Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Prima parte a săptămânii este foarte bună. Ne ajută, mai ales în plan pofesional sau în toate activitățile, pentru a ne atinge obiectivele. A doua jumătate a săptămânii anunță tensiuni. Lună Nouă în Scorpion joi, 4 noiembrie. Așa încât, mai ales joi și vineri, sunt zile de test pentru noi, să învățăm să renunțăm la lucrurile care nu ne mai folosesc sau care ne costă prea mult pentru a le păstra.

Berbec
Pentru Berbec, început de săptămâna minunat, mai ales la muncă, în zona profesională. Își pot atinge obiectivele, au sârg, conștiinciozitate, și au chef, drag să lucreze. Foarte ușoare tensiuni, marți și miercuri, cu diverse persoane cu care colaborează. Trebuie să mai lase de la ei, să mai găsească numitorul comun. Joi și vineri, zile tensionate. Este foarte posibil să fie nevoiți să renunțe la niște lucruri la care au ținut până acum. Poate la bani sau alte avantaje, de dragul unei colaborări.

Taur
Pentru Tauri, săptămâna începe plină de inspirație, sunt în vervă, au imaginație, voie bună, sunt spontani, originali. Așa încât luni pot veni cu ideile și soluțiile cele mai creative. Muncesc mult marți și miercuri, în colaborare cu diverse persoane. Pot fi discuții, dar în general este energie, ritm și spor. Joi și vineri zile tensionate în plan relațional. Este posibil să aibă de furcă cu autoritățile sau cu un șef care nu este dispus să cedeze. În weekend, însă, depind de cineva care le rezolva niște probleme.

Gemeni
Pentru Gemeni ziua de luni poate fi un pic mai tensionată, din cauza unor probleme de familie sau pur și simplu nu au o stare foarte bună. Însă, în foarte mare formă marți și miercuri și e bine să aibă în aceste zile întâlnirile cele mai importante, cu adevărat mizele acelea pe care și le doresc, pentru că au imaginație, mintea le merge și pot covinge pe oricine. Întâlnirile sunt foarte frumoase și importante. Atenție la sănătate joi și vineri, dar și la sănătatea financiară. Posibile pierderi din cauza unor procese incorect făcute. În weekend, alături de persoane de încredere.

Rac
Pentru Raci, discuții și informări luni. Primesc tot felul de date, cifre, hârtii, sunt importante. Află de acolo niște lucruri de care se pot folosi mai târziu. Foarte concentrați lucrează marți și miercuri. Unii mai mult spre casă sau în casă au de rezolvat lucruri. Alții pur și simplu stau la birou și iși văd de treaba lor. Pentru că e posibil să încheie cu bine o etapă înainte de a începe o alta foarte importantă. Joi și vineri tensiuni sentimentale sau nu pot face lucrurile așa cum și le doresc și au sentimentul unor constrângeri. În weekend este posibil să lucreze.

Leu
Pentru Lei banii sunt de interes, mai ales luni, și pot găsi soluții creative în rezolvarea lor sau își dau seama pe cine trebuie să întrebe ca să rezolve. De aceea marți și miercuri, zile bune pentru întâlniri, negocieri și aflarea unor răspunsuri. Tensiunile de Joi și Vineri pot avea legătură cu situațiile care se creează și care îi obligă să facă schimbări. Fie vin ordine de sus, fie nu își mai găsesc locul acolo unde se află și iau deciziii de a se muta.

Fecioară
Fecioarele sunt într-o formă foarte bună luni, dar și foarte receptive la stările celor din jur sau situația de ansamblu. Au o intuiție foarte bună, e bine să și-o asculte. Marți și miercuri discută despre bani și pot câștiga foarte bine, mai ales miercuri, de pe urma muncii lor, dar spornic făcută și bine își vând capacitățile. Tensiuni joi și vineri din cauza unor acte sau drumuri. În weekend în casă și cu familia.

Balanţă
Balanțele pot prinde niște informații sau vești. Nu erau pentru ele, dar le prinde bine să le afle. Marți și miercuri, multe comunicări, multe întâlniri și triumfă în fața tuturor. Au aplomb și istețime. Miercuri e o zi splendidă, mai ales pentru întâlniri și discuții. Însă joi și vineri tensiuni financiare. Luptă pentru drepturile financiare și banii lor, însă trebuie să știe și când și cum să cedeze. Mai bine amână niște discuții sau angajamente dacă trebuie să cedeze prea mult. În weeend călătorii. 

Scorpion
Scorpionii pot fi foarte sociali luni, sau se gândesc cum pot să își promoveze mai mult activitatea. E o zi foarte bună pentru marketing. Marți și miercuri sunt atenți la ce fac ceilalți, sau au nevoie de cineva care să îi ajute, pentru a înțelege mai bine niște lucruri. Joi și vineri sunt zile bune pentru ei, pentru că au energie și aplomb, sunt foarte combativi. Poate singură zodie care are de câștigat în aceste zile dificile pentru toate celelalte zodii. Și asta pentru că nu se lasă, nu dau înapoi, nu se lasă intimidați. În weekend, bani.

Săgetător
Pentru Săgetători, acțiuni foarte frumoase luni și au și chef să facă lucruri sau se mobilizează într-un final. De aceea pot culege glorie marți și miercuri, sunt apreciați la scenă deschisă. Joi și vineri, delicat din cauza sănătății, a unor pierderi sau excese pe care le-au făcut. Pierdere de energie în primul rând. Dar își pot da seama că, deși au punctat bine, niște lucruri le-au scăpat, sau au blufat că să reușească și trebuie să completeze lucrurile pe care nu sunt foarte stăpâni. În weekend au de lucru și fac acele corecții cu ei, care sunt necesare acum.

Capricorn
Pentru Capricorni, acte importante și răspunsuri foarte bune luni. Marți și miercuri au putere, autoritate, putere de decizie și întradevar intervin și rezolva lucrurile. Pot colabora foarte bine cu autoritățile, cu șefii. Joi și vineri tensiuni sentimentale. Pot fi surprinși de deciziile unei persoane sau de răsturnări de situație, schimbări de dispoziție, mai ales la partenerul de viață. Surprize care nu le sunt pe plac și nu marșează. În weekend au nevoie să stea singuri să reflecteze la ce se întâmplă de fapt.

Vărsător
Pentru Vărsători ziua de luni începe cu niște calcule, pierderi și câștiguri, în funcție de diverse opțiuni pe care le au. Opțiuni la care se gândesc mult și le cântăresc marți și miercuri. Poate că și un sfat le-ar prinde bine sau ar trebui să se întoarcă la manuale. Dar primesc date și răspunsuri foarte bune, autorizate. Joi și vineri delicate, pentru că trebuie să ia o decizie care nu le e pe plac, dar sunt forțați de împrejurări. Trebuie să fie foarte bine argumentată, mai ales dacă au sentimentul că trebuie să taie în carne vie. În weekend este bine, se consultă cu persoane în care au încredere și capătă din nou curaj.

Peşti
Pentru Pești, luni e o zi importantă și pentru imaginea lor publică. Întâlniri care sunt foarte valoroase pentru ei, au prezentări diverse sau discuții unde punctează foarte bine. Marți și miercuri pot primi susținere, încurajare, din partea unor persoane pe care le creditează și valorizează. Joi și vineri tensiuni. Mai ales financiare și pe calea actelor. Pot primi o veste pe cale oficială, care nu le este direct adresată, dar prin ricoșeu îi atinge și pe ei. O normă, o regulă care nu îi avantajează. În weekend au nevoie să își facă noi strategii, astfel încât să cadă în picioare.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 01-11-2021

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro