Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

decembrie

Toată săptămâna suntem foarte preocupați de viitor. Ne facem multe planuri, le schimbăm, le ajustăm. Ne mai consultăm și cu cei din jur, astfel încât să începem anul știind exact care sunt obiectivele noastre. Cea mai tensionată zi este vineri, pentru că suntem ușor confuzi. Începem anul în forță și hotărâți să împlinim ce ne-am propus.

Berbec
Pentru Berbeci săptămâna începe deja parcă puși pe treabă. Sau își ordonează activitățile. Se adună repede din vacanță, asta dacă au avut vreuna. La mijlocul săptămânii discuta mult cu prietenii sau vor să se inspire. Sunt atenți la ce se întâmplă în mediu, în jur. Caută soluții și le vor găsi și prin consultări cu apropiați, care poate știu mai bine decât ei anumite lucruri. În tot cazul, au idei ingenioase, foarte creative, pe care le pot pune în practică în următoarea perioadă. Pentru vineri, pot fi ușor tensionați, fie din cauza unor drumuri care nu decurg așa cum vor ei, fie sunt confuzi și nu știu exact ce alegeri să facă. Dar își revin în weekend.

Taur
Pentru Tauri ziua de luni, mai ales, este foarte bună pentru că sunt limpezi, foarte clari, comunicările lor sunt foarte bine orientate către scopurile lor, știu ce vor și știu ce spun. Așa decurg și zilele următoare, pot lua decizii sau îi anunță pe cei din jur în legătură cu intențiile lor, sau măcar ei au o agendă foarte clarificată. Tensiunile pot fi legate, joi și vineri, de întâlnirile cu prietenii, mici dezamăgiri, amânări sau neconcordanțe, sau lipsa de sincronizare cu persoanele cu care vor să stabilească lucruri sau să se întâlnească. În weekend au nevoie să își încarce bateriile.

Gemeni
Gemenii, luni contează pe sfatul, prezența sau încurajările unui prieten sau apropiat. Așteaptă mult de la cei din jur, și asta se întâmplă și marți și miercuri, mai ales dacă li s-a promis și vor spune lucrul acesta. În numele unei promisiuni sau angajament, așteaptă ca celălalt să își țină cuvântul. Pot fi discuțăi, tocmai de aceea, joi și vineri mai ales, mai mult în jurul unor teme morale, unor atitudini incorecte, decât a unui lucru care nu s-a rezolvat. În weekend au nevoie să se reculeagă, să își adune gândurile și poate le-ar prinde bine să se consulte cu cineva ca să înțeleagă ce se întâmplă. Atenție la mijlocul săptămânii, drumurile trebuie bine calculate.

Rac
Pentru Raci, și ei sunt orientați către relații. Au multe de înțeles despre cei din jur și cum îi privesc. Discuțiile acestea pot fi, încă de la începutul săptămânii, foarte romantice și calde, sau pline de înțelegere și toleranță, luni. Se continuă și marți și miercuri, mai ales dacă trebuie să stabilească niște acorduri, sau distribuie niște sarcini. Tensiunile sunt, mai ales joi și vineri, fie legate de drumuri, călătorii, întâlniri, care sunt dificile, asta din cauza zodiilor care implică drumuri și sunt ușor instabile acum. Poate este cazul să își amâne niște drumuri, care nu prind momentele cele mai bune acum, mai ales dacă și-au propus să le facă joi și vineri. În weekend au multe lucruri, de asemenea, de rezolvat. Sunt băgați în priză. 

Leu
Pentru Lei, muncă. Mai curând de ordonare, de aducere la zi, de strângere a energiei lor de pe unde au împrăștiat-o de sărbători. Este un început de săptămâna frumos și foarte fructuos pentru ei, pentru că își ordonează foarte bine activitățile. Întâlniri și consfătuiri diverse, marți și miercuri, cu persoane în vârstă sau persoane de care țin cont și care au experiențe și la care se raportează. Asta mai ales în jurul unor idei noi, planuri și proiecte pe care le împărtășesc, și poate vor sprijin sau confirmare. Atenție vineri la sănătate. Iar în weekend, drumuri, călătorii, sau niște vizite binevenite. 

Fecioară
Pentru Fecioare săptămâna începe bine. Au idei, sunt creative și poate deja lucrează la niște proiecte. Foarte inspirate toată săptămâna și poate cea mai eficientă zodie în această săptămâna, în legătură cu activitățile pe care și le-au propus. Marți și miercuri muncesc mult, apar primele rezultate, se pot mândri cu soluții foarte practice pe care le găsesc. Experiența își spune cuvântul. Au grijă și de sănătatea lor sau vizează niște îmbunătățiri. Iar tensiunile de vineri pot fi legate de faptul că nu știu să comunice succesele lor, ideile, soluțiile cu care vin și, din cauza acestor termeni care sunt confuzi, pot fi probleme.

Balanță
Pentru Balanțe, grijă pentru casă și cămin. Au grijă și de sănătatea lor, la început de săptămână. Sunt într-o formă foarte bună marți și miercuri. Surâzătoare, poate chiar cu tendința către flirt, au umor, au o vorbă bună pentru toată lumea. Încep anul foarte bine și sunt într-o energie bună. Au, însă, mult de lucru joi și vineri. Dacă nu pot delega pe cineva, trebuie să se ocupe de lucruri. Se simt un pic sacrificate, e nevoie de ele deși altcineva ar fi trebuit să facă treaba. Nu vor să înceapă cu activitate grea anul. Dar în weekend, împărtășiri alături de o persoană dragă, momente frumos petrecute.

Scorpion
Scorpionii au capul plin de idei încă de la începutul săptămânii. Discuțiile sunt fertile, frumoase, primesc și sugestii și, cumva, simt că sunt cu motoarele turate la maximum. Au nevoie, însă, să se centreze un pic mai mult. Și poate să știe exact care este munca pe care ei o au de făcut. Calculele acestea, propria agendă, și-o fac marți și miercuri. Unii vor lucra mai mult pe lângă casă, dar alții la agenda proprie. Tensiunile sunt legate, joi și vineri mai ales, de felul în care comunică și transmit ideile. Și pe de altă parte, nu pot face tot ceea ce le place, pentru că trebuie să țină cont și de context. Muncă în weekend.

Săgetător
Pentru Săgetători, preocupare legată de bani, mai ales la început de săptămână. Dar bani fructuoși, care vin. Fie fac o investiție, cheltuială sau își propun o cheluială, dar o fac cu cap și se simt câștigați. Tot felul de drumuri, călătorii sau vizite, scurte dar dinamice, mai ales marți și miercuri. Unii pot chiar să cumpere ceva ce le lipsește. Pentru joi și vineri, ceva discuții în casă. Un pic animozitate acolo. Nu cade toată lumea de acord. Poate că ar vrea să fie despovarati de niște sarcini ca să se ocupe de ale lor. Dar distracție în weekend.

Capricorn
Pentru Capricorni, sunt într-o formă foarte bună. Și chiar o prezența foarte agreabilă pentru cei din jur. Au mult tact, tandrețe, duioșie sau sunt ei într-o formă mai romantică. Marți și miercuri, însă, foarte practici și trec deja la treabă, sau sunt în priză, se montează foarte repede pentru noul an. Preocupați de bani și niște reușite, pe care le au în vedere acum repede. Atenție la drumuri, joi și vineri. Sau discuțiile trebuie să fie mai cu mănuși, și mai mare atenție la termene. În weekend în casă.

Vărsător
Vărsătorii se recuperează, își adună energia luni. Și poate e bine că în prima zi a săptămânii să stea mai mult cu ei. Însă sunt în formă marți și miercuri. Vin cu idei, soluții, au chef de treabă, sunt foarte animați, și pot fi foarte eficienți în lucrurile pe care își propun să le facă. Joi și vineri aspectele indică bani. Sunt preocupați de bani, nu neapărat că îi câștigă, ci știu cum să ajungă ușor la ei. Tensiunile sunt legate de faptul că simt că simt că sunt contra cronometru sau trebuie să lucreze exact după termenele pe care și le-au fixat. În weekend ceva drumuri, dar sunt foarte plăcute.

Pești
Pentru Pești, o atmosfera foarte bună la început de săptămână. Și asta datorită persoanelor pe care contează și pe care le au prin preajmă. Poate că împărtășesc niște probleme sentimentale, primesc sfaturi, se simt susținuți luni. Marți și miercuri au de reflectat, înțeleg în altă cheie niște probleme mai profunde sau mai vechi, și abia acum apar niște luminări. Poate alții se adună de pe unde au fost plecați. E o adunare a energiilor la mijloc de săptămâna, astfel încât joi și vineri să fie în formă. Dar multă emoție de asemenea. Poate că intuiția le spune lucruri pe care nu le pot transmite celor din jur. Trebuie să vadă cum își ordonează aceste informații. În weekend sunt puși pe treabă și sunt foarte eficienți în tot ce fac.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

decembrie
DorohoiNews.ro, 03-01-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro