Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscop-săptămânal

Nativa din Peşti va avea parte numai de evenimente frumoase în această perioadă, însă o suprinză din partea iubitului va ieşi în evidenţă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Cu siguranţă este o săptămână bună pentru cuceriri, mai ales dacă nu ai un partener stabil. Dacă eşti totuşi angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să nu îi dai motive de gelozie partenerului. Este un moment bun pentru flirt, însă nu pentru relaţii serioase de lungă durată.
Nu vei avea parte de reuşite în această perioadă, însă nici nu se poate spune că o duci rău. Situaţia profesională ori financiară rămâne aceeaşi, indiferent dacă încerci sau nu să aduci câteva schimbări. Este important să îmbini utilul cu plăcutul pentru a merge cu drag la muncă!
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, ci din contră eşti mai plină de energie ca oricând. Secretul tău este că ştii când trebuie să te opreşti şi foarte rar depăşeşti limitele. Nu eţti adepta exceselor, iar cei din jurul tău te admiră pentru stilul tău de viaţă.

Leu (22 iulie - 22 august)
Încearcă să nu ţii tot ce simţi doar pentru tine, altfel partenerul tău nu va ştii să se poarte şi nu îşi va da seama unde greşeşte. Deşi toate femeile speră ca iubiţii lor să ştie tot fără să fie nevoite să ofere explicaţii, acest lucru se întâmplă destul de rar. Dacă eşti singură, renunţă la ruşine şi abordează pe cineva drag!
Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti veşti bune cu privire la un proiect în care eşti implicată. Banii ar putea să se înmulţească pe măsură ce te implici mai mult, aşa că nu acţiona cu reţinere atunci când vrei un lucru din tot sufletul. Fii atentă la persoanele cu mai multă experienţă decât tine, sfaturile lor îţi pot fi de ajutor.
Ai un tonus bun în această săptămână, iar energiile pozitive din jurul tău te vor determina să fii şi tu aşa. Veştile bune vin neîncetat şi te umpli de speranţe chiar până la punctul de a te surprinde singură. Încearcă să rămâi totuşi cu picioarele pe pământ pentru a nu trece prin dezamăgiri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Încearcă în această perioadă să nu neglijezi pe nimeni, nici familie, nici iubit, dar nici prieteni. Este un bun prilej pentru a te împăca cu cineva, însă este foarte important să renunţi la orgoliu şi să nu aştepţi ca altcineva să ia iniţiativa. De tine depinde tot ce se va întâmpla în această săptămână!
Este foarte important să te gândeşti la viitorul tău în această săptămână şi să începi să faci orice pentru a ţi-l asigura financiar. Banii pot fi o problemă atunci când nu ştii să îi gestionezi cum trebuie, aşa că alege pe cineva de încredere şi roagă-l să îţi ţină evidenţa. Fii precaută!
Nu îţi irosi energia inutil în această perioadă, altfel rişti să nu mai ai vlagă fix atunci când ai nevoie. Este important să ştii unde trebuie să te opreşti, posibil ca atunci când organismul îţi transmite semnale de alarmă să fie deja prea târziu. Nu te juca cu sănătatea mai ales dacă te ştii sensibilă!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Indiferent de problemele pe care le vei întâmpina în această perioadă, energia ta te va ajută să rămâi mereu cu zâmbetul pe buze. Cu cât eşti mai pozitivă, cu atât ţi se vor întâmpla lucruri frumoase. Este important să discuţi deschis cu partenerul, fără jigniri ori urlete pentru a vă demonstra supremaţia!
Săptămâna aceasta ai toate şansele să primeşti mai mulţi bani decât meriţi, însă trebuie să fii corectă până la capăt şi să îi împarţi cu cei cu care ai făcut echipă. Evoluezi simţitor în carieră, dar nu doar pe meritul tău, aşa că satisfacţia nu va fi maximă.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă eşti mai irascibilă decât de obicei. Încearcă să nu te enervezi din orice, altfel îţi vei face rău singură. Cei din jurul tău cu siguranţă nu îşi propun să te calce pe coadă, însă tu iei totul mult prea personal.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
E posibil ca partenerul tău să se simtă ignorat în această perioadă, şi ce-i drept, te dedici prea mult vieţii profesionale. Chiar dacă ai multe de făcut la serviciu, este important ca atunci când ajungi acasă să laşi totul în urmă şi să vă ăuteţi relaxa împreună. Dacă eşti singură, te bucuri de această situaţie şi profiţi pentru a-ţi urma ţelurile.
Îţi place să munceşti în echipă, iar săptămâna aceasta vei primi exact acel impuls de care ai nevoie pentru a continua ceea ce ai început. Este o perioadă bună pentru investiţii, dar cu condiţia ca niciodată să nu rămâi fără câteva economii puse deoparte.
Eşti stresată şi acest lucru se vede prin nivelul tău de energie, dar şi prin lipsa iniţiativei de socializare. Dacă fizic stai bine, psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Încearcă să duci o viaţă mai echilibrată dacă vrei ca problemele de sănătate să nu îţi strice planurile!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai şansa în această săptămână să cunoşti oameni excepţionali, iar unii dintre ei sunt tocmai buni de iubiţi. Este important să nu pierzi oportunităţile care ţi se oferă, mai ales dacă ceea ce vezi este exact ce îţi doreai. Nu îţi face speranţe fără să cunoţti omul, însă nici nu refuza să încerci!
Fă tot ce poţi pentru a câştiga mai mulţi bani în această săptămână, şi cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să nu crezi în promisiunile celor din jur. Oferă bani cu împrumut doar persoanelor de încredere, cum ar fi rudele ori prietenii tăi cei mai buni.
Eşti mai sensibilă în această săptămână, şi tot ce se întâmplă în jurul tău îţi provoacă nervi. Nu întâmpini probleme serioase de sănătate, însă durerile de cap îţi pot provoca neplăceri fix atunci când ţi-e lumea mai dragă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Eşti din ce în ce mai nemulţumită de relaţia ta, însă nici nu depui eforturi pentru a o face mai plăcută. Aştepţi doar de la partener, iar egoismul tău te va costa! Nu ar fi împreună dacă nu v-ar lega ceva, însă aţi uitat amândoi care este acel ceva. Dacă eşti singură, o prietenie veche se poate transformă într-o idilă.
Profită de oportunităţile care ţi se oferă în această săptămână, şi nu ezita să îţi schimbi jobul dacă ai posibilitatea de a câştiga mai bine. Colaborezi uşor cu toată lumea, şi faptul că te faci plăcută te va ajuta mult în carieră. Ai mai multă încredere în tine!
Există risc mare de accidentări în această săptămână, de aceea atenţia ta trebuie să fie una sporită. Dacă simţi ceva în neregulă cu organismul tău, mergi la medic şi cere lămuririle de care ai nevoie pentru a te linişti! Un bun prietn îţi oferă un pont preţios.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
E posibil ca în această perioadă să vrei să faci o schimbare în viaţa ta sentimentală, şi poate fi vorba ori de o despărţire ori de o împăcare în egală măsură. Acţionează în aşa fel încât să îţi fie bine şi nu te mai gândi atât de mult la ceilalţi. E important să ai mai mult curaj şi să îţi ceri drepturile!
Vei fi mult mai apreciată decât de obicei la locul de muncă, însă aceste laude nu se vor materializa. De aceea nu este indicat să îţi faci speranţe pe seama unor vorbe spuse doar pentru că le eşti utilă şefilor în această perioadă. Însă dacă perseverezi ai toate şansele să ajungi unde ţi-ai propus.
E posibil ca în această perioadă să primeşti o veste nu tocmai bună despre starea ta de sănătate, dar nu trebuie să te panichezi. Problema ta are o rezolvare, şi chiar dacă nu este una rapidă, vei scăpa de durerile pe care le ai în câteva săptămâni. Ascultă cu stricteţe sfatul medicului!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Relaţia ta amoroasă va evolua în această perioadă, fără să faci nici cel mai mic efort în acest sens. Atmosfera dintre tine şi partener este tot mai caldă, şi nu ar trebui să fii suprinsă dacă o sa fii cerută în căsătorie sau dacă ţi se vor face surprinze la tot pasul. Bucură-te de această etapă a vieţii tale!
Traversezi o perioadă relaxantă pe plan profesional, fie eşti în concediu, fie acesta se apropie cu paşi repezi. În orice caz, gândul îţi este la vacanţă şi toate sarcinile pe care le primeşti le vei amâna pentru altă dată. Nu face acest lucru fără vreun motiv întemeiat, altfel vei fi sancţionată.
Te afli într-o stare perfectă, situaţie care îţi permite să faci absolut tot ce îţi doreşti fără vreo restricţie. Dacă mergi în concediu însă, ai face bine să nu exagerezi cu mâncarea, dar nici cu alcoolul. Eşti plină de energie şi voie bună şi eşti capabilă să le dai şi alora din vitalitatea ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Orice mică problemă pe care ai întâmpinat-o până acum în dragoste îşi va găsi rezolvarea în această perioadă. Nimic nu te poate opri să obţii ceea ce ţi-ai propus, însă trebuie să ştii cum să acţionezi. Singura modalitate prin care îţi poţi face iubitul să fie exact cum vrei este să îl manipulezi prin vorbe frumoase.
Încearcă să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu astăzi, mai ales cu colegii de birou. Chiar dacă nu îţi convine ce spun, ai face bine să îi ignori şi să îţi vezi de planurile tale. Nimic nu te poate opri din a câştiga mai mulţi bani, însă acest lucru cere sacrificii!
Eşti pe cale să devii din ce în ce mai liniştită, de aceea nici problemele de sănătate nu îţi vor da bătăi de cap în această perioadă. Eşti mai optimistă, lucru care te păstrează energică şi plină de veselie. Tonusul tău este unul bun, însă nu ar trebui să spui nu sportului!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
E posibil ca în această săptămână să tot apară neînţelegeri între tine şi iubit, însă acest lucru nu este deloc neobişnuit. Dacă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult că situaţia persistă şi nimic nu se rezolvă, încearcă să adopţi o nouă tehnică şi fă o schimbare în viaţa ta. Dacă eşti singură, tatonările dintre tine şi un coleg ar putea să se transforme într-o poveste de dragoste.
Este o perioadă favorabilă afacerilor, aşa că încearcă să socializezi mai mult mai ales cu acele persoane care îţi pot aduce beneficii. La locul de muncă atmosfera va fi una plăcută, tensiunea de acum câteva zile dispărând complet. Încearcă să nu le acorzi atâta atenţie colegilor pentru a nu-ţi pierde din concentrare.
Este foarte important ca în această perioadă să te linişteşti şi să ai grijă de mintea şi de corpul tău. Nimic nu te poate opri din a face exact ceea ce îţi doreşti, aşa că îţi vei asuma anumite riscuri pentru asta. O bună perioadă de timp ar trebui să te preocupi doar de tine, ignorând dorinţele celorlalţi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Această săptămână va fi una exclusiv dedicată familiei sau iubitului, însă este doar decizia ta. E posibil să te trezeşti că nu ai apucat să faci nimic doar pentru tine, dar nu sunt urme de regrete. Petreci momente preţioase alături de cei dragi, iar dacă existau unele tensiuni între voi, cu siguranţă acum se reglează toate.
Vei avea multă treabă la serviciu în această săptămână, iar rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor tale. Eforturile depuse nu îţi vor aduce bani în plus, ci din contră te vor lăsa fără putere. Poate fi o învătătură de minte, însă pentru asta trebuie să înveţi să fii echilibrată.
E posibil ca oboseala să îţi strice planurile în această săptămână, însă nu este nimic grav. Ai nevoie de odihnă pentru ca organismul tău să nu o ia razna, de aceea ia măsuri în această privinţă! Ai ignorat acest sector al vieţii tale, iar acum vei fi suprinsă să vezi că şi ţie ţi se poate întâmpla asta. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscop-săptămânal
DorohoiNews.ro, 20-07-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament 2 camere

Vând apartament 2 camere
Vând apartament Aleea Pinului, etaj 4, 2 camere decomandat, 33 mp izolat, termopane, acoperit, ...

Vând locuri de casă în Dorohoi

Vând locuri de casă în Dorohoi
Vand locuri de casa in Dorohoi str.Casin in suprafata de 900mp la pretul de 20euro/mp,1500mp la pretul ...

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție

Vând teren intravilan, ideal pentru construcție
Vind teren intravilan în suprafață de 2500 mp cu deschidere de 20 metri la drum asfaltat, ideal ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro