Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop 1

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ce simti ca ai vrea sa citesti cu privire la predictiile tale pentru aceasta saptamana ? Ai dori sa afli ca un misterios viitor partener fermecator se indreapta spre tine ? Sau sa afli ca exista posibilitatea unei calatorii peste mari si tari ? Sau o sugestie ca exista sansa pentru o neasteptata imbunatatire a situatiei tale financiare ? Ei bine, afla ca nimic din toate acestea nu sunt imposibile, plus multe alte scenarii pozitive de viata pe care nu le poti gandi acum. Potenta eclipsa partiala de Luna plina aduce lucruri bune pentru tine. exista o sansa reala sa fii in stare sa vezi printr-un val de mister si brusc sa gasesti claritate acolo unde, de luni de zile, a existat confuzie in viata ta. Iar aceasta schimbare subita de perspectiva iti va aduce un bonus in viata ta mult mai mare decat iti poti imagina.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Desi se spune ca barele de otel nu sunt cele care fac o inchisoare, de fapt o fac si chiar una foarte eficienta. Desigur, noi ne putem baga singuri in inchisoare din punct de vedere emotional sau mental, fara sa mai fie nevoie si de o structura fizica care sa ne ingradeasca libertatea. Atunci cand decizi ca optiunile iti sunt limitate, fix asta devin : limitate, indiferent cat de liber si plin de posibilitati esti de fapt. Gandurile pesimiste te pot impedica sa vezi oportunitatile optimiste aflate chiar sub nasul tau. In aceasta saptamana, energia acestei puternice eclipse partiale de Luna plina iti va permite sa treci dincolo de barele de otel ale inchisorii tale reale sau imaginare ca sa fii liber sa faci o alegere pozitiva.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Desi un sentiment de anticipare nervoasa te face sa te simti ca si cum te afli pe marginea haului, gata, nu mai ai disponibilitatea sa astepti. Esti pregatit sa sari si asta vei face, vei sari. Esti in acea fereastra de timp in care timpul pare nelimitat si tu esti plin de curiozitate sa vezi ce se va intampla dupa ce vei sari in hau si vei ajunge adanc in apa de sub tine. In asemenea momente intense, timpul are tendinta sa se incetineasca. Secundele trec ca minutele iar minutele par a fi ore. Lucrurile poate ca nu se vor intampla asa de repede precum ti-ar placea, dar eclipsa partiala de Luna plina iti va releva progresul impresionant pe care il vei face si vei fi ajutat foarte mult de aceasta energie.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Cele mai grozave idei sunt in general cele mai simple. In momentul in care ele tasnesc in mintea ta, te simti ca si cum le-ai fi stiut dintotdeauna si iti par foarte firesti si foarte potrivite tie. De regula asta se intampla pentru ca pana atunci ai fost prins si infasurat in strategii complicate care au implicat justificari complexe. Vestea buna este ca in aceasta saptamana esti pe cale sa stii tot ce ai nevoie sa stii acum. Eclipsa partiala de Luna plina iti releva o bucata critica si vitala de informatie care iti lipsea pana acum…dar si solutia de care ai nevoie si care este delicios de simpla.

LEU (23 iulie – 22 august)
Iata care este strategia – daca vrei sa ai toate raspunsurile corecta la dilemele vietii, intreaba toate intrebarile gresite ! Atunci cand in mod constant intelegem gresit si esuam sa vedem ce se intampla de fapt, este mai usor sa cream o iluzie in loc de o certitudine. De aceea uneori este mai tentant sa vedem o situatie complicata dintr-un punct de vedere superficial. Poate ca ai tendinta sa faci anumite presupuneri sau sa dai vina pe altcineva intr-o situatie care te preocupa si care importanta pentru tine. Totusi, vei iesi din aceasta dilema la momentul potrivit, gratie eclipsei partiale de Luna plina care te incurajeaza sa iti asumi descoperirea adevarului tau. Ai curaj si afla care este adevarul inimii tale in aceasta situatie. Vei avea parte de o revelatie socanta si plina de recompense.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Este saptamana ta. Incepe o noua era care va fi mult mai creativa, in care poti sa iti pui proprii termeni spre ce iti aduce bucurie si satisfactie. Ai ocazia sa pui o fundatie solida ca sa te ajute sa obtii ceva ce ai visat de mult timp. Si cariera contine un pas important in fata. Daca exista informatii valoroase pe care trebuie sa le afli, ele vor veni spre tine pe durata acestei saptamani. Daca nu e cazul, macar vei fi scutit de maculatura, asta daca esti in stare sa te abtii de la felul tau curios de a vrea sa stii tot. Te-ai asezat sa parcurgi o misiune importanta si esti foarte focusat pe scopul tau. Daca te lasi distras de lucruri neinteresante pentru tine, risti sa te abati de la calea ta. Eclipsa partiala de Luna plina te va ajuta insa sa ramai pe drum – dar disciplina de sine este cheia.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Atunci cand ai facut tot ce poti mai bine ca sa iesi dintr-o situatie dificila si ai ajuns in punctul in care eforturile tale par sa nu fi ajuns nicaieri, trebuie sa gasesti o alta cale de a merge mai departe. Exista mai multe moduri sa faci asta desi poate sa fie tentant pentru tine sa nu iti convina, sa dai din picioare si sa si trantesti usa in drum spre iesire. Totusi, nu aceasta este solutia si increderea de sine risca sa fie afectata. Eclipsa partiala de Luna plina iti indica ca de indata ce esti in stare sa faci un pas in spate si sa vezi situatia fara pasiune si implicare emotionala, ea va incepe sa se imbunatateasca exponential. Ai rabdare cu tine.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Indiferent cat de tare te straduiesti, niciodata doua erori laolalta nu au cum sa duca la un succes. Si nici doua idei proaste nu au cum duce impreuna la o idee buna. Se pare ca in aceasta saptamana vei fi martorul a ceva absurd din viata ta de acum. Atunci cand vezi clar ca cineva se comporta intr-un mod scandalos dar este cineva la care tii, in mod paradoxal tendinta este sa faci si tu la fel. Insa de ce sa urmezi calea aceasta ? Stii ca sunt mereu repercursiuni. Nu folosi energia eclipsei partiale de Luna plina ca sa creezi haos in viata ta. Foloseste-o ca sa creezi magie si binecuvantare. Fii atent cine te inspira si cu ce.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 
In zilele noastre exista tot felul de siteuri, de aplicatii si de forme electronice care pun la dispozitie informatii de tot felul. Selectam raspunsuri din formulare, primim raspunsuri pline de semnificatii dar pe care le uitam repede, timp in care ramanem cu marile intrebari ale vietii neraspunse. In aceasta saptamana, te zbati sa afli o buna parte din aceste raspunsuri care sa iti aduca claritate si liniste. Eclipsa partiala de Luna plina iti indica ca te zbati suficient si nu este cazul decat sa lasi Universul sa iti aduca la indemana ceea ce ai nevoie sa stii pentru aceasta etapa a calatoriei tale prin viata. Totul vine la momentul potrivit. Ce e mult nu e bun mereu.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Asa zisii experti nu sunt chiar asa de experti precum par a fi. Ca sa iti protejeze statutul, ei joaca pe teren sigur si nu te sfatuiesc sa iti asumi riscuri pentru ca, in caz ca nu ai succes sa nu dai vina pe ei. De cele mai multe ori, sfaturile primite trebuie abordate in mod circumspect ; dar uneori aceste persoane chiar stiu ce spun. In aceasta saptamana, exista contextul sa primesti o sugestie de la cineva considerat avizat si priceput care nu este foarte mult pe placul tau. Eclipsa partiala de Luna plina cu a ei energie iti sugereaza sa iei totusi in calcul aceasta sugestie oricat de mult iti sta in gat. S-ar putea sa fie chiar ceea ce ai nevoie sa urmezi. Practic, in aceste zile vei face o descoperire de mare inspiratie ce va genera o schimbare in viata ta.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Este usor sa simti recunostinta cand totul merge perfect. Nu este asa de usor atunci cand simti nervi, agitatie sau ingrijorare. Cand esti stresat, orice stare de iluminare se topeste mai repede decat inghetata din cornet intr-o zi caniculara de vara. In aceasta saptamana, indiferent cat de solide sunt nemultumirile tale, ti se sugereaza sa nu pierzi din vedere frumusetea si minunea care exista in viata ta. Daca cumva le pierzi, nu uita sa le regasesti din nou si din nou, de cate ori este nevoie. Cat timp te mentii pozitiv, eclipsa partiala de Luna plina iti ofera sansa de a obtine succesul pe care il meriti.

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Ar trebui sa ii ignori pe toti cei care iti spun sa lasi anumite lucruri deoparte doar pentru ca nu ai talentul natural pentru ele. Intr-o lume dominata de internet si tehnologie computerizata, nimic nu mai pare a veni natural spre noi. Chiar si evenimente simple de viata precum cumparaturile au devenit orientate spre internet si mult mai complicate. Undeva, totusi, in fundal, sunt multi oameni la munca pentru ca nevoile tale sa fie implinite. In aceasta saptamana, doar pentru ca oportunitatile tale par a fi ascunse din ochii tai, NU inseamna ca ele nu exista. Ai incredere in ele, simte-le, cheama-le, fii constient ca sunt si vei ajunge la ele. Acesta este mesajul eclipsei partiale de Luna plina pentru tine. Sursa: sfatulparintilor.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop 1
DorohoiNews.ro, 15-07-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro