Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscop

Berbec
Debutul saptamanii este legat de relatiile profesionale si de cele parteneriale. Este posibil sa te fi hotarat sa renunti la vechii colaboratori sau la proiectele neprofitabile.
Relatia cu partenerul de viata este destul de conflictuala, fapt pentru care ar fi bine sa fii prudent. Se poate rupe foarte usor si definitiv orice tip de relatie.
Zilele de 13 si 14 septembrie sunt bune pentru a-ti plati facturile, ratele la banca sau pentru a-ti verifica atent situatia bugetului de venituri si cheltuieli.
Bine ar fi sa-ti reconfigurezi sistemul propriu al valorilor morale, gasind totodata un echilibru intre partea materiala si cea spirituala a vietii.
Studiile si calatoriile indepartate vor intra in sfera ta de interese in partea a doua saptamanii. Dar ar fi bine sa selectezi prioritatile si sa nu te lasi influentat de ideile altora.

Taur
Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt temele principale ale saptamanii. Exista tendinta de a te desprinde de trecut si de a aborda cu totul altfel relatiile cu cei dragi. Totusi, bine ar fi sa ai in vedere ca ce se strica acum va ramane bun stricat.
Zilele de 11 si 12 septembrie aduc forfota la serviciu, ba chiar si acasa. Relatiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind sa te bazezi doar pe fortele tale. Teoretic ai foarte multe de facut, dar practic nu toate sunt de folos. Reorganizeaza-ti prioritatile si fii mai realist.
Provocarea momentului consta in a munci doar de dragul muncii. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si aparatului renal. Foloseste remedii naturiste si odihneste-te mai mult.
Pe 13 si pe 14 septembrie se anima zona relatiilor parteneriale. Partenerii, de viata sau de afaceri, iti pot reprosa faptul ca esti foarte implicat in activitatile de la serviciu in detrimentul celor de acasa. Cheltuieli comune cu altii.

Gemeni
Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte pentru tine. Persoana iubita sau copiii nu prea sunt de acord cu starile tale, de aceea, fii prudent si tempereaza-ti efervescenta.
De retinut ca pe zona relatiilor sentimentale domneste discordia in umbra si se pot rupe definitiv aceste relatii.
Pe 13 si 14 septembrie se anunta multe treburi la serviciu. Ocupa-te pe indelete doar de indatoririle tale, fara a te baza pe colegi sau sefi. S-ar putea sa primesti reprosuri legate de modul in care iti indeplinesti sarcinile de lucru, insa vei reusi sa depasesti momentele delicate fara probleme.
Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gatului si sistemului uro-genital. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult. Astrele iti recomanda sa te ocupi mai mult de sanatatea trupului si sufletului tau si mai putin de ceilalti. Discutii si actiuni parteneriale.

Rac
Primele zile ale saptamanii sunt potrivite pentru a le petrece acasa in compania celor dragi. Esti destul de emotiv, tensionat, dar cu putin efort iti poti gestiona energiile foarte bine.
Gandurile tale zboara catre copilarie si farmecul ei, dar mai bine concetreaza-te pe momentul prezent, deoarece acum ai multe lucruri minunate in jurul tau.
In zilele de 13 si 14 septembrie te vei simti mai bine, remarcandu-se cheful de aventuri si distractii. Sunt posibile mici neintelegeri cu persoana iubita, dar vei depasi situatia fara probleme. Altii vor avea de-a face cu copiii si nazbatiile lor. Este o perioada excelenta pentru a analiza pe indelete evenimentele si oamenii din viata ta.
Alcatuieste-ti planuri noi de actiune, alaturi de oameni deosebiti si care chiar vor sa-ti fie alaturi. De retinut ca sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului respirator si digestiv.
In ultimele zile ale saptamanii, astrele iti recomanda detasarea de cotidian, dar mai ales desprinderea de problemele de la serviciu.

Leu
In primele zile ale saptamanii, ar trebui sa te simti bine si cu chef de toate. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult, de aceea, fii prudent, evita implicarea in activitati care cer mult efort si odihneste-te mai des.
Pe 10 si 11 septembrie vor aparea ganduri ingrijoratoare legate de banii obtinuti de la un loc de munca. Gustul dulce-amar predomina in acest segment de viata, de aceea, incearca sa fii foarte precaut in privinta cheltuielilor.
La serviciu se mentin activitatea intensa si relatiile colegiale conflictuale. Astrele iti recomanda sa te ocupi doar de indatoririle tale.
Sanatatea sistemului osos este destul de afectata.
A doua parte a saptamanii este caracterizata de intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt zile bune de a-ti alcatui planuri legate de instruirea profesionala sau pur si simplu pentru imbogatirea bagajului de cunostinte. Activitatile gospodaresti si dialogurile familiale sunt frecvente la finalul saptamanii.

Fecioara
Inceputul saptamanii te gaseste destul de emotiv si preocupat mai mult de propria-ti persoana. Bine ar fi sa-ti alcatuiesti planuri noi de viata si sa abordezi relatiile cu mai mult curaj. Evita starile neplacute sau problemele celorlalti. Energia vitala fluctueaza destul de mult.
Zilele de 11 si 12 septembrie se asociaza cu aspecte legate de bani. Poti primi cadouri, recompense sau tu, la randul tau, va trebui sa oferi ceva cuiva drag.
La finalul intervalului analizat se intrezaresc intalniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. O veste legata de cineva drag te poate pune pe ganduri, insa nu este cazul sa te ingrijorezi. Procesul invatarii si asimilarii cunostintelor este un alt subiect vizat de astre in aceasta perioada. S-ar putea sa fii nevoit sa sustii examene, probe, interviuri care vor fi incununate de succes. Multe dialoguri si treburi gospodaresti.

Balanta
Esti destul de retras la inceputul saptamanii. Oboseala acumulata isi va spune cuvantul, de aceea, fii foarte atent la semnalele organismului. Foloseste remedii naturiste si odihneste-te mai mult. Dorinta de retragere in sine va fi la cote inalte. Sunt zile bune pentru o analiza detaliata a ceea ce s-a petrecut in ultima vreme, dar si pentru trasarea unor noi planuri de viitor.
Pe de alta parte, poti descoperi intrigi tesute in taina de prieteni sau colegi de serviciu. Mantia divina te protejeaza discret, dar sigur, insa de tine depinde cum iti gestionezi gandurile, vorbele si faptele.
In zilele de 12 si 13 septembrie te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu sarmul tau caracteristic. Iti sunt favorizate dietele, tratamentele cosmetice, exercitiile fizice usoare, dar si dialogurile cu specialistii in dezvoltare personala.
Apar noutati la capitolul financiar, sectiunea bani obtinuti din munca proprie. Cheltuieli cotidiene si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Scorpion
Primele zile ale saptamanii te gasesc alaturi de prieteni. De retinut sfaturile, indemnurile sau informatiile primite, deoarece le vei folosi la momentul potrivit. Totusi, fii cu mare bagare de seama vizavi de aceste relatii, pentru ca se pot strecura in anturajul tau persoane nepotrivite, care sa-ti puna bete in roate.
Din cand in cand este bine sa faci o triere a oamenilor din jurul tau si, nu in ultimul rand, sa taci mai mult. Exista varianta sa te desparti definitiv de vechii prieteni sau sa renunti la un protector care te-a dezamagit.
In zilele de 11 si 12 septembrie, bine ar fi sa te ocupi pe indelete de sufletul tau. Sunt momente potrivite plimbarilor in aer liber, meditatiilor in locuri sfinte si odihnei.
Sanatatea este vulnerabila, dar evita tratamentele alopate si orienteza-te catre remediile bunicii. Joi si vineri te vei simti mai bine, insa evita exagerarile. Schimbari majore pe toate planurile vietii.

Sagetator
Domeniul profesional si relatiile cu sefii sunt temele principale din primele zile ale saptamanii. S-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi unele probleme de serviciu restante, urgente sau macar sa dai explicatii legate de modul in care ti-ai indeplinit sarcinile si ce planuri profesionale ai pe viitor. Cantareste bine vorbele si coreleaza-le cu faptele.
Pe de alta parte, in zona profesionala ti se ofera mult, dar si pretul pe care va trebui sa-l platesti va fi destul de mare. Comunicarea la locul de munca este la cote inalte, existand sanse sa te pui in valoare. Relatiile colegiale vor fi fructuoase, se va lucra mai bine in echipa, chiar daca vor fi si momente mai delicate. Se intrezaresc multe activitati, insa plata aferenta muncii depuse se va lasa asteptata.
Marti si miercuri pot fi frecvente intalnirile si dialogurile cu prietenii. Sunt posibile discutii aprinse, controverse, dar totul se va sfarsi cu bine.
Pentru ultimele zile ale saptamanii, astrele te sfatuiesc sa te odihnesti mai mult si sa fii prudent la sanatate.

Capricorn
Se remarca dorinta de a actiona si de a fi in mijlocul evenimentelor. Rezuma-te doar la treburile tale, evita critica excesiva si tendinta de a te implica prea mult in treburile celorlalti.
Zilele de 10 si 11 septembrie iti pot aduce in atentie relatiile cu strainatatea sau demersurile legate de o calatorie in afara granitelor tarii. Recomandabil este sa pleci doar dupa verificarea atenta a tuturor detaliilor.
Intra in discutie si aspectele privitoare la studii pe termen lung. Se pot planifica examene, probe, interviuri profesionale sau parcurgerea unor cursuri de perfectionare.
Pe 12 si 13 septembrie esti in vizorul lumii, fie printr-un dialog aprins cu un sef, fie printr-un eveniment social la care va trebui sa participi. In orice caz, imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, dar cu prudenta si discernamant te vei descurca excelent. Intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Ai nevoie de odihna la finalul saptamanii.

Varsator
Capitolul financiar iti deschide saptamana. Se pare ca este nevoie sa achiti cat mai repede taxe, facturi sau sa te ocupi de documente financiare ce vizeaza bani si bunuri in comun cu ceilalti. Recomandabil este sa fii prudent si sa eviti speculatiile de orice fel.
S-ar putea sa fii tentat de investitii si afaceri. Pe 11 si pe 12 septembrie se intrezaresc vesti legate de strainatate. Pe de alta parte, iti sunt sustinute demersurile pentru o calatorie indepartata in scopuri turistice sau la studii.
Cei implicati in diferite forme de scolarizare vor primi vesti legate de examene sau probe specifice.
Pentru a doua parte a saptamanii, astrele te sfatuiesc sa fii atent la relatiile cu sefii. Sunt posibile dialoguri aprinse si neintelegeri. Domeniul profesional iti poate da batai de cap, dar sunt momente pasagere pe care le vei trece cu succes. Intalniri si actiuni comune cu prietenii.

Pesti
Debutul saptamanii aduce in atentie relatiile de orice fel. Este posibil sa reconfigurezi vechile colaborari si proiecte profesionale. Relatia cu partenerul de viata este fructuoasa, fapt pentru care ar fi bine sa apelezi la sprijinul sau in orice situatie, dar si sa te implici in diverse activitati comune.
Zilele de 11 si 12 septembrie sunt bune pentru plata facturilor, datoriilor restante sau pentru a-ti verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Priveste dincolo de valul lumii fizice si depune eforturi pentru a intelege de ce unele lucruri se petrec in viata ta intr-un numit fel.
Sunt sanse bune de a-ti remodela filozofia de viata si de a adopta un nou sistem de valori morale si spirituale. De asemenea, iti sunt favorizate studiile, documentarea, participarea la activitati culturale. Se contureaza evenimente sociale si familiale cu multa zarva.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscop
DorohoiNews.ro, 10-09-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro