Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Dragostea este pe primul loc în acest început de săptămână, şi treci printr-o mulţime de stări fără să îţi dai seama. Eşti romantică, melancolică, altruistă, toate aceste sentimente într-o singură persoană. Miercuri şi joi trebuie să te concentrezi şi să fii mai atentă la ce se întâmplă în jurul tău. Vineri vei reuşi să surpinzi pe cineva, dar nu se ştie dacă plăcut. În weekend, amintirile te năpădesc şi te determină să iei atitudine pentru a-ţi construi altele noi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În acest început de săptămână ai nevoie de ajutorul celor din jur, chiar dacă refuzi acest lucru. Chiar dacă de obicei ai încredere în tine şi te descurci de una singură, luni sau marţi trebuie să apelezi la persoanele de bază. Miercuri şi joi, astrele încep să ţină cu tine şi eşti pregătită să faci o mutare importantă în viaţa ta profesioanală. Urmăreşte-ţi ţelurile, nu vei fi dezamăgită. În weeeknd vei fi preocupată de stilul tău de viaţa şi încerci pe cât posibil să adopţi unul mai sănătos.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Mintea îţi fuge doar acasă în acest început de săptămână. Grijile şi problemele din mediul familial nu te lasă să îţi faci treaba aşa cum ar trebui. Ia-ţi câteva zile libere şi încearcă să rezolvi atât cât poţi sta linştită. Miercuri sau joi ai putea întâlni pe cineva cu care ai şanse să începi o relaţie de dragoste. În weekend plănuieşte-ţi o întâlnire romantică cu acea persoană, totul va decurge minunat.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Energia pe care o ai la începutul acestei săptămâni te va ajuta să faci o schimbare pe care ţi-o doreşti de mai multă vreme. Deasemenea poţi începe să îţi faci planuri de viitor alături de iubit într-un cadru intim, cum ar fi o cină romantică. Joi sau vineri vei fi nevoită să lămureşti o neînţelegere, pentru că eşti singură în măsură să o facă. În weekend trebuie să fii clară şi concisă, altfel un membru al familiei tale va intra într-o încurcătură.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Începutul acestei săptămâni va reprezenta şi un început al unui nou capitol al vieţii tale. Astrele sunt de partea ta, aşa că mergi cu încredere acolo unde te poartă destinul. Multele posibilităţi pe care le ai îţi pot îngreuna traiul, dar cu ajutorul persoanelor apropiate vei lua cele mai bune decizii. Poate să fie vorba de schimbarea locului de muncă, sau chiar a partenerului. În weekend apare o problemă, dar dacă acţionezi corect, lucrurile vor reveni pe drumul cel bun.

Leu (22 iulie - 22 august)
Ai un simţ al răspunderii deosebit de fin la începutul acestei săptămâni, dar la fel de bine vei ştii şi cum să reacţionezi când vei fi pusă în anumite situaţii mai dificile. Miercuri şi joi vei fi încântată, fericită şi recunoscătoare acelor persoane care te fac să te simţi atât de specială. În weekend, partenerul tău te invadează cu dovezi de iubire şi cu deserturi gătite de el special pentru tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Foloseşte-te de abilităţile tale organizatorice pentru a planifica în amănunt un eveniment social important. Poate fi deasemenea vorba despre o întâlnire romantică pe care trebuie să o gândeşti astfel încât să faci o impresie bună. Joi şi vineri sunt zile perfecte pentru a fi tu, aşa că poartă-te natural, iar cei din jurul tău, colegi şi prieteni, te vor iubi şi mai mult. În weekend încearcă să nu comiţi nicio greşeală, altfel o mare decizie care trebuia să îţi schimbe viaţa în mai bine va fi anulată.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Doar având grijă de treburile obişnuite la fel ca şi până acum, vei reuşi ca în acest început de săptămână să impresionezi pe cineva. Mai mult decât atât, e posibil să ţi se ceară ajutorul. Nu trebuie să ai emoţii şi nici să te chinui prea tare să îl dai gata, pentru că poţi reuşi acest lucru purtându-te natural. Faci progrese uimitoare şi deţii secretul unei cariere de succes. În weekend, ai suficient timp să te bucuri de victorie alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ambiţia şi intuiţia vor fi pe primul loc în acest început de săptămână, şi vor ieşi în evidenţă destul de mult. Ascultă de vocea ta interioară şi lasă-ţi subconştientul să decidă pentru tine. Miercuri sau joi, cineva atrăgător vrea să îţi atragp atenţia, aşa că dacă eşti singură nu ar trebui să pierzi ocazia. Nu lua decizii importante legate de bani, altfel rişti să îţi pui în pericol finanţele. În weekend trebuie să fii mai răbdătoare cu oricine, inclusiv cu tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui în acest început de săptămână, şi poate fi vorba chiar de relaţia în care eşti angajată în acest moment. Dacă simţi că nu te poţi rupe de această etapă a vieţii tale, atunci încearcă să remediezi problemele dintre tine şi iubitul tău. Dacă eşti singură, miercuri sau joi, ai toate şansele să cunoşti pe cineva la locul de muncă. În weekend eşti plină de energie, aşa că cea mai bună soluţie ar fi să te apuci serios de sport.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Un conflict sau o confruntare de opinii va marca acest începu de săptămână. Foloseşte-ţi capacitatea de a tolera şi fii calmă atunci când ceva te scoate din minţi. Miercuri sau joi poate fi momentul perfect pentru a-ţi face o programare la un salon de înfrumuseţare, este vremea pentru răsfăţ. Încrederea pe care o vei simţi în forţele proprii te va ajuta să faci ravagii printre bărbaţii din jurul tău, mai ales în acest weekend.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă nu este un echilibru perfect în viaţa ta în acest moment, încearcă pe cât posibil să nu ieşi din rutină. Deocamdată, o încercare de a rezolva problemele nu îţi poate cauza decât altele în plus. Miercuri sau joi vei face o descoperire care te va ajuta să fii mulţumită în sfârşit de tine. În acest weekend nu uita de familia ta, a trecut deja mult timp de când nu i-ai mai vizitat. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 10-03-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Pacientul înainte de operație:
- Care sunt șansele?
- Domnule, am făcut operația asta deja de peste 30 de ori!
- Atunci pot să stau liniștit...
- Normal, odată și odată tot trebuie să reușească!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru ambalare. Vezi detalii!

Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru ambalare. Vezi detalii!
Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru lucru pe instalație de preparare ...

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

„Atelier Alarme” Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!

„Atelier Alarme” Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!
„Atelier Alarme” Dorohoi angajează ajutor de electrician / electrician curenti slabi / tehnician ...

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală
Caracteristici: - Suprafață generoasă: 54 mp; - 2 camere spațioase și luminoase; - Etajul 4, bloc ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro