Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscop_d

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Decât să fii posesivă, mai bine ai încerca să fii mai deschisă cu privire la partenerul de viaţă. Comunică sincer cu acesta şi spune-i când ai vreo nelămurirea, pentru că altfel îţi vei face doar scenarii ireale în cap. De aici până la gelosie obsesivă şi posesivitate nu mai este decât un pas, iar lucrurile se pot rezolva atât de simplu dacă vei încerca noua tehnică de abordare. Cu toate acestea, fii sigură că totul este doar în mintea ta şi îţi alimentezi singură bănuielile.

Şansele de câştig sunt din ce în ce mai mari începând din această săptămână. Faptul că ai relaţionat cu persoane noi în ultima perioadă te va ajuta enorm în ceea ce priveşte cariera ta. Nu e de mirare că bugetul se va îmbunătăţi atât timp cât ştii să profiţi de toate oportunităţile care ţi se oferă. Ai parte de suportul celor dragi, iar asta e foarte important!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte atât de bune, cât şi de rele în aceste zile pe plan sentimental. Din fericire, vei începe cu partea proastă, care constă în reproşuri dure între tine şi partener. După aceea, lucrurile se vor calma şi veţi reuşi să vă apropiaţi neaşteptat de mult. Acest impact vă va face să vă daţi seama că trebuie să comunicaţi mai mult şi să fiţi cât se poate de sinceri. Cu toate acestea, încearcă să fii calmă indiferent de tipul discuţiilor pe care le porţi cu el!

Vei avea parte de o săptămână cu de toate la locul de muncă. Traversezi o perioadă în care competitivitatea ta iese la suprafaţă şi te ajută să câştigi mai mulţi bani. Chiar dacă nu vei ieşi de fiecare dată câştigătoare, cu siguranţă vei avea succes de cele mai multe ori. Este foarte important să acţionezi după cum simţi, indiferent dacă este vorba de proiecte sau de relaţiile cu partenerii, colegii şi şefii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, aşadar dacă eşti în căutarea unui partener, cu siguranţă acum este momentul tău. Eşti într-o formă de invidiat, atât în ceea ce priveşte fizicul tău, cât şi psihicul. Încrederea în tine este mai evidentă decât credeai şi atrage mai mult decât sperai. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, eşti tentată să exagerezi cu flirtul faţă de alţi bărbaţi. 

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în aceste zile, însă modul de lucru da. E posibil să constaţi că unii colegi au parte de succes pe nemeritate, aşadar vei simţi invidie şi vei fi mai impulsionată să demonstrezi ceea ce poţi. Cu toate că nu se vor vedea imediat rezultate, viitorul sună bine pentru tine în ceea ce priveşte banii.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Viaţa sentimentală nu va fi în prim-plan în această săptămână. Lucrurile sunt liniştite şi nu se întâmplă nimic remarcabil. Vei profita de situaţie pentru a-ţi ajuta prietenii sau pentru a petrece mai mult timp împreună cu aceştia. Dacă eşti singură, ieşirile mai dese îţi pot aduce modalităţi noi de distracţie şi noi ocazii de aventură. 

Astrele îţi recomandă să munceşti în echipă în aceste zile dacă vrei să câştigi mai mulţi bani mai repede. Cu toate că graba strică treaba, acum nu este cazul să îţi pui astfel de probleme. Mergi cu fluxul şi încearcă să înveţi lucruri noi de la cei din jurul tău. Nu ar strica să participi la cât mai multe conferinţe, să te înscrii la cursuri de perfecţionare sau să încerci să îţi dezvolţi o pasiune.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dacă pe alte planurile lucrurile merg extrem de bine pentru tine, cu siguranţă nu se poate spune acelaşi lucru despre dragoste. Familia, prietenii şi partenerul de viaţă se vor simţi mai neglijaţi ca oricând, ceea ce va însemna tensiuni suplimentare pe plan personal. Trebuie să încerci să aduci echilibrul în viaţa ta ca să poţi fi cu adevărat fericită. 

Chiar dacă vei primi mai multe sarcini la locul de muncă în această săptămână, cu siguranţă nu vei fi răsplătită aşa cum te aşteptai. Ai putea rămâne cu impresia că te-ai chinut degeaba, însă fii sigură că cineva a remarcat eforturile tale. Chiar dacă acum nu vei câştiga mai mulţi bani, pe viitor situaţia s-ar putea schimba în favoarea ta. Ambiţia ta nu va fi ignorată!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una extrem de bună pentru tine pe plan personal. În ultima perioadă te-ai simţit mult mai bine şi mai fericită fără să depinzi de partenerul tău de viaţă. Ai mai multă încredere în tine şi realizezi că orice s-ar întâmpla nu îţi poate strica dispoziţia atât timp cât nu permiţi acest lucru. Eşti singura răspunzătoare pentru fericirea ta, aşadar trebuie doar să continui în acelaşi ritm!

Săptămâna aceasta este numai bună pentru cumpărături, mai ales pentru acelea care au legătură cu felul în care arăţi. Dispui de bugetul necesar pentru a-ţi reînnoi garderoba sau pentru a merge la saloanele de înfrumuseţare. Indiferent de ce spun ceilalţi, pune-te pe primul loc şi acţionează după cum îţi dictează inima. Traversezi, cel mai probabil, una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de relaxantă pentru tine din toate punctele de vedere. Pe plan sentimental ai putea simţi chiar că te plictiseşti, însă ţie îţi place liniştea, aşa că te vei bucura la maximum de ea. Îţi vei face timp pentru activităţi relaxante cum ar fi cititul sau plimbatul prin parc, dar nu vei uita nici să fii afectuoasă cu partenerul.

Săptămâna aceasta nu este una prea bună pentru tine în ceea ce priveşte banii, pentru că brusc te vei trezi cu o mare gaură în buget. O cheltuială neprevăzută te dă total pentru cap, însă conştientizezi până la urmă că nu ai altă soluţie decât să accepţi. Cu toate acestea, pe măsură ce zilele vor trece, vei constata că tot răul a fost spre bine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti mai nervoasă decât de obicei în această săptămână, iar partenerul tău nu pare să te ajute prea mult în acest sens. E posibil să ai unele probleme exterioare pe care nu le poţi ţine departe de casă, cu toate că ai vrea. Simţi nevoia de sprijinul celui drag, dar el nu va reuşi să ţi-l ofere dacă nu îi spui direct. Nu o face cu rea voinţă, aşa că nu îţi strica şi mai tare starea de spirit. 

Ai noroc la bani în această săptămână, ba chiar şi tu eşti surprinsă de cât de bine îţi merge. Colegii şi cei din jurul tău care nu îţi sunt foarte apropiaţi vor fi invidioşi pe succesul tău, însă acest lucru nu ar trebui să te influenţeze în vreun fel. Nu te lăsa manipulată de aceştia şi nu le oferi nimic din ceea ce câltigi tu. E reuşita ta, de care trebuie să te bucuri alături de cei dragi!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu şi partenerul tău veţi face echipă bună în această săptămână. Comunicaţi cu uşurinţă, iar planurile voastre coincid. Nu va mai dura mult până veţi trece la următorul nivel al relaţiei voastre. Dacă eşti singură şi te-ai despărţit recent de iubit sau de soţ, încearcă să nu te mai învinovăţeşti pentru că s-a ajuns aici şi caută fericirea în tot ce te înconjoară. Dacă priveşti lucrurile cu optimism, şansele să uiţi mai repede vor fi mult mai mari. 

În aceste zile vei munci intens, dar nu vei câştiga mai mulţi bani decât de obicei. Din fericire, e doar o situaţie trecătoare şi nu vrei să ceri mai mult decât ţi se oferă deja. Cel mai probabil vei ajuta pe cineva care te-a ajutat la rândul lui în trecut, aşa că sunteţi chit şi nu rămâi cu frustrări. Situaţia ta financiară este una bună care îţi permite să duci un trai decent.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă eşti singură şi ai pus ochii pe cineva, încearcă să nu pari disperată. Astrele îţi recomandă să faci un prim pas discret cât să îţi faci simţită prezenţa. Apoi fii cât mai seducătoare posibil şi lasă-l pe el să te abordeze pe mai departe. Puţin mister nu strică! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă şi ai copii, e posibil ca aceştia să îţi ocupe mare parte din timp. 

Săptămâna aceasta vei câştiga mai mulţi bani datorită unor activităţi sau concursuri la care participi. Nu se poate spune că depui prea mari eforturi în acest sens, însă curajul şi ambiţia de a încerca lucruri noi te vor scoate în faţa. Ai nevoie de mai mulţi bani pentru a-ţi îndeplini un vis, aşa că de ce să nu încerci să îi obţii profitând de toate ocaziile care ţi se oferă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta te vei axa mai mult pe viaţa de familie, mai ales dacă ai copii. Pui preţ pe educaţie, de aceea un eveniment neplăcut cu cei mici te-a făcut să te schimbi cu privire la ei. Nu vei fi mai dură, însă vei fi mai responsabilă cu privire la şcoală şi lecţii. Partenerul de viaţă te ajută şi te susţine în orice decizie. Dacă eşti singură, e posibil ca acest lucru să fie cauzat de influenţa celor dragi şi abia acum să realizezi că îţi fac mai mult rău decât bine. De acum, eşti singura care va decide pentru ea!

Săptămâna aceasta va fi despre investiţii. Economiile pe care ţi le-ai făcut în ultima perioadă vor fi suficinte pentru a finaliza un proiect pe care l-ai început de ceva vreme. Poate fi vorba despre decorarea sau mobilarea locuinţei tale, dar la fel de bine ar putea avea legătură şi cu deschiderea propriei afaceri. Se anunţă o mulţime de schimbări bune pentru tine în viitorul apropiat!

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Eşti genul de persoană care se opune şi se contrazice cu partenerul de viaţă chiar dacă ştii cu nu ai dreptate. Din păcate, acest lucru va înceta în aceste zile pentru că iubitul sau soţul tău nu îţi va mai tolera comportamentul. Chiar dacă acum e doar la nivel declarativ, cu siguranţă dacă vei continua tot aşa va trece şi la acţiune. Nu îţi pune relaţia în pericol dacă cel de lângă tine este ceea ce îţi doreşti!

Vei avea parte de o săptămână plină la locul de muncă, însă vei reuşi să te ocupi şi de problemele importante de acasă. Cu toate ca în weekend vei fi lipstită total de energie, ai satisfacţia rezultatelor pe care le-ai obţinut. Nu o duci deloc rău cu banii, însă asta doar datorită ţie şi eforturilor tale de a-ţi face treaba cât mai bine. Vei fi apreciată aşa cum meriţi! Sursa: eva.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roZiareBotosani.ro.roGALERIE FOTO

Horoscop_d
DorohoiNews.ro, 22-10-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

PublicitatePUBLICITATE

Hidroplasto Botosani

PUBLICITATE

FARMACIA MAGISTRA

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Contabilitate

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

EVENIMENTE

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează economist

SC din Dorohoi angajează economist
Societate din Dorohoi angajează economist. Informații și detalii la telefon 0754200415 , 0754200416 ...

SC angajează maistru, mecanici utilaje, instalatori și dulgheri - fierari

SC angajează maistru, mecanici utilaje, instalatori și dulgheri - fierari
Societatea Comercială Ludwig Pfeiffer angajează maistru, mecanici utilaje, instalatori și dulgheri-fierari ...

Angajăm operator calculator

Angajăm operator calculator
Broker de asigurări angajează operator calculator. Persoana căutată trebuie să posede cunoștințe ...

SC angajează inginer instalații și inginer constructor

SC angajează inginer instalații și inginer constructor
Societatea Comercială Ludwig Pfeiffer angajează Inginer instalații, Inginer constructor, pentru execuție ...

SC din Dorohoi angajează funcționar birou

SC din Dorohoi angajează funcționar birou
Societate din Dorohoi angajează funcționar birou. Relații la telefon 0745062079 între orele ...

Angajăm muncitori calificați și necalificați pentru industria încălțămintei și femeie de serviciu

Angajăm muncitori calificați și necalificați pentru industria încălțămintei și femeie de serviciu
SC Indor SA, cu sediul în Dorohoi, strada Colonel Vasiliu nr.74, jud. Botoșani, angajează muncitori ...

SC angajează urgent! Salarizare începând cu 3500 lei net

SC angajează urgent! Salarizare începând cu 3500 lei net
Angajăm pentru lucrări la București, dulgheri, fierari-betoniști, rigipsări și finisori, montatori ...

SC din Dorohoi angajează confecționeri mașină, calificați și necalificați

SC din Dorohoi angajează confecționeri mașină, calificați și necalificați
SC EUROPANT BT SRL DOROHOI, angajează confecționeri mașină, calificați și necalificați, societate ...

Angajăm îngrijitor sau îngrijitoare și bucătar

Angajăm îngrijitor sau îngrijitoare și bucătar
Asociația „Dă Speranță Vieții” Dorohoi angajează trei pesoane pentru următoarele posturi: 2 ...

SC angajează muncitori pentru echipe de montaj gazon sintetic

SC angajează muncitori pentru echipe de montaj gazon sintetic
Angajăm muncitori pentru echipe de montaj gazon sintetic. Relații la telefon: 0741273552

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro