Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscopul saptamanii (2)

Nativa din Vărsător traversează o perioadă grea, infidelitatea partenerului său, dar şi problemele cu banii pot fi principalele motive.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
E posibil ca în această săptămână să existe unele reproşuri între tine şi partenerul tău de viaţă pe fondul unor probleme mai vechi. Învaţă din această experienţă să nu laşi nimic nelămurit şi să comunici mai mult cu cel cu care îţi împarţi viaţa!
Dacă eşti acidă cu cei din jurul tău, dar mai ales cu colegii de birou, cu siguranţă munca în echipă va fi compromisă. Încearcă să le accepţi ideile şi să fii de acord cu ei atunci când e cazul pentru a avea rezultate palpabile cât de curând!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nu prea vei avea timp de cei dragi în această perioadă, ceea ce înseamnă că există riscul apariţiei unor reproşuri. Trebuie să încerci să nu amesteci profesia cu dragostea, însă nici să te axezi doar pe un anumit plan. Petrece mai mult timp cu iubitul tău şi nu îl împovăra cu grijile de la serviciu!
Săptămâna aceasta vei fi nevoită să munceşti suplimentar, însă fără să fii recompensată aşa cum meriţi. Chiar dacă ţi-ai dori altceva în momentul de faţă, nu trebuie să te plângi de la primul hop pe care îl întâmpini. Toate eforturile tale şi experienţa pe care o vei acumula te vor ajuta pe viitor!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Fie lucrurile vor merge extrem de bine pe plan sentimental în aceaste zile, fie extrem de rău. Nu este exclus să îţi măreşti familia sau să treci la nivelul următor în relaţie, veşti care ar fi bune de altfel. Însă există şi riscul unei distanţări între tine şi partener dacă preocupările voastre sunt total diferite!
Săptămâna aceasta va fi una de excepţie pentru tine din punct de vedere financiar. Vei câştiga mai mulţi bani decât ai visat şi nici nu îţi va veni să crezi până nu îi vei avea în mână. Cel mai probabil o afacere pe care ai dat-o uitării începe să dea roade.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
E posibil ca în această săptămână să existe unele divergenţe între tine şi partener din cauza prietenilor tăi. Le acorzi mult prea mult timp, iar lui aproape deloc. Chiar dacă întâlnirile cu aceştia nu îi deranjează, este iritat de faptul că nu îl incluzi în planurile tale!
Din cauza unor probleme dintre tine şi colegii tăi rişti ca în această săptămână să fii sancţionată. Încearcă să te abţii de la comentarii răutăcioase dacă nu vrei să îţi pui poziţia în pericol. Luptă pentru bani pentru că ai nevoie mai mult decât oricând de ei!

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nu te vei simţi prea bine în această săptămână şi asta din cauza faptului că partenerul tău de viaţă se poartă tot mai ciudat cu tine. Dacă îl bănuieşti de fapte imorale, atunci începe de una singură investigaţia şi lămureşte-te până nu te distrugi psihic.
Vei avea parte de zile dificile în această săptămână, însă vei face până la urmă faţă volumului mare de muncă. Chiar dacă ţi se pare crunt pe moment, joi sau vineri vei fi surprinsă să vezi cât de bine eşti răsplătită. Un bonus financiar îţi va prinde bine!

Leu (22 iulie - 22 august)
Nu vei reuşi să le împaci pe toate în această perioadă, drept urmare fie cariera, fie viaţa ta amoroasă va fi afectată. Partenerul tău poate deveni mai gelos decât în mod normal din cauza faptului că îţi petreci prea mult timp la serviciu. Încearcă să îl linişteşti!
Încearcă să nu dai bani cu împrumut în această perioadă pentru că situaţia ta financiară nu este una tocmai bună. Dacă este vorba de cineva de încredere, poţi face un mic efort însă stabilind tu termenul de restituire. Nu îţi complica existenţa din cauza altora!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Problemele pe care le întâmpini în viaţa profesională, dar şi volumul mare de muncă pe care îl depui în acest sector îţi vor scoate din minţi partenerul de viaţă. Este de la sine înţeles de ce are un astfel de comportament faţă de tine atât timp cât vii mereu cu nervi şi oboseală acasă!
Situaţia ta financiară trece printr-o cumpănă în această perioadă, ceea ce îţi îngreunează simţitor traiul. Vei fi nevoită să faci economii mari, însă chiar şi aşa ai putea avea nevoie de ajutorul celor din jur. Din cauza stilului tău de viaţă haotic ai ajuns într-un punct critic!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Săptămâna aceasta poate fi favorabilă pentru tine dacă nu eşti angajată într-o relaţie. Ai şansa de a cunoaşte pe cineva care chiar te merită, însă pentru asta trebuie să ieşi mai des şi să comunici mai mult. Nimic din ce îţi propui nu se va întâmpla, aşa că lasă-te purtată de val!
Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, cum de altfel nu s-au mai petrecut de ceva vreme. Te axezi pe carieră, însă nu toate merg confrom planurilor. Situaţiile imprevizibile de la locul de muncă te vor obliga să depui mai mult efort pentru a răzbi!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Vei întâmpina în această săptămână probleme de relaţionare cu partenerul de viaţă şi vei realiza că sunteţi foarte diferiţi unul de celălalt. Percepţia fiecaruia dintre voi despre viaţă este mult prea diferită atunci când vine vorba de viitorul vostru comun. Puneţi-vă de acord sau luaţi-o pe drumuri separate!
Este foarte important ca în această săptămână să eviţi tranzacţiile financiare sau orice decizie serioasă. Nu semna nimic în aceste zile şi lasă apele să se liniştească puţin, în câteva zile vei gândi cu totul altfel. Chiar dacă vrei să faci investiţii, acum nu este cel mai bun moment!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Iubitul tău se va dovedi foarte cicălitor în această săptămână, ceea ce înseamnă că nu există nicio şansă de linişte pentru tine. Nu trebuie să îl iei în seamă prea mult, altfel vei ajunge să înnebuneşti. Fie îl accepţi aşa cum este şi îl ignori, fie faci un pas înapoi în ceea ce priveşte relaţia voastră!
Trebuie să fii mai chibzuită în aceste zile şi să începi să faci economii pentru a te putea descurca. A venit momentul în care trebuie să plăteşti unele datorii mai vechi, şi de data aceasta acţiunea nu mai suportă amânare. Încearcă să fii cât de echilibrată poţi!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Supărările şi nervii partenerului tău de viaţă te vor obosi extrem de mult în această săptămână, de aceea ar trebui să înveţi să îl tratezi cu indiferenţă. E posibil ca un eşec profesional prin care a trecut recent să îl facă să aibă prea mult timp liber pe care să nu ştie cu ce să şi-l umple.
O schimbare profesională te va obliga să ţii cont de noi reguli. Nu sunt rele, însă va trebui să te adaptezi rapid pentru a nu rămâne în urmă. E posibil să fie vorba de schimbarea jobului, acţiune care îţi poate aduce mult mai mulţi bani ca până acum!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Un gest necugetat al partenerului tău de viaţă te poate slei de puteri în această săptămână. Cel mai probabil este vorba de infidelitatea partenerului tău de viaţă căruia nu îi vei mai putea face faţă! Fii tranşantă şi nu mai accepta nimic imoral din partea lui!
Ai nevoie de bani mai mult decât oricând şi nu trebuie să faci nicio mişcare greşită la locul de muncă. Chiar dacă faci economii majore, îţi poţi pierde venitul lunar din cauza impulsivităţii tale. Ţine-ţi nervii sub control în ciuda problemelor cu care te confrunţi! Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscopul saptamanii (2)
DorohoiNews.ro, 14-03-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro