Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horos

Berbec
Relatiile parteneriale si colaborarile te vor preocupa inca de la inceputul saptamanii. Sunt zile bune pentru discutii si reconfigurari de pozitie in cadrul activitatilor comune cu ceilalti. Se pot ivi neintelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel ca prudenta si discernamantul sunt binevenite.
Pe de alta parte, fii atent la partenerul de viata, care iti poate reprosa faptul ca iti petreci timpul mai mult cu altii. Conflictele de la serviciu sunt in toi, in special cele ascunse de ochii tai.
La sfarsitul saptamanii se intrezaresc aspecte legate de studiile pe termen lung si de relatiile cu strainatatea. Bucura-ti sufletul cu lecturi si filme amuzante.

Taur
Activitatile profesionale sau cele de rutina gospodaresti iti vor ocupa primele zile ale saptamanii. Exista nemultumiri in acest sens, pentru ca esti nevoit sa faci totul de unul singur, dar priveste partea frumoasa a lucrurilor.
Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si secundar pe segmentele capului. Recomandabil este sa eviti, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in zilele de 7 si 8 aprilie.
Spre finalul saptamanii poti primi cadouri deosebite, vesti despre mosteniri sau bani de la autori necunoscuti. Insa uneori nu e ceea ce pare.

Gemeni
Veselia de care dai dovada te va face remarcat in anturaj inca din primele zile ale saptamanii. Creativitatea este la cote inalte si bine ar fi sa-i lasi si pe ceilalti sa se bucure de creatiile si ideile tale.
Relatiile sentimentale sunt umbrite si foarte usor se pot isca neintelegeri. Incearca sa asculti doleantele celor dragi si fii mai deschis la nevoile lor. Pe 9 si 10 aprilie se intrezaresc multe treburi de rutina la serviciu, dar si acasa in mediul familial.
Agitatia si nemultumirea te pot obosi destul de mult.

Rac
Activitatile gospodaresti sunt avantajate in primele zile ale saptamanii. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depasi neplacerile cu prudenta si discernamant.
Pe 9 si pe 10 aprilie esti vesel, pus pe sotii, dorindu-ti aventuri si distractii, dar va trebui sa mai astepti putin.
Atentie la relatiile sentimentale si la cele cu copiii! Unele relatii se pot rupe definitiv. Incearca sa-ti temperezi extravagantele in materie de amor si petreceri. Bine ar fi sa-ti orientezi energia si eforturile catre prieteni si protectori. Acestia exista in jurul tau, vor sa te ajute cu sfaturi si solutii de viata extraordinare, insa tu te faci ca nu-i observi. In weekend, odihneste-te mai mult.

Leu
Dialogurile cu neamurile si prietenii apropiati vor fi frecvente si de folos. S-ar putea ivi neintelegeri in discutii, dar se vor aplana foarte bine pentru toata lumea.
Pe de alta parte, va fi nevoie sa-ti indrepti atentia si spre treburile gospodaresti pe 9 si 10 aprilie. Verifica sursele de apa din spatiul locativ. Membrii familiei te pot provoca la discutii pe seama colaborarilor in care esti implicat sau planuiesti sa te implici. Rabdare si prudenta!
Sfarsitul saptamanii aduce relaxare alaturi de cei dragi.

Fecioara
Chestiunile financiare iti deschid saptamana. S-ar putea sa primesti cadouri, recompense marunte, dar suficiente cat sa te bucure. Energia vitala va fi la cote scazute, asa incat dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult.
Zilele de 9 si 10 aprilie, dialogurile cu neamurile si prietenii apropiati pot fi frecvente. Exista nemultumiri in acest segment de viata, iar discordia pandeste din umbra totul. La finalul saptamanii, fii alaturi de familie si de problemele ei.

Balanta
La inceputul saptamanii esti plin de energie, iar dorinta de a te implica in tot si toate este la cote mari. Bine ar fi sa-ti canalizezi eforturile doar catre treburile tale, pentru ca ceilalti s-ar putea sa fie deranjati de elanul tau.
Sunt momente bune pentru treburile tale personale si pentru a-ti reorganiza spatiul personal de acasa.
A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli pe cumparaturile zilnice. S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de modificarea conditiilor de la locul de munca. Weekendul propune dialoguri online cu persoanele de incredere din anturajul apropiat.

Scorpion
In primele zile ale saptamanii esti destul de retras. Dorinta de interiorizare va fi la cote inalte si bine ar fi sa-i dai curs. Sunt posibile insomnii, senzatii nelinistitoare, dar si aflarea unor lucruri importante legate de oamenii si evenimentele din viata ta.
Miercuri si joi te vei simti mai bine, iar pofta de viata ii va molipsi si pe cei din jurul tau. Totusi, fii prudent, deoarece tendinta de a fi prea combativ sau de a-ti exagera talentele iti poate crea neplaceri.
La finalul saptamanii se intrezaresc chestiuni banesti. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de conditiile de munca de la un serviciu. Multe cheltuieli.

Sagetator
Prietenii iti deschid saptamana. Dialogurile cu acestia (fie si online) sunt minunate, deosebite, aducandu-ti noutati legate de propria ta dezvoltare personala. Ia aminte la ce ti se spune, chiar daca uneori nu iti place ce auzi.
Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei. Final de capitol in relatiile cu prietenii.
Zilele de 9 si 10 aprilie iti vor aduce dorinta de introspectie si retragere. Sufletul tau are nevoie de liniste si de o reevaluare a drumului vietii. Sunt posibile insomnii, vise si viziuni premonitorii, dar si revelatii de exceptie. In weekend te vei simti mai bine.

Capricorn
In prima parte a saptamanii esti preocupat de cariera si de imaginea ta in ochii celorlalti. Relatiile cu sefii si autoritatile sunt conflictuale deocamdata. Fii prudent, deoarece undeva in fundal exista nemultumiri majore legate de domeniul profesional.
Gandirea si comunicarea sunt destul de umbrite, astfel incat incearca sa vorbesti cat mai putin si strict la obiect. Zilele de 9 si 10 aprilie accentueaza relatiile cu prietenii si protectorii. Sunt posibile dialoguri aprinse, situatii controversate pe care le vei putea depasi cu atentie si discernamant.
In weekend, detaseaza-te de toate si priveste partea frumoasa a vietii.

Varsator
Dorinta de rafinare sufleteasca iti deschide saptamana. Sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de arta (in spatiul virtual), vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii online pe teme spirituale.
Relatiile cu strainatatea cunosc rasturnari de situatie, dar sunt in favoarea ta, chiar daca pe moment aceste lucruri te pot necaji.
Joi si vineri, sefii te pot chema la raport. Discordia poate rasturna multe in acest segment de viata si activitate, fapt pentru care incearca sa fii la curent cu tot ce se petrece sau se intrezareste in domeniul profesional.
Finalul saptamanii este potrivit dialogurilor si intalnirilor online, cu prietenii.

Pesti
Chestiunile financiare reprezinta subiectul principal al debutului saptamanii. Sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Beneficiezi de multa energie astrala, dar atentie la gandire si comunicare. Evita semnarea actelor importante, deciziile majore sau promisiunile.
Razgandirile pot fi frecvente. Zilele de joi si vineri iti aduc vesti legate de strainatate. Unele relatii cu persoane aflate dincolo de granitele tarii se pot rupe definitiv.
Pentru sfarsitul saptamanii se intrezareste forfota in domeniul socio-profesional.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horos
DorohoiNews.ro, 06-04-2020

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro