Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Horoscop săptămânii 12-18 august, atrage atenția zodiilor că sătpămâna este plină de provoăcări neașteptate. Mai precis, „răul” răsare exact când situația pare a fi calmă și pe drumul cel bun.

Berbec
Schimbari de anvergura in plan profesional. Cu toate ca relatiile colegiale si in mod special cele cu sefii par dificile, iti sunt recunoscute meritele si eforturile depuse in campul muncii. Astfel, este posibil sa primesti sarcini de lucru noi, o functie de conducere sau un premiu valoros. Evita sa te lasi dus de valul ovatiilor de moment!
Prietenii iti sunt alaturi prin discutii interesante, sfaturi utile si actiuni recreative comune. Chiar daca unele informatii sau indemnuri iti displac, este bine macar sa le retii. Cu siguranta la un moment dat vei folosi cu brio ceea ce afli in aceasta saptamana.
Rezerva momente de odihna, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Vise si viziuni premonitorii de mare clasa!

Taur
Esti animat de ganduri marete. Filozofia ta de viata se afla intr-un amplu proces de reconfigurare, astfel ca iti poate parea dificil sa discuti cu altii despre noile tale idealuri sau despre planurile personale si profesionale de viitor. Prudenta si discernamant! Este posibil sa te lasi dus de valuri noi care aparent sunt benefice, dar care ascund informatii inutile sau false.
In segmentul profesional se incheie o etapa in preajma datei de 15 august. Mai ales relatiile cu sefii si autoritatile se vor reconfigura definitiv. Discutii importante, indatoriri profesionale noi sau retragerea altora vechi, fiind posibil chiar sa-ti schimbi domeniul de activitate.
Se vor relua chestiuni vechi, fie ca este vorba despre revizuirea unor activitati profesionale, fie ca trebuie rediscutat programul de lucru. Prieteni si sustinatori importanti pe termen lung.

Gemeni
Castiguri de la si prin altii. Ti se deschid variante noi de a-ti mari veniturile din colaborari, dar si mostenirile si partajele pot intra in discutie. Fereste-te de speculatii si de a te lasa influentat de altii!
Exista personaje in preajma ta care doresc in secret sa profite de pe urma muncii si a agoniselii tale materiale si financiare. Din 14 ale lunii sunt posibile calatorii pe distante lungi sau in strainatate. Recomandabil este sa fii prudent, intrucat mentalul este distorsionat si foarte usor se pot isca neplaceri.
Ar fi bine sa te gandesti si la reluarea unor secvente de invatare, prin abordarea unor cursuri sau macar planuri in acest sens. Posibil sa-ti dezvolti cariera profesionala si sa iti stabilesti relatii noi cu sefi. Totusi, discordia este mascata bine cu intentii bune.

Rac
Este clar ca relatiile parteneriale se modifica, fie ca vrei, fie ca nu. Finaluri si inceputuri, unele cu cantec. Vino in intampinarea schimbarilor ce au loc in preajma ta si bucura-te de toate experientele pe care ti le ofera Universul.
Chiar daca esti reticent sau intelegi prea putin din ceea ce se petrece in jurul tau, ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.
Apar noutati financiare in sensul ca fie primesti o suma de bani restanta, fie se deschid oportunitati de castig de la si prin altii. Sunt posibile si cheltuieli pe taxe, facturi, servicii, dar si informatii referitoare la mosteniri si partaje.
Prudenta mai ales la acte, la relatiile cu institutiile financiare si la datorii. Filozofii de viata noi, discutii interesante cu oameni eruditi, calatorii de tot felul. Mentalul este rascolit, astfel ca evita luarea deciziilor.

Leu
Multe si marunte se petrec la locul de munca, dar si in rutina cotidiana personala. Sunt sanse de a-ti gasi un nou job sau la cel actual sa se modifice conditiile de munca, relatiile colegiale si salarizarea aferenta.
Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa iei masurile corespunzatoare.
Partenerul de viata si colaboratorii iti solicita ajutorul in chestiuni comune, insa este vorba despre unele vechi, fie nelamurite pe deplin, fie rezolvate partial. Evita discutiile contradictorii, persoanele obositoare si situatiile incerte.
Se contureaza variante noi de castig, dar poate fi vorba despre mosteniri si partaje personale sau profesionale. Cheltuieli majore cu altii, relatii deosebite cu institutiile financiare. Tot ce tine de bani si bunuri este inconjurat de iluzii, deziluzii, de un fel de mantie greu de inlaturat. Prudenta maxima!

Fecioara
Saptamana debuteaza cu aspecte privitoare la relatiile sentimentale. Controversele existente in acest segment au rolul de a-ti remodela conceptiile legate de iubire si implicatiile ei. Persoana iubita si copiii te apreciaza, iti sunt alaturi sincer, dar parca tot esti nemultumit de ceva nedefinit.
Priveste partea plina a paharului vietii tale si detaseaza-te de gandurile meschine. Chiar ai de ce sa te bucuri de perioada asta a vietii tale.
Incepand de miercuri se anima mult activitatea profesionala, dar si cea de rutina de acasa. Planifica-ti atent treburile, pentru ca oboseala si unele afectiuni vechi isi vor spune cuvantul.
Spre finalul saptamanii se va evidentia, cu surle si trambite, segmentul partenerial, atat in ceea ce priveste o relatie matrimoniala, cat si relatiile de colaborare din campul muncii.

Balanta
Se contureaza schimbari majore in segmentul familial. Reparatii de anvergura, vanzari si achizitionari de bunuri patrimoniale, discutii cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomanda prudenta in continuare la sursele de apa din spatiul locativ.
Relatiile sentimentale se vor reconfigura definitiv incepand cu 15 august. Sunt momente bune pentru discutii constructive impreuna cu persoana iubita sau copiii, pentru a lamuri animozitati vechi, dar si pentru a desfasura actiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvarii unor demersuri patrimoniale.
A doua parte a saptamanii iti aduce multe treburi la serviciu si relatii colegiale tumultoase. Sanatatea este foarte vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv si pe extremitatile picioarelor. Rabdare si masura in toate!

Scorpion
Schimbari importante in relatiile cu anturajul apropiat. Este nevoie sa revizuiesti acest anturaj, analizand pe indelete persoanele care ti-au fost alaturi pana acum. Este vremea sa-ti indrepti atentia si eforturile pentru a lega noi prietenii.
Calatorii pe distante scurte, discutii si intalniri cu multa lume, rezolvarea unor demersuri personale si profesionale. Oricum, succesul este garantat in toate, daca te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum.
Multe si marunte de facut acasa, alaturi de membrii familiei. Se deschide o noua etapa domestica, in care vei fi nevoit sa rezolvi treburi restante. Rabdare, prudenta, discernamant!
Foarte interesante sunt relatiile sentimentale. La orizont asteapta o noua iubire, un copil, hobby-uri si distractii rafinate, insa aparentele sunt foarte inselatoare.

Sagetator
Atentia iti va fi atrasa de faptul ca se intrezaresc destul de clar noi variante de castig din munca proprie. Sunt sanse mari sa primesti cadouri deosebite, favoruri dinspre locul de munca, dar si informatii privitoare la noile conditii de munca, ce vor atrage mai departe cresteri salariale multumitoare. Si totusi vor reveni in atentie chestiuni profesionale vechi.
Foarte animate devin relatiile cu anturajul apropiat incepand cu 14 august. Discutii, intalniri deosebite, calatorii pe distante scurte si de scurta durata, dar suficiente din toate punctele de vedere pentru a-ti rezolva diverse si pentru a te recrea alaturi de cei dragi.
Schimbari de anvergura in plan domestic, discutii revelatoare cu neamurile, aflarea unor secrete de familie, vanzari si achizitionari de bunuri patrimoniale.

Capricorn
Ti se asterne in cale o etapa cu totul deosebita incepand cu aceasta saptamana. Gandeste-te la planuri personale si profesionale marete, viseaza in stil mare si ai incredere ca toate ti se vor oferi la momentul potrivit.
Stralucesti in mod deosebit, iar ceilalti aproape ca privesc cu greu inspre tine. Entuziasmul de care dai dovada este fondat, insa tempereaza-l. Unii te pot considera fals, iar altii se pot speria la propriu de tine si de cele spuse de tine.
Apar si noutati financiare, in sensul ca se vor inchide unele surse de venit din munca proprie si se face loc, discret, pentru altele. Poate fi vorba si despre primirea unor sume de bani restante sau despre inapoierea unor obiecte imprumutate cuiva mai demult. Relatii tumultoase cu anturajul apropiat si calatorii pe distante scurte.

Varsator
Perioada analizata te predispune la meditatii interioare, izolare si analiza profunda a relatiilor si situatiilor in care esti implicat. Sunt momente exceptionale de a primi informatii revelatoare pe cai neobisnuite, deoarece intuitia iti este foarte accentuata. Fii prudent si discret in toate!
Exista dusmanii ascunse, mascate cu intentii bune. Asculta-ti in permanenta vocea interioara si urmareste-ti semnalele organismului. Sanatatea sistemului circulator, a inimii si a sistemului osos ramane in continuare vulnerabila, dar in parametrii cunoscuti.
Evita eforturile, discutiile contradictorii si oamenii care te secatuiesc de energie! A doua parte a saptamanii iti aduce vesti bune privitoare la castigurile din munca proprie. Evita cheltuielile si vorbele dulci ale unor colegi sau sefi care iti promit bani, bunuri sau cadouri. Nu este ceea ce pare!

Pesti
Multa lume roieste in preajma ta in primele zile ale saptamanii. Se petrec schimbari importante in anturajul prietenilor, in sensul ca de unii te vei desprinde definitiv, facandu-se loc pentru altii. Discutii de anvergura, proiecte personale si profesionale la orizont, dar si desprinderi de unii care nu-si mai au rostul in viata ta.
Pe de alta parte, rezerva momente pentru odihna, pentru a sta de vorba cu tine insuti si pentru a analiza profund tot ce te inconjoara. Si tu te schimbi, si mediul in care traiesti, si oamenii din preajma ta. Tine pasul cu toate acestea si mergi mai departe in viata pe cu totul alte fundamente.
Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, dar si pentru ingrijirea sanatatii. Posibile neplaceri legate de afectiuni vechi.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 12-08-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro