Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Leu (22 iulie - 22 august)
La începutul acestei săptămâni trebuie să fii promtă şi creativă dacă vrei să impresionezi pe cineva din jurul tău. Dacă ai deja o relaţie e posibil să spui lucruri pe care nu vrei să le spui, ca mai apoi să ai regrete cu privire la acest subiect. Renunţă la muncă măcar în weekend şi încearcă să stai mai mult cu iubitul tău.
Păstrează din energia pe care o ai pentru săptămâna ce urmează, îţi va fi foarte utilă la serviciu. Deocamdată situaţia este liniştită la muncă, aşa că nu îţi irosi resursele. Încearcă să fii cât mai politicoasă cu cei din jurul tău.
Vei avea parte de multă distracţie în această săptămână, de aceea oboseala s-ar putea să îşi spună cuvântul. Ai grijă la orele de somn şi nu sări peste mesele principale ale zilei. Gândeşte matur şi fă-o pentru viitorul tău!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Trebuie să ai multă răbdare în această săptămână, pentru că se anunţă multe schimbări de planuri. Vestea bună este că ai alternative mult mai bune şi ai motive să fii optimistă. Diferenţele de opinie dintre tine şi iubitul tău se pot transforma într-o luptă, şi trebuie să ai mare grijă la cuvintele pe care i le adresezi. În weekend trebuie să aveţi o discuţie despre respect.
A venit momentul pentru schimbări, atât în carieră, cât şi în unele relaţii pe care le ai. Vei vrea să reevaluezi proiecte ân care eşti implicată şi va trebui să iei unele decizii. Banii vor conta abia la sfârşitul acestei săptămâni, dar e posibil să fie ai tăi sau ai altcuiva.
Nu îţi stă capul la tine şi nu te preocupă sănătatea, cel puţin în această perioadă. Imediat ce scapi de stresul profesional ori financiar, ar trebui să îţi faci mai mult timp pentru tine. Nu prelungi prea mult situaţia actuală pentru că pot apărea probleme.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti capabilă să îţi dai seama de caracterul oamenilor âncă de la o primă întâlnire, de aceea nu îţi va fi greu să îţi alegi iubitul perfect. Ai toate şansele săptămâna aceasta să îl cunoşti, mai ales dacă aşteptările tale nu sunt prea mari. Dacă tocmai te-ai despărţit de iubit, atunci încearcă să să uiţi de el prin activităţi noi şi îndepărtându-te cât mai mult de el.
Echilibrul îţi poate aduce succesul pe plan profesional, dar şi distracţie. Ai multe idei bune şi îţi faci mulţi fani printre colegi şi şefi. Încearcă să nu optezi pentru lucruri noi, ci să te ocupi de aceleaşi ca şi până acum. 
Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci pentru tine în această săptămână este să te odihneşti. Ai nevoie de câteva momente singură şi ai nevoie să îţi pui ordine în gânduri. Simţi că cedezi psihic, de aceea puţină relaxare te poate ajuta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Trebuie să faci o schimbare radicală în acest început de săptămână cu privire la viaţa ta sentimentală. Ar trebui ca după aceea lucrurile să se schimbe în mai bine. Dacă ai o relaţie serioasă e posibil ca între tine şi iubit să aibă loc negocieri aprinse. În weekend fii creativă şi găseşte câteva activităţi care să vă implice doar pe voi doi.
Dacă porneşti această săptămână în armonie, atunci cu siguranţă nu vei întâmpina probleme pe plan profesional. Relaţiile cu şefii ori colegii sunt foarte importante în această perioadă, aşa că ai grijă să le întreţii.
Tu eşti propriul tău şef, aşa că toate deciziile pe care le iei îţi influenţează direct viaţa. Sănătatea, cât şi stilul de viaţă ţin doar de alegerile tale, aşa că încearcă să te documentezi mai mult cu privire la acest aspect.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai un iubit, profită de această perioadă pentru a pleca într-o vacanţă împreună. Dacă eşti singură, analizează toate opţiunile care îţi oferă posibilitatea de a te cupla cu cineva. În weekend te vei simţi bine, indiferent de statutul tău, şi te vei lăsa purtată de val de parcă nu ai avea nicio altă grijă.
Ai nevoie de un impuls pentru a-ţi putea reintra în ritm, e posibil ca vacanţa să te fi dat peste cap. Nu apuci bine să îţi revii căci weekend-ul te aşteaptă cu multe plimbări şi distracţii. Ai grijă la concentrare, rişti să ai probleme pe plan profesional.
Exerciţiile fizice şi o alimentaţie corespunzătoare te pot feri de problemele de sănătate din această perioadă. Trebuie să ai grijă de tine dacă vrei să arăţi bine şi să te simţi bine. Fii prudentă, există riscul unor accidente.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Eşti pregătită pentru o schimbare încă de luni dimineaţă, dar nu una atât de mare încât nici tu să nu îţi mai recunoşti propria viaţă. O întâlnire romantică îţi poate da peste cap mijlocul acestei săptămâni, însă în weekend îţi vei reveni şi te vei simţi mai în siguranţă ca oricând.
Dacă încerci să gândeşti diferit, viaţa ta profesională va fi una mult mai bună, iar tu vei fi mult mai mult apreciată. Dacă eşti creativă şi comunicativă, satisfacţia va fi enormă. Din păcate, pentru a reuşi să îţi păstrezi statutul va trebui să lucrezi şi în weekend.
Încearcă să nu faci excese, orice e mult strică. Dacă în cursul săptămânii nu cedezi tentaţiilor, în weekend te comporţi de parcă nu ai mai văzut dulciuri de ani buni. Nu trebuie să fii surprinsă dacă te alegi cu o proastă dispoziţie din cauza indigestiei.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ai foarte multă energie în această săptămână, de aceea încearcă să profiţi cât mai mult de această situaţie. Dacă ai un iubit, fă cât mai multe lucruri împreună cu el. Dacă eşti singură, fă-ţi curaj să îl abordezi pe acel băiat drăguţ pe care ai pus ochii. În weekend ai dubii cu privire la ceea ce îţi doreşti mai mult, libertate sau siguranţă, însă în adâncul sufletului tău eşti conştientă că le poţi avea pe amândouă.
Lasă-i pe cei din jurul tău să facă mai multă treabă decât tine în această săptămână, tu ai făcut suficient până acum. Dacă nu ţi se respectă dorinţele sau punctele de vedere, atunci ar fi cazul să iei atitudine. Trebuie să îţi schimbi punctul de vedere daca nu vrei să ai probleme pe viitor.
Din cauza orelor peste program şi al stresului la care ai fost supusă, e posibil să te confrunţi cu unele probleme de sănătate în această perioadă. Ca ele să nu se agraveze trebuie să iei o pauză şi să adopţi o atitudine mai indiferentă faţă de ceea ce se întâmplă cu viitorul insituţiei la care lucrezi.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Săptămâna aceasta trebuie să îţi aminteşti motivele pentru care îi iubeşti pe cei din jurul tău, mai ales pe iubitul tău. Încearcă să socializezi mai mult şi să nu devii depresivă. Eşti prea dură cu tine şi uiţi să te bucuri de viaţă şi de cei care ţin la tine. În weekend te apucă iar o stare de visare, dar mai degrabă eşti romantică decât tristă.
Ai nevoie de o pauză, se vede clar şi văd şi toţi cei din jurul tău acest lucru. Pleacă într-o vacanţă binemeritată şi lasă stresul serviciului undeva departe, vei avea suficient timp de asta imediat ce te vei întoarce.
Nu ignora semnalele care ar putea anunţa începutul unei boli, taie răul de la rădăcină! Nu pierde niciun element care îţi dă de gândit, pentru că în spatele lui se poate ascunde ceva cu adevărat important. Nu lăsa să îţi capteze altceva atenţia.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Cineva te va surprinde în acest început de săptămână şi cu siguranţă într-un mod plăcut. Ar trebui să faci o echipă mai bună alături de iubitul tău şi să vă ajutaţi reciproc. În weekend găseşte o activitate care să vă lase fără energie pe amândoi.
Eşti destul de determinată şi vrei să avansezi în carieră, însă ar trebui să treci la acţiune începând de luni. Altfel, starea de visare în care vei fi la mijlocul acestei săptămâni te va trage în jos. Apare o şansă pentru tine şi ar trebui să nu o ratezi.
Eşti destul de energică şi pozitivă, ceea ce înseamnă că starea ta generală de sănătate este una bună. După ce îţi rezolvi tot ce este important pe plan profesional  ai face bine să îţi iei concediu şi să îţi reîncarci bateriile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să îţi rezolvi probleme cu partenerul de viaţă în această săptămână, altfel rişti ca ele să se agraveze şi să nu mai poată fii reparate. Chiar dacă niciunuia dintre voi nu îi e uşor să comunice, puteţi face un efort. Petreceţi cât mai mult timp împreună şi împăcaţi-vă în pat!
Vei cunoaşte o persoană care te poate ajuta în carieră în acest început de săptămână. Alături de familie vei avea parte de clipe de neuitat, vei da o petrece şi poate vei celebra un eveniment important din viaţa ta. Bugetul îţi permite să faci mici acte de caritate.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate, ci din contră te vei simţi excelent în această perioadă. Dacă ai concediu sau doar câteva zile libere, profită de situaţie pentru a-ţi face câteva analize de rutină, nu se ştie când vei mai avea timp.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ar trebui ca în această săptămână să îţi duci mai departe povestea de iubire. Este un bun moment să îţi faci planuri de viitor şi să gândeşti pe termen lung. Dacă eşti singură, cineva apropiat ţie îţi va arăta sau chiar spune că are altfel de sentimente faţă de tine.
Un şef sau cineva apropiat din familie îţi va deschide ochii astăzi şi vei reuşi să iei alte decizii decât cele de până acum. Astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta pe plan profesional , însă trebuie să scapi de preoncepţii. Cu cât ştii mai multe, cu atât viziunea ta va fi una mai bună.
Nu vor apărea probleme la acest capitol, însă dacă ai unele mai vechi ar trebui să fii mai atentă la ele. Mergi la doctor de urgenţă dacă simţi vreo schimbare cu privire la evoluţia bolii şi nu te abate de la ce spune medicul.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Trebuie să te apropii mai mult de iubitul tău în această săptămână, chiar dacă va trebui să depui efort şi vei pierde ceva timp. Dacă ai ceva probleme în relaţie ta, e posibil ca în acest weekend să ţi se adreseze unele cuvinte care te vor răni. Nu le pune la suflet!
Trebuie să te gândeşti mai mult la cei dragi, familie, prieteni sau iubit, şi să laşi munca pe locul doi. Cel mai bine te vei simţi în sânul familiei, aşa că lasă-te purtată de val şi nu îţi mai face griji. Evită presupunerile, îţi pot aduce probleme.
Ai unele probleme de sănătate, însă le-ai ţinut ascunse faţă de toată lumea până acum. Nu este nimic grav, însă te vei simţi mult mai bine dacă te destăinui. Sfaturile şi suportul primit de la cei din jur te vor face să rezolvi totul mult mai rapid. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 11-08-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro