Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Ai multă energie săptămâna aceasta, Soarele fiind responsabil pentru acest lucru, pentru că se va afla în semnul tău. Este o perioadă bună să începi ceva, să demarezi un proiect. Şansa este de partea ta şi în cazul în care vrei să convingi pe cineva să ţi se alăture. Ai o putere de convingere foarte mare. Spre finalul spătămânii, dragostea şi relaţia te vor preocupa în mod deosebit.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este mai bine să abordezi o situaţie cu delicateţe, în modul tău personal, decât să încerci abordarea clasică. Foloseşte-ţi diplomaţia pentru a trece peste unele momente ceva mai dificile. La mijlocul săptămânii ar putea să apară unele situaţii favorabile iubirii. Te simţi foarte bine în pielea ta, iar această atitudine sexy nu trece neobservată. La finalul săptămânii vei reuşi să găseşti o soluţie simplă pentru o problemă mai veche.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
La începutul acestei săptămâni este posibil să ai de-a face cu unele informaţii care te pot tulbura. Este vorba despre secrete pe care trebuie neapărat să le păstrezi, dar îţi este cam greu. La mijlocul săptămânii vei avea parte de ceva fluturi în stomac. Vei fi în centrul atenţiei tuturor, iar acest lucru te va ajuta să te faci remarcată de acel cineva special pentru tine.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Este posibil ca la începutul săptămânii să fii şi mai emoţională decât eşti tu de obicei, iar acest lucru nu îţi va aduce beneficii prea mari. Ai senzaţia că toţi sau aliat împotriva ta, dar cu siguranţă este doar suspiciunea ta de vină. Nici în plan amoros nu-ţi merge totul prea bine în această perioadă. Încearcă să te relaxezi şi să vezi partea plină a paharului.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei avea o săptămână destul de agitată. Ai mult de lucru şi ţi se pare că nu mai termini niciodată. Este foarte important să faci ceva care te ajută să te relaxezi. Vei vedea apoi că ideile îţi vin mai uşor, te concentrezi mai bine şi găseşti soluţii eficiente. La finalul săptămânii este posibil să ai parte de unele blocaje sau piedici. Dar dacă ceva nu îţi iese din prima, ascultă-ţi inutiţia în loc să repeţi aceeaşi greşeală.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Unele persoane din jurul tău ar putea să te enerveze la culme la începutul săptămânii. Dar te-ai gândit că este posibil ca şi tu să ai o parte de vină? Aşteptările mult prea mari de la ceilalţi pot fi responsabile pentru aceste momente tensionate. La mijlocul săptămânii este posibil să apară o oportunitate. Profită de ceea ce ţi se oferă şi nu lăsa şansa să treacă pe lângă tine.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Diplomaţia ta caracteristică ar putea la începutul acestei săptămâni să dispară fără urmă. Dar nu este neapărat un lucru rău. Este indicat să spui din când în când direct ceea ce gândeşti şi ceea ce vrei. Iar dacă cineva se simte ofensat, va realiza apoi pe parcursul săptămâni că nu are de fapt motive de supărare. Te vei simţi eliberată odată ce îţi exprimi părerile şi dorinţele fără reţineri.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Eşti predispusă la accidentări la începutul acestei săptămâni. Ai grijă cum mergi, fii cât se poate de prudentă şi fii cu ochii pe telefonul mobil sau chei, pentru că rişti să pierzi ceva. La mijlocul săptămânii vei avea de-a face cu unele jocuri de putere, în care îţi vei demonstra abilităţile de lider. Dar este indicat să-ţi redescoperi şi partea sensibilă, după ce le arăţi tuturor cât poţi fi de dură.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest început de săptămână, interacţiunile cu familia şi colegii sunt uşor tensionate, dar cu puţină atenţie totul va fi bine. Miercuri ai oportunitatea de a ghida un coleg spre drumul cel bun, fapt care ar trebui să te facă mândră de tine. Este posibil să cunoşti o altă latură a persoanei pe care o iubeşti şi să nu fi deloc încântată de asta. În weekend ar fi bine să spargi gheaţa şi să te distrezi la maxim într-un club.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
În această săptămână ar fi bine să încerci să te ocupi mai mult de partea creativă şi să nu te mai laşi presată de timp. Chiar dacă va fi o săptămână grea, cu multe sarcini de îndeplinit, acordă-i inspiraţiei tale atenţia pe care o merită. Este posibil ca unele idei să fie strălucite şi chiar şefii tăi să le remarce! Acest weekend este perfect pentru întâlniri amoroase, în care poate chiar o să îţi întâlneşti marea iubire.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În această săptămână trebuie să socializezi mai mult decât de obicei şi să profiţi de cunoştinţele oamenilor din jurul tău. Luni şi marţi sunt zile perfecte pentru a finaliza unele acţiuni pe care le-ai început cu ceva timp în urmă. Pe joi şi vineri trebuie să te aştepţi la o surpriză plăcută, fie din parte iubitului, fie din parte unui admirator secret. În weekend petreci clipe de neuitat în compania unei rude cu care nu ai mai păstrat legătura.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Ai exact acea energie care te ajută să ţii totul sub control în acest început de săptămână. Eşti pregătită pentru orice, fapt pentru care ar trebui să profiţi şi să demarezi proiecte noi şi îndrăzneţe. Dacă întâmpini ceva probleme în calea ta, păstrează-ţi calmul şi discută civilizat cu persoanele cu care intri în contact. Este un weekend perfect pentru petreceri cu ocazii speciale, sau simple întâlniri cu prieteni adevăraţi. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 31-03-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro