Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

6

O Lună Plină care poate aduce noi informaţii neaşteptate, conexiuni, dar şi oameni care ne ajută să luăm decizii. O săptămână frumoasă cu o Lună Plină care ne aduce şi cunoaştere, isteţime, perspicacitate, vedem oportunităţi, dar mai ales conectăm ideile şi ne dăm seama care sunt cele mai bune pentru noi.

Berbec
Berbecii au o săptămână care începe extraordinar sub semnul adevărului, informaţiilor şi a cunoaşterii, mai ales luni şi marţi. E cazul să bată la uşile, poate până acum închise, pentru a obţine autorizaţii, avize, răspunsuri sau explicaţii. Tot cu autorităţile lucrează şi miercuri, şi joi, de data aceasta sunt zile un pic mai tensionate, îşi cer drepturile, dar important este că au argumente. Finalul de săptămână este rezervat prietenilor şi poate chiar sărbătoririi unui succes.

Taur
Pentru Tauri, primele două zile din săptămână, îşi fac tot felul de calcule financiare, bani care sunt sau poate veni în funcţie de cât de bine cunosc legile sau drepturile lor juridice. E bine să se consulte, mai ales miercuri şi joi, cu un specialist pentru a şti cum pot specula o poziţie bună în acest moment. Pot face drumuri sau vizite pentru a întâlni aceste persoane şi a primit răspunsurile de care au nevoie. Pe final de săptămână tot la lucru şi interese le stă mintea, dar zilele pot aduce chiar surprize frumoase.

Gemeni
Pentru Gemeni, mare vigilenţă luni şi marţi la relaţiile personale. Pot avea loc întâlniri sau doar reflectează la ce s-a spus, ce gesturi s-au făcut, pentru a decripta cât mai bine ce a vrut, de fapt, celălalt să transmită. Aşa că e bine să asculte cu atenţie tocmai pentru a înţelege şi dedesubturile. Pentru miercuri şi joi, calcule financiare şi economie. Nu primesc cât ar vrea, iar dacă cer nu e sigur că cineva va dori să le răspundă. Pentru final de săptămână, drumuri, călătorii şi vizite plăcute, experienţe inedite.

Rac
Racii lucrează intens luni şi marţi, au şi ei de-a face cu regulamente şi norme sau, pur şi simplu, trebuie să respecte un dead-line. Au un termen pe care trebuie să îl onoreze şi reuşesc să facă acest lucru. Lucrează în viteză şi nu singuri, în colaborare cu alte persoane. Miercuri şi joi pot aduce întâlniri dificile cu persoane mai încăpăţânate, mai retrograde, pe care trebuie să le convingă sau este o etichetă scorţoasă pe care trebuie să o respecte deşi nu au chfe. În weekend îşi încarcă bateriile şi au grijă de sănătate.

Leu
Leii sunt foarte creativi şi imaginativi, este şi Lună Plină marţi, pot avea idei grozave sau încredere în ideile lor, oricât ar fi ele de neobişnuite sau originale. Pentru miercuri şi joi, munca este intensă şi destul de supărătoare. Fie au sentimentul că cineva a întârziat şi din cauza asta toate lucrurile riscă să întârzie sau nu sunt făcute perfect, dar nu mai stau să judece, să explice, pur şi simplu trebuie să recupereze ce e de recuperat şi să meargă mai departe. Cei care au probleme de sănătate, pot avea nişte atenţionări miercuri şi joi. În weekend sunt alături de persoane dragi.

Fecioară
Fecioarele au o Lună Plină, luni şi marţi cât sunt sub efectul acestei Luni Pline, care le ajută să realizeze, să conştientizeze care sunt atuurile lor şi cum pot să le valorifice mai bine, astfel încât, la locul de muncă, în faţa şefilor sau în general în viaţă, şi când e vorba de împlinire, să poată să folosească 100% darurile cu care au fost înzestrate. Pentru miercuri şi joi, aspecte un pic tensionate, vorbesc mai curând de relaţii publice. Să nu aibă teama să iasă în evidenţă, să îşi spună opinia, chiar dacă alţii se vor uita şi poate vor analiza ceea ce spun. În relaţiile sentimentale sunt emoţii la mijlocul săptămânii, dar lucrează şi în weekend.

Balanţă
Balanţele au o Lună Plină care aduce foarte multe informaţii sau ele fac multe conexiuni în urma investigaţiilor şi cercetărilor pe care le-au făcut, aşa că luni şi marţi se prind de ceva, le pică fisa, pun cap la cap, îşi dau seama, poate chiar discută cu cineva care le luminează. Ideea e că realizează un tablou de ansamblu. Luna Plină poate să aducă şi proiecte, gânduri, intenţii legate de călătorii, poate mai îndepărtate, dar le programează de acum şi sunt splendide. Miercuri şi joi au de lucru în cămin, în familie sau trebuie să se concentreze la ce au de făcut pentru că poate a rămas ceva nerezolvat din urmă, iar în weekend distracţie.

Scorpion
Scorpionii se gândesc la bani, iar Luna Plină care se formează marţi este pe Axa Banilor. Simt că există posibilităţi de mare câştiguri. Totul depinde însă de colaboratori, cum îi motivează, de ce oameni se înconjoară, cum ştiu să scoată ce este mai bun şi poate nu le place ideea asta, de a depinde atât de mult de alţii, dar aceasta este cheia succesului. Tocmai de aceea, toată săptămâna sunt discuţii, şedinţe, lămuriri, clarificări, mobilizări doar să iasă lucrurile. Lucrează şi în weekend.

Săgetător
Săgetătorii sunt foarte inspiraţi la această Lună Plină pentru că îşi dau seama cum îi văd ceilalţi şi se pot corecta. Prin feedback-ul pe care îl primesc, analizând gesturile sau cuvintele celorlalţi îşi dau seama dacă sunt bine interpretaţi sau greşit interpretaţi şi de ce se întâmplă asta. Pentru miercuri şi joi, aspecte minunate legate de muncă şi de bani. O muncă nu nouă, ci munca pe care o ştiu, dar pe care o pot face foarte bine. La final de săptămână, drumuri, vizite plăcute şi cu surprize.

Capricorn
Capricornii au o Lună Plină care vizează schimbarea unor planuri, poate nu intenţia lor să schimbe planurile, ele pot fi benefice, dar ele se schimbă mai mult datorită interacţiunii cu ceilalţi, poate chiar vor să facă pe plac şi schimbă nişte dispoziţii. Lucrurile pot ieşi foarte bine dacă într-adevăr sufletul lor e împăcat că celălalt e mulţumit. Pentru miercuri şi joi, se mobilizează, lucrează. Au şi avânt, şi creativitate, pun de la ei idei şi soluţii noi, dar care sunt binevenite. Cu alte cuvinte, se implică şi ţin pasul cu vremurile. În weekend sunt pragmatici, pot face economie, învaţă o abilitate nouă şi fac cu mâinile lor ceva care e folositor.

Vărsător
Pentru Vărsători, Luna Plină aduce perspective de viitor. Dacă se temeau de un anumit curs al lucrurilor, capătă curaj şi viziune mai benefică. Văd partea plină a paharului şi în situaţii, şi în ceea ce priveşte oamenii. Pot avea un început de săptămână absolut minunat, surprize frumoase şi prieteni de care se bucură. Pentru miercuri şi joi, ceva a rămas nerezolvat şi se ocupă de aceste lucruri la locul de muncă, iar finalul de săptămână îi găseşte în formă, în forţă, şi depinde de ei dacă muncesc şi au spor, progresează sau dacă vor să se distreze.

Peşti
Pentru Peşti e foarte importantă această Lună Plină pentru că îi clarifică în legătură cu menirea lor, ce au de făcut pe această lume, pentru ce s-au născut sau care este mesajul lor. Nu neapărat talentul pentru că asta au identificat, ci ce să facă cu talentul, adică mesajul pe care îl aduc pe lume. Şi pot avea inspiraţii, intuiţii, viziuni sau vise profetice în legătură cu ei, mai ales în noaptea de luni spre marţi. Pentru miercuri şi joi, prietenii sunt aproape, sunt entuziaşti, îşi fac planuri şi au sentimentul că pot cuprinde întreg Pământul sau că lucrurile le ies. În weekend trebuie să îşi încarce bateriile, să aibă grijă de sănătate şi să aibă grijă să nu se bage în treburile celorlalţi pentru a nu îşi consuma inutil energia.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

6
DorohoiNews.ro, 13-06-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro