Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Dragoste
- Vei avea parte de o situaţie delicată la începutul acestei săptămâni, care vizează în mod deosebit partenerul de viaţă. Eşti în stare să faci orice pentru a-i alina suferinţa şi a-l ajuta, pentru că poate avea unele probleme personale. Dar trebuie să-ţi aminteşti că ai rolul de sprijin, nu de salvator. Spre finalul săptămânii situaţia va reveni la normal, şi atât tu cât şi persoana iubită veţi învăţa ceva important din evenimentele acestei săptămâni.
Sanatate - Ai vrea să faci cât mai multe lucrui într-un timp cât mai scurt, iar de aici şi până la epuizarea fizică nu este decât un pas. Fă-ţi o listă de priorităţi pentru a alege numai ceea ce este cu adevărat important de făcut şi nu poate fi amânat.
Bani - La mijlocul săptămânii este posibil să descoperi că ai datorii, facturi restante sau penalizări de care nu ai ştiut. Vei fi nevoită să le achiţi imediat, fapt care îţi va cam tulbura planurile financiare ale perioadei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Dragoste
- O decizie de moment ar putea aduce tensiune în relaţia ta de cuplu în această săptămână. Îţi doreşti unele schimbări şi le vrei cât mai repede cu putinţă, iar acest lucru ţi-ar putea destanbiliza serios viaţa de cuplu. Este posibil ca partenerul tău de viaţă să nu poată ţine pasul cu astfel de transformări radicale. Din fericire, comunicarea eficientă vă va ajuta să rezolvaţi divergenţele.
Sanatate - Este foarte important să găseşti o metodă prin care să te poţi organiza mai bine în această săptămână, astfel încât să respecţi orele de masă, să alegi alimente sănătoase şi să te odihneşti suficient. Un stil de viaţă haotic îţi poate provoca mari probleme de sănătate.
Bani - Modul în care îţi faci datoria la locul de muncă în această săptămână îşi poate pune serios amprenta şi asupra situaţiei financiare. Dacă alegi să te implici cu adevărat şi să-ţi faci treaba cât mai bine, răsplata va veni cu siguranţă. Pe de altă parte, dacă ai un comportament care lasă de dorit, vei suferi pierderi mai mici sau mai mari.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dragoste
- Dacă te afli la începutul unei relaţii, te poţi aştepta un moment decisiv la începutul acestei săptămâni. O informaţie despre proaspătul tău iubit ar putea să-ţi dea un sentiment de dezamăgire, sau din contră, te-ar putea face să te îndrăgosteşti şi mai tare. Dacă partenerul tău este cel care îţi face o confesiune, vei fi mult mai dispusă să treci cu vederea, decât dacă afli singură un secret neplăcut.
Sănătate - Nu se poate spune că starea ta de sănătate este la cote maxime în această săptămână. Problemele legate de serviciu şi carieră sunt cele care îţi dau bătăi de cap şi te stresează astfel încât ajung să-ţi afecteze şi starea fizică. Încearcă să detaşezi de responsabilităţile de serviciu atunci când ajungi acasă.
Bani - Cauţi tot felul de soluţii pentru a-ţi spori veniturile, iar asta poate însemna chiar şi schimbarea locului de muncă. În cazul în care nu-ţi mai place deloc ceea ce faci, atunci este momentul să-ţi pui la punct CV-ul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dragoste - În această săptămână, Marte, planeta pasiunii şi a sexualităţii, va intra în semnul tău. Îţi va aduce multă îndrăzneală în plan amoros. Este momentul propice să faci un pas important dacă eşti îndrăgostită şi nu ai avut până acum curajul să-ţi dezvălui sentimentele.
Sănătate - Tulburăile digestive îţi pot crea probleme în această săptămână. De vină pot fi şi grijile pe care le ai, dar şi faptul că nu ai vorbit cu nimeni despre ceea ce te frământă. Nu uita că starea ta fizică este strâns legată de cea psihică.
Bani - Ţi se pare că banii ţi se scurg printre degete şi nu realizezi unde anume greşeşti. Cheltuielile aparent mici şi nesemnificative pot fi responsabile pentru destabilizarea bugetului tău. Încearcă să ţii o evidenţă a cheltuielilor dacă vrei să economiseşti.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Dragoste
- Ai putea să-ţi exprimi cu deosebit de multă subtilitate sentimentele pentru o persoană de care eşti îndrăgostită. Dacă nu obţii reacţia la care ai sperat, este posibil ca mesajele pe care le-ai transmis să fie prea slabe. Dar tot răul spre bine. Este mai indicat acum să-ţi pui la punct o strategie care va avea apoi cu siguranţă succes.
Sănătate - Te poţi confrunta cu unele probleme musculare în acestă săptămână. Crampele sau cârceii îţi dau bătăi de cap. Încearcă să faci mai multă mişcare şi mergi la câteva şedinţe de masaj.
Bani - Nu este indicat să semnezi contracte sau să faci achiziţii importante. Ar putea să apară unele încurcături care te pot costa destul de mult. Unele aparate electrocasnice ţi-ar putea face surprize neplăcute, iar reparaţia lor va necesita cheltuieli suplimentare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dragoste
- Totul se învârte în această săptămână în jurul socializării. Eşti dispusă să întâlneşti cât mai mulţi oameni şi să comunici intens. De aceea este o perioadă foarte bună pentru viaţa ta amoroasă, mai ales dacă eşti singură. Cu cât cunoşti mai multe persoane, cu atât cresc şansele de a-ţi întâlni alesul. Dacă ai deja o relaţie, tu şi iubitul tău veţi avea de câştigat tot de pe urma participării la diverse evenimente sociale.
Sănătate - Eşti tensionată din cauza unor neînţelegeri cu persoana dragă, cu unele rude sau cu colegi de muncă. Aceste situaţii neplăcute îţi afectează şi starea de sănătate. Încearcă să nu pui la suflet chiar tot ce ţi se reproşează.
Bani - Această săptămână va aduce în prim-plan unele aspecte ascunse ale bugetului tău. Ai putea să descoperi că ai facturi mult prea mari faţă de cât te-ai fi aşteptat sau că ai de plătit impozite sau taxe de care nici nu ştiai.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Dragoste
- Este posibil să te simţi vulnerabilă din punct de vedere emoţional în această săptămână. Vestea bună este că partenerul de viaţă îţi va oferi sprijinul său pentru a te ajuta să treci de această etapă. Dacă eşti confuză în legătură cu viitorul relaţiei tale, tot persoana iubită îţi va înlătura îndoielile şi te va ajuta să vezi viitorul în culori mai frumoase.
Sănătate - Ai multă energie în această săptămână şi este important să o foloseşti eficient. Poţi avea de asemenea stări de nervozitate care pot fi agravate de consumul de cafea, energizante sau băuturi răcoritoare pe bază de cofeină.
Bani - Ai tendinţa de a cheltui prea mult în această săptămână. Vrei să cumperi unele lucruri fără să te gândeşti la consecinţe şi mai ales la faptul că bugetul nu-ţi permite să faci asta în această perioadă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Dragoste
- Este posibil ca la începutul acestei săptămîni să simţi că partenerul tău de viaţă nu te susţine cu adevărat în ceea ce priveşte chestiunile profesionale sau de afaceri. O discuţie în contradictoriu ar putea să vă îndepărteze şi mai mult spre mijlocul săptămânii. Nu este indicat să cauţi în altă parte aprobarea, mai ales că o persoană de la locul de muncă, un asociat sau chiar prieten abia aşteaptă această oportunitate.
Sănătate - Este necesar să fii foarte atentă la ce alegeri alimentare faci în această săptămână. Evită mâncărurile foarte condimentate, grase sau băuturile alcoolice. Ai nevoie de o cură de detoxifiere, prin urmare consumă mai multe fructe şi legume crude şi bea suficientă apă în fiecare zi.
Bani - Apar unele cheltuieli neprevăzute pentru care trebuie să faci neapărat rost de bani, motiv pentru care ai putea fi mai stresată ca de obicei. Nu este cazul să-ţi pui toată încrederea într-o anumită persoană, mai ales când vine vorba de banii tăi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dragoste
- Vei avea în această săptămână convingerea că ţi-ai găsit sufletul pereche. O persoană pe care ai cunoscut-o de curând sau chiar partenerul de viaţă de ceva timp ţi-ar pute oferi această stare de împlinire emoţională. Este o conexiune între voi doi care te încântă foarte mult. Nu lăsa unele persoane sceptice să-ţi strice această stare cu idei pesimiste.
Sănătate - Poţi fi destul de stresată în această săptămână. Erai obişnuită cu o anumită rutină, pe care din diverse motive acum nu o mai poţi urma, ceea ce te face să simţi că viaţa ta este un haos. Încearcă să te echilibrezi din interior şi să-ţi impui o stare de calm şi linişte.
Bani - Unele întârzieri îţi pot da planurile peste cap la mijlocul săptămânii. Programările pe care le-ai făcut deja de ceva vreme nu pot fi respectate, iar într-un final toate acestea te costă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dragoste
- Schimbul dur de replici dintre tine şi persoana iubită ar putea să vă doară pe amândoi la începutul acestei săptămâni. Uneori adevărul doare, iar situaţia care vă aduce în pragul certurilor este o problemă mai veche, care vă frământă de ceva timp. Încercările de împăcare dau greş. Este necesar să-ţi aminteşti că puterea cuvintelor este foarte mare şi poate răni cu uşurinţă, provocând efecte pe termen lung asupra relaţiei tale. Spre finalul săptămânii lucrurile vin pe un curs mai paşnic.
Sănătate - Nu ignora eventualele probleme de sănătate cu care te vei confrunta în această săptămână. O vizită la medic te ajută să previi agravarea unei situaţii medicale aparent inofensive. În loc să-ţi faci griji, mai bine ceri părerea unui specialist.
Bani - Ar trebui să revii cu picioarele pe pământ şi să-ţi faci planuri ceva mai realiste din punct de vedere financiar în această săptămână. Îţi doreşti foarte multe lucruri care necesită cheltuieli majore. Stabileşte-ţi o listă clară de priorităţi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Dragoste
- Dacă eşti căsătorită sau locuieşti cu persoana iubită, este posibil să ai parte de unele certuri domestice marţi. Nu încerca să-ţi manipulezi partenerul de viaţă să facă ceea ce îţi doreşti, pentru că totul se va întoarce împotriva ta. De asemenea, dacă descoperi că jumătatea ta încearcă să-ţi ascundă ceva sau să te manipuleze, vei reacţiona cu multă brutalitate. Temperează-ţi reacţiile şi ai grijă să porţi discuţiile sensibile duminică, când aspectele astrale sunt favorabile comunicării sincere şi eficiente.
Sănătate - Sănătatea ta este la cote normale în această săptămânî. Ai energie să-ţi duci la bun sfârşit toate planurile pe care ţi le-ai propus. Încearcă să-ţi menţii o dietă echilibrată pentru a evita neplăcerile gastrice.
Bani - Nu este indicat să iei decizii importante cu privire la bani, investiţii sau locul de muncă în această săptămână. Este posibil să nu ai o viziune prea clară asupra ceea ce este cu adevărat avantajos pentru tine.

Leu (22 iulie - 22 august)
Dragoste
- Libidoul tău va creşte până la cer! Marte, planeta pasiunii, va intra în această săptămână în casa ta astrologică ce guvernează plăcerea, romantismul şi distracţia. Este un aspect care va dura până pe 26 octombrie, deci ai timp să te bucuri de beneficiile sale. Te vei bucura de şi mai multă carismă şi sex-appeal în toată această perioadă.
Sănătate - Va trebui să-ţi gestionezi stările de nervozitate în această săptămână. Eşti irascibilă şi nemulţumită de absolut orice ţi se întâmplă. Ai grijă, pentru că aceste zile sunt foarte solicitante pentru tine din punct de vedere mental.
Bani - În aceste zile vei putea descoperi dacă proiectele tale financiare au fost cu adevărat eficiente sau dacă ai pierdut din cauza lor. Vie fi nevoită să-ţi analizezi cu mare atenţie bugetul şi cheltuielile. Sursa: eva.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 08-09-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro