Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Te completezi perfect cu partenerul tău de viaţă, chiar dacă uneori ies scântei şi aveţi discuţii aprinse din cauza faptului că sunteţi mult prea diferiţi. Ce nu ai tu, are el, şi invers, şi ar trebui să fi mulţumită că se întâmplă aşa. Dacă eşti singură vei constata în această perioadă că aşa îţi este cel mai bine.
Trebuie să faci unele alegeri grele cu privire la bani în această săptămână, dar astrele ţin cu tine şi te îndeamnă să iei deciziile corecte. În defavoarea cumpărăturilor pentru satisfacerea plăcerilor tale şi ale familiei tale, ai face bine să îţi plăteşti toate datoriile pe care le ai.
Nu vei avea probleme de sănătate în această săptămână, cel puţin nu grave. Te vei lovi de lipsa de energie şi de o dispoziţie proastă cam în fiecare zi a acestei perioade. Încearcă să nu mai pui la suflet chiar tot, stresul te va doborî într-un final.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Dacă aveai unele probleme în viaţa de cuplu, în această săptămână totul are o rezolvare. Nu trebuie însă să fii prea credulă sau să îţi faci prea mari speranţe, e posibil să nu dureze la nesfârşit această linişte. Învaţă să comunici mai bine cu iubitul tău şi nu amânaţi nimic.
Chiar dacă munceşti mult, nu înseamnă că vei şi câştiga mai mult. Nu îţi face speranţe chiar dacă lucrurile îţi ies exact cum ar trebui la locul de muncă. Nimic însă nu te poate împiedica să te muţi undeva unde vei simţi că eşti apreciată.
Fizicul tău este de invidiat în această săptămână, însă cu psihicul nu te poţi juca. Dacă simţi o uşoară manifestare a depresiei şi nu mai poţi scăpa de tristeţe, atunci nu îţi fie teamă să apelezi la ajutorul unui specialist.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Săptămâna aceasta, iubitul tău te va dezamăgi cu un lucru aparent banal. Dacă simţi că este ceva în neregulă sau că îţi ascunde ceva, nu ezita să îl controlezi puţin mai mult. Dacă eşti singură, încearcă să asculţi sfatul celor din jur înainte de a te arunca în braţele cuiva.
Trebuie să găseşti un echilibru, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Chiar dacă nu se poate spune că eşti cheltuitoare, e posibil ca cineva din jurul tău să te atargă într-o capcană. Fii cu ochii în patru!
Nu intra în panică indiferent cum te-ai simţi, sunt şi zile bune, dar şi proaste. Nu vei întâmpina probleme grave, însă nu ignora micile dureri de cap sau de spate. Cu optimism, problemele existente pot scădea în intensitate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Trebuie să acorzi mai multă atenţie iubitului tău, altfel vei avea de suferit din această cauză în viitorul apropiat. Chiar dacă simţi că se produce o nedreptate şi ţi se fac reproşuri pe care nu le meriţi, ar trebui să ştii că e mult mai isteţ să nu ripostezi.
Munceşti prea mult şi rişti să fii nefericită în celelalte sectoare ale vieţii tale. Încearcă să găseşti un echilibru, stresul şi lipsa timpului petrecut în sânul familiei îţi pot creea probleme serioase pe viitor. Nu poţi cumpăra chiar totul cu bani!
De tine depinde starea ta de sănătate, aşa că dacă nu vrei să ai motive de plâns, începe să schimbi ceva. Stilul tău de viaţă trebuie să se transforme radical, începând de la alimentaţie şi terminând cu mult mai multă mişcare ca până acum.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Simţi nevoia să fugi de partenerul tău de viaţă mai mult decât oricând, şi e posibil chiar să reuşeşti. Nu treceţi printr-o perioadă prea bună, de aceea o pauză vă va putea face să vă reevaluaţi aşteptările şi relaţia în sine. Aveţi toate şansele să găsiţi o rezolvare favorabilă pentru amândoi.
Te înţelegi bine cu toată lumea, dar mai ales cu cei de la serviciu. Ştii să munceşti, dar să te şi distrezi în acelaşi timp, ceea ce nu poate fi decât o veste bună. Timpul va trece mult mai uşor, iar roadele muncii tale vor fi mult mai apreciate. Din păcate nu vei mai primi nişte bani, şi va trebui să fii mai responsabilă!
Încearcă să nu te stresezi prea mult în această săptămână, altfel rişti să ţi se facă rău când ţi-e lumea mai dragă. Cei din jurul tău au mare nevoie de tine, aşa că fii responsabilă şi odihneşte-te atât cât trebuie!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vei avea multe regrete în această săptămână, şi în mare parte vor fi legate de viaţa ta sentimentală. Nu este o idee bună să stai şi să plângi după ce ai avut sau după ceea ce nu poţi avea, ci ar fi cazul să treci la acţiune şi să faci ceva în această privinţă. Fericirea ta este cea mai importantă.
Ai foarte multe cheltuieli şi simţi că nu mai ai resurse să rezolvi singură problemele. Încearcă să faci cât mai multe economii şi să te rezumi doar la strictul necesar. Dacă aveai planuită vreo plecare, nu ezita să o amâni.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să renunţi la a mai fi introvertită. Această stare nu îţi va aduce decât o dispoziţie psihică proastă, care dacă persistă se poate transforma într-o adevărată problemă medicală.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Relaţia ta a ajuns într-un impas şi se pare că tu eşti singura responsabilă pentru asta. Nu crede tot ce se spune în jurul tău şi nu suferi pentru cine nu trebuie, probabil despărţirea este cea mai bună soluţie pentru tine. Chiar dacă pare tragic la început, pe parcurs îţi vei da seama că aşa a fost cel mai bine.
Încearcă să te concentrezi tot mai mult la locul de muncă, altfel vei primi criticile pe care le meriţi. Nu este indicat să te pui rău cu superiorii, mai ales că traversezi o perioadă destul de fragilă din punct de vedere financiar.
Nu vor apărea probleme noi de sănătate, ba mai mult cele vechi e posibil să se amelioreze. Important este să ai o stare psihică bună pentru a avea puterea de a merge la vizitele medicale care ţi se impun. Ocupă-te de tine!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Vei avea unele discuţii aprinse cu iubitul tău şi nu ar trebui să laşi lucrurile neclarificate. Dacă nu vă rezolvaţi problemele, cu siguranţă vă veţi chinui unul pe celălalt pe viitor şi veţi acumula frustrări. Dacă eşti singură, analizează bine înainte de a alege sau de a crede că ţi-ai găsit iubirea vieţii tale.
Te descurci bine pentru starea în care te afli, aşa că nu trebuie să exagerezi sau să te forţezi în vreun fel. Apele vor fi liniştite la locul de muncă, însă ai grijă ca în agitaţia prin care treci să nu semnezi ceva greşit şi să te pui în pericol.
Nu ignora nici cele mai mici nereguli cu privire la corpul şi mintea ta, cel puţin nu în această săptămână. Cu toate că nu ai energia necesară, vei reuşi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit. Lasă grijile şi stresul deoparte, ele pot veni la pachet cu multe boli.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Încearcă să împaci pe toată lumea în această săptămână, chiar dacă uneori vei ceda şi vei vrea să stai singură, dar liniştită. Nu va dura mult această perioadă, aşa că fă un efort şi mulţumeşte-i pe toţi aşa cum îşi doresc. Acordă mai multă atenţie partenerului de viaţă, cu riscul de a pierde pe alte părţi.
Nu trebuie să îţi complici existenţa la serviciu, ai toate şansele să te îndrepţi mai degrabă spre eşec, decât spre succes. Nu încerca să îi dai pe cei din jurul tîu pe spate prin simplul fapt că îţi asumi tot ce este mai greu, la final mai rău te vei face de râs.
A venit toamna şi cu siguranţă vei simţi pe propria piele acest lucru. Fereşte-te de răceală şi încearcă să îţi protejezi sănătatea cât poţi de mult. Ca să nu ajungi la pastile, întăreşte-ţi imunitatea prin ceaiuri, o alimentaţie corespunzătoare şi mai multă mişcare.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Poţi împăca pe toată lumea în această săptămână, chiar dacă la începutul ei ţi se pare imposibil. Brusc toate merg ca pe roate şi nu e nevoie nici de un minim efort din partea ta pentru a-ţi satisface iubitul. În weekend vei petrece clipe de neuitat în compania lui.
Eşti foarte ambiţioasă, şi în această săptămână vei reuşi să începi un proiect pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna. Munceşti mult şi nu tânjeşti după zilele libere sau după pauzele de cafea de altădată. Cât de curând roadele muncii tale vor fi vizibile.
Dacă ştii că suferi de vreo boală sau eşti mai sensibilă într-o anumită zonă, atunci ar fi indicat să te fereşti cât de mult poţi de ce îţi poate face rău. Nu ignora micile semnale de alarmă, mai ales dacă e vorba de dureri de spate sau de cap.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Eşti foarte atrasă de partea masculină în această săptămână, fie că eşti singură, fie că nu. Dacă ai deja un partener stabil, atunci acesta va fi cel mai răsfăţat şi fericit om de pe planetă. Dacă eşti singură, cu siguranţă nu vei rămâne aşa pentru mult timp.
Eşti foarte elegantă în această săptămână, lucru care poate atrage atenţia într-un mod pozitiv şefilor sau colegilor. Poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti datorită prestanţei tale, însă ar fi prudent să nu întreci limita.
Eşti predispusă accidentărilor, indiferent de poziţia pe care o ocupi. Se recomandă prudenţă, chiar dacă în unele situaţii ţi se pare absurd să o aplici. Încearcă să te protejezi cât mai mult şi să nu faci nimic mai mult decât strictul necesar.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 22-09-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro