Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nu asculta ce spun cei din jurul tău, indiferent cât de apropiați ți-ar fi. E posibil ca cineva din familie să se bage în relația ta, fără măcar să te anunțe. Fă demersurile necesare pentru a o pune la punct.
Trebuie să fii mai responsabilă în această săptămână și să încerci să te gândești la viitorul tău mai mult decât ai făcut-o până acum. Nu te baza pe promisiunile altora, ci câștigă totul prin propriile forțe.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă regula este să rămâi așa cum ești și acum. Stilul tău de viață și regimul alimentar pe care le-ai adoptat în ultimele luni te-au ajutat să devii o persoană puternică atât la minte, cât și la corp.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nu stai prea bine în dragoste, dar nici nu încerci să faci ceva în această privinţă. Priveşti cu groază la ceea ce se întâmplă, însă nu eşti hotărâtă să lupţi pentru relaţia ta. Lasă timpul să decidă în locul tău!
Vei fi în centrul atenției săptămâna aceasta la locul de muncă, și asta doar datorită ambiției tale de a face totul perfect. Întreci pe oricine și iei unele decizii riscante care te vor face să te remarci. Situația financiară rămâne neschimbată!
Nu le ascunde celor din jurul tău problemele de sănătate cu care te confrunți. Chiar dacă nu este nimic grav, nu înseamnă că trebuie să ții totul secret. Un sfat sau o recomandare la un medic nu ți-ar strica deloc în această perioadă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Tu şi partenerul tău de viaţă veţi întâmpina unele probleme intime, şi din această cauză vor exista tensiuni între voi. Dorinţele şi aşteptările voastre diferă, şi de abia acum aţi realizat acest lucru. Comunică mai mult!
Îţi merge foarte bine pe plan profesional, iar cu banii nu ai deloc probleme. Tocmai din această cauză nu trebuie să fii cu nasul pe sus şi să plasezi din sarcinile tale altora. Încearcă să fii corectă şi să îţi faci treaba la fel de bine ca până acum.
Nu exagera cu mâncatul în acest weekend, chiar dacă mergi în vizită la părinţii tăi pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. După o săptămână agitată în care abia ai avut timp să guşti ceva, un exces de acest gen îţi va da stomacul peste cap.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Nu te baza pe tot ce îţi spune iubitul tău, în această săptămână e posibil să fii pusă în faţa unei situaţii stânjenitoare din cauza lui. Cineva din anturajul vostru îl va da de gol, iar tu te vei simţi ultimul om de pe planetă.
Nu lua decizii riscante dacă la mijloc este vorba de bani, ai tăi sau ai altora. Este o zi bună pentru planuri şi calcule, însă nu pentru a trece la acţiune. Păstrează-ţi neschimbată relaţia cu colegii de serviciu!
Nu ai probleme grave, însă de unele banale te poţi lovi în această săptămână. O durere de măsea sau o migrenă deranjantă te poate duce la doctor în acest weekend. Pentru a evita aceste situaţii, mergi regulat la control.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Dacă nu ești prea mulțumită de viața ta sentimentală, încearcă în această săptămână să rezolvi problemele dintre tine și partener. Discută deschis cu acesta și puneți la punct un plan de bătaie cu plăceri, dar și compromisuri.
Încearcă în această săptămână să nu intri în conflict cu cei din jurul tău, mai ales cu șefii tăi. Ascultă cât mai mult sfaturile lor și nu îți pune amprenta personală atunci când ți se specifică să nu o faci, altfel vei avea probleme.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să te preocupe mai mult starea ta psihică. Ești tot mai stresată, iar moralul tău este la pământ. Găsește o soluție pentru a te ridica în picioare!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Încearcă să îi acorzi mai multă atenție partenerului de viață în această săptămână, altfel totul se va întoarce împotriva ta. Renunță la pasiunile tale dacă știi că asta își dorește, din când în când trebuie să mai faci și mici compromisuri.
Încearcă să scoți bani din orice în această săptămână, nu te limita! Cu ajutorul colegilor sau prietenilor poți muta munții din loc. Ai grijă însă să citești întotdeauna ce semnezi!
În această săptămână îți poți complica singură viața dacă nu ai grijă ce mănânci sau cât dormi. Oboseala își va spune cuvântul și își va semnala prezența prin dureri serioase de cap, lipsă de concentrare și irascibilitate crescută.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Cineva se va opune relației tale, și va trebui să te înarmezi cu multă răbdare dacă vrei să treci neinfluențată peste acest episod. Nu te lupta cu toți pentru că aveți convingeri diferite, dar nici nu le crede prima bârfă pe care ți-o spun.
Nu vei vedea niciun rezultat al efortului depus de până acum, însă nu trebuie să îți pierzi speranța. Cu siguranță vei obține ce ți-ai propus dacă nu te-ai abătut de la regulile impuse, însă trebuie să mai aștepți.
Există riscul apariției unei boli în această săptămână, și chiar dacă nu ai simptome, ai face bine să mergi la un control de rutină. Cu cât descoperi mai din timp o anumită afecțiune, cu atât vindecarea ei va fi mai simplă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Împarte sarcinile cu iubitul tău, nu te poți ocupa de toate în această săptămână chiar dacă asta ți-ai dori. Și nu permite un răspuns negativ din partea lui, altfel e posibil să întâmpini unele probleme pe viitor.
Situația ta financiară va cunoaște o îmbunătățire în această săptămână, și ar trebui să profiți de această perioadă pentru a-ți face unele economii. Nu te juca cu focul și nu investi în ceva ce îți promite profit dublu.
Nu permite unei afecțiuni mai vechi să îți facă din nou probleme, ci încearcă să te menajezi pe cât posibil. O gastrită tratată cu ceva timp în urmă te-a sensibilizat, așa că menajează-te mai atent decât un om fără probleme.

Leu (22 iulie - 22 august)
Îmbină ultilul cu plăcutul în această săptămână, și ai grijă ca toată lumea să fie împăcată. Organizează o întâlnire în oraș cu prietenii tăi, însă nu ar fi indicat să îți lași iubitul pe dinafară, chiar dacă simți nevoia de libertate.
Încearcă să nu acționezi impulsiv în această săptămână, și ocupă-te de treburile tale zilnice așa cum ai fost obișnuită până acum. Orice ieșire din tipare te poate costa bani, și nu de asta ai nevoie acum!
Există riscul să te accidentezi în această săptămână, și totul se va întâmpla din cauza oboselii acumultae în timp. Spre sfârșitul acestei săptămâni, organismul tău te va atenționa că ai nevoie de odihnă, altfel nu vei mai reuși să fii atentă nici pe unde mergi!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Încearcă să nu te lași influențată de nimeni atunci când vine vorba de viaţa ta sentimentală, altfel persoana de lângă tine se va speria și va încerca să se îndepărteze. Ascultă sfaturile celor dragi ție, însă fă ce este mai bine pentru voi.
Nu face pe eroina în această săptămână, nu vei putea de una singură să le rezolvi pe toate. Chiar dacă ai vrea să fii lăudată peste competențele tale, nu te vei alege decât cu oboseală și cu o treabă făcută superficial.
Nu va fi totul roz în această săptămână, așa că începe de acum să iei măsuri și să nu mai treci cu vederea peste problemele tale. În această perioadă îți va ajunge cuțitul la os și vei fi nevoită să mergi la medic, și cel mai probabil va fi vorba de ginecolog.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai nevoie de cineva care să fie alături de tine în această săptămână, așa că nu sta cu mâinile în sân dacă ești singură. Cineva din anturajul tău te place de mai multă vreme și nu ar strica să îi dai o șansă.
Nu îți vei mai vedea capul de treabă în această săptămână, ceea ce te poate extenua în cele din urmă. Renunță la telefon măcar în weekend, ai nevoie să te deconectezi de la tot stresul cauzat de rolul pe care îl ai la locul actual de muncă.
Oboseala și orele suplimetare de la serviciu își vor spune cuvântul în această săptămână. Vei reacționa restul de urât față de cei din jurul tău, pentru că organismul tău va ceda din toate punctele de vedere. În weekend răsfață-te cu o baie fierbinte, o carte bună și mult somn. Sursa: eva.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 24-11-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro