Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Ai multe de spus începând cu această zi de luni. Comunicarea va fi una uşoară, dar doar câteva zile de acum înainte. Dacă reuşeşti să rezolvi tot ce ţi-ai propus, joi te vei simţi cu adevărat liniştită şi fericită. Nu uita nici de viaţa ta amoroasă şi încearcă să o condimentezi cât poţi de mult. În weekend trebuie să iei o decizie şi să îţi stabileşti priorităţile. Un prieten te poate ajuta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu ezita să îţi spui opiniile şi să îţi faci cunoscute sentimentele în acest început de săptămână. Chiar dacă sună riscant, este cea mai bună alegere pe care poţi să o faci. Miercuri şi joi vei vedea primele rezultate atunci când cei din jurul tău sunt încântaţi de ceea ce spui. Puţin tact te va ajuta întotdeauna, aşa că ia iniţiativa. Acest weekend este perfect pentru flirt, aşa că aranjează-te şi ieşi cât mai mult în oraş.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ai atât de multă energie în acest început de săptămână, încât cei din jurul tău sunt uşor speriaţi. Acestă luni este o zi perfectă pentru a-ţi face planuri şi pentru câteva schimbări importante în viaţa ta. Fă-ţi sentimentele cunoscute, altfel rişti ca cel pe care ai pus ochii să creadă că îţi este indiferent. Dacă ai un iubit, acţionează la fel, şi el simte nevoia de afecţiune şi de dovezi de iubire. La locul de muncă totul este distractiv, aşa că profită de această perioadă bună. În weekend trebuie să faci curăţenie în viaţa ta socială şi să renunţi la comunicarea cu anumite persoane.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Munceşte din greu în acest început de săptămână, doar aşa vei reuşi să uiţi de problemele pe care le ai. Ai destulă energie, aşa că trebuie să o canalizezi pe ce este cu adevărat important. Instinctul tău rar a fost mai eficient ca acum, aşa că bazează-te pe el. Te poţi răsfăţa joi şi vineri cu o sesiune de shopping pe cinste, o meriţi din plin. În acest weekend, lucrurile mărunte ca drăgălăşeniile dintre tine şi iubitul tău vor conta enorm.

Leu (22 iulie - 22 august)
În acest început de săptămână vei fi uşor sensibilă, aşa că orice vorbă necalculată te va afecta. Lasă-ţi şarmul natural să îşi spună cuvântul, vei reuşi să obţii lucruri cu adevărat măreţe. Trebuie să te mai gândeşti şi la tine şi să îţi faci curaj să ieşi mai mult în oraş şi să socializezi. Vei avea o idee strălucită la locul de muncă, aşa că pune-o în aplicare fără să mai stai pe gânduri. În weekend bucură-te de lucrurile simple pe care viaţa ţi le oferă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti mult prea concentrată pe detalii în acest început de săptămână, dar oare nu ignori imaginea de ansamblu? Cere ajutorul prietenilor sau oricui altcuiva care se poate concentra doar pe sarcinile tale. Cu siguranţă vei avea cum să te revanşezi în viitor. Se vor produce schimbări, iar tu trebuie să te adaptezi oricărei situaţii noi. Odată de weekend-ul va veni, energia şi pofta de viaţă te vor împinge să faci lucruri inedite.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Începe o agendă nouă în acest început de săptămână, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Simţi că vrei să experimentezi cât mai multe lucruri noi, şi nimic nu te împiedică să o faci. Peste câteva zile, vei fi mult mai concentrată pe viaţa sentimentală, şi dacă eşti singură, vei vrea să îţi faci un iubit cât mai repede. Nu uita nici de muncă, trebuie să reuşeşti să le împaci pe toate. Este o perioadă fabuloasă pentru găsirea unor soluţii de rezolvare a problemelor interpersonale. În weekend, atractivitatea ta îţi va da încredere să acţionezi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă vei fi nevoită să faci ceva inedit în acest început de săptămână, astrele te sfătuiesc să nu te grăbeşti. Eşti sensibilă şi observi multe nereguli la locul de muncă, dar ar trebui să nu te afecteze şi să îţi vezi de viaţa ta. Cariera ta arată destul de ciudat în această perioadă, dar discreţia te va ajuta să învingi. În weekend ai nevoie de activităţi destresante, iar punctul culminant va fi reprezentat de o surpriza.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Chiar dacă ai sarcina de a descoperi ce este în neregulă în acest început de săptămână, aşteaptă-te la mai puţine răspunsuri decât întrebări. Fii fermă şi pregătită pentru orice. Joi şi vineri norocul apare şi în calea ta, aşa că fă-ţi planuri romantice şi pune-le în aplicare. Umorul tău este foarte popular, nu ar strica să detensionezi puţin atmosfera de la locul de muncă. În weekend, nu te grăbi orice ai face, altfel nu îţi va ieşi nimic bine din prima.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

O nouă idee, sau o nouă persoană? De asta o să ai parte la începutul acestei săptămâni. Trebuie să depui puţin efort şi să te concentrezi pe ele, mai ales că aceste zile te favorizează. Noile experienţe merită din plin timpul tău. În weekend, încrederea în tine se află la cote maxime, aşa că te vei umple de energie pozitivă şi de amintiri frumoase.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Poartă ceva diferit şi vorbeşte cu încredere în acest început de săptămână. Cu cât eşti mai diferită, cu atât vei reuşi să atragi atenţia mai mult. Viaţa ta nu va fi prea uşoară câteva zile după asta, dar va merita din plin. Concentrează-te pe sănătatea ta şi încearcă să faci mai mult sport, mai ales că vremea frumoasă de afară îţi va permite acest lucru. Dacă nu ai timp în cursul săptămână, weekend-ul acesta va fi perfect pentru activităţi în aer liber.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Vezi multă falsitate în jurul tău în acest început de săptămână, pentru că oamenii spun ceva, dar gândesc total opusul. Chiar dacă totul este învăluit în mister, nu te preocupa prea tare să afli adevărul, el va ieşi la iveală în zilele următoare. Cineva va fi demascat, cel mai probabil un coleg de serviciu, iar tu nu vei avea decât motive de bucurie. În plan sentimental, lucrurile merg bine, fie că eşti singură sau ai un iubit. În weekend, acţioneză impulsiv şi trăieşte clipa. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 07-04-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro