici la perfecţie cu partenerul tău, aşa că bucură-te cât poţi de această compatibilitate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Norocul îţi surânde în această săptămână, mai ales luni şi marţi. Asta nu înseamnă că trebuie să trăieşti la extrem sau să începi să cumperi bilete la lotto. Poţi, însă, să îţi asumi unele riscuri emoţionale sau la locul de muncă. Atât timp cât în weekend vei fi înconjurată de prieteni, totul ar trebui să fie perfect.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Oamenii din jurul tău se poartă destul de ciudat în acest început de săptămână, aşa că fii pregătită să eviţi orice confuzie inutilă. Este una dintre acele perioade când unele persoane încearcă din răsputeri să te impresioneze, dar nu trebuie să te laşi manipulată. Joi sau vineri ai nevoie de mai multe informaţii pentru a ajunge exact acolo unde ţi-ai propus. Ai grijă de starea ta de sănătate şi nu ignora nici cel mai mic semn îngrijorător. În weekend ai parte de o expediţie într-un loc complet nou.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În această săptămână dai piept cu persoane care încearcă să se ocupe de treburi despre care nu au nici cel mai mic habar. Încearcă să nu le faci observaţii, sau cel puţin nu o face într-un mod agresiv. Este foarte important ca joi sau vineri să te ocupi doar de treburile tale, fără să tragi cu ochiul în ograda vecină. În weekend vei ocupa o poziţie importantă în grupul tău, iar toţi de lângă tine te vor aprecia şi vor simţi că îi inspiri.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
În acest început de săptămână, interacţiunile cu familia şi colegii sunt uşor tensionate, dar cu puţină atenţie totul va fi bine. Miercuri ai oportunitatea de a ghida un coleg spre drumul cel bun, fapt care ar trebui să te facă mândră de tine. Este posibil să cunoşti o altă latură a persoanei pe care o iubeşti şi să nu fi deloc încântată de asta. În weekend ar fi bine să spargi gheaţa şi să te distrezi la maxim într-un club.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână ar fi bine să încerci să te ocupi mai mult de partea creativă şi să nu te mai laşi presată de timp. Chiar dacă va fi o săptămână grea, cu multe sarcini de îndeplinit, acordă-i inspiraţiei tale atenţia pe care o merită. Este posibil ca unele idei să fie strălucite şi chiar şefii tăi să le remarce! Acest weekend este perfect pentru întâlniri amoroase, în care poate chiar o să îţi întâlneşti marea iubire.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În acest început de săptămână te confrunţi cu probleme de comunicare cu cei din jurul tău. Este posibil şi cel mai probabil ca atitudinea colegilor sau prietenilor tăi să fie stârnită de aroganţa ta. Pe joi şi vineri îţi recapeţi energia şi încerci pe cât posibil să refaci legăturile pierdute. Nu trebuie să te umileşti, ci doar să te porţi natural. În weekend cea mai importantă sarcină pe care o ai este să te ocupi de familia ta cu o grijă deosebită.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Toată lumea are o opinie, şi ai face bine să îi laşi pe cei din jurul tău să se exprime liber. Chiar dacă nu vrei să laşi pe nimeni să îţi schimbe personalitatea, ar trebui măcar să accepţi că nu mereu ai dreptate, iar toţi ceilalţi greşesc. Ascultă sfaturile celor cu experienţă şi nu uita să îţi vezi lungul nasului. În weekend nu ai timp de distracţie pentru că trebuie să îţi pui la punct anumite detalii legate de muncă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Începi această săptămână cu câteva regrete din weekend-ul ce abia a trecut. Chiar dacă cineva drag ţie este foarte supărat pe tine, încearcă să priveşti detaşată situaţia. La un moment dat, acel cineva îşi va da seama că ai dreptate şi va veni la tine cu scuzele de rigoare. Situaţia ta financiară trece prin schimbări majore, aşa că ai grijă şă eviţi extremele. În weekend ai nevoie de linişte şi preferi doar compania iubitului.

Leu (22 iulie - 22 august)

Ai exact acea energie care te ajută să ţii totul sub control în acest început de săptămână. Eşti pregătită pentru orice, fapt pentru care ar trebui să profiţi şi să demarezi proiecte noi şi îndrăzneţe. Dacă întâmpini ceva probleme în calea ta, păstrează-ţi calmul şi discută civilizat cu persoanele cu care intri în contact. Este un weekend perfect pentru petreceri cu ocazii speciale, sau simple întâlniri cu prieteni adevăraţi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
De cum începi săptămână te bate gândul să îţi închizi telefoanele şi să te rupi de realitate. Nu este atât de tragică ziua de luni, aşa că ai răbdare şi nu te agita inutil. Ai multe lucruri de făcut, aşa că o escapadă de acest gen nu va face decât să îţi îngreunze următoarele zile. Dacă te simţi obisită, soluţia este să apelezi la ajutorul celor care au mai multă energie. În weekend ai nevoie de odihnă, aşa că nu face altceva decât să dormi! Sursa: eva.ro

 

DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 30-09-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro