Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop_previziuni

Află ce te aşteaptă în această perioadă şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vei avea parte şi de momente tensionate, dar şi de momente romantice în această lună. Totuşi, cele din urmă vor fi predominante şi vor duce relaţia ta deja existentă la un alt nivel. Luna îndrăgostiţilor este una plină de bărbaţi dornici de noi cuceriri, aşa că dacă îţi plănuieşti, este imposibil să nu îţi găseşti un partener. Eşti foarte atractivă şi emani acest lucru prin toţi porii, nu degeaba pretendenţii stau la rând. Nu trebuie să faci nimic pentru a obţine mai mulţi bani luna aceasta, mai ales dacă e vorba de angajamente riscante. E important să rămâi demnă şi să iei deciziile corecte. Te descurci de minune cu cât câştigi acum, aşa că trebuie să înveţi să te mulţumeşti cu ceea ce ai.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Pentru tine, luna îndrăgostiţilor nu este una prea fericită. Dacă ai o relaţie care durează de ceva vreme, acum simţi că nu mai funcţionează cum ar trebui şi eşti foarte tristă din această cauză. Nu îţi vezi viitorul lângă omul cu care eşti în acest moment şi te vezi nevoită să iei o decizie. Dacă eşti singură, o relaţie frumoasă de amiciţie se poate transforma într-una amoroasă şi intensă. Dacă până acum ai avut multe cheltuieli, iar bugetul tău a scăzut simţitor, de luna aceasta lucrurile îşi reintră în normal. Trebuie să fii mai calculată şi să îţi organizezi finanţele până la ultimul leu, doar aşa vei reuşi să pui şi ceva deoparte.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În această primă parte a lunii februarie vei avea parte de linişte în viaţa sentimentală, dar mai ales de rezolvări ale unor probleme mai vechi. Spre sfârşitul ei, însă, unele discuţii în contradictoriu sunt pe cale să apară cu iubitul tău. Dacă nu vrei să se ajungă la o situaţie complicată, trebuie să înveţi să comunici delicat. Luna aceasta va fi una cu multe cheltuieli, dar şi câştiguri pe măsură. Profită de această perioadă de glorie pentru a pune ceva bani deoparte pentru zile mai proaste. Roadele muncii tale vor fi răsplătite aşa cum meriţi, atât cu bani, cât şi cadouri substanţiale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Pentru ca toate să îţi meargă bine din punct de vedere sentimental, trebuie să găseşti un echilibru între viaţa porfesională şi cea privată. Nu poate merge una bine dacă eşti stresată pe alte părţi. Cu cât comunici mai mult cu partenerul de viaţă, cu atât vei da mai mult randament. Ce e de reţinut e faptul că dacă eşti pe punctul de a intra într-o relaţie, trebuie să ai grijă să nu fii trasă în jos. În această lună trebuie să acorzi o mare atenţie bugetului tău. Chiar dacă dispui de suficienţi bani, nu trebuie să exagerezi cu shopping-ul. Dacă pe plan profesional îţi merge bine, iar remuneraţie e pe măsura aşteptărilor tale, atunci trebuie să încerci să mergi pe aceeaşi linie.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nativa din Gemeni îşi găseşte liniştea mult dorită pe plan sentimental. Înţelegerea pe care ai găsit-o în partenerul tău te va ajuta să te împlineşti şi pe celelalte planuri. Dacă eşti singură, este posibil să fi atrasă de latura sexuală a celor din jurul tău şi să cauţi sp cunoşti mai bine această calitate. Aşa că luna februarie vine cu veşti bune pentru tine. Orice decizie pe care vrei să o iei privitoare la finanţele tale trebuie să fie atent gândită în această lună. Gândeşte-te mai mult la viitor şi fă-ţi unele rezerve pentru vremuri grele. Nu risca să treacă pe lângă tine oportunităţi care îţi pot umple buzunarele.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Luna februarie vine cu noutăţi pe plan sentimental. Fie că ai o relaţie serioasă, fie că eşti singură, sentimentele tale sunt gata să se schimbe. În cazul în care ai un partener stabil, trebuie să te aştepţi la surprize plăcute din partea lui. Dacă eşti singură, cineva va apărea în calea ta şi te va energiza destul de mult. Va fi multă agitaţie din cauza banilor. Simţi că nu îţi mai ajung, deşi ai, şi asta se întâmplă doar din cauza dezorganizării. Fă-ţi o listă cu facturile ce trebuie plătite, cheltuielile zilnice şi pune şi ceva în plus pentru lucruri neprevăzute. Trebuie să ai grijă să nu dai bani cu împrumut, rişti să nu îi mai recuperezi.

Leu (22 iulie - 22 august)
Pentru tine, luna februarie va fi una destul de grea şi cu multe bătăi de cap. Partenerul tău îţi provoacă multe neplăceri şi eşti pe punctul de a spune stop. Doar cu ajutorul celor din jurul tău vei putea să treci peste şi vei reuşi să te echilibrezi. Mărul discordiei ar putea fi o veche iubire ce reapare în peisaj. Nu stai prea bine la capitolul finanţe în această lună, dar nu este nimic de speriat. Cu ajutorul prietenilor şi familiei vei reuşi să nu duci lipsă de nimic. După ce îţi vei reveni, şi se va întâmpla destul de curând, ai grijă să îţi plăteşti datoriile până la ultimul leu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Orice s-ar întâmpla în această lună, tu vei găsi o rezolvare pentru toate. Nimic nu te doboară, ci din contră te va face mai puternică. Eşti mult mai sentimentală şi mai dornică să îţi exprimi sentimentele aşa cum ştii tu mai bine. Iubitul tău va fi asaltat de vorbe dulci, dar şi de seri romantice cum nu a mai văzut. Apetitul tău sexual se află la cote maxime. Dacă eşti singură, găseşte-ţi repede un partener. Chiar dacă vei munci mai mult luna aceasta, asta nu înseamnă că vei şi câştiga mai mult. Nu te aştepta la prea multe, pentru că rişti să fii dezamăgită. Tot efortul depus este pentru a câştiga o bătălie care îţi va garanta o situaţie materială ca şi cea de până acum.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Veşti bune pentru tine în această lună, relaţia ta este pregătită să treacă la nivelul următor. Nimic nu poate fi mai plăcut pentru tine decât să primeşti o cerere în căsătorie, sau chiar şi o invitaţie într-o destinaţie romantică. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti marea droagoste, pentru că astrele sunt de partea ta. Din punct de vedere financiar, luna februarie nu trece prin schimbări majore. Bugetul tău rămâne constant de ceva vreme, ceea ce este lăudabil. Cât de curând îţi poţi achiziţiona acel lucru pe care ţi-l doreşti de atâta vreme şi pentru care ai muncit enorm. Poate fi vorba de o maşină sau de un telefon ultima generaţie, orice ar fi vei fi foarte fericită.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă până acum situaţia ta amoroasă a fost una destul de tensionată, în acestă lună poţi rezolva cu brio orice problemă mai veche. Comunicarea este soluţia, dar şi calmul joacă un rol important. Dacă eşti singură, orice tatonare sau flirt se va dovedi a fi mai mult o joacă, aşa că încearcă să nu investeşti sentimente. Va fi o lună stresantă pe plan profesional, dar nu trebuie să clachezi. Chiar dacă nimic nu te impulsionează să nu o faci, răbdarea este cuvântul cheie. Spre sfârşitul lui februarie, aşa cum era de aşteptat, roadele muncii tale vor fi mai mult decât satisfăcătoare. Dacă eşti elevă sau studentă, vei fi remunerată de părinţi în funcţie de rezultatele testelor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta este destul de confuză pentru tine, aşa că încearcă să fii pregătită pentru schimbări. Când credeai că e totul bine şi frumos, atunci apare ceva de îţi strică toată ziua. Nu vor fi schimbări drastice, aşa că dacă ai un iubit nu vei rămâne fără el, la fel cum şi dacă eşti singură vei continua la fel. Mici certuri se vor isca din cauza unor probleme mai vechi rămase nelămurite. În această lună ai toate şansele să îţi creşti veniturile simţitor. Nu este nimic programat, şi atunci când te vei aştepta mai puţin, vei primi un bonus care te va da pe spate. Poate fi un cadou, sau poate chiar o sumă de bani peste salariu. Încă o veste bună ar fi că poţi recupera o parte din banii împrumutaţi.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Această lună poate fi considerată cea mai plină de satisfacţii din întreg anul pentru tine. Împreună cu partenerul de viaţă hotărâţi să uitaţi părţile negative şi discuţiile contradictorii dintre voi, şi să vă faceţi planuri de viitor. Sunteţi plini de entuziasm şi pregătiţi să trăiţi experienţe noi. Dacă eşti singură, este posibil să apară o atracţie faţă de un coleg de şcoală sau de muncă. Poţi câştiga mai mult luna aceasta dacă preiei şi sarcinile celor din jurul tău. Vei fi un fel de înlocuitoare, dar cu toate beneficiile. Trebuie să ai grijă însă, şi să nu cheltui aceşti bani prea repede, chiar dacă luna îndrăgostiţilor presupune cheltuieli în plus. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop_previziuni
DorohoiNews.ro, 02-02-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro