Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Această săptămână va fi una în care gandurile asupra viitorului tău îţi stăpânesc mintea. Dacă ai un iubit de multă vreme, consideri că a venit momentul să treci la nivelul următor: poate fi vorba de logodnă sau chiar de căsătorie. Dacă eşti singură, decizi că e momentul să cauţi mai atent. Vei întâmpina unele obstacole la locul de muncă, dar ele nu vor reuşi decât să te întărească. Este doar o etapă din care ai multe de învăţat, şi mai ales în cine să ai încredere. Situaţia financiară rămâne aceeaşi, însă munca depusă la serviciu va fi îngreunată. Nu vei avea de suferit de pe urma acestor lucruri decât social, comunicarea cu colegii va fi din ce în ce mai firavă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
În această săptămână vei fi destul de impulsivă, aşa că trebuie să ai mare grijă şi să te gândeşti la consecinţe. E posibil să te ia valul şi să ai chef de o aventură, dar ai toate şansele să fii prinsă. O să mai apară lucruri minore, dar care nu merită să le acorzi atenţie. Piedicile pe care le întâlneşti nu pot fi depăşite decât cu ambiţie, iar tu ai din belşug. Te vei bucura de familie, chiar dacă va trebui să îţi gestionezi foarte bine timpul pentru a nu neglija alte aspecte ale vieţii tale.

Leu (22 iulie - 22 august)
Ţii ceva ascuns de multă vreme, dar în această săptămână va trebui să spui lucrurilor pe nume. Iubitul tău are dreptul să îţi ştie secretele, mai ales dacă îl implică şi pe el în mod direct. Încearcă să scapi de emoţii şi să vorbeşti deschis. Criticile de la serviciu îţi vor pune imaginea în pericol şi eşti puternic afectată de asta. Încearcă să te relaxezi şi să nu pui la suflet tot, uneori sunt doar invidii. Chiar dacă ţi-ai dori să te relaxezi mai mult, în această perioadă este vorba doar de muncă. Imaginea ta este pe punctul de a se forma şi nu ar fi indicat să dai greş tocmai acum.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În acest început de săptămână începe să îţi placă statutul de femeie singură şi înveţi pe zi ce trece câte beneficii ai şi câte poţi face fără să dai explicaţii nimănui. Te bucuri de prieteni şi de flirt la tot pasul. Dacă eşti cuplată, vei avea parte de multe activităţi distractive alături de iubit. Singurul lucru care te împiedică să faci ce ţi-ai propus ar fi lipsa de energie. Nu îţi va fi chiar un duşman, pentru că vei reuşi să te menţii pe linia de plutire. Trebuie să depui mai mult efort pentru a te afirma la locul de muncă, chiar dacă nu îţi place să fii în centrul atenţiei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
În această săptămână, viaţa ta de cuplu va căpăta altă dimensiune, într-un mod pozitiv. Vei comunica mult mai uşor cu partenerul şi veţi trăi împreună experienţe noi. Dacă eşti singură ai toate şansele să cunoşti pe cineva. Este o perioadă lipsită de evenimente neplăcute, ceea ce înseamnă că nimic nu te poate prost dispune. Iei o pauză de la muncă, cel mai probabil este vorba de câteva zile de concediu. Cu banii nu ai probleme, situaţia îşi păstrează constanţa.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Chiar dacă pe alte planuri nu te simţi împlinită, din punct de vedere sentimental eşti foarte mulţumită. Fie că eşti singură sau nu, ai parte de victorii în fiecare zi a săptămânii. O luptă dintre tine şi un coleg de serviciu îţi va da planurile peste cap, pentru că nu ai luat în considerare şi acest aspect atunci când ai pornit la drum. Nu trebuie să te panichezi, lucrurile se vor linişti spre finalul săptămânii ce urmează.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă eşti singură, nu ar trebui să îţi pui problema că te vei plictisi, prietenii tăi vor avea grijă de asta în săptămâna ce urmează. Te vei distra de minune şi vei uita că ai nevoie de un bărbat lângă tine. Dacă ai un iubit, nu se anunţă nicio schimbare notabilă în relaţia voastră. Oferă-ţi şansa de a învăţa tot mai multe lucruri noi, aşa că nu trebuie să te retragi chiar dacă nu te poţi concentra. Cei din jurul tău îţi vor descoperi adevărata ta valoare în această săptămână, şi te vei mândri cu asta. Eşti o persoană de încredere şi deloc plictisitoare.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Vei avea parte de multe dovezi de iubire în această săptămână. Fii pregătită pentru invitaţii atipice din partea iubitului sau din partea admiratorilor. Dacă aceştia au o gândire negativă, atunci refuză-i diplomat. Munca de una singură este mult mai utilă decât cea de grup în acest moment. Fă alegerea corectă! Partenerul tău este familia ta, cel puţin în această perioadă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Cineva îţi va stârni interesul şi vei vrea să îl cunoşti cât mai mult. Fii tupeistă şi bagă-te în vorbă, altfel rişti să pierzi o partidă bună. Dacă te afli într-o relaţie, atunci vei avea parte de un weekend plin de romantism oferit de către iubitul tău. Te preocupă tot mai mult cariera ta şi încerci să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele cu orice preţ. Investeşti ceva bani în acest plan al tău, dar merită!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Dragostea pluteşte în aer, aşa că nu-ţi face planuri legate de serviciu sau bani, cel puţin nu unele serioase. Nu te vei putea concentra din cauza faptului că eşti total îndrăgostită de iubitul tău. Dacă eşti singură îţi vei canaliza energia spre altceva. Invidia celor din jur îţi poate pune capac, dar ar trebui să fii mai indiferentă la răutăţile celor din jur. Chiar dacă îţi întind capcane la tot pasul, nu trebuie să fii dezamăgită. Va fi o săptămână cu activităţi variate, dragostea şi munca se înţeleg de minune.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În săptămâna aceasta vei avea grijă să flirtezi cu oricine îţi iese în cale, fie că eşti singură sau într-o relaţie. Dacă ai un partener stabil, te vei folosi de această tactică pentru a atrage unele avantaje de partea ta, iar dacă eşti singură atunci o vei face din dorinţa de iubi din nou. Vei întâmpina probleme în realizarea unor proiecte. Apar discuţii între tine şi colegii de muncă, dar ai face bine să le eviţi cât de mult poţi şi să amâni pentru altă dată ce aveaţi de făcut împreună. Chiar dacă ai foarte multă treabă, la sfârşitul săptămânii îţi vei face timp pentru familia ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dacă eşti singură, eşti mai hotărâtă ca oricând să îţi găseşti partenerul perfect. Dacă ai o relaţie stabilă, atunci la finalul acestei săptămâni va trebui să ai unele discuţii mai serioase cu acesta. Singura piedică pe care o poţi întâmpina la serviciu ar fi aceea că puterea ta de concentrare scade pe zi ce trece. Trebuie să fii atentă dacă va trebui să semnezi ceva, şi trebuie să ai grijă atunci când vine vorba de partea financiară. Îţi consideri prietenii parte din familie, iar acest sentiment va fi mai intens ca de obicei. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 26-05-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro