Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

toamna horoscop

BERBEC
DRAGOSTE: S-au adunat destui nori negri pe cerul relației tale de cuplu și dacă ai știut să îi îndepărtezi unul câte unul, urmează o perioadă mai senină. În octombrie începe o nouă etapă dificilă, în care fiecare va încerca să își impună voința asupra celuilalt, pe baza unor dorințe puternice.
CARIERĂ: Toamna aduce complicații la locul de muncă, de care vei fi tentat(ă) să scapi printr-o schimbare radicală, în septembrie. În octombrie îți vine mintea la cap și faci concesiile necesare pentru a asigura un climat de cooperare, fiindcă simți că e nevoie de asta. Din noiembrie încolo, evoluția profesională va depinde doar de tine și de revendicările pe care le vei avea.

SĂNĂTATE: Poți descoperi destule dezechilibre în septembrie, cele mai multe provocate de problemele personale, pe care le cari cu tine și le amesteci apoi cu cele de la muncă. Această încărcătură emoțională te destabilizează. În octombrie vei avea ocazia să te ocupi de vindecare, pas cu pas, și de recuperarea echilibrului psihic. În noiembrie poate începe o altă serie de probleme, din cauza unor pofte și dorințe pe care nu vei dori să le ții sub control.

BANI: Prima lună de toamnă este mai degrabă o lună de bilanț, în care vei ajunge la concluzia că poți și meriți mai mult. În octombrie vei și munci mai mult, ca să te apropii de noul tău obiectiv financiar. Din noiembrie încolo, timp de un an, vei privi această problemă a resurselor ca pe un război pe care trebuie să îl porți cu toți cei din jur, ca să obții ce consideri că ți se cuvine.

TAUR

DRAGOSTE: În septembrie vei avea un cadru favorabil pentru a clarifica multe dintre neînțelegerile care au dus la complicații în relațiile cu cei dragi. Finalul lunii și prima jumătate a lunii octombrie te vor ajuta să vezi mai clar ce ai de făcut pentru a păstra armonia în relațiile sentimentale. Din octombrie încolo, timp de un an, vei avea ocazia să oficializezi o relație sau să renunți la una care este mult prea complicată.

CARIERĂ: Toamna aceasta se anunță a fi productivă pentru tine, mai ales prin numeroasele ocazii favorabile de a regla anumite relații de serviciu care nu funcționează cum trebuie. Din octombrie încolo, vei avea mai multe ocazii de a stabili noi colaborări, parteneriate, asocieri, toate oficiale și serioase, dar destul de problematice din cauza secretelor pe care ți le ascund ceilalți.

SĂNĂTATE: Ai avut un an la dispoziție pentru a te armoniza cu mediul, a face schimbări benefice și a-ți construi un nou stil de viață, unul prin care să-ți protejezi sănătatea. Acum vei merge mai departe pe drumul pe care l-ai ales. Stresul pe care îl generează situația din familie rămâne o posibilă sursă de probleme de sănătate, pentru mai mult timp de acum încolo.

BANI: În septembrie poți încerca să recuperezi sume care ți se cuvin, dar nu ți s-au dat. În octombrie, banii vin de pe urma muncii proprii, cu mici bonusuri asigurate o bună relație bună cu superiorii. Din a doua decadă a lunii octombrie încolo, va trebui să fii atent(ă) la oferte și contracte – de fapt, la tot ce apare nou.

GEMENI

DRAGOSTE: Ai o viață sentimentală diversificată, poate chiar complicată, dar în următoarele trei luni va trebui să o clarifici. Vei avea multe momente favorabile pentru a lua decizii mature și conștiente pe parcursul toamnei, în special în ultima parte a lui septembrie și în aproape toată luna octombrie.

CARIERĂ: Din a doua decadă a lunii octombrie începe o nouă etapă de evoluție profesională, una complicată, presărată cu schimbări bruște, dar profitabilă, dacă vei ști să te orientezi în momentele importante. Nu ai cum să te bazezi pe noroc, dar te poți baza pe munca proprie, pe voință și pe valorificarea unor ocazii favorabile.

SĂNĂTATE: Tot în octombrie începe o nouă etapă din evoluția stării tale de sănătate, de care va trebui să te îngrijești mai mult decât până acum. Stresul accentuat de la serviciu va genera dezechilibre organice. Este posibil să fie nevoie de măsuri radicale pentru a te putea reechilibra, inclusiv operații sau alte intervenții invazive, dar vei avea și șansa de a întâlni persoane pricepute, care te vor ajuta.

BANI: Sunt ultimele luni de relativă libertate financiară, înaintea unei lungi perioade de restricții provocate de o posibilă diminuare a veniturilor partenerului de cuplu sau de plata obligatorie a unor datorii, mai vechi sau mai noi. Orice pas înainte pe plan profesional va aduce însă și o creștere a veniturilor.

RAC

DRAGOSTE: Ai acordat o atenție deosebită situațiilor încâlcite din familie, crezând că de acolo vin problemele care îți complică relația de cuplu. Din octombrie încolo vei avea ocazia să vezi dacă eforturile tale au dat roade. Vei avea ocazia să trăiești o poveste de dragoste intensă, care să ducă inclusiv la conceperea unui copil, sau să revigorezi relația în care ești deja implicat(ă).

CARIERĂ: Parcurgi ultimele luni de restricții, pericole neștiute, tensiuni sau probleme legale. Va urma o lungă perioadă de reconfigurare a raporturilor de muncă, inclusiv prin alte asocieri, mult mai serioase, mai mature și mai profitabile, dar care vor cere eforturi pe măsură din partea ta.

SĂNĂTATE: Sunt ultimele luni în care problemele de sănătate vor fi evidente, la fel și cauzele lor, asociate cu munca și stilul de viață pe care aceasta ți-l impune. Din noiembrie vei avea șansa să vezi dacă anumite simptome care te-au pus serios pe gânduri sunt reale sau nu. Ar fi de dorit să te ocupi foarte serios de sănătate în această toamnă.

BANI: Se vor schimba destul de multe și în acest domeniu, dar lunile de toamnă nu vor fi decât primele etape dintr-un proces îndelungat. Fiecare nouă provocare profesională pe care o vei accepta va avea și o componentă bănească, poate chiar acesta va fi principalul reper după care vei lua deciziile.

LEU

DRAGOSTE: Toată toamna va fi presărată cu momente importante pentru viitorul relațiilor cu cei dragi. Sunt ultimele luni în care îți poți recunoaște și onora sentimentele, indiferent cât de multe schimbări va trebui să faci în viața ta pentru a le acorda locul cuvenit. Relația de cuplu trece prin mai multe etape de transformare, din care va ieși întărită sau se va ajunge, în mod firesc, la o separare.

CARIERĂ: Toamna nu aduce schimbări în situația ta profesională, dar vei primi indicii despre evoluția viitoare începând din iarnă. Aspectele cele mai importante sunt competența, meritul acumulat prin muncă, disciplina și dorința de perfecționare. Dacă mergi pe drumul acesta, nu vei avea decât de câștigat.

SĂNĂTATE: Luna septembrie va semăna mult cu perioada anterioară, dar în octombrie și noiembrie vor începe să se contureze schimbări importante în acest domeniu. Vor apărea simptome alarmante, care vor dispărea la fel de repede – un avertisment foarte serios pe care ți-l transmite propriul corp pentru a face schimbările necesare în stilul de viață.

BANI: În septembrie ai putea recupera sume pe care ar fi trebuit să le încasezi deja, dar din cauza unor neînțelegeri au apărut întârzieri sau blocaje. În octombrie ai putea beneficia de o creștere de scurtă durată a veniturilor obținute din munca proprie. În noiembrie, chestiunile financiare vor trece în plan secund, din cauza unor preocupări mult mai importante.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: În septembrie și octombrie încă vei mai avea răgazul de a recunoaște care sunt problemele reale din relațiile cu cei dragi și de a le găsi soluții. Din noiembrie, timp de câteva luni bune, te vei confrunta cu situații deosebit de complicate, care te pot conduce la concluzii și la decizii greșite.

CARIERĂ: Culegi roadele eforturilor pe care le-ai depus în ultimii ani pentru a evolua pe plan profesional. Și în lunile de toamnă vei rămâne în această postură, de beneficiar al unor merite care îți sunt acum recunoscute. Este important să nu te culci pe o ureche și să nu refuzi progresul, pe motiv că îți este bine așa.

SĂNĂTATE: Acesta este un domeniu de viață care a fost zdruncinat serios întreaga vară și care va continua să îți dea bătăi de cap și în lunile de toamnă. Septembrie aduce o oarecare calmare a unor probleme, mai ales cele circulatorii, dar acestea nu vor dispărea și ar fi bine să nu le ignori. În octombrie și noiembrie se pot accentua aceste probleme, pe fondul unui stres mai puțin obișnuit în alte domenii, cum ar fi relațiile cu familia sau cu copiii.

BANI: Beneficiezi de sprijinul unor persoane cu putere de decizie pentru a câștiga mai bine, până la începutul lunii octombrie. Apoi, va trebui să faci demersuri repetate și serioase ca să te menții la același nivel sau să obții o creștere a veniturilor. Simplele revendicări nu îți vor fi de folos, va fi nevoie de documente și de dovezi ale unor competențe dobândite între timp.

BALANȚĂ

DRAGOSTE: Lunile de toamnă te vor ajuta să te lămurești care sunt oamenii care îți respectă sentimentele și ce loc merită aceștia în viața ta. Vei avea și curajul necesar pentru a lua decizii conforme cu descoperirile făcute. Această tendință nu se oprește aici, va continua și anul viitor, așa că vei avea timpul necesar pentru a face ordine în viața sentimentală.

CARIERĂ: Septembrie poate fi o lună mai aglomerată la locul de muncă, din cauza unor complicații provocate de alții, pe care trebuie să le rezolvi tu cu cea mai mare atenție. În octombrie te vei bucura de mai puține probleme la job și de mai multă simpatie din partea colegilor și a superiorilor. A doua jumătate a lui octombrie coincide cu debutul unei perioade în care vei fi mai concentrat(ă) pe ceea ce ți se cuvine și vei avea grijă să și obții.

SĂNĂTATE: Septembrie poate aduce numeroase situații în care îți vei pune întrebări și va trebui să și găsești răspunsuri la ele, ca să poți înțelege ce se petrece și ce ai de făcut. În octombrie vei avea un context favorabil pentru vindecare, pe probleme punctuale. Din octombrie încolo va trebui să fii mai atent(ă) la alimentație, la limitarea unor pofte pe care acum le redescoperi și nu vrei să le ții sub control.

BANI: Evenimentul major al acestei toamne se petrece în prima decadă a lunii octombrie și va produce efecte cel puțin vreme de un an. Vei simți nevoia să obții mai mult, să îți diversifici sursele de venit, ca să te asiguri că vei trăi mai bine.

SCORPION

DRAGOSTE: Luna septembrie te poate transforma într-o ființă greu de suportat, din cauza nesfârșitelor îndoieli și lamentări. Până la finalul lunii noiembrie va continua seria complicațiilor care te-au îndepărtat de cei dragi. Prima parte a lunii octombrie va aduce o revigorare generală, care poate avea o influență benefică și asupra relațiilor cu cei dragi.

CARIERĂ: Ceea ce ai reușit să obții în lunile de vară va fi foarte greu să îți ia cineva. Însă în primele zile din septembrie ai putea ajunge la concluzia că nu a meritat să faci asemenea eforturi, fiindcă nu ai obținut mare lucru. În octombrie și noiembrie vei reveni la gânduri mai bune, dar ambiția nu va nici pe departe la cotele din vară.

SĂNĂTATE: Până la începutul lunii octombrie te vei lupta cu aceleași probleme provocate de alimentație și de obiceiuri toxice care ți-au creat numeroase neplăceri. Luna noiembrie vine însă cu vești bune: vei intra într-o perioadă de revitalizare, de regăsire a echilibrului general.

BANI: Nu s-au încheiat problemele financiare și nu se vor încheia nici în lunile de toamnă. Continuă tendința de a cheltui pe lucruri inutile, de a plăti pentru lucruri care îți fac rău și de a-ți risipi rezervele financiare pe te miri ce. Te vei trezi destul de târziu la realitate și abia în lunile de iarnă vei lua măsurile necesare pentru a stopa acest comportament nesăbuit.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Sunt ultimele luni în care poți pune în aplicare concluziile mature la care ai ajuns. Vei avea ocazia să faci tot ceea ce ai amânat, din cauza nesiguranței sau a unor obstacole pe care de acum înainte le vei ignora, pentru că le vei vedea la adevăratele lor dimensiuni.

CARIERĂ: Septembrie este o lună importantă pentru evoluția ta profesională. Vei avea ocazia să revii asupra unor decizii, să le analizezi cu mai multă atenție și în multe cazuri să te răzgândești. În octombrie vei beneficia de o imagine bună, care se poate concretiza și într-o poziție mai avantajoasă la locul de muncă. Această tendință va fi valabilă și în noiembrie, dar va fi mai discretă și mai greu de valorificat.

SĂNĂTATE: Ai ajuns la capătul puterilor, dar te-ai ridicat și vei merge mai departe cu forțele înnoite de experiențele pe care le-ai trăit. În octombrie incepe o perioadă destul de problematică; semnalele din partea propriului organism vor fi mai discrete, dar trebuie să ții cont de ele. Din noiembrie încolo, vindecarea va fi mai ușoară, pentru că și problemele se vor simplifica.

BANI: Sunt ultimele luni de zburdălnicie financiară, în care mai poți trata acest domeniu cu o oarecare lejeritate. Din noiembrie va începe o perioadă în care pot apărea probleme dintre cele mai ciudate în acest plan, de la furturi la pierderi cauzate de neglijență sau neatenție.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Trăiești ultima etapă în care îți mai poți permite o oarecare doză de iresponsabilitate în acest domeniu. Lunile de toamnă vor accentua nevoia de a prețui mai mult oamenii și mai puțin beneficiile pe care le poți obține de pe urma lor. Este o condiție obligatorie pentru a avea reușitele pe care le planifici acum.

CARIERĂ: Te mai bucuri câteva săptămâni de protecția pe care ți-o asigură asocierea cu persoane importante sau buna imagine pe care ai reușit să o păstrezi. La începutul lunii octombrie vei rămâne fără această protecție și va trebui să fii mult mai atent(ă) cu cine te asociezi și în ce te implici.

SĂNĂTATE: Continuă procesul de șubrezire a sănătății care durează de mai mulți ani. Probabil ai luat deja măsuri și știi cum să protejezi. Septembrie și octombrie sunt luni în care această tendință va continua, neschimbată. Din noiembrie va apărea un element nou, greu de gestionat, care vine din profunzimile ființei tale. Pot să apară, timp de mai multe luni, slăbiciuni inexplicabile și simptome ciudate, care te vor pune pe gânduri.

BANI: Nu mai ești în postura celui care primește sau nu mai primești aceleași beneficii fără condiții și responsabilități suplimentare. Resursele proprii trebuie puse la bătaie pentru a le asigura o situație bună celor din familie sau asociaților, în cazul în care ești implicat(ă) în afaceri.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Va trebui să iei decizii foarte serioase în septembrie, ca să te pui la adăpost de consecințele unor erori făcute în timpul lunilor de vară. Te vei vedea nevoit(ă) să recunoști aceste erori și să te confrunți cu consecințele lor, mai ales în septembrie. În octombrie și noiembrie te vei apropia de finalul procesului de selecție a prietenilor – dintr-o mare mulțime vor rămâne doar câțiva, dar aceștia sunt cei care chiar merită să fie numiți prieteni.

CARIERĂ: Începând cu a doua decadă a lunii octombrie vei trece la etapa următoare din evoluția ta profesională, cu temeri și rețineri, dar și cu un curaj regăsit și folosit exact în momentele potrivite. Timp de un an vei fi pe val, dar nu va fi deloc o perioadă liniștită, dimpotrivă.

SĂNĂTATE: Finalul lunii septembrie aduce soluții mai bune pentru problemele existente, însă noiembrie vine cu alte probleme, destul de greu de identificat și de rezolvat. Timp de câteva luni va trebui să acorzi o atenție deosebită semnalelor pe care ți le trimite corpul, ca să știi ce ai de făcut în continuare.

BANI: În septembrie revii asupra unor decizii insuficient gândite, le întorci pe toate părțile și le schimbi. Vei fi foarte motivat(ă) să câștigi mai bine, ceea ce va deveni posibil în octombrie, cel mai probabil indirect, prin creșterea veniturilor partenerului de cuplu sau a asociaților.

PEȘTI

DRAGOSTE: Septembrie este o lună foarte bună pentru clarificarea problemelor care au dus la complicații în cuplu. În octombrie poți lua decizii inspirate, care să ducă la o căsătorie sau la revigorarea relației existente. Noiembrie te duce cu gândul departe, peste hotare, unde îți cauți perechea, în cazul în care îți lipsește sau nu te mai simți împlinit(ă) alături de partenerul actual.

CARIERĂ: Te afli într-un moment esențial din evoluția ta profesională și tendința va continua în lunile de toamnă. În septembrie va trebui să transpui în realitate decizii deja luate, iar asta va duce la schimbarea colaborărilor și parteneriatelor, pe parcursul următoarelor luni. Iarna va aduce eliberarea de cele mai apăsătoare responsabilități, dar nu și reducerea volumului de muncă sau pretențiile legate de calitatea muncii tale.

SĂNĂTATE: Axa cardiovasculară, deosebit de activă pe parcursul lunii anterioare, se va elibera în septembrie, dar nu total. Rămâne valabilă atenționarea legată de respectarea limitelor proprii, orice depășire ducând la mai multe dezechilibre. Este important să eviți eforturile în salturi și conflictele interioare care duc la devitalizare – de exemplu, cele provocate de volumul mare de muncă.

BANI: Mai sunt câteva luni de cheltuieli extravagante – până în primăvara anului viitor dori să-ți îndeplinești dorințe restante de ani buni. În septembrie și în prima parte de octombrie te vei bucura de bunăvoința unor apropiați, care vor împărți cu tine anumite beneficii. Din noiembrie încolo va trebui să abordezi altfel aceste probleme și să le rezolvi prin alte metode.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

toamna horoscop
DorohoiNews.ro, 01-09-2017

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro