Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dacă nu te poţi decide la începutul acestei săptămâni cu privire la viaţa ta sentimentală, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru a face o schimbare. Vei avea nevoie de ajutor astazi, dar iubitul tau va sari imediat sa iti intinda o mana si sa te sustina.
Funcţionezi mai bine în echipă în acest început de săptămână, de aceea ar fi indicat să îţi păstrezi relaţiile pe care le ai. Vei fi mult mai eficientă în aceste condiţii, şi vei avea parte şi de distracţie. Spre sfârşitul săptămânii ai ocazia să impresionezi pe cineva, şi nu e nevoie să vorbeşti prea mult. Fii îndrăzneaţă!
Nu vei întâmpina probleme noi de sănătate, însă nici cele vechi nu vor dispărea. Trebuie să găseşti acel echilibru care îţi poate oferi linişte şi siguranţa zilei de mâine. Trebuie să fii responsabilă mai ales dacă de tine depind mai mulţi oameni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Vezi lucrurile foarte clar în acest început de săptămână, şi vei vrea să comunici despre ceea ce ştii. Vei avea multe activităţi sociale, fie că eşti cuplată, fie că nu. În weekend însă este momentul petfect pentru a da curs unor invitaţii romantice în oraş, e important să ştii ce alegi.
Trebuie să îţi faci un nou plan de bătaie pentru această săptămână, cel vechi nu se mai potriveşte cu ceea ce ţi se cere. Vei primi multe sarcini cărora nu le poţi face faţă decât cu o foarte bună organizare. Programează-ţi orice şi ocupă-te conştiincios de priorităţi. Şi ajută un coleg dacă ţi se cere!
Nu vei întâmpina probleme de sănătate, ci din contră starea ta va fi una excelentă. În cazul în care ai ţinut o cură de slăbire, acesta este momentul în care realizezi că ai ajuns acolo unde ţi-ai propus. Stilul tău de viaţă este unul mai sănătos şi începi să te simţi din ce în ce mai bine în pielea ta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Viaţa ta sentimentală cunoaşte o revigorare în acest început de săptămână, şi pare că iubitul tău este mai încântat ca oricând de schimbările pe care i le-ai propus. Distrează-te în weekend, mai ales dacă ţi-ai planificat o călătorie sau o excursie în natură.
Să faci voluntariat într-un proiect nou nu este ceea ce îţi doreai pentru acest moment. Multele sarcini care nu te pun în valoare îţi aduc frustrări şi e posibil să devii destul de irascibilă. În weekend vei scăpa de aceste stări dacă vei socializa la maxim.
Condiţia ta fizică va fi una bună, la fel cum nici starea psihică nu îţi va creea probleme. Ai suficientă energie pentru a face ce ţi-ai propus, însă mai trebuie să fii ajutată şi de cei din jurul tău. Prietenii şi familia au şi ei problemele lor, aşa că încearcă să nu fii absurdă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Cineva te va testa în acest început de săptămână, şi ai putea să analizezi mai atent despre cine e vorba. Nu te aventura şi pregăteşte-ţi mişcarea următoare. Vei atarge atenţia cuiva care te vede extrem de sexy în această perioadă, aşa că dacă îţi doreşti şi tu, dă frâu liber imaginaţiei.
Fii atentă la serviciu în acest început de săptămână şi verifică de două ori înainte de a face ceva. Detaliile ignorate se pot transforma în probleme adevărate, de aceea se recomandă precauţie. De cele mai multe ori o agendă te poate salva. În weekend vei scăpa de tot acest stres.
Nu se anunţă schimbări ale stării tale de sănătate, însă nu trebuie nici să te culci pe o ureche. Evită excesele de orice fel, chiar dacă până acum nu ai întâmpinat probleme. Şi organsimul tău are o limită, aşa că nu trebuie să o forţezi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
De obicei te atrage inteligenţa unui bărbat, însă în acest început de weekend eşti încântată de cei sinceri. Dacă eşti singură ai grijă să pui ochii pe cine trebuie, fii sceptică la început, după care îţi poţi permite să te distrezi. Dacă ai o relaţie, atunci poartă p discuţie deschisă cu partenerul şi lămuriţi o situaţie care te macină de ceva vreme.
Fă-ţi cunoscute aşteptările, pentru că cei din jurul tău te pot trata altfel decât ţi-ai dori. E momentul perfect pentru a-ţi face planuri de viitor şi pentru a-ţi stabili noi aspiraţii. Consultă o persoană cu experienţă pentru a-i cere sfaturi, cu siguranţă o astfel de îndrumare te va duce pe culmile succesului.
Nervii îţi sunt puşi la încercare, iar stresul îşi spune cuvântul. Încearcă să te protejezi cât mai mult şi lasă grijile deoparte, altfel sistemul imunitar va fi din ce în ce mai slăbit. Nu ignora durerile de cap, mai ales dacă ele persistă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Este timpul să te întorci la preocupările tale de dinainte, adică cele romantice. Gesturile tandre şi complimentele nu ar trebui să lipsească dintr-o relaţie, aşa că încearcă să scapi de stres şi să te concentrezi pe dragoste. Dacă eşti singură, atunci weekend-ul acesta este perfect pentru noi conexiuni.
Încearcă să fii cât mai obiectivă în acest început de săptămână, dar şi productivă. Vei avea parte de competiţie, aşa că foloseşte-te de toate armele şi de toate resursele pe care le ai pentru a ieşi pe primul loc. Dacă acest lucru se întâmplă vei primi un premiu substanţial.
Dacă la începutul săptămânii, condiţia ta fizică şi psihică este de invidiat, la sfârşitul săptămânii te vei simţi extenuată. O dezamăgire te poate aduce în pragul depresiei, aşa că încearcă să nu pui chiar tot la suflet.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că îi trimiţi mesaje drăguţe iubitului tău, fie îţi plănuieşti ă întâlnire cu cineva care nu e încă al tău, în ambele cazuri el va adora că îi acorzi atâta atenţie. Dacă îţi place viaţa pe care o duci, încearcă să o păstrezi aşa cum este, chiar dacă trebuie să faci unele sacrificii.
În acest început de săptămână vei găsi răspunsurile pe care ţi le doreşti. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta dacă vrei să ai energie pentru muncă. Evită contradicţiile, mai ales dacă acestea îţi pot pune în pericol cariera.
Noile relaţii pe care ţi le vei face în această săptămână te vor face să uiţi de toate durerile pe care le ai. De multe ori o terapie cu dragoste te vindecă de afecţiunile fizice. Vei fi plină de energie şi vei fi mult mai preocupată de condiţia ta fizică.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Viaţa ta sentimentală este foarte fluidă în acest moment, de aceea nu te opune mersului firesc al lucrurilor. Încrederea pe care o ai în tine te ajută să flirtezi cu mai multă siguranţă decât până acum, aşa că ai toate şansele să te alegi cu o relaţie nouă şi frumoasă. Dacă ai deja una, atunci trebuie să discerni binele de rău.
Ocupă-te de întâlniri, prezentări şi mai ales împărtăşeşte-le celor din jur puţin din experienţa şi succesul tău. Aceste activităţi te vor face să străluceşti şi îţi vor îmbunătăţi relaţiile cu colegii şi superiorii. Evită bârfa!
Fii prudentă în această săptămână, riscul accidentelor este unul crescut. Fie că eşti pieton sau şofer, deschide bine ochii pentru a putea preveni chiar şi neatenţia celorlalţi. În rest, energia ta spectaculoasă te va ajuta să faci ce ţi-ai propus.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Încearcă să socializezi mai mult în această săptămână, mai ales dacă eşti singură. Cu tine în mijlocul acţiunii, lucrurile devin mai fierbinti decat ti-ai fi imaginat. Dacă ai o relaţie stabilă trebuie să pui raţiunea înaintea sentimentelor, cel puţin în această perioadă.
Nu anula nicio întâlnire de afaceri în această săptămână, ai toate şansele să iasă ceva bun din asta. Orice conversaţie şi orice idee te va inspira atât de mult încât vei vrea să treci imediat la acţiune. Profită de aceste zile pentru că doar acum ai şansa să faci tot felul de mutări îndrăzneţe.
Faci multe lucruri în această săptămână, de aceea oboseala îşi va spune cuvântul. Ajuţi pe toată lumea, însă te neglijezi pe tine. Weekend-ul este perfect pentru activităţi recreative, alături de persoanele care contează cel mai mult pentru tine şi care îţi dau energie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Gândeşte-te mai mult la viitor în această săptămână, trebuie să înveţi să îţi cunoşti mai bine sentimentele. Miercuri sau joi ai putea să fii mai deschisă şi să faci declaraţii de dragoste, dacă asta simţi cu adevărat. Dacă eşti singură ai toate şansele să te îndrăgosteşti, iar în weekend vei învăţa lucruri noi.
Regândeşte-ţi priorităţile la începutul acestei săptămâni, inclusiv pe cele care iţi pot influenţa cariera. Un bun mentor sau sfaturile colegilor de încredere te pot duce pe culmile succesului cât de curând. Fii cât de diplomată poţi şi arată lumii întregi de ce eşti capabilă.
Forma ta fizică este de invidiat în această săptămână, şi chiar dacă nu eşti conştientă de asta, eşti o femeie foarte atrăgătoare. În schimb, există şi o parte negativă, eşti uşor deprimată şi plină de resentimente. Încearcă exerciţiile de relaxare psihică, yoga ar fi perfectă!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ideile tale şi ale iubitului tău încep deja să prindă contur, cu siguranţă sunteţi mai puternici împreună în această săptămână. Fie că eşti singură sau nu, ai propriul drum şi propriile aspiraţii, de aceea ai fae bine să îţi urmezi visul orice ar fi. În weekend vei fi în centrul atenţiei.
Pune-ţi alarma pentru toate lucrurile importante pe care le ai de făcut în această săptămână, cu cât le faci mai repede, cu atât vei fi văzută mai bine. Fii cât poţi de productivă la serviciu şi lucrează câte puţin şi în weekend cu toate că nu îţi convine. Verifică de două ori înainte de a face ceva.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă vei acorda o atenţie sporită celor existente deja. Chiar dacă le-ai ignorat o bună perioadă de timp, acum este momentul să mergi la medic şi să îţi faci toate analizele.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Te simţi mai atractivă ca oricând la începutul acestei săptămâni, de aceea ar trebui să forţezi puţin lucrurile şi să fii mai curajoasă. Puţin flirt cu persoana cu care trebuie îţi poate aduce fericirea. Dacă ai o relaţie stabilă ai grijă să nu îţi neglijezi partenerul şi pune viitorul relaţiei voastre pe primul plan.
Trebuie să fii foarte atentă la detalii în această săptămână, mai ales când vine vorba de obiectivele tale profesionale sau de obligaţiile tale. Ai suficientă energie cât să faci mai multe lucruri deodată, însă nu trebuie să te grăbeşti. Planurile pe care ţi le vei face în această perioadă au mari şanse de succes.
Ai încredere în tine şi eşti plină de energie, de aceea nu trebuie să îţi faci griji în această perioadă. Cu toate acestea nu uita să eviţi excesele de orice fel, ştii foarte bine că ce e mult strică. Chiar dacă ai pofte culinare ieşite din comun, asta nu înseamnă că nu trebuie să îţi pui restricţii. Sursa: eva.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 18-08-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro