Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

lapovita_ploaie

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă în perioada 16 februarie şi 1 martie.

MOLDOVA - Începutul intervalului va fi caracterizat de o vreme rece, chiar geroasă în timpul nopţilor, astfel că, în medie regională, vor fi maxime de -2...4 grade şi minime de -10...-6 grade. Temperaturile vor începe să crească din data de 20 februarie, fiind de aşteptat, mediat pe regiune, ziua între 6 şi 9 grade, iar noaptea valori uşor negative, situație care se va menţine, cu uşoare variaţii, până la sfârşitul lunii.
În prima săptămână trecător vor fi precipitaţii slabe, cu caracter local, mai ales ninsori şi lapoviţă, iar după data de 24 februarie va creşte probabilitatea apariţiei precipitaţillor predominant sub formă de ploaie.

BANAT - La începutul intervalului, procesul de răcire a vremii va determina înregistrarea unor valori în general mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei, astfel că ziua vor fi în medie 3...5 grade, iar noaptea -7 la -4 grade. Între 20 şi 24 februarie vremea se va încălzi continuu, valorile mediate pe regiune ajungând la valori maxime de 8...11 grade, şi minime de -4...0 grade. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă, deşi vor fi posibile uşoare variaţii de la o zi alta, temperaturile se vor menţine în general peste mediile climatologice ale sfârşitului de februarie.
Pe parcursul primei săptămâni de prognoză nu vor fi condiţii de precipitaţii, apoi însă probabilitatea de ploaie va creşte.

CRIŞANA - La începutul intervalului, vremea se va răci, determinând, în perioada 17-19 februarie, înregistrarea unor valori mai mici decât cele obişnuite pentru data calendaristică, cu precădere pe parcursul nopţilor, astfel că maximele vor fi în medie de 2...4 grade, iar minimele de -8...-4 grade. Între 20 şi 24 februarie, vremea se va încălzi continuu, valorile mediate pe regiune ajungând ziua la 8...10 grade şi noaptea la -3...0 grade. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă, deşi vor fi posibile uşoare variaţii de la o zi alta, temperaturile se vor menţine în general peste mediile climatologice ale sfârşitului de februarie.
Pe parcursul primei săptămâni de prognoză nu vor fi condiţii de precipitaţii, apoi însă probabilitatea de precipitații, mai ales ploi, se va menţine ridicată.

TRANSILVANIA - În perioada 17-19 februarie vremea va fi rece, cu precădere noaptea, când gerul se va instala în toată regiunea. Maximele temperaturii aerului vor fi în medie de -3...1 grad, iar minimele de -14...-9 grade, cu valori chiar mai scăzute în depresiuni. După 20 februarie, vremea se va încălzi treptat, astfel că vor fi valori termice de 4...8 grade în medie ziua şi -4...-2 grade noaptea. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă, vor fi posibile uşoare variaţii de la o zi alta, dar în general temperaturile se vor menţine peste cele normale pentru sfârşitul de februarie.
În prima săptămână doar trecător vor fi ninsori şi lapoviţe, în special în estul regiunii, apoi va creşte probabilitatea pentru precipitaţii locale, mixte.

MARAMUREŞ - La începutul intervalului, vremea se va răci, determinând în perioada 17-19 februarie înregistrarea unor valori mai mici decât cele obişnuite pentru data din calendar, cu precădere pe parcursul nopţilor, astfel că maximele vor fi în medie de 0...2 grade, iar minimele de -10...-6 grade. Între 20 şi 24 februarie, vremea se va încălzi continuu, valorile mediate pe regiune ajungând la 6...8 grade, în privinţa maximelor şi -3...-1 grad, la minime. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă, deşi vor fi posibile uşoare variaţii de la o zi alta, temperaturile se vor menţine în general peste mediile climatologice ale sfârşitului de februarie.
Dacă în prima săptămână probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă, în cea de-a doua precipitațiile mixte vor fi posibile aproape în fiecare zi.

DOBROGEA - La începutul intervalului vremea va fi rece, astfel că în intervalul 17-19 februarie valorile medii ale temperaturii aerului vor fi de -2...4 grade ziua şi -8...-4 grade noaptea. După 20 februarie, încălzirea vremii va fi semnificativă, valorile ajungând până la medii de 6...10 grade la temperaturile maxime şi 0...4 grade cele minime, urmând ca până la sfârşitul intervalului variaţiile termice să fie minore, caracterizând o vreme uşor mai caldă decât în mod normal pentru luna februarie.
În prima săptămână trecător vor fi precipitaţii nesemnificative, burniţă sau fulguieli, iar după data de 24 februarie va creşte probabilitatea pentru ploi locale.

MUNTENIA - Vremea va fi rece în primele zile, când media temperaturilor diurne va fi de 0...4 grade, iar în timpul nopţilor minimele se vor apropia local de pragul de ger, urmând a fi de -9...-6 grade. După data de 20 februarie, încălzirea va fi semnificativă, valorile termice urmând a se situa peste mediile climatologic specifice perioadei, cu maxime de 6...11 grade şi minime în jurul a 0 grade, cu uşoare variaţii în ultimele zile ale intervalului de prognoză.
În prima săptămână izolat şi trecător vor fi burniţe sau fulguieli, iar după data de 25 februarie va creşte probabilitate de apariţiei a ploilor.

OLTENIA - În primele zile va fi o vreme rece, cu maxime termice de 0...4 grade şi minime de -9...-4 grade, în medie. După data de 20 februarie vremea se va încălzi, chiar semnificativ, astfel că temperaturile se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei, respectiv ziua valori de 7...11 grade şi noaptea de -2...1 grad, regim ce se va menţine, cu mici variaţii, până la sfârşitul intervalului de prognoză.
La începutul intervalului vor fi posibile fulguieli, iar după data de 24 februarie creşte probabilitatea de apariţie a ploilor.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

lapovita_ploaie
DorohoiNews.ro, 17-02-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro