Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Berbec
Inceput de saptamana plin de intalniri si surprize. Activitate bogata in sfera profesionala, afaceri. Ambitii: nu v-ati pierdut increderea ca un proiect care nu s-a desfasurat asa cum ati sperat mai are sanse de succes; va trebui, totusi, sa vedeti daca nu cumva persista acele obstacole, daca trebuie sa faceti niste pasi preliminari, sa inchideti ceva din trecut. Poate ca scoateti de la sertar o idee si surprindeti concurenta, pe sef, pe cei din anturajul vostru. Se apropie momentul, se pare, ca cineva sa isi tina o promisiune pe care v-a facut-o candva; veti avea ocazia sa vedeti cine va este prieten cu adevarat.

Taur
Poate chiar de luni se anunta noutati la locul de munca, se schimba proceduri, rutine, program (pentru o perioada, eventual). Saptamana grozava pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pentru cei care tintesc mai sus. Se vorbeste despre ei, sunt in atentia celorlalti si tocmai de aceea conteaza toate gesturile si declaratiile pe care le fac acum; posibil moment de glorie pentru ei. Pot primi raspuns la un CV depus cine stie cand, invitatie la un interviu de angajare. Pe de alta parte, o fi nevoie sa ajunga in fata unui ghiseu, autoritati a statului, sa rezolve niste chestini oficiale.

Gemeni
Inima buna la inceput de saptamana, usurare sufleteasca; pot avea legatura cu o veste primita de departe sau poate ca scapa de o datorie (materiala sau morala). Vise legate de concediu, de o destinatie care are o incarcatura spirituala, religioasa, istorica. Posibile procese de constiinta; isi aduc aminte de tot felul de intamplari, gasesc nuante, sensuri ale unor vorbe sau intamplari de demult. Dorinta de lansare ori de extindere a unei afaceri; isi fac calcule legate de fondurile necesare, daca merita sa acceseze un credit. Oricum, sfera financiara este importanta pentru ei: vor sa regleze o situatie, sa recupereze sume date cu imprumut.

Rac
Emotii intense la inceput de saptamana, o stare de neliniste care nu porneste neaparat de la ceva real, concret, de actualitate. Petrec mult timp in compania omului iubit; vorbesc despre reimpartirea pentru o perioada a sarcinilor gospodaresti (poate ca au loc schimbari de program, o fi nevoie sa se ingrijeasca de varstnici ai familiei). Poate ca le cere cineva un imprumut, un ajutor financiar. Spre sfarsit de saptamana, chef de duca, dor de locuri frumoase si, bineinteles, de oameni dragi care locuiesc departe; eventual, discutii de principiu asupra momentului in care se vor revedea, despre petrecerea Pastelui, a concediului.

Leu
La inceput de saptamana, intalniri si discutii care nu mai sufera amanare. Poate ca omul iubit are ceva pe suflet, vine cineva cu o propunere de colaborare, afaceri. Daca stadiul relatiei dintre voi este suficient de avansat, discutii despre uniune, logodna, casatorie; poate vreti sa va reinnoiti juramintele, faceti omului iubit o declaratie memorabila. Pentru cei singuri,este posibila o intalnire remarcabila in primele zile. Zona sanatatii ramane fragila si poate ca ajungeti la un specialist sau apelati la alte variante (sauna, masaj, va interesati de efectele alimentatiei asupra sanatatii voastre). petreceti timp in natura). Ar fi bine sa va protejati de frig, umezeala, sa evitati excese, eforturi iesite din comun.

Fecioara
In mare, buna stare sufleteasca, incredere in voi insiva, pofta de viata. Vas propuneti multe pentru aceasta saptamana, poate ca sunt niste lucruri care nu mai pot fi amanate, cad pe neasteptate niste sarcini pe umerii vostri. Pentru rezultate mai bune sau pentru usurarea muncii voastre, poate ca invatati sa utilizati unelte noi, sa intrati in fineturi ale celor pe care le aveti deja. Posibila ingrijorare pentru sanatate in primele zile ale saptamanii; pot reveni probleme carora nu le-ati acordat atentie la momentul potrivit, simtiti poate ca trebuie sa va odihniti mai bine, sa va organizati altfel pentru a putea duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus.

Balanta
Discutii cu omul iubit pe tema locuintei: de la caz la caz, poate fi vorba despre mutare impreuna, pregatiri sa primiti niste oaspeti, incercati sa il convingeti sa faceti niste schimbari la care visati de mult. Bune sanse sa ajungeti de acord asupra conditiilor si sa incheiati o tranzactie imobiliara spre sfarsitul saptamanii. Spre sfarsitul saptamanii, motive de mandrie (recunoasterea unor merite, un premiu, aprecieri) pentru o realizare personala sau a copilului vostru (in acest ultim caz, poate ca vine dupa eforturi si discutii pe care le-ati avut cu el, sfaturi, incurajari). Cumparati, poate, aparatura pentru activitati fizice in casa; distractie si sanatate.

Scorpion
Poate ca este saptamana in care luati o decizie legata de achizitia unei locuinte sau a unui teren, spatiu de birouri sau in care sa va desfasurati activitatea, sa lansati o afacere de familie. Schimbari in program inca de la inceputul saptamanii: poate ca vine o veste, apare nevoia unei deplasari (ajungeti, poate, la frati, veri, rude care nu locuiesc chiar in apropierea voastra. Preocupari gospodaresti la mijloc de saptamana (va pregatiti sa primiti oaspeti de departe, eventual). Timp dedicat copiilor in ultimele zile ale saptamanii: poate ca le faceti o surpriza, va tineti o promisiune, le oferiti o recompensa.

Sagetator
Foarte posibil sa incepeti saptamana cu dreptul din punct de vedere financiar: vi se face o plata, vi se returneaza un imprumut, vi se face o reducere la o tranzactie mai insemnata. Trebuie, totusi sa fiti destul de atenti cu banii in aceasta saptamana: tentatii mari, dar si oferte care par prea frumoase ca sa fie si adevarate, profitabile. Memorie deosebita, concentrare sustinuta pe termen mai lung, patrundere in profunzimea unui fenomen: sunt atuuri de care ar trebui sa profite elevii, studentii, cei care au lucrari de pregatit, teze. Atmosfera placuta in familie la sfarsit de saptamana, bucuria unei revederi, oaspeti pe neasteptate.

Capricorn
Informatie importanta pentru voi in prima zi a saptamanii, poate ca primiti in cadou o carte. Discutie lamuritoare, isi deschide cineva sufletul fata de voi si va cere sfatul, parerea. Faceti o incasare mai serioasa marti sau miercuri, vi se restituie un imprumut; moment mai putin bun, totusi, pentru o cheltuiala mai importanta, mai ales daca este vorba despre un furnizor pe care nu il cunoasteti prea bine. Nu va dau pace ganduri, amintiri, vorbe care vi s-au spus cine stie cand. Poate ca vreti sa puneti lucrurile la punct intr-o relatie (sentimentala, de prietenie, de asociere, conteaza mai putin).

Varsator
Zile mai ciudate la inceput de saptamana: toane, ganduri, griji, oboseala, nevoie de somn. Pe de alta parte, poate ca face cineva presiuni asupra voastra: asteapta un raspuns de la voi, s-ar bucura sa colaborati, sa ii fiti alaturi. Voi insiva simtiti poate ca a sosit timpul sa luati o decizie, sa faceti o alegere care tine de o relatie sentimentala, de prietenie ori de afaceri. Marti, Luna noua in semnul vostru: moment putin propice pentru o decizie radicala; merita sa lasati sa se limpezeasca ganduri, emotii. Impresii. La mijloc de saptamana, aspecte bune in plan financiar. Poate ca incasati un avans, primiti o compensatie, vi se face o reducere.

Pesti
Bun inceput de saptamana pentru nativii Pesti: o veste buna, o promisiune, sprijin din partea cuiva ; totusi, pare sa mai treaca doua, trei zile pana cand sa se materializeze ceva, sa apara confirmarea dorita. Pana atunci parca nu au stare, nu au rabdare, somn. Energia fizica pare sa nu fie la cel mai bun nivel si tocmai de aceea nu strica sa acorde mai mult timp pentru odihna, relaxare, aer liber. Joi pare sa fie o zi deosebita: le revine optimismul, increderea in ei insisi, au iarasi chef de viata, de intalniri si discutii cu prieteni, le face omul iubit o surpriza, o declaratie memorabila.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 31-01-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro