Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu se vor schimba prea multe faţă de săptămână trecută, dar luni şi marţi vei avea totuşi o atitudine diferită. Până şi cele mai plictisitoare sarcini pe care le primeşti la serviciu îţi vor părea adevărate aventuri. Miercuri va fi o zi ciudată, atât din punct de vedere sentimental, cât şi financiar. Vineri vei petrece, poate fi vorba de ziua unei colege sau de a unei prietene. În weekend îţi pui tot felul de întrebări şi vrei să afli răspunsul urgent.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
În acest început de săptămână vei avea o mulţime de lucruri de făcut, aşa că încearcă să pasezi sarcinile mărunte altora. Nu numai că te vei putea concentra pe ce e mai important, ci vei avea timp să comunici şi cu cei dragi. Dacă acei colegi pe care îi vizezi o iau drept un compliment, atunci toată lumea va ieşi câştigată. În weekend, dacă vrei să primeşti ceea ce îţi doreşti, trebuie să acţionezi cu tact.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Adevărul este că acest început de săptămână nu va fi unul extraordinar. Ai câteva griji care îţi apasă pe umeri şi cărora simţi că nu le mai poţi afce faţă. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să iei problema în mâini. Nu fugi de responsabilităţi şi încearcă să rezolvi aşa cum ştii. Spre sfârşitul săptămânii vei fi fericită că ai făcut-o. În weekend uită de obligaţii, ascultă muzică şi visează cu ochii deschişi.

Leu (22 iulie - 22 august)
Eşti foarte ordonată în acest început de weekend şi vrei să te asiguri că nu strici nimic. Îţi place că prietenii tăi te susţin, dar nu îţi fie teamă că o spun doar ca să nu te supere. Te simţi bine, şi acest sentiment va mai dura şi în zilele ce vor veni. Vineri şi în weekend, o explozie emoţională pune stăpânire pe tine, o schimbare din viaţa sentimentală este neclară.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Viaţa pare un joc pentru tine în acest început de săptămână, aşa că intră în el cu încredere. Nu acţiona însă impulsiv, mai ales când vine vorba de achiziţii total inutile. Miercuri şi joi, curiozitatea ta intelectuală te duce în locuri nebănuite, şi ţi se vor face unele confesiuni neaşteptate. Vineri e vorba de revelaţie, ai nevoie să te linişteşti şi să îţi faci planuri pentru weekend. Nu uita să îţi îndeplineşti unele obligaţii familiale.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Poate fi acest început de săptămână mai bun decât atât? Înainte de toate, dragostea pluteşte în aer şi orice pas pe care îl faci te aduce tot mai aproape de ceva magic. Dacă eşti singură, flirtezi intens, poate poate iese ceva. Dacă te afli într-o relaţie serioasă, atunci pregăteşte-te pentru o cerere în căsătorie. Miercuri, joi şi vineri te vei ocupa de un proiect serios, care promite mulţi bani. Dacă vei discuta cu prietenii tăi despre ce să faceţi în weekend, cu siguranţă veţi găsi soluţia perfectă pentru toţi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti plină de opţiuni, şi dacă cel mai des întâmpinai probleme în luarea deciziilor, în acest început de săptămână nu este cazul. Să îi dai din sarcinile tale altcuiva este cel mai bun lucru pe care îl poţi face, chiar dacă simţi că decazi puţin. Vineri sau în weekend, lasă-ţi un prieten să te ducă unde vrea el, fe că e vorba de mall sau de vreo excursie. Oricare este planul, spune da.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest început de săptămână descoperi cât de iubită eşti de către cei cu care lucrezi, fie ei şefi ori colegi. Socializezi foarte uşor şi îţi faci prieteni pe oriunde te duci. Miercuri şi joi te chinui să formezi un tablou complet asupra situaţiei în care te afli, aşa că ai nevoie de clipe de intimitate şi de muzică bună. În weekend, prietenii şi iubirea se completează perfect.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu ai timp să te gândeşti la nimeni în acest început de săptămână, aşa că cei din jurul tău îţi cer degeaba ajutorul. Îţi place să ajuţi, dar când e prea mult de muncă, pur şi simplu e prea mult de muncă. Dacă ai nevoie de suport, fii tu cea care apelează la ei. Miercuri este o zi buna pentru a lua o decizie, ai încredere în instinct. Vineri te simţi optimistă, iar în weekend planurile tale îţi par în sfârşit realizabile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Persoana cu care interacţionezi cel mai mult în acest weekend nu este aşa cum te aşteptai să fie. Chimia este un lucru amuzant. Odată ce îţi va face o mărturisire intimă, îţi vei face o altă impresie despre ea. Miercuri şi joi ai prea multă treabă, aşa că nu ai timp deloc să socializezi. În weekend se anunţă o petrecere de la care nu trebuie să lipseşti.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Schimbarea cu care te confrunţi în acest început de săptămână este cu adevărat ciudată, şi are de-a face cu o persoană care era de partea ta cândva. Cumva această persoană este contra ta acum. Insistă să obţii ceea ce îţi doreşti, nu arăta că cedezi. Cât de greu ţi-ar fi, nu o lua personal. E o bătălie profesională şi trebuie să ştii să faci diferenţa. În weekend, norocul este de partea ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În acest început de săptămână, îţi doreşti să afli cum văd şi cei din jurul tău lucrurile. Miercuri şi joi nu ai prea multă energie, aşa că nu-ţi lăsa ambiţiile să scoată ce e mai bun din tine. Fii agresivă, dar nu face progrese până vineri. Vestea bună este că în weekend e momentul perfect pentru a-ţi arăta aptitudinile, pentru că până acum nu a avut cine să le remarce. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani

PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 12-05-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Pacientul înainte de operație:
- Care sunt șansele?
- Domnule, am făcut operația asta deja de peste 30 de ori!
- Atunci pot să stau liniștit...
- Normal, odată și odată tot trebuie să reușească!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru ambalare. Vezi detalii!

Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru ambalare. Vezi detalii!
Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru lucru pe instalație de preparare ...

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

„Atelier Alarme” Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!

„Atelier Alarme” Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!
„Atelier Alarme” Dorohoi angajează ajutor de electrician / electrician curenti slabi / tehnician ...

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând casă și teren în Dorohoi, strada Ardeal

Vând casă și teren în Dorohoi, strada Ardeal
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro