Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal-iulie

Berbec
La inceputul saptamanii s-ar putea sa ai de-a face cu un sef. Pare-se ca esti chemat la raport si va trebui sa dai socoteala pentru modul in care iti desfasori activitatea la serviciu. Sunt momente pasagere, care pot fi depasite cu putin efort, diplomatie si calm.
Eforturile tale sunt indreptate mai mult catre familie, de aceea, este posibil sa neglijezi indatoririle profesionale. Exista o tendinta accentuata de a exagera in privinta chestiunilor familiale, de aceea, bine ar fi sa gasesti si sa mentii un echilibru intre viata privata si cea sociala.
Apar in preajma ta prietenii si protectorii. De retinut ce informatii afli in aceste zile, intrucat ti se pot deschide oportunitati de colaborare pentru tot restul vietii.
Pentru finalul saptamanii, astrele iti recomanda odihna, plimbari in aer liber si evitarea aglomeratiilor. Ingrijeste-ti sanatatea aparatului digestiv si a picioarelor.

Taur
Vestile legate de strainatate abunda inca de la inceputul saptamanii. Demersurile legate de calatorii pot avea succes, chiar daca mai exista din cand in cand si ceva piedici.
Cei implicati in diverse forme de scolarizare vor avea de-a face cu examene, probe sau dialoguri aprinse cu profesorii sau mentorii lor. Se intrezaresc altercatii cu un sef sau cu cineva, un reprezentant al unei institutii oficiale.
S-ar putea ca imaginea ta in ochii celorlalti sa aiba de suferit, de aceea, fii foarte prudent cum te prezinti in lume. Relatiile profesionale stau pe un bulgare de dinamita si oricand, de la ceva banal, se poate declansa in mod nebanuit si cu efecte pe termen lung.
Evita provocarile celor din jur si indeparteaza-te de persoanele care iti pun bete in roate. La sfarsitul saptamanii, astrele iti recomanda agape alaturi de prieteni.

Gemeni
Saptamana debuteaza cu aspecte legate de bani. Sunt zile bune pentru a-ti achita taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Functie de caz, bancile si ofertele lor te-ar putea interesa.
Tentatia cumparaturilor sau a investitiilor este la cote inalte, de aceea, fii foarte prudent. Exista riscul unor achizitii proaste sau a investitiilor fara o finalitate profitabila.
Zilele de 20 si 21 septembrie iti aduc vesti legate de strainatate. Poti lua legatura cu cineva din afara granitelor tarii sau poti avea succes la demersurile necesare unei calatorii.
Altii vor avea de-a face cu studiul, examenele, probele sau interviurile aferente unor cursuri in care sunt implicati sau vor sa se implice. Intalniri si dialoguri cu multa lume la finalul saptamanii.

Rac
Relatiile parteneriale sunt temele primelor zile ale saptamanii. Esti destul de emotiv, poate chiar exagerat. Recomandabil este sa-ti tii firea si sa fii mai atent la propria-ti persoana.
Pe 20 si 21 septembrie sunt momente bune pentru bilanturi financiare. Banii nu par sa fie o problema in aceasta perioada, de aceea, achita-ti toate datoriile si bucura-te si de niscai cumparaturi pentru sufletul tau.
Pe de alta parte, rezerva clipe pentru detasare si visare cu ochii deschisi. Din planurile subtile, pe cai mai putin obisnuite primesti informatii deosebite referitoare la relatiile si situatiile in care esti implicat.
A doua parte a saptamanii este favorabila activitatilor culturale, demersurilor pentru calatorii in strainatate si pentru implicare in forme de instruire.

Leu
Locul de munca si tot ce tine de el sunt preocuparile tale din prima parte a saptamanii. Ai multe si marunte de facut, insa te vei descurca cu brio, mai ales ca ai si suportul sefilor de partea ta.
Totusi, dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala este fluctuanta. Foloseste doar remedii naturiste si evita tratamentele alopate.
Pe 20 si 21 septembrie, partenerul de viata sau de afaceri te poate provoca la discutii aprinse. Fii atent la reprosurile lor, intrucat este in favoarea ta sa tii cont de sfaturile, indemnurile sau nemultumirile celorlalti. Exista multa forfota in plan partenerial si finalul acestor tipuri de relatii este total imprevizibil.
Spre finalul saptamanii se intrezaresc aspecte legate de banii si bunurile altora. Sunt momente potrivite pentru a te ocupa de situatia bugetului de venituri si cheltuieli, achitarea taxelor, impozitelor sau de mosteniri.

Fecioara
Saptamana debuteaza pentru tine cu veselie si chef de aventuri. Sunt posibile mici conflicte cu persoana iubita sau cu copiii, dar cu un strop de bunavointa si intelegere fata de starile celorlalti te vei descurca excelent.
Zilele de 19 si 20 septembrie se anunta cu multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt umbrite, de aceea, ocupa-te doar de indatoririle tale si pe cat posibil de cele care te solicita mai putin.
Sanatatea este vulnerabila. Recomandate sunt o dieta, exercitii fizice usoare si odihna multa. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in perioada 20 - 22 septembrie!
La finalul saptamanii, astrele iti recomanda canalizarea atentiei spre partenerul de viata sau colaboratori. Sunt zile bune pentru lamurirea detaliilor legate de viata in doi sau de etapele unui proiect in care esti implicat profesional alaturi de altii.

Balanta
Treburile gospodaresti iti sunt bine favorizate de catre astre in primele zile ale saptamanii. Bine ar fi sa faci curatenii generale, reparatii curente sau cumparaturi necesare casei.
Se pot isca foarte usor dialoguri aprinse cu membrii familiei, dar cu prudenta si discernamant vei putea sa depasesti momentele delicate. Totusi, tine cont si de parererile celor din jur.
Se intrezaresc schimbari majore in relatiile sentimentale. Pe de o parte, este vorba despre copii, pe de alta parte, este vorba despre relatia cu o persoana iubita. Urcursuri si coborasuri, lumini si umbre - totul se petrece intr-un ritm dificil de urmarit sau de inteles.
Prudenta, rabdare si evita implicarea in situatii si relatii frivole! La finalul saptamanii, vei avea nevoie de odihna si detasare de cotidian. S-ar putea sa lucrezi si in weekend, insa va merita. Dozeaza-ti eforturile!

Scorpion
Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu neamurile sunt frecvente in prima parte a saptamanii. Sunt posibile neintelegeri, pentru ca una se spune si alta se face sau toata lumea vorbeste si nu asculta nimeni. Bine ar fi sa eviti implicarea in problemele celor apropiati si sa selectezi vestile primite.
Cei implicati in diverse forme de instruire vor avea de-a face cu examene, probe sau vor fi nevoiti sa studieze mai atent unele discipline.
Iti sunt aduse in atentie treburile casnice. Sunt momente favorabile curateniilor, reamenajarilor interioare, dar si reparatiilor sau alcatuirii planurilor de cumparare a unei case sau a unui teren. Totusi, prudenta maxima in planul domestic, pentru ca fundalul este rascolit, iar discordia isi poate face de cap.
Pe de alta parte, gandurile tale vor zbura catre locurile natale sau spre evenimente fericite petrecute demult. Rasfoieste un album cu fotografii sau stai mai mult de vorba cei dragi. In ultimele zile ale saptamanii, astrele te invita la petreceri si distractii.

Sagetator
Capitolul financiar iti deschide aceasta saptamana. Sunt zile bune pentru verificarea bugetului de venituri si cheltuieli si pentru cumparaturile necesare traiului zilnic.
Pe de alta parte, cadourile si recompensele pot fi frecvente, chiar daca marunte, dar suficiente cat sa-ti incante sufletul. Sunt posibile amanarea obtinerii unor venituri sau pierderi de bani si bunuri.
Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale, pentru ca le provoci in chip greu de anticipat. Alege-ti cu grija vorbele si tonul vocii! Poti rani gratuit oameni care iti sunt alaturi si de aici se poate declansa un sir lung de neplaceri pe termen lung. Bine este sa eviti implicarea in problemele celorlalti si sa fii mai retinut in privinta temelor discutate.
Altii isi vor indrepta gandurile si eforturile catre diverse forme de instruire necesare dezvoltarii personale sau profesionale. La finalul saptamanii, astrele te indeamna la odihna acasa.

Capricorn
Starile tale de spirit sunt fluctuante in primele zile ale saptamanii. Pentru ca energia vitala este la cote joase, dozeaza-ti eforturile si implica-te numai in treburi usoare.
Bine ar fi sa mergi la un salon de ingrijire corporala sau la o sala de gimnastica. De asemenea, vor aparea cheltuieli diverse, fie personale, fie pentru altii. Dar, pe de alta parte, poti primi mici atentii sau favoruri binemeritate.
Fii prudent in privinta relatiilor parteneriale! S-ar putea sa primesti oferte deosebite de colaborare in proiecte pe termen lung, de aceea, studiaza pe indelete ce ti se propune si mai ales pe cei care vor colabora cu tine. Exista riscul ca mai tarziu sa iti dai seama ca te-ai aliat cu persoane nepotrivite sau te-ai implicat in activitati greu de dus la bun sfarsit.
Pentru ultimele zile ale saptamanii, astrele iti recomanda reuniunile cu cei dragi, dar si odihna.

Varsator
Prima parte a saptamanii ar trebui sa o petreci mai mult in singuratate. Sufletul tau are nevoie de odihna, introspectie, dar mai ales de o reorientare a planurilor de viata. La serviciu ai multe de facut, dar fii prudent pentru ca excesul de zel il vei plati prin oboseala, accentuarea problemelor de sanatate si neplata muncii depuse.
Exista varianta deschiderii unor culoare profesionale bune, pe o perioada lunga de timp de acum incolo, insa discerne pe indelete fiecare propunere de lucru. Relatiile colegiale sunt distorsionate, de aceea, bazeaza-te doar pe fortele tale si dozeaza-ti eforturile.
Ocupa-te numai de activitati usoare in aceasta saptamana si, la nevoie, apeleaza la cineva de incredere care te poate ajuta. Chiar ai nevoie de sprijinul celorlalti, deci apropie-te de persoanele care ti-au castigat incredere pana acum.
In ultimele zile ale intervalului analizat se intrezaresc aspecte legate de bani. Ori primesti o prima, un cadou deosebit, ori afli informatii pretioase legate de salarizarea de la un loc de munca.

Pesti
La inceputul saptamanii sunt zile rezervate intalnirilor cu prietenii. Sunt posibile altercatii, divergente de opinii, insa va merita totul.
Un protector important iti poate oferi sfaturi utile legate de viata sentimentala si de relatiile cu copiii. Vizavi de cei dragi este posibil sa ai un comportament exagerat, respectiv sa te implici prea mult in treburile lor sau sa-i sufoci cu gesturi tandre. Depune eforturi sa mentii un echilibru intre nevoile tale afective si ceea ce iti ofera ceilalti.
Ai nevoie, in paralel, si de retragere din forfota cotidiana. Se pot accentua problemele de sanatate vechi. Ocupa-te doar de activitati de rutina si evita pe cat posibil provocarile celorlalti. Iti sunt de mare ajutor meditatiile in locuri sfinte, plimbarile in aer liber si ceaiurile bunicii.
Nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Sunt stari trecatoare, pe care cu putin efort le vei depasi fara probleme. Sursa: ziare.com

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal-iulie
DorohoiNews.ro, 17-09-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro