Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscopul saptamanii (2)

Nativa din Fecioară trebuie să privească cu mai mult optimism spre viitor, chiar dacă unele schimbări recente au dat-o peste cap.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Indiferent de atmosfera din sânul familiei, săptămâna aceasta vei găsi putere şi energie orice ţi s-ar întâmpla. Traversezi această perioadă cu mult optimism şi îţi accepţi soarta aşa cum este ea. Este mare lucru să poţi zâmbi atunci când alţii ar vrea să te vadă la pământ.
Te concentrezi pe muncă în această perioadă şi vrei să uiţi de toate problemele pe care le ai păstrându-te cât mai ocupată. Nu este deloc un lucru rău, mai ales că rezultatele financiare nu vor întârzia să apară. Atunci când nu munceşti cu un scop precis, finalul te poate surprinde plăcut!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Săptămâna aceasta, relaţia ta de cuplu va trece prin cel mai important test de până acum, iar rezultatul va fi spectaculos. Veţi descoperi că sunteţi mai uniţi decât ai fi crezut. O persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme îţi oferă sfaturi incredibile!
Încearcă să nu investeşti bani în această săptămână dacă nu eşti sigură că măcar nu ieşi în pierdere. Vei fi obligată să cheltui mai mult decât de obicei, însă dacă îţi uneşti forţele cu partenerii de afaceri ori colegii, lucrurile vor fi mult mai simple!


Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a realiza că partenerul tău este foarte important pentru tine şi că nu merită să fie ignorat aşa cum o faci tu. Încearcă să laşi munca deoparte atunci când sunteţi doar voi doi şi să vă axaţi pe viaţa voastră împreună.
Eşti foarte concentrată pe muncă în această perioadă şi aproape uiţi de toţi cei dragi din jurul tău. Vei constata că eforturile tale nu sunt răsplătite pe măsură şi vei regreta că nu ai putut să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Vei avea parte de o săptămână intensă şi tensionată în acelaşi timp pe plan sentimental. Este foarte important să laşi orgoliul deoparte şi să încerci să nu te mai ataci la orice vorba pe care ţi-o spune iubitul tău. Este normal să nu ţi se spună doar ce vrei să auzi, însă la fel de important este să nu îţi iei jucăriile şi să pleci de la prima discuţie mai aprinsă cu acesta!
Ai multă energie în această săptămână şi poftă de a muncă mai mult decât alte dăţi. Situaţia ta financiară nu suferă modificări, de aceea nu eşti presată de nimic pentru a face eforturi pe plan profesional. Vei descoperi o nouă latură a ta care este mult mai productivă atunci când lucrează cu plăcere.

Leu (22 iulie - 22 august)
Dacă în cursul săptămânii te axezi mai mult pe serviciu, în weekend vei avea grijă să te ocupi doar de familia ta. Indiferent daca ai copii sau nu, iubit sau soţ, vizitele la cei dragi şi clipele petrecute în compania celor pe care îi iubeşti vor fi extrem de plăcute.
Săptămâna aceasta încearcă să fii cât poţi de chibzuită şi să nu te laşi pradă tentaţiilor din jur. La locul de muncă poţi primi bonusuri financiare pentru munca depusă, însă ai face bine să îţi deschizi un cont de economii, nu să îţi faci mofturile!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Simţi nevoia mai mult decât oricând de afecţiune, iar o schimbare recentă pare că ţi-a răpit această bucurie. Încearcă să priveşti cu mai mult optimism spre viitor şi să îţi schimbi stilul de viaţă indiferent de modificările pe care le întâmpini pe plan sentimental!
Poţi face mai mulţi bani în această perioadă dacă încerci să îţi găseşti activităţi extra job. Dacă timpul şi energia ţin cu tine, nu ezita să accepţi să te implici într-o afacere dacă ţi se face această propunere!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Indiferent de discuţiile pe care le ai cu partenerul de viaţă, fie ele calme ori aprinse, încearcă să le ţii doar pentru tine. E posibil să nu i te destăinui cui trebuie şi mai multe probleme să creezi. Cu cât îţi ştie cât mai puţină lume intimităţile, cu atât vei reuşi să îţi stăpâneşti mai bine relaţia.
Săptămâna aceasta ai şansa să primeşti oferta unui nou job, însă decizia va fi una destul de dificilă. Trebuie să cântăreşti bine situaţia şi să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. La serviciu pot apărea momente tensionate din cauza unei comunicări deficitare între tine şi colegi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Încearcă să nu provoci nicio ceartă în această perioadă cu rudele tale, altfel situaţia ar putea degenera. Este prematur să îţi faci griji cu privire la o schimbare pe care partenerul tău de viaţă are în plan să o facă, mai ales dacă ţi-a spus că încă nu este decis.
Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această perioadă, mare parte a eforturilor tale vor fi răsplătite. Vei fi suprinsă să primeşti bonusuri substanţiale pentru orele suplimentare la serviciu pentru că până acum nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Te vei simţi mai iubită decât oricând, partenerul tău de viaţă lăsându-ţi chiar impresia că urmăreşte ceva. Nu pune răul înainte şi bucură-te de răsfăţul pe care ţi-l oferă. Ieşiţi mai mult în oraş şi uniţi-vă găştile de prieteni!
Încearcă să nu cheltui peste măsură în această perioadă şi găseşte soluţii ca să economiseşti cât mai mulţi bani. Dacă o persoană apropiată îţi oferă ajutorul, nu fi sceptică şi acceptă-l! Fii mai responsabilă!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Nu vei avea o stare prea bună în această perioadă, de aceea rişti să îţi verşi nervii pe oameni care nu au nicio vină. Pe lângă faptul că cei dragi se vor îngrijora pentru tine, aceştia vor fi nevoiţi să îţi suporte toanele fără nici cea mai mică explicaţie din partea ta!
Ai nevoie de mai mulţi bani în această perioadă pentru că ai parte de cheltuieli suplimentare. Foloseşte-ţi timpul liber pentru a încerca să câştigi ceva în plus, spre exemplu să ai grijă de un copil pe weekend sau să încerci să ajuţi pe cineva care are o afacere proprie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Viaţa ta sentimentală va cunoaşte un suflu nou în această perioadă, monotonia dintre tine şi partener fiind spartă de unele evenimente neprevăzute. Indiferent dacă vă place sau nu, cineva care ţine la voi a decis să vă facă planuri în doi. Îi vei mulţumi mai târziu!
Situaţia ta financiară este una foarte bună şi eşti pregătită să faci unele investiţii în această săptămână. Cu siguranţă te-ai documentat suficicient, de aceea nu ai cum să dai greş. Pe lângă venitul tău lunar, acum vei avea şansa să câştigi în plus!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Nu vor exista schimbări majore în viaţa ta sentimentală în această săptămână, însă pentru a rămâne aşa trebuie să faci aceleaşi sacrificii ca şi până acum. Dacă ceva nu iese aşa cum ţi-ai dorit, nu reacţiona impulsiv şi nu te răzbuna pe partenerul tău de viaţă!
Săptămâna aceasta vei fi mult mai apreciată la locul de muncă şi ţi se vor asculta sfaturile mai mult decât de obicei. Chiar dacă nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare, este un pas înainte să te impui şi să te faci respectată în mediul în care activezi! Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscopul saptamanii (2)
DorohoiNews.ro, 28-03-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro