Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscopul săptămânii

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste horoscopul saptamanii 5-11 septembrie.

BERBEC
Dragoste – Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa mariajului si al cuplului, si timp de un an poate sa aduca numai lucruri bune in relatii. Daca sunteti singure, aveti toate sansele sa vina spre voi mai multi pretendenti.
Bani – Primele zile din saptamana chestiunile financiare va dau bataie de cap, iar sfatul astrelor este ca discutiile cu partenerul legate de gestionarea finantelor sa nu degenereze in certuri.
Munca – Daca abordati pozitiv tranzitul lui Mercur retrograd veti descoperi ca menirea astrului comunicarii este sa reevalueze relatiile la servici, sa se spuna lucrurilor pe nume, insa atentie, fara sa raniti. Reorganizati munca pentru eficientizarea timpului.

TAUR
Dragoste  – Primele doua zile din saptamana sunt favorabile petrecerii timpului cu persoana iubita, iar in weeekend iesiti la un eveniment, insa este posibil ca o veste de la locul de munca sa va dea planurile peste cap.
Bani – Joi si vineri au loc discutii legate de banii in comun cu partenerul, cand faceti socoteli pentru un ultim sejur de vara.
Munca – Jupiter, marele benefic, isi face intrarea in 9 septembrie in casa serviciului si aduce oportunitati de schimbare de job sau conditii mai bune de munca la actualul loc de munca.

GEMENI
Dragoste- Puteti sa va considerati norocoasele zodiacului deoarece Jupiter, marele benefic, isi face intrarea in casa iubirii si timp de un an veti fi deschise aventurilor. Daca sunteti deja intr-o relatie, puteti sa traiti clipe fericite cu partenerul.
Bani – In weekend puteti incasa niste bani din colaborari sau niste prieteni va pot returna o datorie.
Munca- Primele trei zile din saptamana se anunta dificile la locul de munca, iar joi si vineri relatia cu colaboratorii poate sa fie tensionata deoarece nu cadeti de acord in ceea ce privesc finantele pentru un proiect nou.

RAC
Dragoste- Primele zile din saptamana cu Luna pe casa iubirii sunteti invitate sa petreceti clipe minunate in compania partenerului, insa atentie ca aveti tendinta sa fiti posesive si geloase, lucru ce-l va deranja din cale afara pe partener. Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa familiei, lucru ce va poate da ganduri de mutare cu partenerul de viata.
Bani – Mici comisioare si sume de bani puteti incasa daca joi si vineri sunteti dispuse sa ajutati niste prieteni, care au nevoie de ajutorul vostru.
Munca – Joi si vineri vi se va testa rezistenta la stres, iar sarcinile de serviciu va vor da bataie de cap. Aveti grija sa nu va certati cu toata lumea si sa nu stricati relatiile. Totul se rezolva cu calm si tact.

LEU
Dragoste – Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa comunicarii si a drumurilor scurte. Fiind stapanul casei iubirii si al aventurii, aveti toate sansele sa va intalniti jumatatea la un drum scurt, la shopping sau la supermarket.
Bani –Mercur retrograd reevalueaza contractele financiare si posibilitatile de castig si aduce in discutie renegocierea salariului.
Munca – Daca aveti in plan sedinte, sfatul astrelor este sa le programati la inceputul saptamanii, deoarece joi si vineri sunt aspecte mai tensionate, puteti sa faceti eforturi mai mari pentru a va tine nervii sub control.

FECIOARA
Dragoste– In weekend puteti avea discutii aprinse cu partenerul legate de treburile gospodaresti in familie. Alegeti sa consumati energia pentru a rezolva lucrurile ramase nerezolvate si nu pentru a va certa, mai ales ca Mercur retrograd in zodia voastra va face mai critice si mai cicalitoare decat de obicei.
Bani – Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa banilor munciti, unde alaturi de Venus, micul benefic, sustine intrarea unor sume insemnate de bani.
Munca – Prima parte a saptamanii abilitatile de comunicare vor fi la cote inalte, deci daca aveti  sedinte sau discursuri in fata unui auditoriu, ar fi bine sa le programati luni sau marti.
 
BALANTA
Dragoste– Jupiter, marele benefic, isi incepe drumul din 9 septembrie in casa voastra a personalitatii si va puteti considera norocoasele zodiacului, oportunitati de tot felul vor veni spre voi in urmatorul an, iar relatia cu partenerul sau relatiile profesionale se pot imbunatati.
Bani– In prima parte a saptamanii incasati sume de bani de la familie, pe care le veti folosi sa mergeti la un salon de infrumusetare sau la shopping.
Munca–  Joi si vineri este posibil sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda cu colaboratorii si asociatii, daca aveti de discutat bugete pentru noi proiecte. Atentie sa nu stricati relatiile, deoarece Mercur, astrul comunicarii, poate sa scoata la suprafata secrete pe care sa le aflati despre acestia si sa aveti tendinta sa le spuneti verde in fata.

SCORPION
Dragoste– Jupiter, marele benefic, isi face intrarea in 9 septembrie in casa a 12-a din horoscopul general, in casa secretelor si a relatiilor ascunse si timp de un an veti fi tentate sa tineti departe de ochii lunii aventurile.
Bani – Saptamana aceasta puteti semna un contract, o modificare a salariului actual sau daca ati schimbat jobul, sa semnati unul nou.
Munca- Miercuri si joi se anunta zile dificile la locul de munca, cand pot sa aiba loc amanari si obstacole in sarcinile de serviciu, insa veti reusi cu succes sa rezolvati tot ce vi se cere.

SAGETATOR
Dragoste –Vineri se intrevede o iesire in oras cu prietenele, puteti sa faceti cunostinta cu o persoana cu care sa aveti o aventura, insa este posibil sa fiti dezamagite la un moment dat, deoarece va poate ascunde ceva.
Bani – Joi si vineri veti fi preocupate de chestiunile banesti, incasati bani si faceti plati restante.
Munca –Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa proiectelor si a planurilor de viitor, iar urmatoarea perioada prioritatea va fi implicarea in planurile pe termen lung si in largirea cercului de cunostinte care ar putea sa va ajute. Oamenii de care aveti nevoie va vor iesi in cale sa va ajute.

CAPRICORN
Dragoste– Sambata si duminica cu Luna in zodia voastra incercati sa organizati o iesire cu persoana iubita si prietenii, insa este posibil sa fie nevoie sa terminati niste sarcini de serviciu.
Bani – Saptamana aceasta nu se intrevad intrarea unor sume de bani, doar aveti discutii pe teme financiare.
Munca– Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa carierei, a imaginii sociale si a strainatatii si anunta o promovare, oportunitati in sfera sau un job in strainatate. In a doua parte a saptamanii veti fi foarte solicitate la locul de munca si puteti afla niste secrete legate de colegii de serviciu.

VARSATOR
Dragoste –Mercur, astrul comunicarii, retrograd pe casa relatiilor intime scoate la iveala nemultumirile legate de partener si de relatia cu acesta. Alegeti sa ii spuneti frumos ce asteptari aveti, fara sa ajungeti la dispute.
Bani – Marti primiti un cadou sau o suma de bani de la o ruda aflata intr-un alt oras sau in strainatate, care sa va ajute sa achitati niste plati restante.
Munca- Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa filosofiei de viata, a studiilor, a calatoriilor, si in urmatoarea perioada va pot veni ganduri sa mai incepeti o scoala, niste cursuri, care va pot ajuta in sfera profesionala, sau puteti incepe sa faceti cursuri de limbi straine, daca aveti de gand sa obtineti un job in strainatate sau care are legatura cu strainatatea.

PESTI
Dragoste– Toata saptamana se intrevad sanse sa iesiti in sfera sociala, sunteti foarte active, nu lipsiti de la niciun eveniment si sunteti foarte incantate sa socializati pentru a intra in legatura cu oameni noi.
Bani – Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 9 septembrie in casa finantelor in comun cu partenerul, in casa mostenirilor si a bunurilor primite si va dinamiza timp de un an acest domeniu. Daca aveti de gand sa faceti un credit, aveti toate sansele sa vi se aprobe.
Munca– Joi si vineri se intrevad aspecte legate de sfera profesionala, poate sunteti chemate la un interviu, daca ati aplicat, iar Mercur retrograd, astrul comunicarii si al tranzactiilor, poate aduce renegocieri deoarece se afla pe casa parteneriatelor. Sursa: perfecte.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 05-09-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro