Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscopul săptămânii

Nativa din Fecioară munceşte mult pentru a ocupa o poziţie mai bună la serviciu, însă îşi neglijează familia şi prietenii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Cel mai bine te simţi singură, libertatea te împlineşte în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie, cel mai probabil vei vrea să fugi puţin de iubitul tău şi să faci tot ce îţi trece prin cap. Atât timp cât nu faci greşeli, totul este în regulă şi partenerul tău nu îţi va impune restricţii!
Îţi place să munceşti şi nu refuzi niciodată sarcinile pe care le primeşti. Uneori, cei din jurul tău profită de bunătatea şi devotamentul tău, însă sunt şi persoane care chiar te apreciază şi te răsplătesc pentru tot ce faci. Cu cât eşti mai ocupată, cu atât eşti mai fericită.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Ai descoperit de curând că cel mai bine te simţi în compania iubitului tău şi în această săptămână nu îi vei da pace. Există însă riscul să îl sufoci, aşa că ai grijă să te opreşti atunci când trebuie. Oferă-i spaţiu să i se facă dor de tine, atunci vei simţi cu adevărat iubirea lui!
Ai şansa de a experimenta lucruri noi pe plan profesional şi asta îţi poate aduce o mare satisfacţie. De mult timp tânjeai după alt domeniu şi acum ţi se oferă ocazia de a te cunoaşte mai bine pe tine însăţi. Comunică mai deschis cu cei din jur şi spune-le ce îţi doreşti!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Tentativele tale de a reaprinde flacăra iubirii dintre tine şi partener vor da roade în această perioadă. Cu cât eşti mai îndrăzneaţă în plan intim, cu atât relaţia în care eşti angajată devine mai puternică. Iubitul tău va depune aceleaşi eforturi ca şi tine.
Eşti mereu însetată după bani şi ai face aproape orice pentru a avea cât mai mulţi. Săptămâna aceasta vei fi pusă în faţa unei alegeri grele care îţi va deschide serios ochii cu privire la lucrurile cu adevărat importante din viaţa ta. Concluzia va fi simplă: sănătatea şi familia vor câştiga!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Săptămâna aceasta totul merge exact cum ţi-ai dorit, fără să faci tu nimic în acest sens. Ai parte de linişte şi de încurajările persoanelor dragi, mai ales dacă traversezi o perioadă stresantă la locul de muncă. Iubitul sau soţul tău îţi va fi un sprijin de nădejde!
Este o perioadă bună pentru investiţii, aşa că vinde sau cumpără lucruri fără să mai stai pe gânduri. Astrele sunt de partea ta şi îţi deschid uşi pe care tu nu ai reuşi nici măcar să le zăreşti. Câştigurile tale vor fi mari şi de aceea se recomandă prudenţă în gestionarea lor!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Încearcă în această săptămână să nu te laşi influenţată de nimeni din jurul tău, mai ales dacă e vorba de iubitul tău. Mulţi îţi vor oferi sfaturi fără să le ceri şi e posibil să îţi bage idei în cap fără măcar să îţi dai seama. Dacă eşti fericită cu relaţia pe care o ai, ignoră tot şi ocupă-te doar de persoanele pe care le iubeşti!
Toate eforturile tale vor fi răsplătite în această perioadă, lucru care îţi va uşura viaţa simţitor. Brusc traiul tău se va schimba, iar cei din jurul tău pot deveni invidioşi pe succesul tău. Încearcă să nu îi bagi în seamă şi să te bucuri de tot ce ai reuşit să obţii prin propriile tale forţe.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Săptămâna aceasta vei fi dominată de sentimentul de gelozie, iar asta nu îţi place nici ţie, dar nici iubitului tău. Încearcă pe cât posibil să fii realistă şi să nu dai alte dimensiuni situaţiilor pe care le întâlneşti. Cu cât vei comunica mai deschis, cu atât lucrurile se pot lămuri mai uşor, iar tu poţi fi liniştită.
Este o perioadă bună pentru afaceri, însă îţi trebuie mai mult curaj atunci când acţionezi. Pune-ţi ideile în practică şi cu siguranţă nu vei fi dezamăgită. Cel mai probabil un venit suplimentar te va lua prin surprindere spre finalul acestei săptămâni şi îţi va trebui un plan concret pentru gestionarea banilor care intră în conturi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)
Eşti foarte şarmantă în această perioadă, lucru care îţi poate aduce mulţi admiratori. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil iubitului nu îi va pica prea bine. Din fericire, ţie nu îţi place să te joci şi eşti mai serioasă decât te-ai fi aşteptat chiar şi tu!
E posibil ca în aceste zile să primeşti o ofertă interesantă, însă va trebui să o analizezi bine înainte de a o accepta. Încearcă să îţi faci treaba cât de bine poţi la locul de muncă şi să continui în aceeaşi linie ca şi până acum. Familia îţi dă putere prin încurajările transmise.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Trecutul nu îţi dă pace în această perioadă şi simţi că trebuie să iei o decizie cât mai urgent. Dacă încă mai ai sentimente pentru vreun fost iubit, atunci trebuie să discuţi cu acesta şi să vezi care este şi poziţia lui cu privire la situaţia voastră. Nu lăsa nimic nelămurit şi neclar, altfel îţi vei tulbura singură viaţa!
Vei avea parte de o săptămână stresantă la locul de muncă, iar micile modificări ale programului te vor da peste cap. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi să te organziezi în aşa fel încât să acoperi tot. Nu te lua la ceartă cu cei din jurul tău doar pentru că ai nervii la pământ!

Leu (22 iulie - 22 august)
Ai toate şansele ca în această săptămână să îţi găseşti alesul inimii, însă acesta cu siguranţă se ascunde bine. Vei fi surprinsă să afli că este vorba de cineva pe care l-ai avut mereu în faţa ta şi pe care nu l-ai privit niciodată mai mult decât ca pe un prieten. Este timpul să faci o schimbare şi să fii fericită fără să îţi mai pese de nimeni şi nimic!
Încearcă în această săptămână să te înţelegi cât de bine poţi cu colegii tăi de serviciu, nu se ştie niciodată când ai nevoie de ajutorul lor. Munca în echipă este favorabilă în aceste zile şi îţi pot aduce bani în plus într-un timp scurt. Chiar dacă trebuie să stai câteva ore peste program, efortul va merita din plin!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Încearcă să ai o viaţă echilibrată şi să nu renunţi la ceva pentru a excela doar pe un anumit plan. Este foarte important să te ocupi de cei dragi, chiar dacă altele ai vrea să îţi fie priorităţile. Gândeşte-te ce ai face dacă ai avea o carieră de excepţie şi mulţi bani, dar nu ai avea lângă cine să te bucuri?
Chiar dacă situaţia financiară nu ţi se va schimba în această perioadă, ai toate şansele să primeşti o funcţie mai bună. Dacă eşti devotată muncii tale şi nu fugi de sarcinile noi pe care le primeşti, atunci cu siguranţă vei primi ceea ce meriţi în viitorul apropiat!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Încearcă în această săptămână să reduci cât poţi de mult certurile cu partenerul de viaţă, altfel relaţia voastră se va degrada galopant. Lasă mai mult de la tine şi găseşte mai des motive de a vă împăca. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să te axezi mai mult pe calităţile iubitului, decât pe defectele lui.
Această săptămână este tocmai bună pentru călătorii în interes de serviciu, doar aşa vei avea ocazia de a cunoaşte oameni importanţi care te pot ajuta în carieră. Cu cât îţi faci mai multe cunoştinţe în domeniul în care activezi, cu atât ţi se vor deschide mai multe uşi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Relaţia ta sentimentală este destul de complicată şi abia în această săptămână îţi vei da seama de asta. Din păcate, v-aţi dat seama prea târziu că nu vă potriviţi şi mulţi din jurul vostru ar putea suferi din această cauză. Faceţi tot ce puteţi pentru a vă salva şi abia apoi luaţi în considerare opţiunea unei separări.
Tu şi familia ta ar trebui să încercaţi să faceţi mai multe economii, altfel viitorul vostru nu va fi unul prea liniştit. Dacă ai copii, este foarte important să te gândeşti mai mult la ei în această perioadă şi să le asiguri un trai decent, indiferent câte eforturi ar trebui să depui în acest sens. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 23-11-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro