Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscopul lunii

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în luna aceasta? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Marte, planeta care îţi guvernează zodia, se află în Casa Cuplului pentru tine, ceea ce înseamnă că vei avea parte de acţiune în plan amoros. Înflăcărarea de care vei da dovadă nu este în totalitate pozitivă. Te poţi implica în situaţii neplăcute din cauza sentimentelor care te orbesc, dar poţi da dovadă şi de multă impulsivitate sau chiar agresivitate. Luna aprilie prezintă pentru tine un risc crescut pentru producerea unor evenimente neplăcute. Este vorba de mici accidentări, de conflicte şi certuri apărute parcă din senin. Încearcă să-ţi ţii în frâu impulsivitatea pentru a evita situaţiile tensionate. Nu stai deloc prost cu banii. Apar sume importante din surse nebănuite, iar recompensele de orice fel par să vină direct la tine. Este o perioadă benefică pentru tine din punct de vedere financiar. Luna aprilie nu îţi aduce suprize neplăcute în ceea ce priveşte starea de sănătate. Soarele se va afla în prima parte a lunii în semnul tău, ceea ce înseamnă că ai o energie de invidiat şi te simţi excelent în pielea ta! Profită de aceste aspecte planetare benefice!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
În luna aprilie situaţia nu este prea roz în viaţa amoroasă pentru tine. Saturn, planeta restricţiilor şi a lecţiilor de viaţă neplăcute dar necesare, se află în casa cuplului, ceea ce ar putea să-ţi cauzeze unele probleme. E posibil ca relaţia cu persoana iubită să nu fie la fel de caldă ca până acum sau unele probleme ale partenerului de viaţă ar putea să vă dea planurile de cuplu peste cap. Te poţi confrunta în această lună cu o presiune la nivel financiar. Va trebui să rezolvi unele chestiuni legate de achiziţii, plăţi sau semnare de contracte. Dar partea bună este că reuşeşti să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus, iar banii vin în continuare la tine. Este indicat să fii cât se poate de prudentă în luna aprilie cu tot ceea ce are legătură cu starea ta de sănătate. Nu ignora problemele aparent minore şi aminteşte-ţi expresia "este mai bine să previi decât să tratezi".

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aprilie va fi o lună fierbinte pnetru tine. Viaţa ta amoroasă este impulsionată de Venus, planeta iubirii
şi a senzualităţii, dar şi de Marte, planeta pasiunii. Libidoul este la cote înalte, dar şi dorinţa de acţiune şi aventură. Dacă nu vrei să regreţi mai târziu, este cazul să-ţi potoleşti instinctele primare care te pot îndemna să calci strâmb, dacă ai deja o relaţie stabilă. Starea de sănătate îţi poate pune probleme în luna aprilie. În a doua jumătate te vei simţi ceva mai lipsită de energie, iar Saturn, care se află în casa sănătăţii tale, ţi-ar putea cauza unele neplăceri. Odihneşte-te şi mănâncă sănătos. Se anunţă a fi o lună foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Vei fi răsplătită pentru munca depusă în ultimele luni, iar suma pe care o vei primi va fi mai mult decât satisfăcătoare. Acum ai şansa şi de a te implica în diverse proiecte menite să-ţi aducă venituri suplimentare în viitor.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Luna aprilie este una excelentă pentru nativii din Rac în plan sentimental. Vei avea parte de împliniri, reuşite şi evenimente deosebote în viaţa amoroasă. Este posibil să apară ceva remarcabil, care să te scoată din rutina zilnică. În această lună trebuie să acorzi atenţie chestiunilor legate de bani, locuinţă şi proprietăţi. Nu lua decizii pripite şi evită orice fel de speculaţii. De asemenea, va trebui să fii de două ori mai atentă când semnezi un act important sau când faci o tranzacţie. Trebuie să fii foarte prudentă în ceea ce priveşte banii în luna aprilie. Ar putea să apară unele cheltuieli neprevăzute legate de proprietăţi sau locuinţă. Nu lua decizii pripite şi nu semna acte importante fără să verifici cu atenţie înainte. Nivelul ridicat al stresului ar putea să te afecteze negativ în luna aprilie. Este indicat să eviţi alimentele nesănătoase şi viciile care îţi pot provoca probleme de sănătate grave.

Leu (22 iulie - 22 august)
Pentru tine luna aprilie va fi una de analiză. Vei încerca să descifrezi ce anume vrea persoana iubită de la tine pentru ca relaţia să fie cu adevărat împlinită. Poţi da dovadă de suspiciune, gelozie sau nesiguranţă în relaţie, dar este posibil ca intuiţia ta să aibă justificare. Cumpenele tale în luna aprilie pot avea legătură unele situaţii tensionate în care te implici. Evită certurile şi conflictele cât poţi de mult şi încearcă să vorbeşti pe un ton ceva mai temperat. De asemene, fii cât se poate de prudentă pentru că eşti predispusă la accidentări. În această luna ai oportunitatea de a câştiga mai mult cu ajutorul oamenilor din viaţa ta. Cineva îţi facilitează unele colaborări, contracte sau parteneriate care îţi vor aduce mai mulţi bani. Te numeri printre cei norocoşi în privinţa finanţelor în luna aprilie. Nu ai probleme de sănătate în luna aprilie. Eşti mai liniştită comparativ cu lunile trecute, iar o influenţă din exterior este responsabilă pentru asta. Este indicat totuşi să te aperi cumva de situaţiile stresant şi mai ales, să eviţi cât poţi persoanele care îţi provocă stări neplăcute.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Luna aprilie este una senină pentru nativii din zodia fecioară în plan amoros. Dacă eşti singură, ai mari şanse să întâlneşti o persoană care să-ţi facă inima să bată cu putere, mai ales pentru că vei fi mult mai sociabilă şi mai deschisă faţă de oamenii pe care îi întâlneşti pentru prima dată. Iar dacă ai deja o relaţie, sunt şanse foarte mari să petreci clipe minunate alături de partenerul tău. În această lună te poţi confrunta cu unele presiuni financiare. Cumva trebuie să rezolvi unele probleme legate de bani, să faci rost de o anumită sumă sau să achiţi unele datorii. Este foarte important să ai un comportament responsabil în ceea ce priveşte banii. Fii cât se poate de prudentă în luna aprilie pentru că se pare că va fi riscantă pentru nativii din zodia Fecioară. Aspectele astrale nu îţi sunt favorabile, de aceea este indicat să eviţi acţiuni financiare majore sau cu grad ridicat de risc. Nu cheltui prea mult şi nici nu investi acum. Din fericire, în luna aprilie nu ai probleme de sănătate. Ai multă energie şi eşti foarte dornică să socializezi, să discuţi cât mai mult şi să te plimbi. Eşti în formă maximă, prin urmare profită de această lună benefică pentru tine.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Planetele se cam joacă cu sentimentele tale în luna aprilie. Vei avea parte de situaţii neobişnuite, explozive. Emoţiile şi sentimentele tale sunt foarte intense ceea ce te va face să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai grijă să nu iei hotărâri dramatice, cu consecinţe neplăcute, care nu pot fi apoi remediate. Relaţiile şi viaţa de cuplu îţi pun cele mai serioase probleme în luna aprilie. Nu eşti deloc mulţumită de cum decurge relaţia ta şi ai tendinţa de a căuta iubirea în altă parte. Te poţi implica în situaţii destul de riscante, care te-ar putea aduce în pragul unui conflict de proporţii. Ai şansa de a rezolva unele probleme financiare în luna aprilie. Achiţi unele datorii, primeşti bani pe care i-ai împrumutat unor persoane sau ţi se aprobă un credit. În orice caz, această lună este benefică pentru nativii din Balanţă în plan financiar. Este o lună sensibilă pentru tine, în ceea ce priveşte starea de sănătate. Nu te simţi prea bine şi stresul pare să fie principalul responsabil pentru asta. Îţi faci multe griji, mai ales pentru cei dragi. Încearcă să te gândeşti şi la tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În această lună nu îţi vor lipsi senzualitatea şi dorinţa de aventură în plan amoros. Totul pare să fie roz pentru nativii din Scorpion în aprilie, iar Venus, planeta iubirii, este responsabilă pentru această stare de bine. Dacă ai o relaţie care este abia la început, senzaţia de fluturii din stomac va fi amplificată, iar dacă faci parte deja dintr-o relaţie veche sunt şanse mari să redescoperi acele mici detalii care te-au făcut să te îndrăgosteşti cu ani în urmă. În această lună cumpnele tale ar putea avea legătură cu starea de sănătate. Încearcă să scapi de obiceiurile nesănătoase, fă sport şi mănâncă sănătos. Chiar dacă ai senzaţia că ai o sănătate de fier, nu întinde prea mult sfoara. Stai bine din punct de vedere financiar în luna aprilie. Important este să fii la fel de chibzuită ca şi până acum, pentru că economisirea îţi va aduce satisfacţii mult mai mari cât de curând. Nu se anunţă momente dificile pentru tine în ceea ce priveşte banii luna aceasta. În această lună trebuie să pui sănătatea pe primul loc. Nu te suprasolicita şi încearcă să te odihneşti, să mănânci sănătos şi să eviţi pentru o vreme sau chiar să renunţi definitiv la cafea, ţigări sau alcool. Organismul tău are nevoie de o cură de detoxifiere. N-ar fi o idee rea să ţii post.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Eşti plină de viaţă în luna aprilie, iar libidoul tău este la cote înalte. la fel şi nevoia de acţiune şi aventură, care te-ar putea îndemna să faci unele gesturi destul de riscante, în special dacă ai deja o relaţie stabilă. Deşi va părea dificil să-ţi ţii instinctele în frâu în luna aprilie, pentru fericirea ta viitoare este recomandat să reuşeşti. Cumpenele tale în această lună pot avea legătură cu autoritatea excesivă de care poţi da uneori dovadă, atât în viaţa de cuplu, cât şi la locul de muncă. Evită conflictele pentru că nu îţi vor aduce cu siguranţă nimic bun, mai ales dacă le porneşti chiar tu, dintr-un comportament greşit faţă de ceilalţi. Investiţiile legate de casă şi locuinţă sunt posibile pentru tine în această lună. Nu ai probleme financiare şi ai putea obţine chiar şi nişte beneficii financiare serioase. Nu cheltui prea mult şi nu face investiţii riscante. În primele două săptămâni ale acestei luni nu vei avea probleme de sănătate. Dar în ultima parte a lunii aprilie, sectorul sănătăţii tale va fi afectat de o eclipsă de soare. Acest lucru însemană că ai putea avea parte de unele suprize neplăcute.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Luna aprilie se anunţă a fi foarte plăcută pentru tine, în plan amoros. Reuşitele de care vei ava parte alături de partenerul tău ţi-ar putea aduce şi mai multă armonie în cuplu. Clipele romantice nu vor lipsi, iar comunicarea cu persoana iubtă va decurge firesc, natural şi armonios, ca şi cum v-ati înţelege din priviri. Pentru tine luna aprilie vine cu posibile cumpene în ceea ce priveşte colaborările, parteneriatele, cariera. Dar toate acestea pot fi remediate dacă îţi aminteşti des că ai nevoie să colaborezi cu ceilalţi pentru a obţine rezultatele la care visezi. Relaţiile de afaceri tensionate nu te ajută cu nimic. Parteneriatele sunt favorizate pentru nativii din zodia Capricorn în luna aprilie. Ai şansa de a semna un parteneriat care îţi poate aduce venituri suplimentare în viitor. Persoanele mai în vârstă din anturajul tău te pot ajuta în acest sens. Eşti foarte stresată în luna aprilie. Căminul, familia sau cariera este posibil să fie sursele de îngrijorare majoră. Încearcă să gândeşti pozitiv şi vei vedea că totul se va rezolva cu bine. Gândurile negre îţi fac rău fizic, dar şi spiritual.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Venus, planeta iubirii, va mai sta în semnul tău până pe 5 aprilie, oferindu-ţi protecţie şi armonie în dragoste. Dar după acest prag, nu vei mai fi la fel de norocosă în plan sentimental. Este posibil să ai parte de unele conflicte dacă ai o relaţie stabilă. Fii foarte atentă în această lună pentru că eşti predispusă accidentărilor. Pe de altă parte, este absolut necesar să-ţi ţii sub contral stările nervoase care îţi pot afecta relaţiile cu cei dragi, dar şi cu colegii de muncă sau colaboratorii. Luna aprilie este una benefică pentru nativii din zodia Vărsător. Te poţi aştepta acum la unele realizări materiale importante, care îţi vor aduce satisfacţie financiară, dar şi beneficii în carieră. Vei fi de fapt răsplătită pentru efortul depus în ultima perioadă. Stai cam prost cu nervii în luna aprilie, iar acest lucru, pe lângă faptul că îţi afectează relaţiile cu omanii din viaţa ta, îţi afectează serios şi sănătatea. De asemenea, este indicat să fii cât se poate de prudentă pentru că ai un risc crescut de accidentări.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Începând cu 5 aprilie, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia ta, ceea ce înseamnă că îţi aduce mult noroc şi oportunităţi excelente în dragoste. Dacă eşti singură, ai în această lună şansa de a-ţi întâlni jumătatea. Pentru cei care au deja o relaţie stabilă, luna aprilie se anunţă plină de momente fericite şi clipe de neuitat petrecute alături de partenerul de viaţă. Eşti o norocoasă în luna aprilie, pentru că astrele îţi oferă protecţia lor şi nu vei avea parte de dificultăţi sau cumpene semnificative. De fapt, şansa este de partea ta, atât în dragoste, cât şi în plan financiar. Aspectele astrale din luna aprilie îţi sunt deosebit de favorabile din punct de vedere financiar. Ai şansa de a primi cadouri, beneficii neaşteptate sau de a câştiga mai mulţi bani. Este totuşi recomandat să nu faci unele mişcări riscante legate de banii tăi. Nu ai deloc probleme de sănătate în această lună. Eşti răsfăţata astrelor în aprilie, iar tot ce trebuie să faci este să te bucuri la maximum de starea ta excelentă! Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscopul lunii
DorohoiNews.ro, 30-03-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro