Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână va fi ca un film pentru tine, nici nu îţi vine să crezi ce se poate întâmpla. Vei ajunge la performanţe uluitoare cu privire la şcoala sau la locul de muncă, şi primeşti veşti bune care te surprind plăcut. O parte din cei din jurul tău vor fi invidioşi, dar nu trebuie să te laşi afectată de nimic. Ai acel sentiment şi îţi pui întrebarea ce va urma, ce trebuie să faci în continuare? În weekend porneşte într-o aventură, ai suficiente resurse pentru a o face să fie de neuitat.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În acest început de săptămână faci cu totul alte lucruri decât cele pe care ar trebui. Intri într-un conflict, dar doar ca să-l aplanezi. Vei găsi răspunsul la unele întrebări care te-au măcinat mult timp până acum. Vei deveni foarte sensibilă, aşa că ai grijă cu cine intri în contact. Evită să fi văzută aşa de şefi sau profesori, nu ai nevoie de favoruri. În weekend vei primi un sfat de la un bun prieten şi vei rezolva o mică problemă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În acest început de săptămână trebuie să îţi faci o listă cu sarcinile pe care le ai, listă de la care nu trebuie să te abaţi. Încearcă să fii cât mai organizată, altfel rişti să faci unele greşeli de neiertat. Joi şi vineri, chiar dacă eşti mai visătoare, ocupă-te de treburile de la locul de muncă cu mare seriozitate. În weekend este momentul perfect pentru răsfăţ, ceea ce înseamnă că puţin shopping sau o programare la coafor nu ar strica.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Din anumite motive, impresia pe care o laşi celor din jurul tău este cu totul alta decât cea pe care o credeai tu. Aşteaptă-te la o schimbare de dispoziţie, luni sau marţi, însă nu într-una foarte bună. Un bun prieten de-al tău este cea mai bună soluţie de a ieşi din această stare, aşa că dă curs oricărei invitaţii pe care o primeşti. În weekend, ai multă energie, aşa că ar fi indicat să pierzi câteva calorii prin practicarea unor sporturi distractive.

Leu (22 iulie - 22 august)

Cu cât entuziasm începi această săptămână, nu ai cum să dai greş. Există cineva pe care îl admiri foarte mult şi de la care ai o mulţime de lucuri bune de învăţat. Fă o impresie bună celor din jur şi intră în contact cu cine trebuie. Eşti capabilă să anticipezi problemele ce pot apărea şi să eviţi să se întâmple. De miercuri până vineri vei avea o dispoziţie de milioane, şi vei vrea să faci ceva cu adevărat remarcabil. În weekend, cineva te învaţă ceva cu adevărat interesant.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Romantismul de care ai avut parte în weekend-ul ce tocmai a trecut se va extinde şi în acest început de săptămână. Fii creativă şi încearcă să aduci ceva nou în relaţia cu iubitul tău. Puteţi să vă înscrieţi la un curs de dans, nu se ştie niciodată când veţi avea nevoie. Miercuri sau joi, cineva te va contacta pentru a-ţi cere un sfat, dar ai grijă să nu critici. Vineri, cei din jurul tău, cel mai probabil colegii, nu vor să mai organizezi tu nimic, dar nu îi lăsa! În weekend ai parte de distracţie la maxim.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Îţi începi săptămâna gândindu-te la trecut, aşa că vei deveni uşor melancolică. Amintirile frumoase, dar şi cele urâte, te năpădesc şi nu îţi poţi ascunde sensibilitatea. Încearcă să te bucuri de ceea ce ţi se întâmplă în acest moment şi fă tot ce poţi pentru a avea o viaţă frumoasă. Nu te certa, munceşte pentru ceea ce vrei să ai şi fii optimistă. Joi şi vineri vei fi invadată de proiecte care mai de care mai grele la locul de muncă, aşa că ai nevoie de concentrare. În weekend vei vrea să impresionezi pe cineva.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Unde este dorinţă, există şi o cale spre îndeplinire, despre asta e vorba în acest început de săptămână. Lasă-ţi determinarea să îşi spună cuvântul şi fii încântată de acest lucru. Dacă vei iniţia ceva, ai toate şansele să te alegi cu un mare succes. Această stare de bine se va schimba radical miercuri sau joi, când atmosfera începe să se încordeze. Nu este chiar atât de rău precum pare, aşa că încearcă să te relaxezi cu puţină muzică. În weekend trebuie să ai grijă de corpul tău, aşa că înscrie-te la un curs de fitness.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani în această săptămână, niciodată nu se ştie când vei avea nevoie de o rezervă. Miercuri şi joi, pune-ţi creativitatea la bătaie şi comunică cât mai mult cu persoane străine. Vineri, o sarcină de la locul de muncă te ţine întreaga zi ocupată, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi ignori partenerul. În weekend, profită de aceste zile libere pentru a te revanşa.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Cunoşti acel sentiment când urmează să asculţi melodia ta preferată la radio? Acel entuziasm? Aşa este ziua de luni pentru tine, dar de zece ori mai intens. Marţi şi miercuri vei cunoaşte în sfârşit rezultatele unui proiect de-al tău, iar el va fi fantastic. Ai nevoie de o pauză acum, aşa că încearcă să îţi iei concediu şi să te relaxezi, ai făcut tot ce trebuia până acum! În weekend totul se învârte în jurul familiei, aşa că dacă ei au nevoie de ceva, fii acolo pentru ei!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În acest început de săptămână e foarte important să îţi programezi orice activitate şi să te ţii de cuvânt. Trebuie să fii disciplinată, altfel, într-o lume atât de agitată, e imposibil să nu uiţi ceva important. Miercuri şi joi oferă-ţi şansa de a te distra, poate un drum în interes de serviciu te poate anima puţin. În weekend, romantismul pune stăpânire pe tine, aşa că iubitul tău va fi extrem de fericit.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dacă ceri în acest început de săptămână o favoare cuiva, e posibil ca chiar tu să îl ajuţi fără să îţi dai seama. Aşa că dacă spune da, nu te simţi vinovată. Miercuri sau joi vei realiza cât de buni sunt prietenii atunci când ai nevoie de bani, şi este clar că tu te poţi baza pe ei. Va veni şi rândul tău, aşa că nu trebuie să te culci pe o ureche. Acest weekend este perfect pentru citit în aer liber. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 24-03-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro