Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscop-Aprilie-2018

Aprilie e o luna energica, surprinzatoare, cu multe schimbari si provocari.

Berbec 
Esti mai tensionata decat de obicei in prima jumatate a lunii, cu Mercur retrograd la tine-n semn, asa ca discutiile importante si mai ales reprosurile e bine sa le lasi pentru mai tarziu, cand se calmeaza apele si lucrurile se pot rezolva de la sine, chiar fara sa misti un deget. Daca te comporti cu maturitate si te organizezi bine, ai mari sanse sa atragi atentia in mod placut asupra ta, chiar si a celor care nu te aveau la suflet. Poti primi recompense diverse, in special financiare, la serviciu. Iti doresti si reusesti sa fii apreciata, laudata si, poate, promovata. In relatia cu familia, toate-s bune si frumoase.

Taur 
Venus iti devine aliat de la inceput de aprilie, cand intra in semnul tau, pana spre finalul lunii. Parca lucrurile se linistesc dintr-o data, apasarile dispar, te simti mai bine si fizic, si emotional. Soarele ti-e si el prieten dupa 20, asa ca toti iti canta-n struna, te rasfata si chiar n-ai motive sa nu te bucuri de perioada asta. Grija mare la nevoia de a manca fara masura si la durerile de cap puternice care te pandesc in preajma Lunii Pline, din cauza agitatiei interioare si a somnului insuficient! In rest, problemele vin si trec, iar starea generala este una mai mult decat satisfacatoare.

Gemeni
E o perioada in care poti da startul unei noi etape de viata, la care te gandesti demult si de la care astepti castiguri concrete. Poate fi vorba de un plan mai vechi pe care il adaptezi cu brio situatiei actuale. Desi nu-ti sta in fire, pui distractia pe locul doi si te preocupi de lucruri mai serioase, care sa-ti asigure un viitor fara griji. E chiar indicat sa te concentrezi acum pe viata profesionala si pe castigurile financiare, caci sentimental intalnesti tot felul de piedici si simti ca te zbati degeaba. Nu strica un plus de atentie cu sanatatea! Nu te lasa inselata de vremea schimbatoare, imunitatea ta e in pericol!

Rac
Soarta iti scoate-n cale tot felul de oportunitati, dar ca orice lucru bun, vin la pachet cu provocari pe care nu stii daca sa le accepti sau sa le eviti. Cineva bine intentionat iti va fi alaturi in luarea deciziilor complicate. In perioada asta astrele iti scot in cale oamenii potriviti, atat profesional, cat si medical, asa ca e momentul sa tratezi cu seriozitate afectiunile cronice care te sacaie de ceva vreme, fiindca ai sanse mari sa le dai de capat. Luna Plina din 30 aprilie iti fura somnul si vine cu framantari, chef excesiv de vorba si de destainuiri. Viata de cuplu nu e chiar pe roze, posibil sa fii implicata fara voie in problemele partenerului.

Leu
Obligatiile te preseaza si te simti constransa, ai sentimentul ca esti legata de maini si de picioare, ca viata ta se invarte in jurul muncii care, parca, nu se mai termina. Incearca sa-ti organizezi timpul in asa fel incat sa nu fii nevoita sa tot amani lucrurile personale de pe o zi pe alta. De exemplu, vizitele sau calatoriile pe care demult ti le doresti, daca le lasi la voia intamplarii, te poti astepta sa nu decurga cum vrei sau chiar sa se anuleze. Mergi inainte cu avant, dar cu atentie sa nu te accidentezi, caci riscul de cazaturi e acum destul de mare. Ai grija pe unde umbli si cum calci si nu-ti neglija partenerul!

Fecioara
Sarbatorile te prind mai nepregatita ca oricand si faptul ca te simti luata pe sus de val poate contribui la starea de epuizare care nu trece cu una, cu doua. Cere ajutor, dar cu frumosul, fara sa dai ordine in stanga si-n dreapta. Pentru ca sanatatea ta e destul de fragila, ar fi bine sa ai un meniu echilibrat, fara multe excese, chiar daca e Paste, sa te odihnesti suficient si sa faci miscare. Ca sa te remontezi emotional, fa echipa cu omul drag, calatoriti impreuna sau participati la evenimente care va fac placere. Modul in care alegi sa va petreceti timpul liber poate aduce o binemeritate doza de distractie!

Balanta
Preocuparile tale se invart in continuare in jurul celor dragi, care par sa traga de tine din toate partile. Caminul si responsabilitatile care vin la pachet cu o proprietate, poate cu o mostenire, iti ocupa tot timpul. Nu-ti lipsesc initiative romantice, dar momentele tandre nu prea incap in agenda ta plina. Primele doua saptamani din aprilie echilibrul este cuvantul cheie pentru Balante, greu de gasit, dar necesar, mai ales in legatura cu regimul alimentar. Evita sa treci de la o extrema la alta in privinta dietei si inarmeaza-te cu pastilele care te ajuta sa previi problemele digestive cu care te-ai obisnuit.

Scorpion
Multe responsabilitati iti revin tie in mod direct si incerci din rasputeri sa le faci fata cu brio, desi e greu sa te concentrezi cand ti-e gandul numai la iubire. E bine sa profiti de perioada sarbatorilor Pascale ca sa te odihnesti si sa iubesti cat iti incape-n piele. Pe plan sentimental, Scorpionul nu poate fi decat invidiat in aprilie, caci pasiunea, sexualitatea si romantismul sunt in floare, cum n-au mai fost demult. Ai avut parte de multa munca si mult stres si inca te asteapta schimbari care te scot din zona de confort, asa ca e timpul pentru o binemeritata pauza, in care sa te incarci cu energie si tandrete.

Sagetator
Aprilie e o luna solicitanta, cu castiguri si pierderi, indeosebi financiare, asa ca trebuie sa-ti infranezi dorinta de a cheltui peste masura. E important sa nu stai prea mult intr-un loc, sa te plimbi, sa-ti faci un program variat, ca sa nu intervina plictiseala, nici epuizarea. Ajungi la saturatie in privinta muncii care ti-a ocupat tot timpul liber si simti nevoia de activitati care sa te ajute sa-ti limpezesti gandurile. Pot sa reapara mici probleme de sanatate, dar cu cat intervii mai din timp, cu atat te pui pe picioare mai repede. Sentimental, pasiunea e cuvantul lunii!

Capricorn
E o aglomeratie de astre la tine-n semn, Marte, Saturn si Pluto, aducatoare de dorinte, visuri, ambitie, dar si de multa presiune si frustrari. E momentul sa propui si sa aplici noi reguli care sa-ti ofere mai mult timp si libertate de actiune, fiindca graba si nerabdarea nu te ajuta sa ajungi unde vrei. Schimbarile pe care le ai in plan se concretizeaza doar cu multa organizare si sunt de bun augur, atat la serviciu, cat si in viata de familie. E un context astral care te ajuta sa-ti implinesti mai ales planurile personale, care privesc viata de cuplu sau de familie.

Varsator
E bine sa iei lucrurile incet luna asta, caci graba strica treaba si te predispune la accidentari. Nu forta nota cand vezi ca nimic nu merge in directia dorita de tine, uneori e mai eficient sa te retragi si sa astepti. Trebuie sa-ti faci ordine in ganduri ca sa comunici mai eficient si sa te faci inteleasa, in special in relatia de cuplu, cu parintii si copiii. Ai un chef nebun de a invata lucruri noi sau de a-ti imbogati cunostintele despre un domeniu care te intereseaza si pe care il consideri de viitor. Daca te bate gandul sa te inscrii la un curs, e momentul! Totusi, pe fond de stres se pot reactiva unele probleme mai vechi de sanatate, asa ca autocontrolul e important.

Pesti
Excesele sunt cel mai greu de tinut sub control luna asta de catre Pesti. Infraneaza-ti dorinta de a bea ori manca prea mult si nici nu cheltui in exces, caci nu e cel mai faborabil context astral pentru exagerari de niciun fel, chiar daca iti doresti sa-i umpli pe cei dragi de cadouri. Esti foarte aproape de a-ti implini o dorinta mai veche, insa pasul decisiv nu iti apartine. Pe plan sentimental tensiunile nu lipsesc, dar daca ai tactul necesar sa negociezi si sa lasi de la tine, spre finalul lunii in caminul tau va domni iarasi armonia. Se intrevad schimbari total neasteptate! Sursa: kudika.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscop-Aprilie-2018
DorohoiNews.ro, 02-04-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro