Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă eşti singură, ai toate şansele să începi să reiei legătura cu un fost iubit de-al tău. Dacă eşti angajată într-o relaţie, atunci o să ai parte de un weekend foarte romantic. Cadrul, gesturile lui şi poate chiar o cerere în căsătorie te vor face cu adevărat fericită. E posibil să întâmpini unele dificultăţi la locul de muncă, din cauza proastei comunicări dintre tine şi colegii tăi. Nu vorba este importantă, însă pentru a nu creea confuzii este bine să vă anunţaţi unii pe ceilalţi. Bugetul tău rămâne constant, iar familia neschimbată. Ai multă energie şi putere de muncă atât cât îţi trebuie. Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă ai grijă la alergiile de sezon. Ai o uşoară sensibilitate, aşa că trebuie să te protejezi cât mai mult.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Inima ta se joacă cu tine şi nici nu mai ştii ce simţi cu adevărat. Poate ai nevoie să o iei de la zero pentru a putea aprecia mai mult ceea ce ai. Astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să îţi găseşti partenerul ideal. Orice început este promiţător, mai ales dacă are loc în weekend. Pentru tine, această săptămână poate fi foarte importantă, însă doar tu poţi decide acest lucru. Chiar dacă eşti lentă la începutul săptămânii, pe parcurs îţi revii şi eşti pregătită pentru o mare schimbare. Se anunţă rezultate bune atât ca statut, cât şi financiar. Va fi o perioadă bună pentru tine din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Eşti într-o dispoziţie de zile mari, ceea ce înseamnă că astrele ţin cu tine şi te feresc de evenimente sau situaţii neplăcute.

Leu (22 iulie - 22 august)
În această perioadă ţi-ai planificat o călătorie alături de iubitul tău şi ai face bine să nu o amâni. Dacă nu profiţi de această ocazie şi te abaţi de la cum te-ai organizat, nu veţi mai avea timp doar pentru voi doi prea curând. Dacă eşti singură, aplică aceeaşi regulă, însă cu prietenii, cu siguranţă vei agăţa pe cineva. Săptămâna aceasta vei reuşi să transformi o călătorie în interes de serviciu într-una foarte distractivă. Trebuie să rezolvi toate sarcinile pe care le primeşti, chiar dacă ştii că nu vei fi recompensată în niciun fel. Ai muncit mult şi ai obosit, ceea ce înseamnă că trebuie neapărat să îţi reîncarci bateriile. Bucură-te de ieşirile alături de cei dragi ţie, dar fii foarte prudentă pentru că eşti predispusă accidentărilor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nu îţi stă gândul la dragoste în această săptămână, ai o mulţime de alte griji ca să te mai ocupi şi de asta. Iubitul tău se poate simţi ignorat, dar chiar şi aşa în weekend îţi va pregăţi o surpriză ca să îţi arate cât i-ai lipsit. Apreciază-l! Prioritatea ta în acest început de săptămână vor fi banii. Îţi vor pune piedici în îndeplinirea planurilor, mai ales că vei primi o mulţime de invitaţii din partea celor dragi. Poţi să te reorientezi şi să alegi activităţi care nu te pun pe cheltuială. Săptămâna aceasta eşti predispusă accidentelor, dar nu trebuie să te panichezi, nu va fi vorba de nimic grav. Dacă vei fi prudentă şi grijulie atât ca pieton, cât şi ca şofer, nimic nu îţi va da planurile peste cap.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Relaţia ta îţi ocupă tot timpul şi nu te mai poţi ocupa de nimic altceva. Nici de carieră, nici de tine, ceea ce este total greşit. Învaţă să trăieşti în echilibru, nu să excelezi doar într-un anumit domeniu, altfel vei fi nevoită să ieşi din relaţie. O relaţie profesională se poate transforma într-una de iubire în această săptămână, însă acest lucru nu îţi va afecta cariera. Din contră, e posibil să ai anumite avantaje, însă trebuie să fii cât de discretă poţi. O răceală îţi poate agrava o problemă stomatologică mai veche, de aceea trebuie să mergi la medic de la primele semne. Orice afecţiune mai veche are riscul de a reapărea, aşa că ai grijă!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu vor fi schimbări în viaţa ta sentimentală din această perioadă, chiar dacă ţia-i dori să fie. Fie că eşti mulţumită sau nu de viaţa pe care o duci în prezent, va trebui să mai trăieşti aşa o bună perioadă de timp. Săptămâna aceasta, o parte dintre colegii tăi sunt puşi pe ceartă şi vor să te desfiinţeze. Trebuie să îi ignori şi să nu le intri în joc, altfel cariera ta va avea de suferit. Trebuie să te gândeşti la banii pe care îi câştigi şi să încerci să nu îi pierzi, ai responsabilităţi de onorat. Ai de făcut mai multe drumuri, ceea ce înseamnă că eşti expusă mai multor riscuri. Fii cu ochii în patru, însă nu deveni nici prea sceptică. Sistemul digestiv este mai sensibil, aşa că ai grijă la alimentaţie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Doar în weekend vei avea parte de iubire, dar te mulţumeşti chiar şi cu atât. Vei lenevi şi te vei bucura de dragoste atât sâmbătă, cât şi duminică. Nu concepi să se întâmple ceva mai frumos decât atât în zilele tale libere. Ai face orice pentru a obţine câţiva bani în plus în această săptămână, ceea ce nu este deloc greşit. E vorba de ambiţie la mijlor, dar ai grijă să nu îţi încalci principiile. E posibil ca în această săptămână să pună stăpânire pe tine o viroză de sezon. Ai grijă ca răceala să nu se agraveze, aşa că măcar în weekend răsfaţă-te cu ceai fierbinte, lenevit în pătură şi mâncare sănătoasă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nu se va schimba nimic semnificativ în viaţa ta sentimentală, aşa că poţi sta liniştită măcar din acest punct de vedere. Primeşti aceeaşi înţelegere şi iubire ca şi până acum, şi nu ai aşteptări mai mari. Vei avea parte de o săptămână agitată, însă asta nu înseamnă că vei avea şi beneficii. Nu vei primi recompense pentru că eşti supusă unui astfel de stres, aşa că trebuie să te obişnuieşti cu asta. Familia ta îţi va demonsta încă o dată cât te mult te iubeşte. Nu vei avea probleme decât de dispoziţie în această săptămână. Eşti atât de agitată încât nu ştii cum să mai reacţionezi, iar nervii scapă de sub control. Încearcă să te detaşezi dacă vrei să nu te îmbolnăveşti.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Îţi vine o idee excepţională cu privire la viaţa ta sentimentală. Vrei o schimbare şi eşti convinsă că va fi una bună pentru tine. Gândeşti puţin egoist, însă ai tot dreptul să o faci. Nu îţi implica părinţii în viaţa ta privată. Totul se învârte în jurul familiei în această săptămână, şi e posibil să descoperi ceva ce nu îţi va pica prea bine. Vei trece printr-o dezamăgire în weekend, când va trebui să îţi organizezi cheltuilile şi datoriile. Vei întâmpina unele probleme de sănătate din cauza emoţiilor la care eşti supusă. Trebuie să înveţi să te detaşezi dacă vrei să nu ai de suferit. Totul va reveni la normal în curând, dar nu uita să te relaxezi!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Fii puţin mai grijulie cu iubitul tău, în această perioadă are nevoie de toată atenţia ta. Aşteaptă-l seara cu un film bun sau cu o cină romantică şi vei avea pare de toată mulţumirea din lume. În weekend fă planuri pentru un concert sau o piesă de teatru, relaţia voastră are nevoie de diversitate în activităţi. Nu te gândeşti la bani, familie sau carieră în această săptămână, ci te concentrezi pe dragoste. Ocupă-te de iubitul tău cum nu ai mai făcut-o de mult, căci după aceea vei avea timp să te ocupi şi de restul. Va fi o săptămână fără probleme, ba va fi una chiar fericită. Te simţi minunat şi elti făcută să te simţi minunat. Bucură-te de această perioadă lipsită de griji, în curând vei reveni la rutina de zi cu zi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În această săptămână te vei vedea nevoită să ai o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă, şi nu va fi deloc plăcut. Lucrurile se vor agrava odată cu trecerea timpului, aşa că în weekend te vei trezi într-o atmosferă deloc plăcută. Chiar dacă ai multă energie, vestea proastă este că ţi-o vei consuma pe certuri serioase. Situaţia ta financiară nu se va schimba cu nimic în această perioadă, ceea ce înseamnă că trebuie să te porţi natural şi să faci tot ce făceai şi până acum. Cu familia nu te vei înţelege prea bine, mai ales în weekend. Ai multă energie, însă ţi-o vei consuma pe situaţii neprevăzute şi deloc plăcute. Nu este nimic de speriat însă, pentru că bolile nu se ating de tine, cel puţin în această perioadă. Nu face excese de niciun fel!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dacă eşti singură, această perioadă este perfectă pentru întâlniri şi pentru flirt. Nu ai nevoie nici de vreo cină romantică, nici de flori, e suficient să socializezi cu acel cineva potrivit pentru tine. Cel mai probabil în weekend vei realiza că ai început să te îndrăgosteşti. Este posibil să faci unele achiziţii pe care le vei regreta mai târziu, aşa că ai grijă de bani cât poţi tu de mult. Ai mai trecut prin asta de multe ori, şi pare că nu ai învăţat nimic din greşeli. Fii precaută! Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă vei simţi nevoia de a petrece cât mai mult timp în aer liber. E bine să te relaxezi în acest mod, mai ales dacă ai nevoie să îţi reîncarci bateriile după o săptămână grea de muncă. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 23-06-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro