Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscopul săptămânii

Intrarea lui Venus în Săgetător și a Soarelui în Scorpion aduce schimbări majore în viața zodiilor. Acestea sunt intrarea planetei Venus în Săgetător, pe 18 octombrie, și intrarea Soarelui în Scorpion, pe 23 octombrie.

BERBEC
Odată cu intrarea lui Venus în Săgetător, voi veți fi dornici să călătoriți și la fel de dornici de aventură. Șansele sunt destul de mari să combinați aceste două aspecte în perioada care urmează. Poate fi vorba fie despre călătorii în interes de serviciu, fie despre călătorii personale făcute în perioada vacanței. Aveți șanse să cunoașteți persoane interesante de care să vă simțiți atrași. Mare atenție dacă aveți deja o relație! Este riscant să dați o relație pe o aventură și cu siguranță veți regreta mai târziu. Dacă nu aveți încă un suflet-pereche, există șanse să cunoașteți pe cineva de care să vă îndrăgostiți iremediabil.
Din 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion și va influența casa banilor și a moștenirilor. Dacă nu vă știți moștenitorii niciunei rude bogate, atunci trebuie să știți că orice demersuri veți face în această perioadă legată de câștigarea de bani în plus vor da roade.

TAUR
Intrarea lui Venus în Săgetător se va produce, în cazul vostru, pe casa banilor și a moștenirilor. Cu alte cuvinte, nu sunt excluse câștigurile. Totuși, nu vă așteptați la sume fabuloase. Același Venus vă va conferi ceva mai mult șarm decât de obicei, astfel încât puteți face cuceriri fără prea mari bătăi de cap.
Soarele va intra pe 23 octombrie în Scorpion și va influența casa cuplului. Nativii singuri au șanse mari de tot să-și întâlnească sufletul-pereche, iar cei care au deja o relație își vor îmbunătăți comunicarea cu partenerii. Aspectul format de Soare este, în orice caz, unul benefic relației de cuplu.

GEMENI
Dragoste Venus în Săgetător aduce numai vești bune pentru viața de cuplu. În cuplurile în care au existat neînțelegeri în ultima vreme, acestea vor dispărea, iar comunicarea va fi mai bună ca niciodată. Profitați de contextual astral benefic cuplului și luați-vă o mica vacanță pe care să o petreceți cu partenerul.
Contextul astral care ia naștere prin intrarea Soarelui în Scorpion, pe 23 octombrie, este favorabil vieții profesionale. Veți avea mai multă energie la locul de muncă și veți reuși să faceți față cu brio surplusului de sarcini care v-a cam copleșit în ultima vreme. Dacă vreți să vă schimbați locul de muncă sau căutați o colaborare, faceți acum demersurile necesare pentru că astrele sunt de partea voastră.

RAC
Contextul astral aduce, în cazul vostru, un plus de motivație și de entuziasm. Veți fi plini de inițiativă și veți avea o grămadă de idei bune. Faceți-le cunoscute și veți primi și aprecierea cuvenită.
Soarele va intra în Scorpion pe 23 octombrie aducând aspecte pozitive în relația voastră de cuplu. Astfel, relația se va îmbunătăți acolo unde au existat neînțelegeri în ultima vreme, iar comunicarea va fi optimă. Nativii singuri vor resimți o intensificare a apetitului sexual, ceea ce i-ar putea determina să se arunce cu capul înainte în relații care, în scurtă vreme, se vor dovedi nepotrivite.

LEU
Intrarea lui Venus în Săgetător, care va avea loc pe 18 octombrie, se va produce pe casa iubirii. Contextul astral este benefic vieții de cuplu. Veți fi extrem de binevoitori față de parteneri, îl veți copleși cu atenții, însă, cu toate astea, veți avea un chef nemaipomenit de aventură. Mare grijă la acest aspect! Mai bine nu!
Familie soarele în Scorpion vă afectează pe casa familiei. Atmosfera familială se va destinde mai ales că astrele vă vor ajuta să înțelegeți că nu aveți întotdeauna dreptate. Relația cu familia se va îmbunătăți mai ales pentru că veți înțelege că în sânul familiei sunteți la adăpost de orice primejdie.

FECIOARĂ
Venus intra în Săgetător și vă va influența cu precădere sectorul familiei și al căminului. Dacă v-ați propus o reamenajare a locuinței, acum este momentul s-o faceți. Și asta din două motive: aveți șanse să găsiți exact obiectele care se potrivesc cel mai bine căminului vostru la prețuri destul de bune, în plus, sunteți foarte inspirați în materie de amenajare.

BALANȚĂ
Intrarea lui Venus în Săgetător este favorabilă comunicării. Asta nu poate să însemne decât că relațiile voastre se vor îmbunătăți și că veți atrage oameni noi în jurul vostru, cuceriți de felul vostru de a fi. Totodată, veți fi mai convingători ca niciodată.
Soarele va intra în Scorpion pe 23 octombrie pe casa banilor. Urmează o perioadă în care veți reuși să vă ameliorați situația financiară, totuși nu cheltuiți fără măsură și, mai ales, evitați operațiunile financiare importante. Foarte important, plătiți-vă toate datoriile în această perioadă, pentru a nu acumula penalizări care vă vor dezechilibra serios bugetul.

SCORPION
Bani Vești bune pentru voi în ceea ce privește sectorul financiar. Venus intră în Săgetător și va îmbunătăți situația financiară. Așadar, vor fi câștiguri destul de importante. Aveți șanse destul de mari să obțineți sumele pe care vi le doriți dacă negociați. Cu atât mai mult cu cât Soarele care intră în Scorpion va influența pozitiv casa personalității. Este o perioadă în care puteți obține cam tot ce vreți, în toate domeniile, pentru că aveți o personalitate puternică și sunteți extrem de convingători.

SĂGETĂTOR
Venus care intră în zodia voastră vă va influența sectorul iubirii. Veți fi dornici să primiți mai multă atenție, mai multe dovezi de iubire din partea partenerului, însă acesta nu va avea tot timpul această disponibilitate. Cel mai bine ar fi să discutați deschis cu el, să-i spuneți ce simțiți că vă lipsește și fără doar și poate atitudinea lui se va schimba în bine. Cu susținerea lui Jupiter bine aspectat, aveți șansa să găsiți împreună soluțiile ideale.
Pe 23 octombrie, Soarele va intra în Scorpion și va influența casa sănătății. Este o perioadă favorabilă pentru a începe o dietă sau pentru a începe să mergeți la sală. Și asta pentru că rezultatele vor apărea rapid, iar acest lucru vă va motiva pe termen lung.

CAPRICORN
Venus în Scorpion vă va cam da peste cap viața amoroasă. Pot apărea conflicte neașteptate cu partenerul de viață, puteți descoperi anumite secrete despre el sau vă puteți reîntâlni cu o fostă iubire și să reluați relația de unde ați lăsat-o. Din păcate, nu va fi o perioadă ușoară pentru voi. Dacă vreți să-i reproșați lucruri partenerului, faceți-o cu maximum de diplomație. Astrele favorizează cuceririle nativilor singuri și este foarte posibil ca unii dintre ei să renunțe destul de ușor la libertate.
Nici în sectorul banilor veștile nu sunt prea strălucite. Pluton prost aspectat vă împinge să faceți cheltuieli inutile. Încercați să fiți chibzuiți pentru că altfel vă va fi greu să vă regăsiți echilibrul financiar.

VĂRSĂTOR
Venus în Săgetător vă influențează casa planurilor de viitor. Poate fi vorba despre planuri făcute cu partenerul de viață, cu familia sau planuri în ceea ce privește cariera. Oricum ar fi, aveți vânt din pupa. Este o perioadă în care relația de cuplu va renaște și se va consolida. Nativii singuri au șanse să cunoască persoane interesante, însă trebuie să țină cont de faptul că această perioadă este favorabilă mai degrabă aventurilor decât angajamentelor serioase.
Soarele în Scorpion aduce vești bune în ceea ce privește sectorul profesional. Aveți șansa să vă găsiți un nou loc de muncă mai bine remunerat, o colaborare profitabilă, puteți primi propuneri chiar în ceea ce privește un loc de muncă în afara țării. Cei aflați în șomaj au șanse să-și găsească un job bun.

PEȘTI
Intrarea lui Venus în Săgetător este de bun augur pentru cariera voastră. Aveți șanse să vă schimbați locul de muncă sau puteți fi promovați la actualul loc de muncă. Cineva apropiat care vă apreciază calitățile profesionale vă poate pune o vorbă bună. Este o perioadă fastă și pentru șomeri, care au șanse mari să-și găsească un loc de muncă.
Viața conjugală va fi bogată în senzații tari, acestea putând fi atât pozitive, cât și negative. Pluton vă va influența în mod diferit în funcție de stadiul actual al relației voastre. Dacă aveți o relație fericită, fericirea se va amplifica. În schimb, acolo unde lucrurile scârțâie de ceva timp, se pot produce rupturi. Oricum ar fi, aveți încredere că este spre binele vostru. Sursa: avantaje.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 17-10-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro