Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

zodii

Iata horoscopul saptamanal 23-29 decembrie 2019; chiar in zilele de Craciun, Cosmosul ne pregateste ultima eclipsa a acestui an. Este o eclipsa speciala, eclipsa inelara de Soare in Capricorn, facand memorabile aceste sarbatori si acest final de an, de deceniu, de era astrologica. Norocosul Jupiter si rebelul Uranus promit ca vom avea parte de una din cele mai puternice, eliberatoare si pline de entuziasm inceputuri chiar din zilele de sarbatori. Nu astepta pana la revelion ca sa iti trimiti noile dorinte in Univers.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbecule, in aceasta saptamana vei fi preocupat de viitorul vietii tale personale si profesionale, doua domenii ce vor fi impactate de planete si de evenimentele astrale deosebite ale perioadei de final de an. Pot aparea unele diferende cu persoane din familie sau de la munca dar doar ca sa extragi din ele ce ai nevoie si sa ii convingi ca tu ai dreptate, spre binele tuturor implicati. Poti chiar sa rezolvi acum o tema emotionala ce te-a ranit candva si sa readuci in viata ta dedicarea si tandretea. Bucura-te de favorurile pe care planetele le au pentru tine si pune-ti bazele pentru urmatoarele miscari curajoase si de succes pentru noul an !

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taurule, aceasta saptamana iti aduce o mana de ajutor pentru clarificarea aerului in familie. Focuseaza-te pe rezolvarea oricaror probleme ca sa gasesti pacea mintii si sa te relaxezi. Ai grija de obligatiile tale financiare si mentine un ton coborat si o atitudine ponderata in caz ca apar discutii cu membri de familie apropiati pentru ca aceste conflicte te pot afecta psihic daca nu intelegi de ce apar ele si o iei, in schimb, personal, ceea ce ar fi o mare eroare. Fii atent la persoanele/ lucrurile cu care rezonezi dar si la cele cu care nu mai rezonezi. Unii oameni vor avea o problema cu faptul ca voi nu mai reactionezi ca inainte. Ei erau obisnuiti sa faca anumite lucruri si tu sa reactionezi intr-un anumit fel, iar acum constata ca tu nu mai esti la fel si asta ii deranjeaza. Acum se incheie unele dintre contractele karmice pe care le-ai avut cu acei oameni si relatia cu ei se schimba radical.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, relatiile cu oamenii din jurul tau sau cu colegii pot avea de traversat unele schimbari benefice. Daca exista aspecte problematice de comunicare intre voi ce cauzeaza intarzieri in treburile tale, ia partea buna si cauta cadoul deghizat al Universului din aceste situatii. Nu varsa iritarea ta pe partener, pe copii, pe rude sau colegi pentru ca nimeni nu merita asta. Relaxeaza-te si controleaza-ti fluctuatiile de stari ca sa ramai mereu vesel.
Cand te intalnesti cu acesti oameni nu ii judeca, nu considera ca ei "ti-au facut rau" si tu ai fost „victima" lor; intelege ca tu ai ales acele experiente (la nivel de suflet) si raspunde-le dintr-un spatiu al neutralitatii/ echilibrului. Iar daca ei au reactii dezechilibrate, este treaba lor, nu este treaba ta.

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Draga Rac, in aceasta saptamana ai menirea de a te organiza cat mai bine si sa ai grija de tine, mai ales in ceea ce priveste sanatatea neglijata. Daca apar provocari ce iti trezesc rani vechi de suspiciune si nesiguranta, vezi care e vechea poveste din spate ce inca nu e vindecata si alege schimbarea, mai ales in relatie cu oamenii din mediul tau apropiat ce iti pot reapasa unele butoane emotionale, constient sau nu. Spre mijlocul saptamanii focusul se duce si mai tare pe familie dar nu exagera daca vrei sa avansezi. Oricat nu intelegi sau nu vrei sa vezi ce nu iti place, atunci cand esti cu familia extinsa asa cum se intampla de sarbatori, te intalnesti cu oameni cu care acum inchei niste contracte asumate la nivel de suflet, inainte de a veni pe Pamant. Oamenii respectivi te-au ajutat sa experimentezi ceea ce sufletul tau si-a ales sa experimenteze in aceasta viata umana. Pana la urma totul va fi bine si tu vei rasufla usurat.
Increderea ta te va ajuta sa faci unele schimbari necesare ca planurile viitoare sa fie implementate iar viata sa iti devina mai usoara. Planetele iti vor imbunatati comunicarea si vei putea sa iti faci vocea si opinia auzita in orice dialog.

LEU (23 iulie – 22 august)
Draga Leule, in aceasta saptamana ai nevoie sa fii realist si activ ca sa realizezi obiectivele propuse si sa iti revendici ceea ce doresti si meriti. Fa tot ce poti ca sa fii puternic si sa iti manifesti abilitatile unice. Doar asigura-te ca acorzi mai mult timp dezvoltarilor din preajma ta ca sa nu creezi impresii gresite. Uita de detaliile neplacute dar mici ce pot cauza probleme in relatii fie cu partenerul fie cu alti membri de familie. Revizuieste-ti mai bine tactica si focuseaza-te doar pe ce e placut ca sa te relaxezi si sa te distrezi. Spre finele saptamanii vei pune la punct unele obligatii stagnante, fapt ce iti va da o eliberare.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Draga Fecioara, aceasta saptamana iti poate scutura monotonia vietii tale de zi cu zi spre a te scoate din programarile tale rigide pe care ai iluzia ca le controlezi. Insa nimic nu trebuie sa te infricoseze pentru ca Universul te invita sa inveti sau reinveti sa privesti partea luminoasa din orice si sa vezi aceasta perioada drept o sansa de a-ti reinnoi viata pe un domeniu sau pe mai multe. Intrucat totul se schimba, fa si tu un nou inceput la ceva. Termina orice iti displacea sau se simtea greu in sufletul tau si adu ce te face fericit in toate aspectele vietii tale. Finantele se anunta a fi bune si in echilibru dar asigura-te ca vei ramane rezervat si sub control cu cheltuielile.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Draga Balanta, aceasta saptamana iti poate aduce provocari necesare in comunicarea cu oamenii din jurul tau si poti crede ca nimeni nu te intelege. Pentru tine asta e greu de gestionat dar e o iluzie ca asa este realitatea cu ceilalti. In schimb, controleaza-ti temperamentul si nu inrautati nimic. Vezi mai bine simti, ce butoane emotionale iti sunt apasate, ce rani de identitate inca ai nerezolvate, unde inca te simti nevaloros sau gresit. Ajusteaza-te la noile realitati, altfel poti strica multe din ce ai muncit cu atata truda. Tine de planurile tale si ai incredere in abilitatile tale si in Univers. Daca iti faci timp sa te vezi cu amici si sa te relaxezi undeva la aer proaspat, iti vei incarca bateriile, idee buna in special pentru weekend.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Draga Scorpionule, aceasta saptamana va aduce anumite dezvoltari gratie energiilor puternice ale evenimentelor astrale ce anunta noi inceputuri. Unele te pot irita pentru ca te scot din zona ta de confort din interiorul careia nu iti dai seama ca ai nevoie de progres. Incearca sa mentii o perspectiva pozitiva si sa inchei orice fel de conflicte atat cat depinde de tine. Vei primi energie pozitiva de la Univers care te va ajuta sa vezi fata luminoasa a lucrurilor. Vino mai aproape de oamenii pe care ii iubesti si a caror energie pozitiva iti va imbunatati viata de zi cu zi. Fii acolo sa ii sustii si sa ii ajuti pentru ca la fel fac si vor face si ei pentru tine atunci cand este momentul potrivit pentru sustinere.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 
Draga Sagetatorule, in aceasta saptamana piatra de incercare tine de comunicarea cu cei din jur care iti poate afecta starea de spirit si comportamentul daca te lasi coplesit de provocarile inerente acestei perioade. Incearca sa fii mereu calm si sa faci miscari care sa te ajute sa iti atingi obiectivele si nu actiuni in gol fara miza. Stabileste-ti mai bine scopuri profesionale si financiare si nu te lasa angrenat in stresul sarbatorilor daca il gestionezi greu. Acestea trec dar planurile pentru 2020 abia incep. Daca le neglijezi, vei avea un sentiment de disperare la trecerea dintre ani si nu e cazul. In egala masura, fii realist si prudent si nu dezvalui ce planuri ai, nu stii de invidiosi se afla in preajma.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Draga Capricornule, daca in ultima vreme te-ai simtit mai obosit, cu stima de sine mai scazuta si cu o stare de spirit mai putin prielnica bucuriei, sa stii ca totul se va rezolva, mai ales ca nu iti face bine sa ramai in asemenea stari si sa ii afectezi si pe cei din jur. Egoul, de fapt, este cel ce experimenteaza aceste trairi si iti cauzeaza probleme. Sufletul tau te vrea vesel, bucuros, fericit iar tu poti sa iti asculti sufletul. Ca atare, stiind ca totul depinde de tine, fa un efort si lasa-ti nesigurantele deoparte, simte-te bine cu prietenii si cu oamenii dragi, ia in propriile maini aspectele pe care le vrei imbunatatite si creaza viata pe care o doresti pentru tine. Daca acum nu – cu Luna Noua in zodia ta, cu Soarele, cu Mercur, cu Jupiter, cu Saturn, cu Pluto, toate in zodia ta….atunci cand ?

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Draga Varsatorule, in aceasta saptamana pregateste-te pentru contacte interumane noi si valoroase care sa iti duca cariera un pas mai departe. Se anunta oportunitati, o data cu eclipsa solara si Luna Noua in ambitiosul Capricorn, care se vor dovedi a fi benefice pentru viitor, deci profita din plin de ele. Unele schimbari la locul de munca sau in planurile profesionale te vor ajuta sa iti implementezi planurile si sa iti imbunatatesti unele colaborari cu oameni ce te vor sustine in ce ai de facut in 2020. Ai nevoie sa reconsideri multe lucruri in viata si sa ai o noua atitudine ca sa fii recompensat mai bine de Univers. Invata din greselile tale si nu le mai repeta in viitor.

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Draga Pesti, te-ai simtit blocat si frustrat in ultima vreme intr-o rutina plictisitoare a vietii tale? Daca aspecte din viata ta nu te satisfac, schimba-le acum. Gaseste ce ai nevoie si fa miscarile potrivite pentru un nou TU. Fii sincer cu tine ca sa iti atingi obiectivele realiste dar ambitioase. Chiar e un nou inceput in energia Universului si ar fi pacat sa te cramponezi in vechile tale povesti. Planetele te ajuta sa gandesti clar si sa iti faci viata mult mai interesanta. E loc de bucurie in plus, nu-i asa ?

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

zodii
DorohoiNews.ro, 23-12-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro