Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscopul săptămânii

Nativa din Fecioară traversează o perioadă solicitantă pe toate planurile vieţii, însă speranţa pe care încă o are îi dă forţă să meargă mai departe.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Vei avea multe avantaje în această săptămână, mai ales pe plan personal. Partenerul de viaţă te surprinde în fiecare zi şi eşti mulţumită de atmosfera din sânul familiei. Dacă eşti singură, preocupările tale vor fi cu totul altele, cariera şi şcoala vor fi pe primul lor, dar eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură.
Este foarte important ca în această săptămână să intri în contact cu oameni a căror carieră te poate influenţa pozitiv. Evită să interacţionezi cu persoane care nu sunt corecte şi care nu ţin cont de reguli sa legi. Dacă ai intrat recent într-o afacere, fii tu cea care schimbă lumea!
Oboseala îşi va spune cuvântul în această săptămână şi nu vei reuşi să tragi prea mult de tine pentru a termina ce ai început. Indicat ar fi să nu lucrezi până la epuizare, ci să iei pauză imediat ce dai semne de slăbiciune. Mănâncă mai bine şi dormi mai mult!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Este o săptămână bună pentru planuri de viitor, mai ales dacă ai un partener de mult timp. Încearcă să nu mai pierzi timpul în acelaşi stadiu şi să treci la nivelul următor cât de repede poţi. Cu siguranţă şi iubitul tău îşi doreşte acelaşi lucru, doar trebuie să comunicaţi mai mult!
Nu te baza pe nimeni astăzi şi încearcă să te descurci singură la locul de muncă. E posibil ca cineva să îţi pună beţe în roată, iar tu să refuzi să vezi adevărul. Fii realistă şi mai puţin credulă şi nu îţi pune banii la bătaie doar pentru că aşa te sfătuiesc cei din jur.
Totul depinde numai de tine în această săptămână, mai ales atunci când vine vorba de energie. Cu cât ai mai multă grijă de organismul tău, cu atât vei da mai mult randament acolo unde ai nevoie. Puterea ta de concentrare se bazează doar pe faptele tale!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dramatizezi prea mult şi în această săptămână partenerul tău îţi va reproşa acest lucru. Încearcă să fii mai relaxată şi să nu dai alt sens vorbelor pe care le auzi. Renunţă la a mai fi cicălitoare din nimicuri, nu orice greşeală trebuie tratată cu atât patos. Cu cât eşti mai indiferentă, cu atât vei fi mai fericită!
Nu o duci deloc bine cu banii, însă cei dragi ţie te ajută cât pot pentru a reuşi să treci peste această perioadă grea. Încearcă să reduci cheltuielile la maxim şi să te împrumuţi doar pentru strictul necesar. Nu uita să le fii recunoascătoare persoanelor care te sprijină necondiţionat!
Vei fi destul de îngândurată în această perioadă şi cel mai probabil vei cădea în depresie dacă alegi să te izolezi. Gândurile pe care le ai atunci când eşti singură te vor face să te întristezi şi mai atre, aşa că încearcă să fii mai comunicativă şi să nu te fereşti de oameni!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Nu ai timp de viaţa personală în această săptămână şi poate fi un avantaj în cazul în care nu eşti angajată în vreo relaţie sentimentală. Dacă ai un iubit, acesta se va simţi dat la o parte în favoarea carierei şi s-ar putea revolta atunci când ţi-e lumea mai dragă sau atunci când vei avea foarte multă treabă de făcut!
Traversezi o perioadă bună pe plan profesional şi chiar dacă nu ai rezultate băneşti imediate, acestea vor veni în cel mai scurt timp. Pune pe primul loc renumele şi recunoaşterea competenţelor tale şi abia apoi latura financiară.
Mergi la medic în această săptămână pentru a-ţi face un control de rutină, doar aşa vei descoperi la timp dacă ai ceva sau nu. Chiar dacă rezultatele nu vor fi perfecte, indicat este că nu laşi afecţiunile să se agraveze şi să îţi dea bătăi de cap pe viitor.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Este o săptămână bună pentru tine, evoluezi rapid în carieră, dar şi pe plan personal. Dacă eşti singură nu se zăresc şanse de a-ţi găsi partenerul potrivit, dar nici nu te preocupă prea tare acest aspect al vieţii tale. Te simţi bine aşa cum eşti şi reuşeşti să te bucuri de lucrurile mărunte pe care alte dăţi le ignorai total.
Călătoriile de afaceri sau în interes de serviciu îţi pot aduce mai multe beneficii în această perioadă. Datorită faptului că ai ocazia de a intra în contact cu multe persoane, şansele tale de a evolua vor fi mai mari. Nu ezita să spui da unei propuneri care îţi promite mai mulţi bani!
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să îţi protejezi tot mai mult setul de valori pe care îl ai. Cu cât eşti mai fermă, cu atât vei căpăta mai multă încredere în tine şi vei fi mai puternică psihic!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Va fi o săptămână banală pentru tine, fără întâmplări spectaculoase şi fără provocări. Este foarte important să te menţii cât de ocupată poţi pentru a evita să te concentrezi pe problemele cu care te confrunţi pe plan sentimental. Încearcă să schimbi ceva atât în intimitate, cât şi în comunicarea cu iubitul tău!
Este foarte important ca tu şi partenerul de viaţă să evitaţi discuţiile aprinse pe tema banilor. Lipsa lor vă pot crea probleme, însă doar dacă formaţi o echipă veţi reuşi să treceţi peste ele. Calmul şi o foarte bună organizare pot constitui primul pas spre îmbunătăţirea stilului vostru de viaţă. Faceţi schimbările care vi se impun!
E posibil ca în această săptămână să fii mult mai sensibilă decât de obicei şi unele veşti să te doboare. Învaţă să fii mai indiferentă şi să nu te laşi afectată de orice zvon pe care îl auzi, acum ai nevoie să fii puternică şi să îţi protejezi sănătatea.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Vei fi destul de melancolică în această săptămână şi te gândeşti la trecut mai mult decât de obicei. Încearcă să ieşi din această stare imediat cum vezi că se instalează, altfel îi vei prost dispune şi pe cie din jurul tău, în special pe iubit sau soţ. Nu regreta timpul trecut şi profită mai mult de prezent, nu mai poţi schimba nimic!
Săptămâna aceasta este o perioadă perfectă pentru investiţii, ai fler în afaceri şi ştii ce să faci cu banii pe care îi ai. La locul de muncă ai toate şansele să avansezi, iar banii nu vor întârzia să apară în cel mai scurt timp.
Stresul la care eşti supusă zi de zi pe plan profesional îţi va afecta organsimul pe termen lung. Trebuie să ai grijă să să previi aceste probleme dacă nu vrei să ai de furcă mult timp de acum înainte. Relaxează-te mai mult şi ia pauzele care ţi se cuvin atunci când trebuie!

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Te vei enerva foarte uşor pe cei dragi în această săptămână, mai ales pe partenerul de viaţă. Încearcă să îţi ţii în frâu reacţiile impulsive dacă nu vrei să îl îndepărtezi de tine! Dacă eşti singură, vei avea parte de liniştea mult dorită, dar şi de distracţia de care o femeie cu angajamente nu se poate bucura!
Vei avea parte de o săptămână extremă, multele sarcini noi pe care le vei primi te vor scoate din minţi. Încearcă să nu te răzbuni pe cine nu trebuie, altfel îţi vei tăia singură craca de sub picioare. Situaţia financiară rămâne aceeaşi şi nici nu se anunţă modificări în viitorul apropiat.
Nu eşti în cea mai bună formă a ta în această săptămână, însă nici nu trebuie să te vaiţi la cea mai mică durere pe care o simţi. Nu ai energie şi asta se vede prin tot ce faci, de aceea trebuie să iei măsuri şi o pauză de la locul de muncă este cea mai bună soluţie!

Leu (22 iulie - 22 august)
Va fi o săptămână frumoasă pentru tine, eşti împlinită din toate punctele de vedere, dar mai ales în dragoste. O veste pe care ai primit-o recent vă schimbă radical viaţa, ţie şi partenerului tău, însă sunteţi mai mult decât pregătiţi pentru asta! Cel mai probabil este vorba de apariţia unui copil!
Ai toate şansele să primeşti în această perioadă o moştenire sau să îţi intre în conturi nişte bani dintr-o afacere pe care o credeai pierdută. Ai timp suficient pentru a te ocupa de activităţi extrajob prin care să îţi rotunjeşti veniturile.
Exagerezi deja de ceva vreme cu mâncatul la orele nepotrivite şi acest lucru se va vedea în această perioadă. Pe lângă faptul că te vei îngrăşa şi nu te vei mai simţi bine în pielea ta, şi sănătatea îţi va fi pusă în pericol.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Simţi că tu duci tot greul în relaţie şi săptămâna aceasta e posibil să izbucneşti. Calculează-ţi cu grijă reacţiile, însă transmite mesajul care vrei să ajungă la iubitul tău. Fii clară, calmă şi pune punctul pe i. Dacă acesta te dezamăgeşte, nu ezita să iei în calcul şi despărţirea!
Joacă mai riscant în această perioadă şi pune bazele unei afaceri dacă ţi se oferă ocazia. Nu o duci extraordinar cu banii, dar nici nu ai de ce să te plângi. Este foarte important să schimbi ceva în modul tău de viaţă dacă ai sesizat că ţi se golosec buzunarele inutil!
Săptămâna aceasta ar trebui să asculţi mai mult de sfaturile celor dragi şi să adopţi un stil de viaţă sănătos. Programul tău este total dezorganizat şi asta se vede atât prin nivelul tău de energie, cât şi prin înfăţişarea ta. Ai mai multă grijă de tine!


Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Eşti pusă într-o situaţie dificilă în această perioadă, cel mai probabil o bârfă îţi va ajunge la urechi şi nu va fi deloc plăcut. Încearcă să te informezi exact înainte de a-ţi trage partenerul la răspundere şi cu siguranţă rezultatul te va mai linişti puţin. Nu lua în seamă tot ce se spune şi lasă-te ghidată de sentimente!
Săptămâna aceasta este tocmai bună pentru schimbări, dar trebuie să fii cu ochii în patru atunci când se zăresc unele oportunităţi. Dacă eşti nemulţumită de locul actual de muncă, nu ezita să îl schimbi. Familia îţi este alături indiferent de ceea ce decizi să faci!
Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă, deşi excesele cu care îţi chinui organismul nu sunt deloc de ignorat. Chiar dacă nu simţi acum nimic, cel mai probabil în viitorul apropiat vei fi lovită de multe afecţiuni ale sistemului digestiv.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Se vor întâmpla multe evenimente în această perioadă, unele mai plăcute, altele mai puţin plăcute. Din tot ce se petrece trebuie să extragi doar partea bună şi să nu îţi pierzi speranţa cu privire la viaţa ta alături de iubit. Viitorul vi-l faceţi singuri şi nu ar trebui să luaţi în considerare părerile celor care vor să vă pună beţe în roată!
Este o săptâmână bună pentru tine din punct de vedere financiar, munca ta va fi în sfârşit răsplătită. Fie că este vorba de un bonus sau de o mărire de salariu, te vei declara mai mult decât mulţumită datorită faptului că măcar ai fost remarcată.
Dacă ştii că suferi de anumite afecţiuni, săptămâna aceasta te vei ocupa de tratarea lor, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Orice problemă pe care o vei descoperi la timp şi căreia îi vei da atenţie va dispărea ca prin minune de cum păşeşti la medic. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 07-12-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro