Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Luni este o zi ciudat de potrivită pentru cumpărături, ceea ce înseamnă că stai bine la capitolul buget. Asigură-te că îţi permiţi acele lucruri pe care ai pus ochii, şi ia în considerare şi utilitatea lor. Comunici bine cu cei din jurul tău, ceea ce face ca munca în echipă să aibă rezultate spectaculoase. În weekend, aşteaptă-te la câteva răspunsuri la cerereile pe care le-ai făcut, dar şi la o sumă de bani bine meritată.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dacă nu primeşti niciun semn de la familia ta, este posibil ca în acest început de săptămână să iei tu iniţiativa. Nu este nimic urgent, dar ai vrea să petreci mai multe clipe alături de ei, şi pe bună dreptate. O să ai nevoie de câteva zile de relaxare, dar munca nu te lasă. Învaţă să ai grijă de toate sectoarele vieţii tale în egală măsură şi să aduci echilibru în viaţa ta. În acest weekend vrei să împaci pe toată lume, şi e posibil să nu îţi iasă exact cum ţi-ai dori.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Această primă zi din săptămână îţi aduce multe mesaje, mailuri şi apeluri telefonice, şi ar trebui să răspunzi la fiecare în parte. Acest lucru va face ca săptămâna să fie una destul de încărcată, dar şi perioadă de după va fi pe măsură. Rezultatele şi laudele nu vor întârzia să apară, iar buzunarele tale se vor umple de bani. Weekend-ul va veni cu multe probleme ale prietenilor sau familiei, dar ar trebui să îi laşi să se descurce singuri.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Viaţa ta socială se îmbunătăţeşte în această săptămână, iar victoriile se ţin lanţ. Miercuri sau joi, însă, resimţi oboseala iar prietenii şi familia vor încerca să te facă să încetineşti ritmul. Nimeni nu ar vrea să te îmblonăveşti, de aceea ţine cont de sfaturile celor dragi. În weekend ai parte de multă distracţie, atât timp cât îţi urmezi impulsurile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Această săptămână în forţă, te vei trezi cu gura până la urechi fără să ştii care este motivul. Vei avea parte de o idilă cu unul dintre colegii tăi drăguţi, chiar dacă eşti sau nu cumplată. Te simţi atrăgătoare şi acest lucru îl văd şi cei din jurul tău. Miercuri sau joi poţi să ai discuţii cu privire la o mărire de salariu, dar răspunsul poate fi unul dezamăgitor. În weekend pregăteşte-te pentru a practica ceva ce te pasionează şi la care te gândeşti de ceva vreme.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ascultă cu atenţie ceea ce vor prietenii tăi să îţi spună în această săptămână. Cineva care este foarte stabil te va sfătui să încerci ceva riscant. Miercuri şi joi vei fi plină de energie şi vei onora toate invitaţiile la petrecerile din aceste zile. Mai târziu, te vei simţi extenuată şi pare că nu mai dai randament la locul de muncă. În weekend totul revine la normal şi te vei bucura de compania cuiva drag.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Contribuţia ta la locul de muncă sau acasă va reflecta exact stilul tău, şi ai putea surprinde câteva persoane într-un mod plăcut. La mijlocul acestei săptămâni vei întâmpina câteva probleme cu privire la un proiect în curs. O călătorie va fi cheia rezolvării acestei situaţii, dar trebuie să organizezi totul până la cel mai mic amănunt. Acest weekend va fi perfect pentru planuri de viitor.

Leu (22 iulie - 22 august)
În acest început de săptămână trebuie să acorzi o mai mare importanţă muncii sau şcolii, aşa că acţionează încet, dar cu cap. Miercuri, joi şi vineri este obligatoriu să ieşi în evidenţă şi să arăţi lumii că ai încredere în tine şi să fii mândră de felul în care arăţi. Calmul tău va fi un bun exemplu pentru cei din jur şi te va pregăti pentru weekend. În aceste zile vei avea parte de o victorie mult aşteptată în plan sentimental.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Începe această săptămână cu o gură adâncă de aer şi nu acţiona impulsiv cât de urgentă ar fi oricare situaţie. Miercuri ar trebui să fii capabilă să treci peste un lucru total nebunesc, căruia nu trebuie să îi acorzi o prea mare atenţie. Organizarea de care dai dovadă va face posibilă o reîntâlnire cu toţi prietenii tăi, iar în weekend vei dori să stai liniştită în sânul familiei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Atmosfera este liniştită în acest început de săptămână, aşa că ai condiţiile necesare pentru a te gândi bine care să fie pasul următor. Poate fi vorba de viaţa profesională în egală măsură cu cea personală. Încearcă să încetineşti ritmul dacă te duci mult în faţă, este important să lucrezi în echipă şi să nu încerci să le iei faţa altora. În weekend, prietenii tăi sunt cei mai importanţi şi vă bucuraţi unii de ceilalţi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Prima parte a săptămânii va fi mult mai bună decât a doua, dar nu trebuie să fii dezamăgită. Atât timp cât vei avea grijă, vei reuşi să sari peste piedicile care îţi apar în cale. Joi şi vineri sunt zile pline de emoţie, fapt pentru care vei decide să faci unele schimbări în viaţa ta privată. În weekend pune-ţi abilităţile în practică şi găseşte noi resurse pentru săptămâna ce va urma.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Această zi de luni îţi va scoate la iveală detalii ce nu pot fi ignorate. Este vorba doar de tine şi de felul tău de a fi, şi ajungi să cunoşti o latură de a ta foarte bine ascunsă. Forţează-te să îţi termini mai repede treaba la locul de muncă, pentru a avea timp de tine şi de pasiunile tale. De miercuri până vineri, vei trăi un vis alături de partenerul tău de viaţă, lucru care vă va îmbunătăţi relaţia. În weekend este un bun moment pentru a-ţi plănui o călătorie. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 13-01-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând casă și teren în Dorohoi

Vând casă și teren în Dorohoi
Vand casa si teren intravilan , 2800mp , in Dorohoi . Relatii la tf 0729821182

Vând apartament cu două camere

Vând apartament cu două camere
Vând apartament 2 camere la parter 52 mp. Apartamentul se vinde mobilat și utilat complet . Preț ...

Vând Bicicletă Nakamura 24 inch

Vând Bicicletă Nakamura 24 inch
Bicicleta Nakamura, roti 24 inch, 6 viteze. Bicicleta este adusa din Franta si functioneaza perfect. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro