Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Berbec
Evenimentele principale ale saptamanii sunt legate de casa, familie si mentalul profund. Se contureaza reconfigurarea relatiilor cu familia si cu neamurile. Sunt posibile despartiri de unele persoane care pana nu demult iti erau apropiate si confidente, insa te poti alatura altor personaje mult mai folositoare vietii tale actuale.
Sunt momente excelente pentru curatenii generale, reparatii de anvergura, dar si pentru achizitionarea unui spatiu nou de locuit sau a unui teren.
Atentie ca manifesti tendinta de a te refugia in domeniul profesional, in detrimentul familiei. De aici pot rezulta discutii aprinse cu cei dragi. Incearca sa te imparti echitabil intre familie si domeniul muncii.
Relatiile colegiale sunt conflictuale, de aceea, bazeaza-te doar pe fortele tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv.

Taur
Inceputul saptamanii iti poate aduce o calatorie importanta vizavi de domeniul profesional, de cel al studiilor sau la o ruda apropiata. Vei avea imboldul de a pune la punct pe cineva din anturajul apropiat, care in ultimul timp ti-a cam pus bete in roatele destinului. Se recomanda prudenta, intrucat se pot strica definitiv relatii importante.
Pe de alta parte, bine ar fi sa faci o curatenie drastica printre oamenii apropiati. Gandirea si comunicarea sunt destul de afectate, de aceea, exerseaza lectia tacerii sau vorbeste putin, dar concis.
Acasa, in familie este nevoie de sprijinul tau, fie ca este vorba despre curatenii, reparatii, investitii locative, fie un membru al familiei are nevoie de sprijinul tau moral sau material.
Se recomanda prudenta, discernamant si detasarea fata de problemele celorlalti. Canalizeaza-ti energia catre un hobby sau catre intalniri si dialoguri cu un prieten de incredere.

Gemeni
Capitolul financiar va cunoaste revigorari. Ori primesti un cadou important sau o suma de bani consistenta, ori vin vesti mult asteptate legate de conditiile de munca.
De fapt, provocarea momentului consta in a-ti muta atentia de la aspectele materiale ale vietii si a te orienta mai mult catre cele spirituale. Divinitatea are in permanenta grija sa ai toate cele necesare atat trupului, cat si sufletului.
Emotivitatea este la cote inalte, de aceea, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de activitati de rutina. Foarte active sunt relatiile cu anturajul apropiat. Intalniri, discutii, dar si controverse destul de puternice. Prudenta, rabdare si detaseaza-te de problemele celorlalti!
Finalul saptamanii este favorabil activitatilor domestice si pentru trasarea unor planuri noi.

Rac
Saptamana aceasta sunt momente excelente de a-ti remodela personalitatea si modul de relationare cu tot ce este in jurul tau. Mergi la un salon de cosmetica sau de intretinere corporala, imbunatateste-ti garderoba sau stai de vorba cu specialisti in dezvoltare personala.
Bine ar fi sa fii prudent la proiectele si colaborarile in care esti implicat, deoarece pe de o parte vin lucruri bune, insa pe de alta exista si multe neintelegeri.
Pe 4 si pe 5 octombrie se anunta cadouri, recompense marunte, dar suficiente cat sa iti bucure sufletul. Sunt posibile cheltuieli sau cumparaturi importante ce iti vor fi utile pe termen lung.
In ultima parte a saptamanii se intrezaresc multe drumuri pe distante scurte la rude si prieteni. Pentru altii se poate ivi ocazia participarii la cursuri de formare, perfectionare sau, pur si simplu, la un curs planuit ceva mai demult. Relatiile cu cei din anturajul apropiat sunt provocatoare.

Leu
Debutul saptamanii iti aduce schimbari profunde in gandire. Starile tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea, fii cat mai retras si discret.
Sanatatea este vizata de astre pe segmentele aparatului digestiv si osos. Nivelul energetic iti este la cote joase, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburi usoare.
Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale in prima parte a saptamanii. Incepand cu 4 octombrie te vei simti mai bine, venind in mijlocul celorlalti cu forte noi. Totusi, nu forta nota si evita implicarea in treburile celorlalti.
Persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta mult, fie in plan personal, fie in plan profesional. Spune clar ce ai de spus si fereste-te de frivolitati. Exista unii in preajma ta care iti vaneaza gesturile si vorbele.
In ultimele zile ale saptamanii, apar cheltuieli cotidiene, dar si primesti bani sau cadouri substantiale.

Fecioara
Relatiile de prietenie sunt un capitol important al acestei saptamani. Te poti desparti usor de vechile cunostinte, insa se face loc in viata ta pentru alte personaje mult mai interesante si de folos.

Un protector important se va retrage din preajma ta. Relatiile sentimentale sunt dinamice, iar in functie de caz, copiii roiesc in jurul tau si cu bune si cu altele mai putin bune.
Din cauza forfotei sociale in care esti implicat, acum ai nevoie de detasare, odihna, momente de singuratate si de dialog interior. Sunt zile bune pentru o analiza atenta a oamenilor si evenimentelor din jurul tau. Priveste obiectiv ce se petrece si detaseaza-te de persoanele care iti pun bete in roate.
Sanatatea inimii si a sistemului circulator sunt deficitare. Plimba-te in aer liber, mediteaza intr-o biserica si dormi mai mult. Spre finele saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota.

Balanta
Domeniul profesional este accentuat de astre inca din prima zi a saptamanii. Deocamdata esti implicat in treburile familiei, dar vei fi nevoit sa rezolvi si unele chestiuni ce tin de capitolul muncii.
Relatiile cu sefii se vor reconfigura, fiind posibil sa fii degrevat de unele sarcini de care te ocupai pana acum. Pe de o parte, este bine, intrucat se incheie o etapa si se face loc alteia noi, mult mai profitabile.
A doua parte a saptamanii iti aduce in preajma prietenii. Poti primi informatii si sfaturi utile, dar si reprosuri vizavi de faptul ca in ultimul timp nu mai esti prezent in cercurile de apropiati. Sunt momente pasagere, pe care cu farmecul tau caracteristic le vei depasi usor.
Intervalul 5 - 7 octombrie este delicat in privinta sanatatii aparatului digestiv si picioarelor.
Pe de alta parte, conflictele din sectorul muncii se pot amplifica. Evita provocarile si fii mai realist.

Scorpion
Locurile indepartate, culturile tarilor straine si persoanele aflate dincolo de granitele tarii sunt temele propuse de astre la inceputul saptamanii. Poti pleca intr-o calatorie sau primesti raspunsuri mult asteptate vizavi de demersurile facute mai demult in acest sens.
Cei implicati in diferite forme de scolarizare le vor putea finaliza cu succes. Pe de alta parte, spiritualul va capata un loc aparte in sufletul tau de acum incolo, raportandu-te altfel la Dumnezeu.
In plan profesional sunt posibile discutii aprinse cu un sef sau cu autoritatile. Prudenta, discernamantul si tonul moderat te vor ajuta sa depasesti totul cu bine.
Intervalul 5 - 7 octombrie contureaza situatii controversate in relatiile cu prietenii. Schimbul de replici va fi frecvent, diferentele de opinie vor fi evidente si de aici despartirile inevitabile. Recomandabil este sa eviti provocarile momentului si sa acorzi celorlalti libertatea de gandire si actiune.

Sagetator
Primele zile ale saptamanii sunt potrivite pentru achitarea datoriilor si taxelor de orice fel. Sectorul financiar este foarte dinamic si destul de imprevizibil. Astfel, este posibil sa primesti o suma importanta de bani de la cine te astepti mai putin sau macar un cadou substantial. Pentru altii se poate pune punct in demersurile legate de mosteniri sau partaje specifice divortului.
Energia vitala este fluctuanta, recomandabil fiind sa-ti dozezi eforturile si sa eviti implicarea in problemele celorlalti.
Apar vesti din strainatate sau legate de cursuri universitare sau de calatorii profesionale si de agrement. La serviciu intervin discutii aprinse cu un sef, dar si cu reprezentantii unor institutii oficiale.
Sunt posibile reprosuri vizavi de faptul ca esti mult prea combativ in domeniul profesional si neglijezi indicatiile date de superiori. Conformeaza-te regulilor si tine cont si de parerea colegilor. Prudenta, discernamant si temperanta!

Capricorn
Relatiile parteneriale vor cunoaste turnuri deosebite. Unele relatii se pot incheia definitv, insa se face loc pentru altele noi. Iti sunt sustinute toate demersurile, asa incat aplica o curatenie drastica in viata ta si aliaza-te numai cu oameni de nadejde.
Pe de alta parte, un proiect la care lucrezi mai demult impreuna cu o echipa se poate desfasura mai usor acum.
Zilele de 4 si 5 octobmrie sunt bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor financiare.
Poti lua legatura cu cineva din afara granitelor tarii sau tu la randul tau sa pleci intr-o calatorie. Recomandabil este sa fii foarte prudent vizavi de tot ce este legat de alte tari, deoarece sunt posibile neplaceri.
Altii se pot ocupa de studii si cercetari necesare domeniului profesional in care activeaza. Relaxeaza-te cu activitati culturale si cu dialoguri cu oameni eruditi.

Varsator
In prima parte a saptamanii se anunta multe si marunte de facut la serviciu. Sunt momente bune pentru a finaliza unele activitati ce treneaza demult si de a-ti orienta eforturile catre altele noi si profitabile. Relatiile colegiale lasa mult de dorit, insa cu propriile forte te vei descurca, avand succes la acest capitol.
Sanatatea intregului organism este precara. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil in perioada 1 - 3 octombrie. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.
La serviciu exista conflicte mocnite si din partea colegilor, si din partea sefilor. Mai ales relatiile cu femeile sunt distorsionate. Evita neplacerile, ascultandu-i cu atentie pe ceilalti si apoi explicandu-te in cuvinte putine si clare.
Sunt momente pe care le poti depasi usor, cu calm si diplomatie. Se contureaza aspecte legate de banii si bunurile altora. Este nevoie de achitarea datoriilor de orice fel.

Pesti
Se contureaza un final de capitol intr-o relatie sentimentala sau o rezolvare legata de problemele copiilor. Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi utile si solutii de viata originale.
Creativitatea este la cote inalte si poti realiza adevarate opere de arta. Totusi, subiectivismul este accentuat, asa ca nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac ceilalti.
In a doua parte a saptamanii, ai multe de facut la serviciu, dar si acasa in plan personal trebuie sa depui eforturi serioase. Colegii au alte prioritati, asa incat va trebui sa te descurci singur.
Se recomanda prudenta la eforturi, deoarece sanatatea este precara pe segmentele inimii si picioarelor. De evitat in aceasta saptamana tratamentele alopate si analizele medicale. Plimba-te mai mult in aer liber, foloseste remedii naturiste si detaseaza-te mai des de cotidian.
La finalul saptamanii se anunta confruntari parteneriale. Discutiile aprinse si tonul ridicat vor fi la ordinea zilei.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 01-10-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro